Prisforudsigelse for Polkadot (DOT) i 2021: Vil DOT udvide januar gevinster?

Polkadot – Prognoseoversigt

Polkadot-prognose: H1 2021

Pris: $ 50 – $ 60

Prisdrivere: Positiv kryptosentiment, ETH-ydeevne, USD-devaluering, teknisk modstand på $ 20,00, potentiel regulering

Polkadot-prognose: 1 år

Pris: $ 100

Prisdrivere: Bullish crypto sentiment, USD-devaluering, udvidelse af blockchain

Polkadot-prognose: 3 år

Pris: $ 200 – $ 300

Prisdrivere: USD-rebound, slutningen af ​​COVID-19, øget cryptocurrency-regulering, nedsat vækst i blockchain på grund af regeringens og centralbankens intervention

 

Polkadot var den sidste af de vigtigste kryptokurver, der fulgte krypto-dille, som stadig fortsætter, da denne kryptokurrency steg over $ 42. Men efter et dybt tilbagetog i slutningen af ​​februar til $ 26, ser det nu ud til, at købere er tilbage i kontrol efter at have skubbet over $ 35 igen. DOT / USD begyndte kun at blive bullish i de sidste par dage af december. Den 28. december handlede Polkadot for omkring $ 5, men sluttede sig til det bullish løb på kryptomarkedet, og den 23. februar handles det for $ 37, efter at have trukket sig tilbage lige under $ 30. Dette betyder, at det værdsatte mere end otte gange i en halvanden måned. De 20 SMA gør også et godt stykke arbejde på det daglige diagram og skubber prisen højere, hvilket holder polkadot absolut stigende, selvom det ikke har været i stand til at indhente prisen siden begyndelsen af ​​februar.

Overgangen fra slutningen af ​​2020 til begyndelsen af ​​2021 var en positiv tid for kryptokurrencyaktiklassen. Fremhævet af branchens benchmark Bitcoin (BTC), der formørker $ 50.000 pr. BTC, oplevede hele kryptosfæren bullish deltagelse. En af de mønter, der fik bred berømmelse, var nykommeren Polkadot (DOT). Polkadot-protokollen blev lanceret i maj 2020 og sigter mod at tilbyde tilslutningsmuligheder for specialbyggede sidekæder og offentlige blockchains. 

Oprettet af Ethereum-medstifter Gavin Wood så Polkadot oprindeligt begrænset offentlig interesse. Som et resultat handlede DOT-mønten i et relativt fladt interval mellem $ 2,50 og $ 5,00 fra maj til slutningen af ​​december 2020. December 2020 til februar 2021 viste sig dog at være enestående for DOT, da priserne steg til en højeste tid lige over $ 30,00 så langt. Selvom Bitcoin og Ethereum muligvis har fået en stor del af medieopmærksomheden, formede Polkadot sig til at være en enestående investering.

 

Nuværende DOT / USD Pris: $

 

Seneste ændringer i Polkadot-prisen

Periode Skift ($) Lave om %
En uge +11.5 +43%
1 måned +19.1 +105%
3 måneder +22.3 +146%
6 måneder +18.7 +135%
Maj 2020 +35,24 +1,264%

 

Som alle kryptokurver er DOT underlagt en samling af unikke markedsdrivere. Blandt de mest bemærkelsesværdige er virksomhedsrygter, statslige reguleringer, hacking, svig og retssager. Men hvor Polkadot er unik fra andre kryptoer, er dens økonomiske ressourcer. Siden starten i 2017 har Polkadot rejst ca. 200 millioner dollars fra investorer via crowdfunding og flere møntudbud. Derfor er Polkadot blandt de mest velfinansierede blockchain-startups i historien.

Siden lanceringen af ​​DOT i maj 2020 har der været kontroverser omkring, hvad der gør Polkadot og Ethereum forskellige. På grund af det faktum, at de to kryptoer deler den samme grundlægger Gavin Wood, er disse bekymringer legitime. Begge mønter er ens, idet de driver en primær blockchain, der letter transaktioner og giver mulighed for tilføjelse af mindre uafhængige blockchains. Både ETH og DOT er også afhængige af “staking” i stedet for “mining” for at sikre, at netværket vokser effektivt. Endelig bestræbes der på at muliggøre transaktioner mellem mønter mellem Ethereum og Polkadot. I betragtning af den slående lighed mellem DOTs teknologi og ETH er det ikke underligt, at de to mønter har udvist periodisk stærke sammenhænge. 

Faktorer, der påvirker Polkadot (DOT) 

På mange måder vil værdiansættelsen og vækstpotentialet for Polkadot stole på udvidelsen af ​​selve blockchain. Det primære mål med DOT er at fungere som en bro mellem offentlige og private netværk. Dybest set sigter Polkadot mod at forene den offentlige blockchain til faldskærme. I tilfælde af at almindelig kryptovalutaoptagelse udløser forlænget blockchain-ekspansion, kan det tænkes, at Polkadot vil være en vital del af kryptokurrencyøkosystemet. Omvendt, hvis centralbankmyndigheder og regeringer griber ind, kan DOT-værdiansættelser stagnere midt i lovgivningsmæssige bekymringer.

 

Pokadot Live-diagram

 

Polkadot (DOT): 5-års prisforudsigelse

Det er en udfordring at forudsige prishandlingen på ethvert aktiv i en femårsperiode nøjagtigt. For en kryptovaluta som Polkadot, endda mere. Der er dog fire markedsdrivere, der sandsynligvis vil påvirke den langsigtede markedsværdi af DOT. På den bullish side af ligningen fremmer devaluering af den amerikanske dollar (USD) og blockchain-ekspansion Polkadots opadrettede udsigter. Ikke desto mindre truer bearish faktorer som centralbankpolitik og statlig intervention ikke kun DOT, men hele kryptoaktiklassen. Mens tiden vil være den ultimative dommer for, hvordan Polkadot presterer, kan vi redegøre for disse faktorer og deres potentielle indvirkning på DOT-prissætning.

Hvordan vil inflation og US Dollar Devaluering påvirke DOT?

En af de største faktorer, som kryptoer står overfor, er velfærden for den amerikanske dollar. Fra og med den amerikanske regering og Federal Reserve (Fed) svar på coronavirus (COVID-19) pandemien har USD kæmpet for at holde sin værdi. For at bekæmpe det økonomiske nedfald fra COVID-19 vedtog den amerikanske regering under Trump-administrationen CARES-loven på 2 billioner dollars. Under CARES blev enorme mængder direkte stimuleringsbetalinger sendt til borgere og katastrofehjælpsfonde tildelt virksomheder. For at supplere CARES Act lancerede Fed det åbne program for ubegrænset kvantitativ lettelse (QE). Begge politikker udvidede udbuddet af dollars til hidtil usete niveauer og sendte USD-indekset med 6,8% lavere i 2020. 

Når vi bevæger os ind i 2021 og videre, er mere stimulus og Fed QE sikkerhed. En af de første aktioner fra den amerikanske præsident Joe Biden var at annoncere planer for en hjælpepakke på 1,9 billioner dollars COVID-19, der blev lanceret i begyndelsen af ​​2021. Derudover lovede Fed at opretholde gældskøb på $ 120 mia. Pr. Måned og holde renten fast på 0,0-0,25% indtil maksimal beskæftigelse, 2% gennemsnitlig inflation og den økonomiske målsætning blev genoprettet. Selvom disse politikker vil fremme vækst, er de langsigtede konsekvenser for USD bearish. I tilfælde af at nye COVID-19-stammer forlænger disse genopretningsorienterede politikker i flere år, er dollardevaluering og inflation sandsynligvis. For DOT vil en svag dollar sandsynligvis være en bullish markedsdrivende. Efterhånden som dollaren falmer, vil investorerne gemme kapital i andre aktiver; råvarer, aktier og kryptokurver er alle levedygtige alternativer til USD.

Vil Polkadot og Blockchain gå mainstream?

Siden Bitcoins lancering i 2009 spekulerede den finansielle verden i, om og hvornår blockchain-teknologi ville blive mainstream. Efter kryptowinteren i 2018 så det ud som om kryptoer snart skulle være en eftertanke. Med begyndelsen af ​​COVID-19 og en spids efterspørgsel efter digitale valutaer blev Polkadots teknologi en efterspurgt vare.

En indledende faktor, der tiltrak legioner af seriøse investorer til Polkadot, var dens vækstpotentiale. Det primære mål med Polkadot er at øge interoperabiliteten mellem offentlige og private blockchains. Hvis teknologien bliver bredt integreret, kan den blive den de facto “bro” mellem netværk, blockchains og kryptokurver. Enkelt sagt er Polkadot positioneret til at vokse, når blockchain vokser – en potentielt lukrativ korrelation.

Skøn fra begyndelsen af ​​2020 forventede den globale markedsstørrelse på blockchain at stige fra 3 mia. $ I 2020 til 39,7 mia. Dollar i 2025. Dette tal er imponerende og antyder en årlig sammensat vækstrate på 67,3%. Fra et praktisk synspunkt repræsenterer disse væksttal mainstream vedtagelse af forskellige blockchain-teknologier. Hvis det realiseres, er det ikke ude af muligheden for at se DOT-værdiansættelser vokse sammen med det samlede marked. Afkast kan dog være meget højere, hvis Polkadot stiger op som blockchains førende oversætter.

Skal centralbanker komme ind i kryptosfæren?

For enhver valuta, krypto eller andet spiller centralbankmyndigheder en integreret rolle i værdiansættelsen. Selvom lignende som Bitcoin, Ethereum og Polkadot er decentraliserede elektroniske former for penge, har de helt sikkert opmærksomhed fra verdens centralbankfolk. Midt i 2020 COVID-19-pandemien eksploderede interessen for kryptoer – dette gik ikke bankerne ubemærket hen. I en erklæring fra januar 2021 havde chef for Den Europæiske Centralbank (ECB) Christine Lagarde dette for at sige om Bitcoin: ”[Bitcoin] er et yderst spekulativt aktiv, som har ført nogle sjove forretninger og nogle interessante og fuldstændig forkastelige hvidvaskningsaktiviteter. Der skal være regulering. Dette skal anvendes og aftales … på globalt plan. ” Idet der ikke henvises til specifikke beviser for sådanne sager, viste Largarde motivation for ECB til at regulere Bitcoin og sandsynligvis hele aktivklassen.

På adoptionsfronten ser det ud til, at den amerikanske centralbank udvikler sin egen centralbank digitale valuta (CBDC). Erklæringer fra den amerikanske Federal Reserve (Fed) formand Jerome Powell fra begyndelsen af ​​2020 skitserede en potentiel lancering af en “FedCoin”: ”Vi [FOMC] gør ting, det er vigtigere at få det rigtigt end at være først. At få det rigtigt betyder, at vi ikke kun ser på de potentielle fordele ved en CBDC, men også de potentielle risici og også anerkender de vigtige kompromiser, der skal overvejes nøje. ” Siden Powell sagde dette, har Fed bygget en eksperimentel CBDC, der angiveligt er baseret på blockchain-teknologi. På dette tidspunkt ser det ud til, at det kun er et spørgsmål om tid, før CBDC’er bliver en del af mainstream-finansiering.

Så hvad er de potentielle virkninger af centralbankintervention på kryptomarkederne på Polkadot? For det første ville vedtagelsen af ​​en omfattende global regulering som foreslået af Lagarde øge rapporteringen og begrænse transaktionerne. Begge disse problemer ville bremse væksten i blockchain og gøre omfanget af Polkadots forretning. For det andet kan lanceringen af ​​CBDC’ere i alvorlig grad påvirke efterspørgslen efter kryptokurver som overførselsmetoder og velstandsbutikker. Endnu en gang er dette en negativ markedsdriver for DOT; hvis verdens centralbanker overtager en betydelig del af blockchain, vil traditionel ekspansion være begrænset. Denne faktor vil reducere markedsandelen for facilitatorer som Polkadot. Skulle blockchain blive indsnævret eller kontrolleret, vil DOT være i en ekstremt sårbar position.

Er den amerikanske regerings regulering uundgåelig?

Det amerikanske parlamentsvalg i 2020 bragte en periode med hidtil uset politisk usikkerhed på den globale markedsplads. Aktier, valutaer og råvarer oplevede øget volatilitet, da investorer overvejede konsekvenserne af en amerikansk regimeskift. Efter at den endelige beslutning blev truffet i begyndelsen af ​​januar 2021, skiftede magten i både den amerikanske kongres og formandskabet fra republikansk til demokratisk kontrol. På trods af den meget omstridte valgcyklus så kryptokurver dog vedvarende bud. DOT var ingen undtagelse, der samledes fra $ 4,23 den 2. november 2020 til $ 17,99, da det nye POTUS og kongressen blev svoret ind den 20. januar 2021.

Måske er den enkeltstørste driver for kryptovolatilitet regeringsregulering. Og når man projicerer mulige værdier af Polkadot i løbet af de næste fem år, er det vigtigt at overveje Joe Biden-administrationens holdning til kryptovaluta-regulering. Bidens talepunkter fra kampagnesporet gav ikke krypto-investorer meget stof til eftertanke. Imidlertid valgte Biden tidligere Commodities Futures Exchange Commission (CFTC) hoved Michael Barr at lede kontoret for valutakontrolløren (OCC). Barr fungerede tidligere i Ripples rådgivende råd; hvis bekræftet som OCC-hoved, vil Barr være den første krypto-insider, der besætter stillingen. Implikationerne kunne være store for regulering, da Barr måske har innovative nye ideer til, hvordan man regulerer og styrer blockchain. 

Inden for Biden-kabinettet er der et par medlemmer med track records vs cryptos. Som Fed-formand fra 2014-2018 tog den nye finansminister Janet Yellen gentagne gange en praktisk tilgang til kryptokurver. Ikke desto mindre har Yellen udtalt, at “hun vil sige direkte, at hun ikke er fan,” specifikt af Bitcoin. Yderligere har US Securities and Exchange Commission (SEC) anlagt sag mod Ripple (XRP) med påstand om, at ledere solgte XRP i syv år uden først at registrere dem som værdipapirer. Denne retssag vil skabe præcedens for virksomheder, der solgte mønter, men ikke gennemførte et første møntudbud (ICO). Nedfaldet fra SEC vs Ripple kan vise sig omfattende og yderligere afgøre, om XRP og kryptoer generelt er værdipapirer eller valutaer. Hvis SEC er en succes, vil DOT og hele aktivklassen sandsynligvis gennemgå mere intensiv kontrol i de kommende år.

I sidste ende er statslig indblanding en negativ markedsdriver for kryptokurrencypriser. I betragtning af den reguleringsvenlige Biden-administration og potentielle SEC-intervention kan mange mønter blive kantet ud af markedet. For Polkadot er det vigtigt, at 2021 er et robust år med blockchain-adoption og operationel vækst. Reguleringsmiljøet for kryptokurver vil udvikle sig markant i de kommende fem år – dette kan meget vel føre til en sammentrækning af aktivklassen, hvilket gør mange mønter forældede. 

Polkadot (DOT) teknisk analyse

4. kvartal (4. kvartal) i 2020 var en nøgleperiode for kryptokurver. Sentimentet var konsekvent positivt og løftede lignende Bitcoin og Ethereum til nogensinde højder. Polkadot deltog i succesen senere, som Polkadot-diagrammet viser, og rally fra en åbning på $ 4,35 den 1. oktober 2020 til en 31. december 2020 tæt på $ 9,27. Efter at have sendt mere end 200% Q4-gevinst, afsluttede DOT 2020 kun 0,25 $ fra dets all-time high.

Oprindeligt viste januar 2021 sig at være en meget anden historie for DOT. I de første to uger trak prisen sig tilbage fra tidens højder over $ 10,00 til $ 7,00-området. Den 11. januar tilbagetrækning lavede et lavt niveau på $ 7,20 og testede 62% Fibonacci retracement af december lav ($ 4,72) til januar høj ($ 10,70). Imidlertid købte tilbudsgivere hurtigt dipen og spidsede DOT til næsten $ 20,00 den 16. januar. Indtil udgangen af ​​måneden konsoliderede priserne sig mellem en højde på $ 19,39 og 38% Fibonacci retracement til $ 14,73.

Det langsomme tilbagetog indikerer, at sælgere er svage

Prishandlingen i december 2020 og januar 2021 er tegn på et trendmarked. På det daglige diagram er en klassisk bullish tendens tydelig – stejle breakouts efterfulgt af mislykkede tilbagetrækninger. Derudover lukkede DOT januar 2021 godt over sit 100-dages glidende gennemsnit ($ 7,67) og levetid midtpunkt ($ 11,04, august 2020 lavt til januar 2021 højt). 

I skrivende stund er de tekniske udsigter for Polkadot positive, da købere ser ud til at være forpligtet til at købe hver eneste vigtige dip. De vigtigste modstandstal for topside for 2021 vil være $ 20,00, $ 25,00 og $ 30,00; disse er primære niveauer for konsolidering eller dannelse af mellemfristede toppe. Vigtige supportniveauer er de daglige og ugentlige 38% og 62% Fibonacci tilbagetrækninger. Hvis januar’s top på $ 19,38 holder i en længere periode, er 38%, 50% og 62% tilbagetrækninger af DOTs levetid på $ 13,01, $ 11,04 og $ 9,08 nøgleområder for support. Indtil pris viser en større korrektion og handler under $ 10,00 i en længere periode, vil en bullish bias være berettiget til 2021.

Polkadot hoppede af de 20 SMA i januar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me