Sådan opnår du høje overskud på Cryptocurrency Exchange

Kan du?

Det korte svar er, at du ikke kan.

Men der er nogle tip til investering, der gør din risiko for tab meget lavere. Og dit potentiale for gevinster meget højere.

Baseline vs. Noobs

For det første, da vi vil se en monumental stigning i Bitcoin, Ethereum og Litecoin i løbet af de næste tre til fem år, kan man være sikker på, at disse tre primære og “baseline” mønter fortsætter med at skyde i luften. Når det er sagt, er det et perfekt tidspunkt at flytte fra BTC til altmønter, der har lave købsomkostninger. Og hvorfor? Fordi som vi ser noget som Verge stige fra en krone til en dollar, vil de, der investerede i den til en krone, se et hundrede gange afkast på deres investering (ROI).

Første ting først

Så her er hvad der er vigtigt, du skal FORTSÆTTE AT KØBE BITCOIN. Alt imens er du nødt til at tage små klaser af det og investere det gennem en børs som Binance eller noget lignende i det, der kort sagt kaldes “altcoins”. Simpelthen er de løberne. For nu. Skønt som med udvekslinger, kan det bedste endnu være. Vil vi se en anden valutamatch med bitcoin dollar-for-dollar? Absolut. Bare ikke med det samme. Men det er bemærkelsesværdigt, hvor hurtigt nogle af dem vokser. Tag for eksempel det faktum, at Verge i løbet af den sidste uge er femdoblet i værdi. Det gik fra en krone til to, til tre, til fire, til FIVE i løbet af en uge.

Tidslinje

Det betyder, at hvis nogen investerede $ 1000 USD i Verge i sidste uge, ville deres investering være en overraskende FEM tusind dollars værd i dag. Det er en lønning på $ 4000 for en uges læn dig tilbage og se en ticker fortælle dig, at din investering balloner.

Mind-blowing

Aldrig før i valuta- eller råvarehistorien har vi som menneskehed set en sådan stigning. I noget. Nogensinde. Den fuldstændige dybde af den meteoriske stigning i kryptokurrency som en stabil form for råvarehandel er gået fra intet til den ordsprogede 160MPH i løbet af ti korte år. Det er virkelig bemærkelsesværdigt!

Her for at blive!

Cryptocurrency er her. Og så længe mønter udvindes, transaktioner verificeres, og nye alternative valutaer til ”de tre store” fortsætter med at præsentere sig, er investeringsmuligheder for enorme afkast ikke bare mulige, men hvad er så fremragende at kunne sige i verden af ​​finanser; og hvad der næsten bedst hviskes; de er sandsynlige.

Sandsynlighed?

Investering er et spørgsmål om sandsynlighed. Ingen kan forudsige, hvad en mand vil gøre. Men det er muligt at forudsige med en høj grad af nøjagtighed, hvad den gennemsnitlige mand vil gøre. Dette er grunden til, at investorer stoler så meget på mund til mund. Samt handlingen med at overvåge markedet for sig selv.

Hvad skal man købe

Dette er et spil, hvor alle vinder. Især hvis du giver dine venner tip til, hvad du skal købe. Sådan starter det; nogen spørger, “hvad er godt at købe lige nu …” En mere erfaren investor vil svare uden at vippe, noget som: “Køb ADA, IOTA, XVG og muligvis noget Ripple, hvis du har pengene til det. Men BLIV KØB BITCOIN, Ether og LITECOIN. ”

Hvad der er vigtigt

Så hvad der er vigtigt og af den største værdi at indse, er at mens du skal BRUGE kryptokurrency som bitcoin, ether eller Litecoin for at KØB de alternative, skal du derefter genopfylde din investering i bitcoin selv. Og Ether. OG LITECOIN. Du kan ikke bare udtømme din investering i bitcoin, ETH og LTC til fordel for at købe altcoins og forvente at have en fuldt udviklet portefølje i de kommende år. Der er MASSIVt potentiale for vækst i altcoins, men der er måske endda MERE mulighed for vækst i de “store tre”.

Gnidningen?

Her ligger gnidningen. For når du flytter dine aktiver fra bitcoin til Verge. Prisen på Verge-væsener fordobles, derefter fordobles igen og derefter dobbelt igen. Det vil fortsætte på denne vej! Så det er et FANTASTISK tidspunkt at købe Verge.

– Hvad er så gnidningen??

Desværre ser du prisen på bitcoin fortsætter med at stige meteorisk. Ligesom du tager dine penge ud af BTC og lægger dem i XVG! Så hvad giver? Hvordan kan du opretholde en stærk tilstedeværelse i bitcoin såvel som i altcoins? Det kræver penge. Klogt investeret, til højre.

Ubegrænset vandforsyning

Bitcoin vokser som et ukrudt med ubegrænset vandforsyning. Det er tørstigt, og det får så meget at drikke, som det kan klare. Dette er grunden til, at vi ser forsinkelser i indkøbsordrer. Minearbejdere kan næppe følge med efterspørgslen lige nu. Det er gået i løbet af en måned, fra $ 15,5K til en kæmpestor $ 19,2K. Hvordan er det muligt?

Udbud og efterspørgsel

Der er kun et sæt antal bitcoins, der kan udvindes. Og på en given dag vokser efterspørgslen efter dette meget begrænsede aktiv eksponentielt. Kører prisen op. Desuden, når folk trækker penge ud af BTC og siger det, XVG, IOTA, Ripple eller ADA … disse bitcoins går tilbage i omløb. Eller rettere, HANDLES til dem, der allerede har disse alternative mønter.

Begrænset beløb

Det er vigtigt at forstå; at mens der kun er et bestemt antal mønter, stiger deres værdi fortsat, hvilket gør dem gradvis mere værdifulde hver på hinanden følgende dag. Vil markedet nogensinde gå ned? Potentielt; når andre valutaer stiger, falder bitcoin, ether og litecoin lidt her og der. Men TRENDEN er, at den skal fortsætte op og op og op.

En million dollars

Fremskrivninger for BTC vil vise, at valutaen muligvis når $ 1 mio. USD pr. COIN inden år 2020. Det er kun to korte år væk. Blot 700 dage tilbage, indtil mønterne til en værdi af $ 16 K i dag er hver en million USD værd. Det her; er virkelig en spændende tid at leve og investere i, for med muligheder for så dramatiske gevinster ved investeringer er det nu tid til at købe.

– Faktisk var i går tid til at købe

Dette stimulerer haster, der driver markedet. Hvilket driver priserne op, hvilket igen og igen stimulerer markedet.

Det er fascinerende

Og som du spørger dine venner og andre investorer om tip til, hvad du kan købe; LYT til dem. Men gør hele tiden forskning på din egen tid i, hvad mønterne ER, som du er blevet opfordret til at købe. Nogle har meget forskellige facetter fra andre. Og forskellige niveauer af dynamisk respons på markedet.

Tænker langsigtet

For eksempel, hvis du er en langsigtet investor, som vi alle burde være, er det yderst vigtigt at fortsætte med at købe bitcoin. Æter. Og Litecoin.

Spark dig selv

Du vil billedligt og bogstaveligt talt sparke dig selv, hvis du ikke gør det. Og hvorfor? For hvis du kan slippe endda $ 1000 i dag, når bitcoin når $ 1 mio. USD i et par (jeg sagde næsten få) … fordi 2020 ser ud som et par år væk. Det er ikke! 2020 kommer hurtigt.

Og hvis du ikke vil gå glip af, hvad der kan være den største investeringsmulighed i menneskehedens historie, så er NU TIDEN TIL AT KØbe. 2020 er ikke et par år væk. Det er kun et par. Husk, at 700-dages mærke snart nærmer sig. I den tid det tog at skrive denne artikel er vi lige så meget tættere på dag 699.

Fremskrivninger

Her er hvorfor: når BTC rammer $ 1 mio. USD / mønt, vil din dårlige investering på $ 1.000 være $ 52.083 og ændre sig. Det er nok til at købe et hus i nogle dele af verden. Eller en dejlig bil. Eller en universitetsuddannelse til dine børn. Det er nok til derefter at geninvestere i at sige, Verge, som på det tidspunkt vil være på omkring $ .60, og når den derefter rammer $ 1,00, vil dine $ 52K være den bedre del af $ 87.000 værd..

Så du kan se, hvordan en investering på $ 1.000 i løbet af mindre end fire år kan blive næsten $ 90.000.

Ved den samme algoritme til investering i kryptokurrency kan du tage en $ 100-investering og nemt gøre den til $ 9000. I år 2021.

Og markér mine ord, disse fremtidige datoer vil komme over os så meget hurtigere end vi indser. Køb nu. Det korte svar på spørgsmålet, “Hvordan kan jeg tjene mange penge på at investere i kryptokurrency?” Besvares simpelthen med dette:

Købe det

Og se, når din investering blomstrer som en blomst i solen. Eller endnu bedre, et felt af blomster.

At opsummere. Vi håber, at disse oplysninger hjælper dig, og at du vil huske, når du investerer i kortsigtede vækstmønter som IOTA, Verge, ADA, Ripple og andre, at du er nødt til at genopbygge din kasse i den ordsprogende store tre. De er den grundlæggende facet i hele dette system. Velkommen til en verden af ​​blockchain-teknologi. Det vil gå meget gode ti år for investorer, der stille kan vente, se på markedet og foretage kloge investeringer.

Fortæl os dine tanker om bitcoin i kommentarerne nedenfor, eller skriv til os på [e-mail beskyttet]

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me