Bitcoinin (BTC) hintaennuste vuodelle 2021: Onko Bitcoinista tullut lopullinen turvasatama?

Bitcoin – Ennusteyhteenveto

Bitcoin-ennuste: H1 2021

Hinta: 70 000 – 80 000 dollaria

Hintatekijät: Markkinat, Elon Musk / Tesla, COVID-19

Bitcoin-ennuste: 1 vuosi

Hinta: 100 000 – 120 000 dollaria

Hintatekijät: Turvasataman tila, Post COVID-19, Hawkishin keskuspankit

Bitcoin-ennuste: 3 vuotta

Hinta: 150 000 – 200 000 dollaria

Hintatekijät: Positiivinen riskinäkymä, Turvasataman tila, Bitcoinin kehitys, Globaalitalous

 

Kryptovaluuttojen nousu oli voimakasta helmikuun loppupuolella, mutta se on pysähtynyt nyt helmikuun viimeisen viikon suurimman vetäytymisen jälkeen. Lisää isoja nimiä on tulossa näille markkinoille, kun Elon Musk käveli kävelyllä helmikuun puoliväliin mennessä, kun hän oli puhunut viikkoa aikaisemmin ja lähettänyt Bitcoin on yli 50000 dollaria ja saavuttaa 58,300 dollaria. Elon Musk joka poseerasi #Bitcoinin Reddit-viestissä, ja ensimmäinen nousu tammikuun vetovoiman jälkeen tuli pian sen jälkeen. Bitcoin teki käännöksen tammikuun viimeisellä viikolla sen jälkeen, kun se oli vetäytynyt matalammaksi suurimman osan viime kuusta. Se tuli korkeimmilta, mutta kääntyi taas alle 30 000 dollarin, missä se näyttää muodostaneen tukivyöhykkeen 29 000 dollarin tason yläpuolelle. Sitten hinta nousi korkeammalle ja nousi 38 000 dollariin tammikuun viimeisen viikon alettua. Elon Muskin viesti oli yksi syy 9 000 dollarin hyppyyn kahdessa päivässä.

Tammikuun ensimmäisen viikon nousun jälkeen seuraavat viikot olivat laskussa Bitcoinille ja vetäytyivät yli 40 000 dollarista. Mutta kryptien säälimätön nouseva vauhti nosti Bitcoinin jälleen korkeammalle yhdessä Elon Muskin Reddit-kommentin kanssa. Tänä maanantaina helmikuun toisella viikolla Muskin Tesla-yritys osti massiivisen 1,5 miljardin dollarin arvoinen Bitcoin ja odottaa alkavansa hyväksyä tämän salauksen maksuvälineenä. Tämä oli a SEC-arkistointi Tesla sanoi:

“Lisäksi odotamme alkavan hyväksyä bitcoinin maksuvälineenä tuotteistamme lähitulevaisuudessa, sovellettavien lakien mukaisesti ja aluksi rajoitetusti, jonka saatamme lopettaa tai olla saamatta.”

Tänään Bitcoin liittyi tekemään uuden vahvan nousuliikkeen, kun ostajat nousivat tammikuun alun korkeimpien yläpuolelle. Juuri tällä hetkellä Bitcoin käy kauppaa noin 53 000 dollarilla sen jälkeen, kun se oli rikkonut 50 000 dollaria jonkin aikaa sitten, ja noususuunta vauhdittuu vain pitkällä aikavälillä huolimatta viimeisimmästä vetäytymisestä korkeuksista, joiden hinta oli alle 50 000 dollaria. Tuo perääntyminen tuli jälkeen Muskin kommentit ehdottaa sitä Bitcoin ei ole aivan fyysinen kulta, joka lähetti hinnan yli 15 000 dollaria jonkin aikaa, mutta se on jälleen yli 50 000 dollaria. nyt käydään kauppaa 550,00 dollarilla ja suunnataan uusille korkeuksille, kun kryptot palautuvat helmikuun vetäytymisen jälkeen.

Viime vuosi toi valtavan muutoksen kryptovaluuttamarkkinoille. Kryptovaluutat muuttuivat riskialttiista turvasatamiksi muutamassa kuukaudessa, voimakkaasti kuin koskaan ennen, ja Bitcoin johti pakkausta ylivoimaisesti. Useimmat Bitcoin-välittäjät arvioivat tämän kryptovaluutan olevan noin 42 000 dollaria tammikuun 2021 ensimmäisellä viikolla. Edellisessä pitkäaikaisessa Bitcoin-hintaennusteessamme viime vuoden syyskuussa ennustimme hinnan nousevan, kuten viitteet viittasivat; nyt Bitcoin on voittanut ennusteemme. Kaiken viime vuonna tapahtuneen kanssa, mukaan lukien epävarmuus maailmantalouden ja politiikan tulevaisuudesta, kaikki valuutat lisääntyivät valtavasti, ja kryptovaluutat alkoivat kiinnittää paljon huomiota turvallisuuden takaamiseksi.

Salausvaluuttamarkkinat nousivat korkeammalle, etenkin vuoden 2020 viimeisten kolmen kuukauden aikana, ja toistaiseksi vauhti jatkuu vuonna 2021, mikä viittaa edelleen nousuun. Vaikka Bitcoin on ollut täysin räjähtävä, harvat muut digitaaliset kolikot ovat saavuttaneet ennätyskorkeudet, jotka vastaavat Bitcoinin suorituskykyä, ja on jopa tiettyjä kryptoja, jotka puuttuvat kokonaan noususta. Joten, Bitcoin on edelleen pakkausten johtava salausmarkkinoilla, ja se houkuttelee suuria sijoittajia, mikä on muuttanut sen arvostettavaksi sijoitusvälineeksi.  

 

Nykyinen BTC / USD Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset Bitcoin-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
3 kuukautta +34,530 +178%
6 kuukautta +41,430 +341%
1 vuosi +44,075 +487%
3 vuotta +42,700 +465%
5 vuotta +52,665 +9,244%

Joten Bitcoinin hintaennuste ja tekninen analyysi, jota tarkastelemme tarkemmin tässä ennusteessa, osoittavat pääsalakkeen nousua edelleen, kun taas viimeaikainen kehitys Bitcoinissa on myös positiivista pitkällä aikavälillä. Digitaalisen valuutan markkinoilla vallitseva mielipide on ollut viime kuukausina erittäin positiivinen, ja se paranee vain altcoineille, ja tämä levittää myös vuoteen 2021, joten kaikki osoittaa Bitcoinille tämän vuoden alussa, vaikka tilanne saattaa muuttua, kuten se tapahtui ensimmäisen “kultakuuhun” jälkeen, kun se kaatui vuonna 2018, mutta pidämme sinut ajan tasalla live-valuuttojen ja valuuttojen ennusteista.

Bitcoin, jota pidetään tärkeimpänä kryptovaluuttana, on täysin täyttänyt maineensa johtajana salausmarkkinoilla, jonka se sai perustajan Satoshi Nakamoton suunnittelusta lähtien. Salausmarkkinoilla vuoden 2017 lopulla havaitun nousun jälkeen, kun Bitcoin oli melkein 20 000 dollaria, hinta laski jälleen ja kävi kauppaa kahden vuoden ajan vuoden 2020 kolmeen viimeiseen kuukauteen asti, jolloin “kultahätä” salausvaluutat palasivat jälleen, ja näimme Bitcoinin nousevan lähes 42 000 dollariin.  

Tulevat tapahtumat, jotka vaikuttavat Bitcoin-hintaan

 

  • Helmikuu 20221 Intian hallitus aikoo kieltää Bitcoinin     
  • Tuleva Tesla hyväksyy bitcoinin maksuna
  • 4.-5. Kesäkuuta 20221    Bitcoin siirtyy Miamiin   

 

 

Bitcoin Live -taulukko

 

Bitcoinin hintaennuste seuraaville 5 vuodelle

Salausmarkkinat

Kryptovaluuttamarkkinoiden mielipiteet kytkeytyivät jatkuvasti päälle ja pois päältä aiempina vuosina, jolloin ne nousivat nousuun ja laskivat sitten jälleen vuoden 2020 loppupuolelle. Viime vuoden lokakuusta lähtien markkinoiden ilmapiiri on kuitenkin muuttunut varsin positiiviseksi koko kryptomarkkinoille, ja siinä ei ole merkkejä paluusta. Näillä markkinoilla vuoden 2017 lopussa tapahtuneen nousun ja vuoden 2018 alun kääntymisen jälkeen kriittisten valuuttojen markkinat olivat enimmäkseen neutraaleja vuoden 2020 alkuun saakka. Tämän seurauksena suurin osa kryptovaluutoista käytiin kauppaa Lähinnä sivuttain vuoden 2020 alkuun saakka. Tunnelma parani kryptovaluuttamarkkinoilla viime vuoden alussa, ja ne alkoivat kääntyä nousuun kahden ensimmäisen kuukauden aikana, mutta koronaviruksen puhkeaminen Euroopassa helmikuun lopulla muutti alun perin negatiiviseksi. , lähettämällä altcoineja kaatumaan matalammaksi maaliskuun puoliväliin asti. Mutta näimme tuolloin äkillisen kääntymisen, ja salausmarkkinoiden ilmapiiri on parantunut siitä lähtien, kuten voit nähdä alla olevasta CryptoIndex 100: sta.

CIX 100 Hakemisto

Tämä salausindeksi aloitettiin vuoden 2018 lopulla, ja aluksi se hyppäsi ylös ja alas välillä 0.20 ja 1 lokakuun 2020 loppuun saakka, jolloin purkautuminen tapahtui. Paypalin ilmoitus kryptovaluuttojen käyttöönotosta maksuvälineenä alustallaan auttoi ilmapiiriä parantamaan edelleen lokakuussa, mutta ero tapahtui marraskuussa, ja tammikuussa 2020 CIX 100 -indeksi nousi 2,75 pisteeseen. Bitcoin on käyttänyt suurimman osan salausmarkkinoiden positiivisista tunteista viime kuukausien aikana, kun taas muut altcoiinit, kuten Ripple tai Litecoin, eivät ole hyötyneet paljon. Ethereum on matkalla korkeimpiin hintaan 1420 dollaria.

Onko Bitcoinista tullut uusi kulta?

Vuoden 2017 lopussa rahoitusmarkkinoiden ja laajemman yleisön huomio kääntyi kryptovaluuttamarkkinoille ensimmäistä kertaa tunnustamalla sen erilliseksi ja tärkeäksi markkinaksi. Mutta kun vuosi 2020 osoittautuu kriittisten valuuttojen osalta nousevaksi ja nouseva ilmapiiri jatkuu vuoteen 2021, 2017 ei näytä enää niin dramaattiselta. Ehkä kaatuminen, joka seurasi vuonna 2018, vuoden 2017 lopun nousun jälkeen, oli dramaattinen, mutta täällä FXLeadersissa emme odota uutta tällaista kaatumista salausmarkkinoilla, varsinkaan Bitcoinin suhteen. Saattaa olla syvä vetäytyminen, esimerkiksi 40 000 dollarista, jossa se kävi kauppaa 10. tammikuuta, 20 000 dollariin, mikä oli aiemmin lopullinen vastarinta. Emme kuitenkaan odota palautusta alle 10000 dollaria.

Syynä tähän on se, että salausmarkkinoiden tila näyttää muuttuneen. Digitaalisia valuuttoja pidettiin korkean riskin markkina-alueina, joihin kauppiaat sijoittavat positiivisen riskin aikana, kun otetaan huomioon korkea volatiliteetti ja suuret spreadit. Nyt kauppiaat ovat siirtymässä kryptovaluuttoihin aikoina, jolloin epävarmuus on suuri, mikä tekee niistä turvapaikan – ja vielä enemmän kuin perinteiset, kuten JPY tai Gold, varsinkin kun Japanin pääministeri Shinzo Abe antoi eron elokuussa 2020. Epävarmuus oli todella korkea vuonna 2020, johtuen koronaviruksesta, talouden romahduksesta, Yhdysvaltain politiikasta jne. Kaikesta tuli liian riskialtista ostaa, lukuun ottamatta kenties osakemarkkinoita, jotka hyötyivät kaikista hallitusten ja keskuspankkien elvytysohjelmista ympäri maailmaa. maailman-.

Salausvaluuttamarkkinoilla oli massiivisesti nouseva vuosi, täysin omilla ansioillaan. Kun riski nousee liian korkeaksi normaaleille valuutoille, kauppiaat ja sijoittajat kääntyivät salausmarkkinoille antaen sille turvapaikan. Kullan ja hopean nousutrendi päättyi elokuussa 2020, kun taas kryptovaluutat ja erityisesti Bitcoin ovat kasvaneet positiivisesti. Tämä on houkutellut suuria sijoittajia     

Bitcoin, kriittisten valuuttojen markkinajohtaja 

Kuten edellä selitimme, digitaaliset valuuttamarkkinat kääntyivät erittäin nousuun vuoden 2020 viime kuukausina, ja toistaiseksi suuntaus on jatkunut vuoden 2021 ensimmäisinä viikkoina. Salausmarkkinat ovat vihdoin saavuttaneet 1 biljoonan dollarin rajan, joka näytti kaukana vuoden 2020 alusta. Jopa muutama kuukausi sitten, lokakuussa 2020, koko salausmarkkinoiden kokonaismarkkina-arvo oli vain noin 330 miljardia dollaria, mikä oli vain kolmasosa arvosta kolme kuukautta myöhemmin. Bitcoinin markkina-arvo 10. tammikuuta 2021 on ylivoimainen 726 miljardia dollaria, mikä on leijonan osuus koko markkinoista, noin 70%.   

Bitcoin on ollut johtava salausmarkkinoilla alusta alkaen, koska se oli ensimmäinen digitaalinen valuutta, joka otettiin käyttöön. On ollut monia ylä- ja alamäkiä, Bitcoinin kovista haarukoista on tullut uusia kolikoita, skandaaleja jne., Mutta Bitcoin on säilyttänyt asemansa johtajana näillä uusilla markkinoilla, ja itse asiassa se on vahvistanut asemaansa viimeisimmällä nousulla, lisäys arvoero ja markkina-arvo verrattuna muihin kryptovaluuttoihin. Bitcoin oli todellakin se, joka aloitti nousun vuonna 2017 ja uudelleen vuonna 2020. Salausmarkkinoiden johtajana Bitcoin houkuttelee myös suurimmat investoinnit.

Bitcoin on ylittänyt kaikki muut markkinat

Sen lisäksi, että Bitcoin on sijoituskohde kauppiaille, jotka haluavat sijoittaa riskialttiisiin varoihin, vuoden 2020 viimeisellä vuosineljänneksellä Bitcoin houkutteli suuria varoja suurilta sijoitusyhtiöiltä sekä yksityisiltä ja julkisilta institutionaalisilta sijoittajilta, mikä teki perustastaan ​​entistä vakaamman. Viime kuukausien rallia ovat itse asiassa johtaneet suuret institutionaaliset sijoittajat, kuten MassMutual, joka osti 100 miljoonaa dollaria Bitcoinin joulukuussa 2020, Skybridge Capital, joka investoi 182 miljoonaa dollaria, myös joulukuussa, ja Guggenheim, joka ilmoitti sijoittavansa jopa 500 miljardia dollaria tai jopa 10% sen 5 miljardin dollarin makrorahastosta Bitcoinissa. Tämä viittaa siihen, että emme näe sellaista kaatumista kuin se, jonka näimme vuoden 2018 alussa, koska tämä on iso raha, joka on sijoitettu pitkällä aikavälillä.

Bitcoin-nousun mahdolliset haittapuolet

Vaikka kryptovaluuttojen suorituskyky oli suuri vuoden 2020 aikana, on joitain tekijöitä, jotka saattavat rajoittaa tai hidastaa Bitcoinin lisätuottoja. Bitcoinin viime vuonna saaman turvapaikan lisäksi yksi tärkeimmistä syistä nousuun oli se, että fiat-valuutta on virtaanut voimakkaasti. Hallitukset ja keskuspankit ovat heittäneet käteistä raha- ja finanssipoliittisten elvytysohjelmien kautta, ja osa tästä rahasta on virtannut salausmarkkinoille. Vaikka pankit ja hallitukset eivät sulje hanaa vuonna 2021, ne eivät todennäköisesti lisää paketteja edelleen, mitä on ilmoitettu tähän mennessä. Mutta he saattavat vihjailla näiden ohjelmien lopettamisen aloittamisesta vuoteen 2022 mennessä, mikä vaikuttaa kielteisesti kryptovaluutan kysyntään.

Kaivosvaikeudet ovat kasvaneet yhdessä hinnan nousun kanssa

Toinen tekijä, joka voi painaa Bitcoinin noususuuntausta tulevina kuukausina, on kaivostoiminnan vaikeus. Kun Bitcoin kallistuu, kaivostuotot ovat kasvaneet, ja ne ovat kolminkertaistuneet elokuun jälkeen. Mutta tämä on houkutellut peliin paljon enemmän kaivostyöläisiä, etenkin suuria institutionaalisia, kuten kaivosyritykset, kuten Riot Blockchain (RIOT) ja Marathon Patent Group (MARA), jotka tekivät vastaavia ennakkotilauksia 31 000 ja 90 000 koneelle vuonna 2020 Kaivoskoneiden valmistajat eivät pysty vastaamaan kysyntään, mikä on lisännyt kaivostoiminnan vaikeuksia. Yllä oleva kaavio osoittaa, että kun Bitcoin nousi 40 000 dollariin, vaikeus nousi yli 20 biljoonaan, ja se jatkaa kasvuaan, mikä tulee olemaan taakka Bitcoinille, kun pidetään yllä kasvun vauhtia pitkällä aikavälillä. Siitä huolimatta Bitcoinin hintaennuste tuleville vuosineljänneksille pysyy nousussa. 

Tekninen analyysi

40 000 dollarin taso on nyt rikki

Kun tarkastellaan kuukausittaista Bitcoin-kaaviota, näemme, että hinta kävi kauppaa erittäin tiukassa vaihteluvälissä useita vuosia, vuoden 2017 alkuun saakka, lukuun ottamatta vuoden 2013 lopun hyppyä, joka jäähtyi melko nopeasti. Tämä osoittaa, että digitaalisten valuuttojen huomio oli vähäistä, kunnes se kasvoi vuonna 2017. Liukuvat keskiarvot tarjosivat tukea, mutta ne menettivät yhteyden hintoihin vuonna 2017, vaikka vuoden 2018 kääntämisen jälkeen 50 SMA aloitti työn uudelleen ja lopetti lasku. Bitcoinille asetettiin pohja, joka ylitti 3000 dollaria, ja näimme palautumisen 13 847 dollariin vuonna 2019. Pomppu ei kuitenkaan kestänyt, ja seuraavan vuoden suuntaus kääntyi jälleen laskuun, kun Bitcoin suuntasi 3000 dollaria , alkuperäisen koronaviruksen kaatumisen jälkeen. Mutta liukuvat keskiarvot pidettiin lävistyksestä huolimatta ja iso pomppuminen alkoi, vaikka aalto oli virallinen vuoden 2017 korkeimman, vajaan 20000 dollarin tauon jälkeen..

10 SMA on vihdoin saavuttanut hinnan päivittäisessä kaaviossa

Bitcoin Live Rate 

Tämän artikkelin yläosassa olevassa viikoittaisessa kaaviossa 200 SMA (violetti) oli lopullinen tuki Bitcoinille, vaikka liikkuvat keskiarvot ja aiemmat tuki- ja vastustasot ovat menettäneet merkityksensä nyt, koska ostajat eivät odota heidän saavansa kiinni, mieluummin käydä kauppaa puhtailla tunteilla. Päivittäisessä kaaviossa 20 SMA: ta pidettiin tukena marraskuussa 2020 ensimmäisen lokakuun nousun jälkeen, ja joulukuun 20 000 dollarin tason rikkoutumisen jälkeen Bitcoin ei ole katsonut taaksepäin, eikä 20 SMA ole pystynyt ottaa kiinni. Joten kaaviot pysyvät melko nousussa tammikuussa, ja Bitcoinin hintaennuste ei viittaa laskevaan kääntymiseen, kuten näimme vuonna 2018. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me