Ethereum (ETH) prisforudsigelse for 2021: Vil købere bryde 2017-højder snart?

Ethereum – Prognoseoversigt

Ethereum-prognose: H1 2021

Pris: $ 2.500 – $ 3.000

Prisdrivere: Markedsstemning, COVID-19, Pengestrømme, Global økonomi

Ethereum-prognose: 1 år

Pris: $ 3.500 – $ 5.000

Prisdrivere: Safe haven status, Post COVID-19, Hawkish centralbanker?

Ethereum-prognose: 3 år

Pris: $ 25.000

Prisdrivere: Global økonomi, kryptomarkedsstemning, Safe haven status

 

Som de fleste andre kryptoer fortsætter Ethereum med at skabe nye højder, da det brød over $ 2.000, når $ 2.130, men er trukket tilbage til omkring $ 1.500s nu efter efter at være faldet lige under $ 1.300 den sidste dag i februar, som var en meget ustabil dag. Ethereum var den første til at genoptage den bullish tendens i februar efter tilbagetrækningen i det meste af januar og igen i marts efter tilbagetoget i den sidste uge i februar. Prisen brød over rekordhøjderne på $ 1.427 i den første uge i februar, da købere skubbede prisen over 2018-højderne. ETH / USD kom temmelig tæt på det store niveau tidligere på denne måned, men det brød endelig det efter en kortvarig tilbagetrækning. Dette var en stor psykologisk barriere, der skulle tages ud, mens den anden var $ 2.000-niveauet, hvilket antyder yderligere bullish momentum i Ethereum, mens Bitcoin brød over $ 50.000 og nu er på vej mod $ 60.000. Det bullish momentum for kryptoer genoptoges snart, hvor Bitcoin brækkede over $ 45.000, efter at tesla købte en mønt på $ 1,5 mia., Og Ethereum lavede nye højder og handlede til $ 1.740s, pr. 9. februar. Der er nogle flere kommende begivenheder for Ethereum, som vi har angivet nedenfor, hvilket sandsynligvis vil øge det bullish momentum.

Kryptomarkedet var midt i et stærkt bullish løb, da vi offentliggjorde vores tidligere langsigtede prognose for Ethereum, der steg fra under $ 100 i marts til over $ 400 i august, hvilket er en meget imponerende stigning på 400% i værdi. Min kollega Arslan forudsagde, at det bullish momentum ville fortsætte i 4. kvartal 2020, og han havde ret i det. Bortset fra at det bullish løb blev til et andet “guldrusk” for kryptokurver, svarende til hvad vi var vidne til i 2017, selvom det til en vis grad var større for visse digitale valutaer. Ethereum var en af ​​disse valutaer, og det sluttede sig som normalt til stigningen i kryptomarkedet, som blev ledet af Bitcoin.

Bitcoin steg kraftigt over $ 40.000 i begyndelsen af ​​januar, mens Ethereum kom temmelig tæt på den helt høje værdi af $ 1.427 ifølge de fleste Ether-mæglere, selvom vi efter tilbagetrækningen i de sidste par dage i anden uge i januar kan sige at Ethereum-købere mislykkedes ved første forsøg. At dømme efter fundamentet bag Ethereum og især efter den nuværende stemning på de finansielle markeder og på kryptokurrencymarkedet kan vi sige, at det ikke vil vare længe, ​​før Ethereum bryder 2017-højden og laver en ny på et eller andet tidspunkt i år sandsynligvis hurtigere end senere at dømme efter prishandlingerne og de seneste måneders volatilitet.

 

Nuværende ETH / USD Pris: $

Seneste ændringer i Ethereum-prisen

Periode Skift ($) Lave om %
3 måneder +1.218 +235%
6 måneder +1.415 +404%
1 år +1.510 +493%
3 år +865 +79%
5 år +1.624 +9.800%

Ethereum har fundet sig midt i et massivt bullish løb i kryptokurver; mens størstedelen af ​​markedet er steget højere, er nogle vigtige kryptoer forblevet stillestående, hvor Ethereum er blandt de bedst præsterende altcoins bag [[Bitcoin]]. Der er en hel del grunde til dette, idet stemningen af ​​sikkerhedsmæssige årsager bliver massivt bullish for digitale valutaer, på et tidspunkt hvor ingen fiat-valuta er sikker. Coronavirus og den faldende globale økonomi har vendt investorerne mod kryptokurver, men de politiske ændringer rundt om i verden har også tilføjet yderligere brændstof til dette bullish momentum, hvilket har været til gavn for Ethereum utroligt, da det har tiltrukket store investorer. Andre grundlæggende faktorer har også været positive for Ethereum, idet Ethereum 2.0 er i færd med at blive fuldt lanceret, hvilket vil gøre Ethereum-netværket mere pålideligt, da DeFi-transaktioner boom.

Kommende begivenheder, der påvirker Ethereum-prisen

 

Kommende forslag til forbedring af Ethereum (EIP) 1559

Kommende konverter DNATags ™ fra Ethereum til Cardano Goguen.

 

Ethereum Live Chart

Ethereum-prisforudsigelse for de næste 5 år

 

Kryptokurverne tager pludselig al opmærksomhed på de finansielle markeder. Mens visse aktier, som Amazon og Tesla, har klaret sig ekstremt godt i COVID-19-tiderne, har kryptomarkedet overgået alt. Værdien af ​​dette marked er steget mange gange, da digitale valutaer har opnået status som sikker havn. Bitcoin steg over $ 40.000 i sidste uge, mens Ethereum har fulgt trop. I denne artikel vil vi se på de faktorer, der holder ETH / USD bullish, og fremskrivningerne for fremtiden.

 

Ethereum bliver en sikker havn under Coronavirus

 

COVID-19 har vist sig at være yderst gavnlig for kryptokurver. Traditionelt er kryptokurver blevet set som risikotillæg i løbet af deres korte levetid, hvilket betyder, at de stiger i værdi, når markedssentimentet er positivt, og forhandlere søger højere afkast på mere risikable finansielle instrumenter. Når stemningen bliver negativ, bliver risikotilgangen baisse, og det gjorde Ethereum, da coronavirussen først kom til Europa i februar sidste år. Markederne var stadig i normal tilstand dengang, og kryptokurver faldt lavere. Men siden midten af ​​marts 2020 har verden ændret sig, og kryptokurver er forvandlet fra risikotillæg til sikre havne, mod hvilke handlende henvender sig til sikkerhed i tider med problemer.

Bitcoin har ført kryptomarkedet som altid, men Ethereum har haft sin rimelige andel af gevinster som et sikkert tilflugtssted i næsten et år. Alle lande over hele kloden gennemgik et alvorligt nedbrud i foråret 2020 under låseperioden, og på trods af et afkast om sommeren lider den globale økonomi stadig, med visse økonomier som euroområdet og EU, sandsynligvis på vej mod en dobbelt dip recession. Regeringer og centralbanker har strømmet ud store mængder kontanter non-stop og vil fortsætte med at gøre det i mindst et par år. I dette miljø, med den globale økonomiske nedbrydning og den overdrevne mængde kontanter på markederne, er ingen traditionel valuta sikker at holde, så handlende og investorer vender sig mere og mere til kryptokurver.

Udover de økonomiske vanskeligheder, global politik har også hjulpet med at skabe den bullish momentum i kryptokurver. Det vestlige politiske landskab er under forandring, hvilket gør situationen mere og mere usikker ud fra et økonomisk og et socialt synspunkt. På den anden side af planeten ser det ud til, at Kina slår ned på privat kapital og forretningsfolk. Grundlæggeren af ​​Alibaba og Ant Group, Jack Ma, er ikke blevet set i nogen tid, og nogle hævder endda, at han mangler. Nogle af midlerne er blevet frosset, hvilket får andre rige kinesiske statsborgere i panik, der overfører deres midler til kryptokurver. Så det digitale marked drager fordel af denne nye sikre havnestatus, og som vi vil forklare nedenfor, vil Ethereum sandsynligvis beholde denne status, da DeFi-transaktionerne fortsætter med at skyde.

 

Surging DeFi-transaktioner er gode til Ethereum

 

Den stigende usikkerhed for investorer eller enhver, der har ekstra kontanter for den sags skyld, har ført til en større efterspørgsel efter kryptokurver, hvilket igen har øget brugen af ​​det decentrale finansieringssystem (DeFi). Faktisk er DeFi-transaktionerne absolut steget i løbet af denne tid. I januar i år oversteg den samlede låste værdi (TVL) i DeFi for første gang nogensinde $ 20 milliarder dollars. Dette betyder, at der er mere end 20 milliarder dollars kapital i forskellige DeFi-protokoller i systemet. Denne stigning skyldes, at DeFi ikke er underlagt centralbanker og andre formidlende institutioner.

Dette er fantastisk til Ethereum, da en stor del af DeFi-systemet er bygget på Ethereum-netværket. Derfor, jo hurtigere DeFi-transaktioner vokser, jo flere fordele får Ethereum. Så den hurtige vækst i Ethereum-økosystemet i det sidste år er hovedsageligt et resultat af voksende DeFi. I midten af ​​sidste år var den samlede værdi, der låst i DeFi-transaktioner, på vej til 1 mia. $. Nu er værdien steget omkring 20 gange, og dette forventes at fortsætte i fremtiden, da investorernes efterspørgsel efter kryptokurver stiger, hvilket tiltrækker både minearbejdere og spekulanter i spillet.

Volumen for Ethereum-futures holder rekordhøjder

De månedlige mængder for Ethereum er også steget siden midten af ​​2020, og tempoet stiger yderligere. Volumen for Ethereum futures nåede $ 257,06 mia. I december. Det betyder en stigning på 4,4% i forhold til den foregående måned. Spotvolumenet på kryptovalutaudvekslinger nåede også et rekordhøjt niveau i december på $ 379 mia. Alle disse data betyder, at Ethereum-netværket vil fortsætte med at vokse og gavne kryptokurrency yderligere. Dette fungerer også som en pude i tilfælde af et nedbrud på kryptomarkedet. I så fald vil Ethereum miste betydelig værdi, men det vil stadig være et godt stykke over handelsniveauerne før coronavirus. Ikke at dette snart vil ske, men vi skal bare tage det i betragtning.

 

Ethereum 2.0 og andre opgraderinger

 

Ethereum-netværket er baseret på decentraliseret finansiering, og DeFi er kendt som “Lego Money”. DeFi-ordrer kan opdeles i individuelle dele, som derefter kan placeres sammen igen for at oprette en anden række ordrer. De smarte kontrakter, decentrale applikationer (DApps) og protokoller køres for det meste på det decentrale Ethereum-netværk.

Men efterhånden som DeFi-mængderne stiger, bliver Layer 1-blockchain-netværkene mindre pålidelige for så store transaktioner. Disse transaktioner oversteg 20 milliarder dollars fra december 2020, som nævnt ovenfor, så de er på deres grænser. Lag 1 blockchain-kapacitet til behandling af transaktioner er ret begrænset, hvilket betyder, at antallet af transaktioner pr. Sekund (TPS) er begrænset. Dette forventes løst med introduktionen af ​​Ethereum 2.0, som blev introduceret den 1. december, men den er endnu ikke gået fuldt operationel. Ifølge Vitalik Buterin skal det implementeres fuldstændigt på et tidspunkt i 2021.

Forventningerne til Ethereum 2.0 er, at det bliver en pålidelig superhurtig version af den tidligere Ethereum blockchain-version. Overgangen til Power of Stake (PoS) konsensusalgoritme og deling af Layer 2-betalingskanaler vil muliggøre dette. Layer 2-betalingskanalerne er bygget oven på disse eksisterende blockchains. Det øger transaktionens hastighed betydeligt, hvilket betyder, at Layer 2-transaktionerne vil være mere egnede til små dagligdagse detailtransaktioner.

Teknisk analyse

Ethereum startede på omkring $ 10, og det handlede omkring dette niveau fra 2015 til begyndelsen af ​​2017, da det startede sit bullish træk og steg til over $ 400 i juni samme år. Det betyder en 4.000% stigning i værdi. Det var det første tegn på, at denne kryptokurrency ville være en favorit på markedet, og at købere ville tage ansvaret. Efter at have handlet mellem $ 200 og $ 400 i flere måneder, kom den ekstraordinære efterspørgsel efter kryptokurver, og Ethereum steg højere og kom temmelig tæt på $ 1.500 i januar det følgende år. Men det varede ikke, og det store bullish træk blev efterfulgt af en stor bearish tilbageførsel i 2018, der tog prisen ned til 20 SMA (grå) på det månedlige diagram, hvor den hoppede gevinst, selvom bounce ikke ‘ t holder for længe. Den bearish tendens genoptog igen og skubbede prisen under det glidende gennemsnit, som blev til modstand, og den forblev der indtil august sidste år. Faldet fortsatte med ETH / USD, der faldt lige under $ 100, men det var ikke en ordentlig pause, og den trak op igen over dette niveau igen. Derefter handlede Ethereum sidelæns indtil oktober 2020, da breakout endelig skete, hvilket er repræsenteret af de 3 store bullish lysestager.

Lad os se, hvor bullish denne månedlige lysestage ender

På det ugentlige tidsrammekort blev området omkring $ 100-niveauet til støtte for Ethereum, og dette varede i næsten 2 år, mens området omkring $ 400 gav modstand og holdt prisen inden for et interval indtil sommeren 2020. Glidende gennemsnit hjalp også med at holde prisen afdæmpet øverst, først 100 SMA (grøn), som gav modstand, og derefter 200 SMA (lilla). Ethereum flyttede sig over 200 SMA sidste sommer, da efterspørgslen efter kryptoer steg, og derefter blev dette glidende gennemsnit til støtte. Efter en lille tilbagevenden i august og september, på trods af at PayPal vedtog Ethereum som en af ​​kryptoerne for transaktioner på sit websted, kom 20 SMA ind på det ugentlige diagram og begyndte at skubbe Ethereum højere. Til sidst steg det bullish momentum, og i begyndelsen af ​​januar så vi den største ugentlige lysestage nogensinde. Prisen steg til $ 1.340, men den aktuelle uge ser bearish ud. Denne lysestage er dog kun halvt så stor som den forrige, hvilket betyder, at salgspresset i denne uge ikke har været nogenlunde så stærkt som købstrykket i sidste uge.

Prisen har efterladt de 20 SMA siden oktober

På den daglige tidsramme er den bullish tendens siden oktober også meget synlig. Prisen trak sig tilbage i løbet af september, men 100 SMA (grøn) indhentede den og blev straks til støtte. Det begyndte at skubbe Ethereum højere, da det flyttede højere end de andre glidende gennemsnit, med 20 MA lav (grå) og 20 SMA høj (lilla). De første 10 dage i januar var ekstremt hausse, da Ethereum næsten fordoblede i værdi, men efter at have dannet en op-ned-hammer, som er et baisse reverseringssignal, vendte prisen sig ned igen. Som de andre tidsrammer viste, synes faldet imidlertid at være stoppet efter det 1-dages nedbrud. De glidende gennemsnit nærmer sig, og købere ser ud til at hoppe ind igen, hvor prisen begynder at stige højere. Afslutningsvis peger de grundlæggende og tekniske forhold højere for Ethereum, selvom en alvorlig tilbagetrækning ikke er ude af billedet. Men den samlede korte og langsigtede analyse for denne kryptokurrency er bullish.

Tilbagetrækningen er allerede stoppet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me