Bitcoinin (BTC) hintaennuste vuodelle 2020: nouseeko BTC / USD edelleen Q4: ssä?

BTC: n / USD: n pitkällä aikavälillä nouseva trendiviiva viittaa siihen, että sillä on runsaasti kapasiteettia pysyä käynnissä. Maailman tunnetuin kryptovaluutta lensi maanosan myöhäisessä istunnossa lähes vuoden korkeimmalle tasolleen, kauppaa yli 11 000 dollaria kolikkoa kohti tiistai-Aasian istuntoihin, kun kauppiaat jatkoivat paimennuskäyttäytymistä. 

Bitcoin, toinen vaihtoehtoinen turvallisuus, joka nousee uusien istuntojen kautta, on erinomainen tapa selviytyä keskuspankin ennennäkemättömistä rahanhuojennusohjelmista. Suuret kryptovaluutat voisivat kuitenkin toimia taktisempana panoksena verrattuna inflaatioon ja kohtuullisiin tuottoihin.

 

Lue viimeisin päivitys Bitcoin-hinta 2021 -ennuste

 

Nykyinen BTC / USD-hinta: $

Viimeaikaiset muutokset Bitcoin-hinnassa

Laajan analyysin mukaan bitcoinien hinta koskettaa lähes 20 000 dollaria tänä vuonna ja jatkaa kasvuaan lähes 400 000 dollariin vuoteen 2030 mennessä. Tutkijat ovat myös ennustaneet lukemattomien muiden suurten kryptovaluuttojen, mukaan lukien Bitcoin Cash, ETH Ethereum ja LTC Litecoin, hinnat. . Tämä puolestaan ​​herättää kysymyksen: koska 11 000 dollaria on jo ylitetty, mikä todennäköisesti on Bitcoinin hintaennuste?

Bitcoin-ennuste: Q4 2020 Bitcoin-ennuste: 1 vuosi Bitcoin-ennuste: 3 vuotta
Hinta: 13 875 – 17 250 dollaria 

Hintatekijät: Symmetrinen kolmion purkautuminen, COVID19: n toinen aalto, tehostettu turvasataman vetovoima kullassa (positiivinen korrelaatio).

Hinta: 12 250 dollaria 

Hintatekijät: Karhukorjaus, Rikkoutunut kaksoiskokeen uudelleentesti, Voitto vuoden lopussa.

Hinta: 20000 dollaria

Hintatekijät:50 EMA-tuki, ABCD-mallin valmistuminen

 

Bitcoin Live -taulukko

BTC

BTC / USD – Bitcoinin hintoihin vaikuttavat tekijät

Bitcoinin (BTC) hintaa on tuettu suurilla pörsseillä, jotka ovat laskeneet merkittävästi maaliskuun 2020 puolivälistä lähtien 12. maaliskuuta tapahtuneen suuren kaatumispäivän jälkeen..

Glassnoden, markkinoiden ja ketjussa olevan analyysiresurssin, tietojen mukaan pörsseissä pidettiin yhteisesti 2,64 miljoonaa BTC: tä 29. heinäkuuta mennessä. Tällä välin Bitcoinin hinta pysyy noususuuntaisena, ja se ylitti äskettäin vuosittainen korkein $ 11,400. Keskustellaan Bitcoin-ennusteista eri lähteistä. 

Heisenberg Capitalin perustaja Max Keizer ennustaa 100 000 dollaria

Heisenberg Capitalin ja Bitcoinin edelläkävijän perustaja Max Keizer käytti hiljattain Twitter-tilinsä jakamaan mielipiteensä 100 000 dollarin BTC-hinnasta. Hän aloitti suhteellisen pitkän ketjun sosiaalisen median tilillään yksinkertaisesti toteamalla:

“28 000 dollaria on pelissä ennen kuin näemme vetovoiman – ja sitten olemme kohti 6-numeroisia.” 

Tämä määritys alkoi sen jälkeen, kun BTC / USD ylitti 10000 dollaria, ja se on käynyt kauppaa nousevasti jo jonkin aikaa. Asiantuntija ei vahvistanut aikataulua, joka viittaisi siihen, toteutuuko ennuste vuoden 2020 loppuun mennessä.

Mielenkiintoista on, että monet ihmiset ovat sittemmin korostaneet, että Greenbackin pudotus saattaa olla vastuussa tästä. Jalometallit, kulta ja hopea ovat myös nousseet hinnassa. 

Citibank Projects 120 000 dollaria vuoteen 2021 mennessä – tässä miksi

Yksi mielenkiintoisimmista ennusteista tuli rahoituslaitokselta, Citibankilta, 

Bitcoinin hintojen ennustettua nousevan 120 000 dollariin vuoteen 2021 mennessä. Vaikka tämä analyysi hyvitetään Citibankille, se ei ole virallinen lähde. Joka tapauksessa, mitkä ovat esteet, joita Bitcoinin on taisteltava matkalla? BTC / USD: n todellinen testi on 13 850 dollaria, ja jos se onnistuu rikkomaan tämän, voimme nähdä massiivisen ostamisen tämän tason yläpuolella.

Toisessa vuonna 2016 tapahtuneeseen edistykseen perustuvassa ennusteessa Citibank paljasti, että siihen liittyvät trendit olivat kokeneet tänä vuonna. Lisäksi laitos jakoi seuraavat:

“Alun perin hyvä vastus on saavutettu 10 500 – 10 820 dollarissa. Jos se antaa periksi, seuraava hyvä taso on 13 850 dollaria ja sen yläpuolella 19 511 dollaria. Jos 19 511 dollaria antaisi tien, kaavio puhuu puolestaan. ”  

Tekijä “Kaavio puhuu puolestaan”, Citibank väittää, että BTC voi koskettaa jopa 120 846,80 dollaria, mikä on melko prinssi BTC / USD -ennuste. Siksi elinkeinonharjoittajat lisäävät ostojakauppoja johtavassa kryptovaluutta Bitcoinissa, ja sen kysynnän äkillinen nousu todennäköisesti lisää hintoja melko pian. 

Panxora Projects 7000 dollarin BTC / USD-hinta vuoteen 2020 mennessä vuoden loppuun mennessä – tässä miksi

Forbesin ja salausanalyytikkoyrityksen, Panavoran toimitusjohtajan Gavin Smithin, toimitusjohtajan välisessä sähköpostikeskustelussa jälkimmäinen havaitsi jatkuvaa volatiliteettia vuoden 2020 loppuun saakka. Siksi hän olettaa, että BTC / USD-hinta saattaa pudota jopa 7K: iin. Siitä huolimatta seuraava toiminta on kaikkien aikojen korkeimman vuoden (ATH) vuosi johtavalle kryptovaluutta Bitcoinille. Hänen logiikkansa näyttää olevan linjassa Crypto Quantin toimitusjohtajan kanssa, joka jakoi sen:

“Lyhytaikainen katastrofi [tapahtuu] tänä vuonna, ennen kuin todellinen ralli tulee voimaan [vuonna 2021].” Lisätäkseen tähän lisää hän sanoi: “Markkinoita vetää toisaalta inflaation suojausjuttu, joka ajaa bitcoinia korkeammalle, samalla kun maailmantalous kärsii massiivisesta kysynnän sokista, jolla on potentiaalia ajaa bitcoinia matalammaksi.”

S2F (Stock-to-Flow) -projektit $ 55K BTC / USD vuoteen 2020 mennessä 

S2F-malli tarkoittaa Stock-to-Flow-mallia, ja se näyttää olevan keksinyt $ 55K -ennusteen toukokuun 2020 tapahtuman perusteella. Erityisesti S2F: n takana oleva keksijä totesi, että:

“Bitcoinin ennustettu markkina-arvo toukokuun 2020 puolittamisen jälkeen on 1 trn, mikä tarkoittaa 55 000 dollarin Bitcoin-hintaa”. Tämän lisäksi “kulta ja hopea, jotka ovat erilaisia ​​markkinoita, ovat SF: n bitcoin-malliarvojen mukaisia . ”

Yhteenvetona S2F-mielipiteistä malli tukee nousevaa ennakkoluuloa BTC / USD-hinnoissa. 

Jalometalli, kulta vs. Bitcoin

Tällä viikolla Bitcoinin (BTC) hinta on palautunut vuoden 2020 korkeimmalle tasolleen 11 392 dollariin, jota tukee lisääntyvä korrelaatio kullan kanssa, ja tällä hetkellä Bitcoinin kuukausittainen korrelaatio päivittäisen tuoton keltaisen metallin kanssa on 0,66 CryptoCompare-raportin mukaisesti. Näiden kahden hyödykkeen korrelaatio alkoi kasvaa, kun kulta ylitti ennätyskoron, 1 900 dollaria, lähellä uutta huippua, ennen kuin vetäytyi takaisin Bitcoinin rinnalle. 

Kun otetaan huomioon kasvava korrelaatio, tämä edustaa trendimuutosta, koska näiden kahden suhde oli aiemmin laskenut Krakenin pörssin tutkimusryhmän tietojen mukaan. Tämän seurauksena aiemmat Bitcoinin ja kullan väliset korrelaatiot johtivat Bitcoinin (BTC) hinnan nousuun.

Kuten me kaikki tiedämme, Yhdysvaltain dollari ja maailmantaloudet kärsivät edelleen COVID-19-pandemian seurauksista. Tämän seurauksena näyttää todennäköiseltä, että arvopaperien, kuten Bitcoinin ja kullan, varastolla on jatkossakin suuri kysyntä. Viime kerralla Bitcoinin ja jalometallin välillä oli lievä korrelaatio (noin 0,5) vuoden 2018 loppupuolella. Olemme jo puhuneet ajasta, jolloin kuukausi aiemmin, marraskuussa 2018, Bitcoin kärsi 50 prosentin pudotuksesta, mikä laukaisi Bitcoin-käteissota.

Toisaalta kullan ja Bitcoinin välinen korrelaatio on noussut, kun taas toisaalta Eterin (ETH) korrelaatio Bitcoinin kanssa alkoi laskea suunnilleen samaan aikaan, kun luku on nyt 0,56.

Yhdysvaltain dollari ja Bitcoin 

Bitcoinin nousu voi johtua myös Yhdysvaltain dollarin noususta, jonka laukaisivat pelot Yhdysvaltain talouden romahduksesta. COVID-19-kannustinpaketin epäonnistuminen ja ylikuumentuneet osakemarkkinat kehottivat kauppiaita investoimaan kovien varojen, kuten kullan, ja yhä useammin Bitcoinin turvallisuuteen. 

Siirtymällä eteenpäin, Bitcoin voi olla vihdoin valmis uudelle suurelle noususuhdanteelle, kun Bitcoinin tarjonta pörssissä vähenee, kun taas vähittäiskaupan ja institutionaalinen kiinnostus näyttää piristyvän.

Bitcoin- ja Tether (USDT) -vaihtovirrat

Pörssit osoittavat, että markkinatoimijat ovat kiinnostuneempia pitämään bitcoinejaan pitkällä aikavälillä vetämällä heidät pörsseistä hallitsemaan omia yksityisiä avaimiaan suoraan markkinoiden analyysiyrityksen Arcane Researchin mukaan.

Tämän lisäksi viimeaikainen jatkuva Tether (USDT) -vaihtovirran nousu, joka nousi eilen vuoden 2020 korkeimmalle tasolleen, ja kokonaiskustannus, joka on nyt melkein 10 miljardia dollaria, BTC: n ostamista sivussa odottavien digitaalisten dollarien määrä on mahdollisesti enemmän kuin koskaan. Siten Bitcoin-hintojen nousun mahdollisuus lähipäivinä näyttää vakaalta.  

Tekninen analyysi – voimmeko odottaa laskevaa korjausta Bitcoinissa – BTC / USD? 

Markkinoiden teknisestä puolesta puhuen Bitcoin käy kauppaa vankalla nousulla, joka on noussut 11306 dollarin tasolle. Kuukausittaisessa aikataulussa Bitcoin on rikkonut symmetristä kolmiokuviota 9875 dollarin alueella. Viimeaikainen nouseva kynttilä kuukausittaisessa aikataulussa viittaa vahviin todennäköisyyksiin ostaa lisää Bitcoinista. 

Tarkasteltaessa Bitcoinin pitkän aikavälin ennustetta johtava salauspari näyttää nousevalta. Ylemmällä puolella Bitcoin saattaa löytää seuraavan vastustuksensa $ 12,017 -alueelta, kun taas nouseva $ 12,017 -vaihto voi johtaa Bitcoinin hintoja kohti $ 13,875. Tämän yläpuolella 17 250 dollaria todennäköisesti toimii seuraavana vastarintana.

BTC / USD Bullish Engulfing, RSI, MACD ja 50 EMA - kaikki suosittelevat ostamistaBTC / USD nouseva, RSI, MACD ja 50 EMA – kaikki suosittelevat ostamista

Kuukausikaaviossa 50 jakson eksponentiaalinen liukuva keskiarvo viittaa voimakkaaseen nousevaan ennakkoluuloon, mutta samalla se viittaa myös vakaisiin mahdollisuuksiin laskevaan korjaukseen, koska sen arvo pysyy 6397-tasolla, joka on kaukana nykyisestä markkinahinta 11.275.

BTC / USD Fibonacci -sisältö

BTC / USD Fibonacci -sisältö

Kun puhumme Bitcoinin hintaennusteesta vuoden 2021 puolivälissä, voimme odottaa Bitcoinin hintojen laskevan 12 250 dollariin laskevan korjauksen seurauksena tai ehkä 50% Fibonacci-retracementin suorittamiseksi. Laskevan retracementin näkemiseksi kaksinkertainen ylävastuksen taso 17 174 dollaria ja kynttilöiden sulkeminen tämän tason alapuolella näyttävät vakaalta. Voimme nähdä myyntivirheen alle 17170 dollaria, kunnes aiemmin rikkotusta vastustuksesta tulee 12 250 dollarin tukitaso. 

Jotkut tunnetut asiantuntijat ovat antaneet paljon jännittäviä näkökohtia salaustilassa. Jokaisella joukkueella näyttää olevan vahva argumentti kaupassa, mikä tekee siitä entistä kiehtovamman tarkkailla, mitä on tarkoitus rentoutua vuoden 2020 loppupuolella. Ne, jotka näkevät nousutapahtuman, käyvät tällä hetkellä köydenvetoa niiden kanssa, jotka ennakoivat laskevan kehityksen. Pidetään kiinni vuoden toisesta puoliskosta, pitäen tarkemmin silmällä markkinoiden perustavaa puolta ottaaksemme huomioon kaikki muutokset Bitcoin-tunteissa.

Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me