Indledende gennemgang af balletbøger | Bobby Lees nye Crypto Wallet

Cryptocurrency-tegnebøger har været en kritisk komponent i kryptovaluta- og blockchain-universet. Disse er dybest set softwareprogrammer, der hjælper alle interessenter i kryptouniverset med at holde deres kryptomønter og token. Uanset om det er en børs, en institution eller en individuel investor, kan ingen fungere uden en krypteret tegnebog. Hvad en kryptotegn i grunden gør, er at den gemmer ejerens offentlige og private nøgler og hjælper ham med at interagere med blockchain, der giver ham mulighed for at gennemføre sine tokens samt holde øje med sin balance.

I løbet af det sidste årti har der været flere kryptobøger, der har svampet, men ikke mange har haft succes med at gøre det enkelt for brugeren at bruge det. Sikkerhedsspørgsmål opdelte porteføljen yderligere i to – dybest set online- eller hot-tegnebøgerne og offline-tegnebøgerne eller de kolde tegnebøger, hver med sit eget sæt fordele og udfordringer.

Ballet Wallet – En kold tegnebog målrettet mod masseadoption

Selv efter at være en kritisk komponent i kryptovaluta-økosystemet har de fleste mobile tegnebøger ikke været så brugervenlige. Mange mennesker kæmper normalt med problemer relateret til adgangskoder, sikkerhedskopier, styring af flere tegnebøger, og nogle stoler endda på tredjepart til at tage sig af deres aktiver. Mens de fleste brugere fortsætter deres tekniske kampe, er de altid tynget af risikoen for at gøre noget forkert og miste deres mønter på få sekunder.

At forblive i kryptospillet i mere end 8 år og arbejde hen imod den globale vedtagelse af Bitcoin og kryptokurrency, Bobby Lee, tidligere CEO og medstifter af Kinas første kryptokurrencyudveksling, for at opleve disse kampe første hånd. For at tackle problemerne med brugervenlighed såvel som sikkerhed og tilgængelighed designede og lancerede han en tegnebog kaldet Ballet-worlds første ikke-elektroniske hardware-multivaluta-hardware-tegnebog, der giver brugeren 100% offline kold opbevaring.

Visionen bag Ballet er at “gøre kryptovaluta virkelig tilgængelig for alle, uanset alder eller baggrund”. Derfor har dev-teamet bag tegnebogen arbejdet med de centrale aspekter af elegance og brugervenlighed, hvilket giver brugeren en problemfri oplevelse af styring og transaktion af kryptokurver uden de problemer, de tidligere stod overfor..

Hvad der ligner et rustfrit stålkreditkort, prøver Ballet at besvare alle de spørgsmål, spørgsmål og komplikationer, der omgiver kryptokurrency ejerskab og transaktionsfunktioner. Tegnebogen forsøger at gøre det muligt for folk at bruge kryptokurver som kontanter.

Nøglefunktioner i tegnebogen

 • Ingen registrering eller konto login: Tegnebogen kræver ikke nogen registrerings- eller konto-loginoplysninger. Brugerne skal bare scanne QR-koden, der findes på Ballet Wallet og begynde at bruge mobilappen. Der er ikke behov for KYC eller nogen form for registrering, der kræves for at igangsætte en transaktion.
 • Nemme transaktionsaktiver: Ballet gør det super nemt for brugere at handle i kryptokurver. Skærminstruktionerne i appen er super nemme og giver klare retningslinjer uden faktisk at skabe forvirring og besvær.
 • Adgang til porteføljeværdi i realtid: Appen er virkelig enkel og giver brugernes markedsværdi i realtid af deres aktiver. Der er ingen problemer med at bruge appen.
 • Privatliv: Mobilappen er designet på en måde, der ikke gemmer eller gemmer nogen private nøgler, der bruges af brugeren. Tegnebogen sporer eller gemmer heller ikke personlige eller økonomiske oplysninger om brugeren uden for de enheder, den er installeret på.
 • Aktivering af flere valutaer: Appen har muligheder for at holde flere valutaer ét sted. Selv om der er yderligere gebyrer og gebyrer forbundet med det.
 • Industristandard: Ballet-tegnebogen og appen er konkurrencedygtigt udviklet og bruger standard BIP38-protokol til at generere private nøgler, der matcher industristandarden fulgt igennem.

Kundevenlig

Ballet, efter design, fungerer uden begrænsninger eller grænser, der normalt er forbundet med kryptobøger ved adgang til transaktion og styring af kryptovalutaer. Ballet kræver hverken installeringssoftware eller drivere, der skal installeres eller hardware, og det kræver heller ikke nogen form for adgangskoder eller KYC. Det være sig et barn eller hans bedsteforælder, det være sig en teknisk fyr eller en lægmand, ved hjælp af Ballet er en cakewalk for alle.

Du kan muligvis også lide: Trezor vs Ledger: Sammenligning og anmeldelse for bedste tegnebog

Sikkerhed og sikkerhed

Mange kryptotegnebøger har i dag undladt at matche den sikkerhed og sikkerhed, der kræves meget for kryptokurver. Truslen om hackere eller at have tillid til en tredjepart til at opretholde forældremyndigheden over aktiverne har været nøgleproblemer med de fleste kryptopungevirksomheder. I betragtning af det samme har Ballet været ekstra forsigtig med at designe denne funktion, hvilket giver ægte ro i sindet til møntholderne.

Ballet har for første gang introduceret 2-Factor Key Generation (2FKG) for at bringe et lag af ekstra sikkerhed. Dette er den proces, som tegnebogen bruger til produktion og generering af private nøgler til sine fysiske kortpunge. Denne teknologi sikrer også de bedste sikkerhedsstandarder for kryptoaktivet, der findes i tegnebogen.

Den fysiske tegnebog designet som et kort giver en 100% offline kold opbevaring for at forhindre uautoriseret adgang til mønterne og tokens i tegnebogen. Kortet har også et manipulationsfrit design og er let at opdage, om tegnebogen er blevet manipuleret.

Stålkortet har en række sikkerhedsfunktioner, der viser detaljer som –

 • Primær mønt i kortet
 • Unikt serienummer på kortet
 • QR-kode med et let synligt manipulationsbevis
 • Usynlig markering, som kun er synlig under UV-lyset
 • Tegnebogens adgangsudtryk, som skal ridses – igen giver manipulationsbevis

MultiCurrency Support

På baggrund af indledende indtryk kunne Ballet-tegnebogen blive en god løsning for investorer, der har en portefølje af valutaer. En af de største forhindringer med alle gode tegnebøger var, at de yder støtte til et par valutaer. Dette er hvor Ballet-tegnebogen udfylder og yder support til 16 større kryptomønter inklusive BTC, ETH XRP osv. Med support der kommer ind til yderligere 18 mønter.

Mobilappen

For at bruge Ballet Wallet har virksomheden lanceret en ledsagende app til mobil, som giver brugerne mulighed for at modtage, sende såvel som vedligeholde deres kryptokurver. Appen giver også brugerne mulighed for at kontrollere deres saldi i realtid og også aktivere tillægsvalutaer bortset fra den primære mønt. Appen er tilgængelig på App butik og Google PlayStore. Holdet har også lanceret en Android APK til videreudvikling.

Indledende fællesskabsanmeldelse af balletbøgerne

Samfundet havde blandet til negative anmeldelser ved lanceringen af ​​tegnebogen. Går efter forumdiskussionen om Bitcointalk, visse brugere var ikke rigtig tilfredse med tegnebogen. Nogle rejste forespørgsler baseret på Bobby Lee ‘BTCC-strategi om at sælge fysiske mønter, som de udvindede direkte og udsendte fra centralisering, mens et par nævnte, at de ikke var glad for forudfinansierede fysiske mønter. Et par rejste endda spørgsmålet om, at den private nøgle blev genereret af producenten, der kalder det skør.

Forskel mellem varm og kold tegnebog

Mens begge, varme og kolde tegnebøger, giver den grundlæggende funktion til opbevaring af kryptokurver til sine ejere, er de ret forskellige med hensyn til de andre funktioner, de leverer. Tilgængelighed og sikkerhed er absolut de vigtigste punkter, der adskiller en varm tegnebog fra en kold tegnebog, og brugerne skal træffe en klog beslutning om, hvilken tegnebog der er bedre egnet til dem.

Hot Wallet

Kold tegnebog

Hot-tegnebøger er tilgængelige online og har altid forbindelse til internettet. Offline-tegnebøger findes normalt på en slags hardware, der kan være så simpelt som et papir eller lidt komplekst som et Pendrive. Disse tegnebøger er nødvendige for at oprette forbindelse til internettet, før en transaktion kan finde sted.
Da Hot Wallets altid er online, sker tilgængelighed og transaktioner med det samme. Offline-tegnebøger tager normalt noget tid at udføre en transaktion, da de skal have forbindelse til internettet, før en transaktion kan udføres. Nogle hardware-tegnebøger kræver også, at brugerne installerer basedrivere, før de kan købes til brug.
Da de har forbindelse til internettet hele tiden, er Hot tegnebøger sårbare over for hacks og angreb. Selv det bedste af tegnebogen kan ikke sikre 100% sikkerhed for disse ondsindede aktiviteter. Sikkerhed er det største plus, hvorfor kolde tegnebøger er vigtige. Der er ingen forbindelse til internettet (medmindre det er forbundet af brugeren), men kolde tegnebøger er svære at hacke. 
Foretrækkes af handlende og brugere, der ofte handler kryptoer. Foretrukket af investorer eller brugere, der ikke bruger kryptokurver, ikke særlig ofte.

Konklusion

Hvad Bobby Lee har forsøgt at bringe til verden, er bestemt værd at se på. Selvom samfundet ikke er meget tilfreds med visse funktioner, og teamet Ballet Wallet har noget arbejde i hånden for at tackle disse mangler. Never the Less, den oplevelse, som Bobby bringer med sig selv, er absolut værd at ringe til, og opbakningen fra Ribbit Capital kan kun tage dette venture højere. Når den er i brug, giver tegnebogen en bedre idé om, hvordan dens fremtid pander ud.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me