Ripple (XRP) -ennuste Q4 2020: Laskeva lyhytaikainen, nouseva pitkäkestoinen

Ripple (XRP), jonka Chris Larsen ja Jed McCaleb perustivat yhdessä, perustettiin vuonna 2012. Se alkoi pienellä tasolla, mutta heräsi eloon maaliskuussa 2017, jolloin useimpien Ripple-välittäjäalustojen mukaan se hyppäsi 0,0005 dollarista. arvoon 0,07, mikä ei tunnu kovin paljon, mutta se oli ensimmäinen merkki siitä, että tämä kryptovaluutta oli vakiinnuttamassa asemansa ja että se voisi selviytyä. 2017 muuttui digitaalisten valuuttojen massiivisesti nousevaksi vuodeksi, ja Bitcoin nousi joulukuussa hyvin lähellä $ 20,000: ta alle $ 1000: sta aiemmin samana vuonna, kun taas Ripple nousi noin $ 0,20: sta 3,30 dollariin, mikä tarkoittaa yli 15-kertaista nousua muutamassa kuukaudessa. Mutta XRP / USD myöhemmin kääntyi voimakkaasti alaspäin, kuten alla olevat XRP-kaaviot osoittavat, ja siitä lähtien se ei ole voinut kääntyä nousuun uudelleen suuremmissa aikakehyskaavioissa. Liikkuvat keskiarvot jatkavat tämän kryptovaluutan rajaamista, lopettaen ylöspäin suuntautuvat paluumatkat ja työntämällä hintaa alemmaksi. Tämän seurauksena tekninen kuva ei näytä Ripplelle liian lupaavalta, mutta perustekijät näyttävät hieman mielenkiintoisemmilta ostajille, joten katsotaanpa laajemmin tekijöitä, jotka saattavat vaikuttaa XRP / USD: hen, ja ennustetaan tämän tulevaisuuden suunta altcoin.

 

Lue viimeisin päivitys Ripple (XRP) Hinta 2021 Ennuste

 

Nykyinen XRP / USD-hinta: $

Viimeaikaiset muutokset Ripple-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää -0,053 dollaria -17,4%
3 kuukautta +0,057 dollaria +22,8%
6 kuukautta +0,109 dollaria +43,6%
1 vuosi 0,063 dollaria 20,1%
5 vuotta +0,243 dollaria +97,2%

Ripple Live -kaavio

XRP

 

Yleisen yksimielisyyden mukaan kryptovaluuttamarkkinat alkoivat Bitcoinilla vuonna 2009. Mutta kiinnostus herätti vuonna 2017 tapahtuneen suuren nousun jälkeen “kryptovaluutan kultakuuhun” huipulla. Tämä nousu kuitenkin haalistui, kun Bitcoin oli saavuttanut lähes 20000 dollaria sosiaalisen kaupankäynnin huhujen takia, ja kryptot vetäytyivät alemmaksi. XRP / USD teki myös suuren nousun useita viikkoja, ennen kuin vetäytyi myös. Vaikka ero muihin kryptoihin on, että vaikka suurin osa suurimmista kryptovaluutoista on jatkanut nousutrendinsä nyt, vaikkakin normaalemmalla tavalla kuin mitä näimme vuoden 2017 lopussa, Ripple on edelleen laskeva. Vuodesta 2018 lähtien korkeudet ovat laskeneet joka kerta, ja ostajat pyrkivät jatkuvasti uusiin mataliin. 100 SMA pitää kannen tällä parilla painettaen ostajia, kuten selitämme alla olevassa teknisessä analyysissä. Äskettäin kerätyt 200 miljoonan dollarin rahastot toivat jonkin verran huomiota tähän altcoiniin, ja Ripplen mukauttaminen transaktioissa on ollut lupaavaa, mikä tarkoittaa, että perustekijät eivät ole niin huonoja kuin tekniset kaaviot osoittavat, mutta ne eivät auta Ripplea kaikki niin paljon. Joten tällä hetkellä Ripplen perustekijöiden ja teknisten tekijöiden välillä käydään taistelu, jossa teknisillä on edelleen etusija tällä hetkellä.

Ripple-ennuste: Q4 2020 Ripple-ennuste: 1 vuosi Ripple-ennuste: 3 vuotta
Hinta: 78-80 dollaria 

Hintatekijät: Covid-19, riskiasenne, RBI-hinnat

                                                                                    

Hinta: 78-80 dollaria 

Hintatekijät: Covid-19, riskiasenne, RBI-hinnat

                                                                                              

Hinta: 88-90 dollaria

Hintatekijät: Hintatekijät: Inflaatio, talouden elpyminen, markkinoiden kehittäminen, RBI-toimet, inflaatio

Ripple-hintaennuste seuraaville viidelle vuodelle

Digitaalivaluuttoihin vaikuttavat monet tekijät, jotka voimme ryhmitellä neljään luokkaan; 1. Kunkin digitaalisen valuutan perusteet 2. Tekniset tiedot 3. Kryptovaluuttamarkkinoiden mieliala kokonaisuudessaan ja 4. USD: n kehitys, josta on tullut yhä tärkeämpi erityisesti tänä vuonna. Ripplella oli menestyvä varainhankintatapahtuma vuoden 2019 lopussa, mikä käänsi tämän kryptovaluutan nousuun useiden kuukausien ajan, mutta sitten laajempi kryptomarkkinat saivat sen kiinni maaliskuussa, kun koronavirus puhkesi ja USD liittyi puolueeseen auttaen XRP: tä / USD kolminkertaistuu. Vaikka tekninen kuva ei näytä Ripplelle liian lupaavalta, perustekijät näyttävät pitkällä aikavälillä kirkkaammilta, kuten viimeisimmät uutiset ovat osoittaneet.

Viimeisimmät kehitykset Ripplelle

Ripple Labs on Ripplen emoyhtiö, joka aloitti toimintansa OpenCoinina vuonna 2012. Elokuussa 2020 Ripple on neljänneksi suurin altcoin markkina-arvoltaan 11 miljardilla dollarilla. Se tarjoaa rahoituslaitoksille välineen siirtää arvoa maailmanlaajuisesti eri fiat-valuuttojen välillä. Se on pohjimmiltaan Ripplen likviditeetti- ja pörssituotteen xRapid taustalla oleva valuutta. XRP Ledger on DLT, joka tarjoaa todennettavissa olevat XRP-ratkaisut, ja se on avoin kaikille. Joten yksi Ripplen eduista on, että se on hyvin mukautuva suurelle yleisölle, koska se on sekä digitaalinen valuutta että maksuverkko.   

Vertaisprojekti viivästyi                                                     

Puhuessaan sopeutuvasta valuutasta vuonna 2019 rahoituslaitokset, kuten UBS Group AG, Barclays Plc, Credit Suisse ja Banco de Santander, yrittivät perustaa yrityksen. Laitokset rahoittivat 50 miljoonan punnan hankkeen. Ajatuksena oli / on vertaisratkaisu tarjota tokenoituja valuuttoja. Yrityksen nimi on Fnality, ja sen tarkoituksena on tarjota pankeille tarvitsemansa ratkaisu, nimittäin Yleishyödyllisen ratkaisun kolikko. Mutta yritys on nyt viivästynyt, koska he odottavat sääntelyn hyväksyntää. Fnality Internationalin toimitusjohtajan Rhomaios Ramin mukaan sääntelyviranomaisten aikaisempi vastausaika on vuoden 2021 ensimmäinen puoli, joka on melkein vuoden päässä, eikä se ole edes viimeinen askel.  

Varat kerätyt 20 miljoonaa dollaria

Ripplellä oli hyvä vuosi vuonna 2019. Itse asiassa Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse piti sitä “tähän mennessä vahvimpana kasvuvuotena”. RippleNet-maksuverkosto kasvoi yli 300 asiakkaalle vuonna 2019, ja se toimi myös MoneyGramin kanssa. Ripple teki alun perin 30 miljoonan dollarin arvoisen sijoituksen ja osti myöhemmin 20 miljoonaa dollaria MoneyGramin osakkeista 4,10 dollarilla, mikä on kolmanneksen markkinahintaa korkeampi. Tämä tarkoittaa 10%: n osuutta MoneyGramista. Rahalähetysyhtiö toisaalta suostui käyttämään Ripplen tuotteita rajat ylittävissä ratkaisuissa.

Se oli Ripple-johtajan hieno liike, mutta se ei ollut kaikki. Ripple keräsi 200 miljoonaa dollaria varoja vuoden 2019 lopussa, kun japanilainen SBI Holdings ja riskipääomayhtiö Route 66 Ventures osallistuivat C-sarjan rahoituskierrokseen, jota johti vaihtoehtoinen sijoitusyhtiö Tetragon. Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse sanoi: “Meillä on vahva taloudellinen asema toteuttaa ajatuksiamme vastaan. Kun muiden kasvu blockchain-tilassa on hidastunut tai jopa pysähtynyt, olemme nopeuttaneet vauhtia ja teollisuuden johtajuutta koko vuoden 2019 ajan. ” Itse asiassa vuosi 2019 oli Ripplelle pohjimmiltaan hyvä vuosi, ja tunnelma parani tälle altcoinille huolimatta Utility Settlement Coin -projektin viivästymisestä.

Markkinakommentti

Sääntelytoiminta

 • Valuutanvalvontatoimisto (OCC) nimitti Brian Brooksin toimivan valvojaksi. Brooks aikoo julkistaa uuden maksuperiaatteen toivovansa luoda yhden liittovaltion kehyksen teknologiayrityksille tarjoamaan pankkien perinteisesti tarjoamia palveluja. OCC antoi myös edistyneen ilmoituksen ehdotetusta sääntelystä ja pyysi kommentoimaan muun muassa Yhdysvaltojen pankkien salaukseen liittyvän toiminnan hyväksymistä. 
 • CFTC: n entinen puheenjohtaja J.Christopher Giancarlo julkaisi paperin, jossa selvitettiin, miksi XRP: tä ei pitäisi pitää Yhdysvaltojen lain ja oikeudellisen ennakkotapauksen mukaisena turvallisuutena. Hän johtaa myös Digital Dollar -hanketta, joka julkaisi valkoisen kirjan ehdotuksestaan ​​julkisen ja yksityisen sektorin yhteiseksi aloitteeksi Yhdysvaltain keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC) luomiseksi.. 
 • Kuluttajarahoitustoimisto (CFPB) julkaisi lopullisen rahansiirtosäännön, mukaan lukien, kuinka digitaaliset varat, erityisesti XRP ODL: n kautta, voivat auttaa alentamaan huomattavasti rajatylittävien rahalähetysten kustannuksia.
 • Intian valtiovarainministeriö ehdotti kryptovaluuttojen laillista kieltämistä ja ankarien rangaistusten asettamista kansalaisille, jotka käyttävät kryptovaluuttaa. Tämä seuraa Intian varapankin aikaisempaa toimintaa, joka antaa selvityksen siitä, että Intian liikepankit voivat tarjota pankkipalveluja kauppiaille ja yrityksille, jotka käyvät kauppaa kryptovaluutoilla. 
 • Etelä-Afrikan hallitustenvälinen rahoitustyöryhmä (IFWG) julkaisi kannanoton, jossa ehdotetaan tiukkaa salaustoimintakehystä alueelle. 
 • SEC-komissaari Hester Peirce nimitettiin arvopaperitoimistoon uudeksi viiden vuoden toimikaudeksi. Caroline Crenshaw nimitettiin myös täyttämään komission demokraattinen puolue. Heidän vahvistuskokouksensa oli määrä järjestää heinäkuussa 2020.
 • EU pyrkii luomaan uuden sääntelyjärjestelmän digitaaliselle omaisuudelle, joka kattaisi sääntelemättömät varat vakioihin. 

Markkinaliikkeet

 • Makrosijoittaja Paul Tudor Jones osti Bitcoinin suojauksena inflaatiolta ja sanoi, että hänen rahastollaan voi olla peräti alhainen yksinumeroinen prosenttiosuus sen varoista Bitcoin-futuureissa.
 • JPMorgan tarjosi pankkitilejä kryptovaluutanvaihtoihin, jotka alkavat Geminiistä ja Coinbasesta. 
 • Lähes 800 Fidelity-kyselyyn osallistuneesta institutionaalisesta vastaajasta 36% sanoi omistavansa digitaalisia omaisuuseriä tai johdannaisia.
 • New Yorkin finanssiosasto myönsi BitLicensen Eris X: lle.
 • Käyttäjät vetivät yli 220 miljoonaa dollaria BTC: ssä pörsseistä ennen toukokuun puolittumista ja pian sen jälkeen.

Teollisuuden pelaajat

 • Kiina sai digitaalisen juaninsa taustaprojektin kehittämisen päätökseen. Digitaalisen yuanin nopea kehitys herätti otsikoita Kiinan mahdollisesta voimakkaasta vaikutuksesta ja johtajuudesta maksualalla.
 • Kiinan kansantasavallan pankki (PBOC) ilmoitti pilottiohjelman uuden digitaalisen juanin kokeilemiseksi 19 paikallisen yrityksen kanssa, mukaan lukien yhdysvaltalaiset ketjut Starbucks, Subway ja McDonald’s.
 • PayPal ja Venmo aikovat lisätä salauksen ostamisen ja myymisen alustoilleen. 
 • Brasilia keskeytti WhatsApp-maksupalvelun vain viikon kuluttua ensimmäisestä käyttöönotosta. 
 • Visa allekirjoitti kumppanuussopimuksen Safaricomin M-Pesan kanssa.
 • Binance käynnisti salausmaksusovelluksen Nigeriassa.  
 • Revolut ilmoitti asettavansa kryptovaluutan kaikkien seitsemän miljoonan asiakkaansa saataville.
Lähde: Ripple.com

Covid-19 Sentiment ja suhde Bitcoiniin ja kryptomarkkinoihin

Koronavirus on vaikuttanut myös digitaalisiin valuuttamarkkinoihin. Nämä markkinat eivät vastaanottaneet viruksen puhkeamista Euroopassa ja Yhdysvalloissa liian hyvin, ja havaitsimme suuren kaatumisen helmikuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin. Tämä osoittaa, että digitaaliset valuutat eivät aio pitää paineita kriisitilanteissa, kuten toivottiin. Myös Ripple kaatui, kun XRP / USD putosi noin 0,35 dollarista 0,11 dollariin, mikä tarkoittaa kahden kolmasosan menettämistä arvostaan.

 Bitcoinin arvo on noussut helmikuusta, ennen kaatumista

Tämä oli sopusoinnussa laajempien salausmarkkinoiden kanssa, mutta elpyminen sen jälkeen ei ole ollut täysin markkinoiden mukaista. Vaikka Ethereumin arvo on noussut yli viisinkertaiseksi maaliskuun alimman tason jälkeen, ja Bitcoin on kasvanut melkein 4-kertaiseksi ja noussut 12 500 dollariin, XRP / USD ei ole vielä korvannut onnettomuuden tappioita, ja sen arvo on noussut alle kolminkertaiseksi. Tämä tarkoittaa, että Ripplen ja muun kryptovaluuttamarkkinoiden, mukaan lukien Bitocin, välillä on jonkin verran eroja. Pohjimmiltaan Ripple on jäljessä noususuhdanteissa ja on todennäköisesti ensimmäisten joukossa, kun laskeva vauhti loppuu, mitä jo tapahtuu. 

Ripple-USD-korrelaatio

Ennen vuotta 2017 Ripplen ja useimpien kryptovaluuttojen kaavio oli suora, joten ei ole mitään syytä tarkastella XRP / USD: n historiaa ennen vuotta 2017. Vertaamalla sitä USD-indeksiin DXY, voimme nähdä, että lasku oli jyrkkä. jälkimmäiselle vuonna 2017, joka kiihtyi toukokuusta elokuuhun. Tämä kesti vuoden loppuun asti. XRP / USD kasvoi voimakkaasti toukokuusta heinäkuuhun, mikä osoitti korrelaatiota DXY: n laskuun, mutta sitten kasvu pysähtyi, mikä tarkoittaa, että korrelaatio menetettiin. Joulukuu 2017 ja vuoden 2018 ensimmäinen vuosineljännes olivat poikkeuksellisia koko salausmarkkinoille, ja suurin osa digitaalisista valuutoista nousi korkeammaksi kuin sitten kääntyi pienemmäksi, joten emme voi puhua korrelaatiosta. Mutta vuoden 2018 toisesta vuosineljänneksestä vuoden 2020 alkupuolelle Ripple on ollut tasaisessa laskussa, kun taas DXY on ollut tasaisessa nousussa, mikä osoittaa jälleen korrelaatiota. Tänä vuonna korrelaatio on lisääntynyt edelleen, kun USD on noussut helmikuussa ja maaliskuussa alkaneen paniikin aikana ja kääntynyt sitten alaspäin ja pysynyt laskevana elokuun loppuun asti. XRP / USD kävi läpi huomattavan laskun helmikuun ja maaliskuun alun aikana, kuten olemme jo selittäneet, mutta se kääntyi nousuun elokuun loppuun asti ja on vetäytynyt alhaisemmaksi siitä lähtien. Joten korrelaatio Ripplen ja USD: n välillä on lisääntynyt, mikä tarkoittaa, että meidän pitäisi verrata molempia omaisuuseriä kaupankäynnin aikana, mutta on vielä nähtävissä, pysyykö korrelaatio koronaviruksen jälkeen. 

Korrelaatio USD: n kanssa ei ole ollut kovin voimakasta vuodesta 2017

Korrelaatio on kuitenkin lisääntynyt tänä vuonna

Tekninen analyysi – Liikkuvat keskiarvot jatkavat XRP / USD: n nousua?

SMA: t pitävät laskutrendin elossa

Koska salausmarkkinoita ei ole ollut liian kauan, suuremmat aikakarttakartat, kuten kuukausittaiset kaaviot, eivät auta paljon analyysissä. Ainoa asia, jonka näen siellä, on se, että 20 SMA (harmaa) on ylittänyt XRP / USD: n hinnan marraskuusta 2018 lähtien, kun se nousi tämän tason yläpuolelle. Se on lävistänyt tämän tason nyt ja uudelleen, kuten viimeisten kahden kuukauden aikana, mutta hinta näyttää kääntyneen takaisin sen alapuolelle, mikä tekee kuvasta laskevan. Vastuksena toimivan 20 SMA: n lisäksi kaavion asetukset näyttävät laskevilta. XRP / USD muodosti elokuussa doji-kynttilänjalan, joka on laskeva heijastussignaali heinäkuun nousun jälkeen, ja tätä kynttilänjalkaa on toistaiseksi seurannut laskeva kynttilänjalka, joka vahvistaa laskevan kaavion kaavioita.

200 SMA pitää trendin laskussa viikoittaisessa aikataulussa

Viikkokaaviossa sama liukuva keskiarvo toimi jonkinlaisena tukena vuoden 2017 aikana, ennen joulukuussa 2018 järjestettyä “kultakuumeita”. Helmikuussa 2018 se piti tukea jonkin aikaa, jälleen suuren kääntymisen jälkeen, ja se on nyt toiminut jälleen tukena 50 SMA: n (keltainen) kanssa kahden viikon ajan. 50 SMA on tarjonnut vastustusta pari kertaa, mutta se toimii myös tällä hetkellä tukena. Lopullinen vastus joulukuusta 2018 lähtien on kuitenkin ollut 100 SMA (vihreä). Se muuttui vastustukseksi heti tuossa kuussa sen jälkeen, kun se oli murtunut ylhäältä, sitten vahva paluukyky pysähtyi viime vuoden toukokuussa, se pelotti ostajia pois helmikuussa 2020 ja on tarjonnut vastarintaa jälleen heinäkuusta lähtien. Joten 100 SMA pitää XRP / USD: n alhaalla ja trendi on edelleen laskeva täällä, toisin kuin useimmissa muissa suurimmissa kryptovaluutoissa. Mutta ajat eivät ole normaalia nyt, ja muut 2 MA: ta pitävät kiinni alhaalta, joten tulevaisuus ei ole tällä hetkellä kovin varma, vaikka se todennäköisesti pitää laskevaa ennakkoluuloa lyhyellä aikavälillä, todennäköisesti vuoteen 2021 Q2-Q3 saakka. sitten nouseva kääntäminen ja tasainen nousu ovat todennäköisiä, kun Ripple etenee suunnitelmien kanssa Utility Settlement Coin -hankkeesta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me