Ethereum Cloud Mining: Vejledning og bedste serviceudbydere / websteder

Det var ikke længe siden, da blockchain-verdenen blev domineret af Bitcoin. Men da flere og flere mennesker begyndte at blive forbundet med blockchain, begyndte Bitcoins mangel at dukke op.

Dette fødte Ethereum. Ethereum blev opdaget og udviklet af Vitalik Buterin for ikke kun at matche Bitcoin’s dygtighed, men for at forbedre det ved at udvide dets muligheder. Ethereums blockchain gav også verden begrebet ‘smarte kontrakter’, da det understøttede scripting og oprettelse af decentrale apps gennem dets Ethereum Virtual Machine eller almindeligt kendt som EVM. Ethereum hævder at være bedre end bitcoin og yderligere funktioner fik mange til at tro, at Ethereum var fremtidens mønt.

Minedrift af Ethereum

Med troen på, at Ethereum havde charmen til at ændre verden, flyttede mange minearbejdere deres fokus fra Bitcoin til Ethereum. Ethereums minedrift (Proof of Work) var ikke meget anderledes end Bitcoin. Enhver minearbejder, der ønskede at grave ind for at få Ethereum, måtte bruge computere med overlegne grafikchips til at levere løsninger på vanskelige matematiske gåder, indtil blokken er bekræftet, og minearbejderen modtager sin belønning i Ethereum.

En Ethereum-minearbejder tager næsten 12-15 sekunder at udvinde en blok og få sine belønninger. Hvis minedriftens hastighed falder, og det tager mere eller mindre tid at løse minearbejderen, justerer algoritmen automatisk sine sværhedsgrader, så minearbejdere kan hoppe tilbage til den 12-15 sekunders løsningstid.

Mens ting ser let ud, og Ethereum udvinder en cakewalk, skal man huske, at Ethereum muligvis ikke har brug for minedrift for evigt. Ethereum bevæger sig hurtigt og langsomt til Proof of Stake, der slår Proof of Work-algoritmen for at bestemme gyldigheden af ​​transaktioner. Dette ville betyde, at netværket derefter ville blive sikret af tokenejere og ikke minearbejdere. Derfor er det måske ikke meget smart at købe ASIC eller avancerede computere.

Typer af decentraliseret protokol Ethereum Mining

Mens minearbejdere kan købe deres udstyr og køre dem på egen hånd, er kryptomining stadig en meget vanskelig og kompleks procedure.

Bortset fra avanceret udstyr er der mange faktorer, der skal overvejes og sørges for at gøre minedrift rentabel. Derfor overholder mange minearbejdere mange gange decentrale protokoller, som kan maksimere deres rentabilitet. I henhold til disse protokoller og baseret på hardware og hostingpositioner kunne Ethereum-minedrift klassificeres i to kategorier – Hosted Mining og Cloud Mining.

Hosted Mining

I hostet minedrift bygger udbyderen og leaser eller sælger derefter mineudstyr eller hardware direkte til kunden. Dette arrangement kan modelleres på forskellige måder, men generelt er det kunden, der erhverver udstyret fra en hostet tjeneste eller sender det direkte til et hostet datacenter eller minedrift. Kunden skal nu betale strømomkostningerne og lagringsomkostningerne, så nogen kan udvinde blokke med købt eller leaset hardware. Ved at bruge hostede tjenester er minearbejderen problemfri og behøver ikke håndtere de vedligeholdelses-, elektricitets- eller opbevaringsproblemer, som han muligvis skal støde på, mens han kører hardwaren alene.

Der er visse fordele, som hostet minedrift bringer til minearbejderen, hvilket inkluderer mere kontrol, da de når som helst og hvor som helst har adgang til nøjagtige specifikationer vedrørende deres minedrift og kan verificere det samme ved at have fjernadgang til deres minedrift. Den anden fordel tilføjer sikkerhedsdelen af ​​det, da kunden / minearbejderen er minearbejderens ejer, og hostingtjenesteudbyderen ikke rører ved mønterne på noget tidspunkt. Den eneste ulempe her er de forudgående omkostninger, som minearbejder pådrager sig for at købe eller lease udstyret og reparationer, hvis nogen også skal bæres af minearbejderen.

Cloud Mining

I modsætning til hostet minedrift samler cloud mining min kunder og deres behandlingskraft til en pool, hvor de sammen udvinder Ethereum i bulk og til en billigere sats. Uden forudgående omkostninger, der skal bæres af minearbejderen ved køb eller leasing af udstyr, viser cloud mining at være relativt billigere. Her er omkostningerne forbundet med elektricitet og gebyrer i forbindelse med minedrift sammen med en procentdel af belønningen optjent via minedrift til cloud mining-tjenester.

Som en sikkerhedsforanstaltning skal minearbejderen kontrollere, om de tjenester, de bruger, giver dem en garanti for hashhastigheden og andre minedriftfunktioner. De skal også forbinde sig med ansete navne, så deres blokbelønninger er sikre og distribueres rettidigt af tjenesteudbyderen.

Så bare for at bringe den klare differentiering mellem de to ind:

Hostede tjenester Cloud minedrift
De forudgående omkostninger ved køb eller leasing af udstyret Ingen forudgående omkostninger involveret. Der kan være et mindre gebyr ombord (hvis nogen)
Mere kontrol, da minearbejder faktisk kan kontrollere udstyrets ydeevne Mindre kontrol, da minearbejderen ikke kan skelne mellem hans todelt præstation 
Mere sikker, da hostingtjenesteudbyderen ikke rører ved blokbelønningen Mindre sikker, da minearbejderen skal kontrollere blokbelønningen og har tillid til tjenesteudbyderen for at være retfærdig i fordelingen af ​​belønninger

Ethereum Cloud Mining

Med den slags udfordringer, som en Ethereum-minearbejder står over for med hensyn til pris og forventet overgang til bevis for stavealgoritme, viser det sig ikke at være så rentabelt for minearbejdere at investere i Ethereum-minedriftsudstyr og endda gå efter hostede tjenester. Derfor skifter mange af dem til Cloud-minedrift, da det er relativt billigere uden forudgående forpligtelser.

Der er nu flere fjerntliggende gårde, der er begyndt at levere Ethereum cloud mining-tjenester. Disse forskellige tjenesteudbydere opkræver variable gebyrer baseret på den kapacitet og hashkraft, der bruges. Cloud mining-tjenesterne gør det også problemfrit for minearbejdere, da de ikke behøver at tage sig af hardware, som vedligeholdes af højt kvalificerede fagfolk, der er ansvarlige for driften af ​​disse anlæg. Desuden er elomkostningerne langt lavere for disse cloud mining-tjenesteudbydere, da de normalt er placeret langt fra steder. De tilsvarende elomkostninger for en minearbejder, der kører enheden ud af sit hjem, kan være betydeligt højere og fuld af besvær.

Årsager Minearbejdere foretrækker Ethereum Cloud Mining

Mens de fleste af grundene overlapper fordelene ved cloud mining, finder Ethereum minearbejdere cloud mining interessant, fordi –

 • Det giver en kilde til passiv fortjeneste i løbet af dagen.
 • Brugerdata og tokenbelønninger bevares i skyen, og der er meget lille chance for at miste dem på grund af hardwareproblemer.
 • Forøgelse i rentabilitet på grund af partnerprogrammer.
 • Pooling hashrate hjælper med at øge rentabiliteten såvel som sammen opnår alle mere.
 • Intet besvær med at styre og vedligeholde hardware.
 • Nem adgang til minedrift overalt i verden.

Læs også: Fremtiden for Ethereum: Er den død, eller vil den stige?

Ethereum Cloud Mining Providers

Da populariteten stiger for Ethereum cloud mining, er der mange virksomheder, der er begyndt at levere disse tjenester. Nedenfor er listen over de mest populære udbydere af Ethereum cloud mining-tjenester

Tjenesteudbyderens navn

Funktioner

Hashflare
 • Minimum hashrate: 100 KH / s
 • Hardware: GPU Rigs
 • Automatisk udbetaling i ETH
 • Vedligeholdelsesgebyr: Ingen
 • 1-årig kontrakt
Genesis Mining
 • Flere planer baseret på brugerkrav 
 • Minimum hashrate: 25 MH / s til 350 MH / s baseret på planer
 • Vedligeholdelsesgebyrer på USD 0,004 pr. MH / s pr. Dag.
 • 2-årig Ethereum-minekontrakt
HashGains
 • Flere planer baseret på brugerkrav
 • Minimum hashrate: 25 MH / s til 100 MH / s baseret på planer
 • Vedligeholdelsesgebyrer pr. GH / s / dag $ 3,2435
 • 2-årig Ethereum-minekontrakt
Hashshiny
 • Minimum hashrate: 100 KH / s
 • Vedligeholdelsesgebyr: 0,0004 $ / 100 KH / s / dag
 • Hardware: GPU Rigs
 • Automatisk udbetaling i ETH
 • 2-årig Ethereum-minekontrakt
IQ minedrift
 • Flere planer baseret på brugerkrav
 • Minimum hashrate: 2 MH / s til 300 MH / s baseret på planer
 • Vedligeholdelsesgebyrer: Nul
 • 2 og 5 år og også Lifetime Ethereum Mining Contract
 • Udbetaling hver dag
CCG Mining
 • Flere planer baseret på brugerkrav
 • Minimum hashrate: 1 MH / s til 100 MH / s baseret på planer
 • Vedligeholdelsesgebyrer: Nul
 • 1-årig Ethereum-minekontrakt

Konklusion

Ændringerne Ethereum gennemgår med hensyn til sin algoritme og den pris, som det svæver til, ser Cloud mining til at være den bedste mulighed.

For minearbejdere er der ingen forudgående omkostninger for at deltage i hash-satserne. Men ja at vælge den rigtige spiller og den rigtige kontrakt er nøglen, da det har en direkte indvirkning på rentabiliteten. Derfor kræves der lidt forskning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me