Prisforudsigelse for Bitcoin (BTC) i 2021: Er Bitcoin blevet den ultimative sikre havn nu?

Bitcoin – Prognoseoversigt

Bitcoin-prognose: H1 2021

Pris: $ 70.000 – $ 80.000

Prisdrivere: Markedsstemning, Elon Musk / Tesla, COVID-19

Bitcoin prognose: 1 år

Pris: $ 100.000 – $ 120.000

Prisdrivere: Safe haven status, Post COVID-19, Hawkish centralbanker

Bitcoin prognose: 3 år

Pris: $ 150.000 – $ 200.000

Prisdrivere: Positiv risikosentiment, Safe haven status, Bitcoin udvikling, Global økonomi

 

Stigningen i kryptokurver var stærk i det meste af februar, men den er stoppet nu efter det store tilbagetog i den sidste uge af februar. Flere store navne går ind på dette marked, da Elon Musk gik gåtur i midten af ​​februar efter at have holdt foredraget en uge tidligere og sendt Bitcoin over $ 50.000 og nåede $ 58.300. Elon Musk der stillede #Bitcoin i en besked i Reddit, og den første bølge efter januar’s tilbagetrækning kom kort efter. Bitcoin foretog en vending i den sidste uge af januar, efter at den havde trukket sig lavere i det meste af sidste måned. Det kom ud af højdepunkterne, men vendte tilbage fra under $ 30.000 igen, hvor det ser ud til at have dannet en supportzone over $ 29.000-niveauet. Prisen steg derefter højere og steg til $ 38.000, da den sidste uge i januar kom i gang. Elon Musks besked var en af ​​grundene til $ 9.000 springet på to dage.

Efter stigningen i den første uge i januar var de følgende uger bearish for Bitcoin og trak sig tilbage fra over $ 40.000. Men det ubarmhjertige bullish momentum i kryptoer trak Bitcoin højere igen sammen med Elon Musks kommentar til Reddit. Denne mandag, i anden uge i februar, købte Musks Tesla-firma en massiv $ 1,5 milliarder dollars i Bitcoin og forventer at begynde at acceptere denne krypto som en betalingsform. Dette var ifølge en SEC-arkivering om sagen, hvor Tesla sagde:

“Desuden forventer vi at begynde at acceptere bitcoin som en betalingsform for vores produkter i den nærmeste fremtid, underlagt gældende love og oprindeligt på et begrænset grundlag, som vi måske eller måske ikke afvikler ved modtagelse.”

I dag tilsluttede Bitcoin sig endnu et stærkt bullish træk, da købere skubbede over begyndelsen af ​​januar-højderne. Lige nu handler Bitcoin på omkring $ 53.000 efter at have brudt $ 50.000 for et stykke tid siden, og opadgående momentum tager kun fart på lang sigt på trods af det seneste tilbagetog fra højdepunkterne, der sendte prisen under $ 50.000. Dette tilbagetog kom efter Musks kommentarer antyder det Bitcoin er ikke ligefrem fysisk guld, der sendte prisen mere end $ 15.000 ned i nogen tid, men den er tilbage over $ 50.000. handler på $ 550,00 nu og går mod nye højder, når kryptoer hopper efter tilbagetoget i februar.

Sidste år medførte en enorm ændring på markedet for kryptokurrency. Kryptovaluta forvandlet fra risikotillæg til sikre havne i løbet af få måneder og steg som aldrig før, med Bitcoin langt førende. Denne kryptovaluta handlede ifølge de fleste Bitcoin-mæglere på omkring $ 42.000 i den første uge i januar 2021. I vores tidligere langsigtede Bitcoin-prisforudsigelse i september sidste år forudsagde vi, at prisen ville stige, som indikationer antydede; nu har Bitcoin slået vores forudsigelser. Med alt, hvad der skete sidste år, inklusive usikkerheden om fremtiden for den globale økonomi og politik, steg alle valutaer voldsomt, og kryptokurver begyndte at henlede meget opmærksomhed for en vis sikkerhed.

Markedet for kryptokurrency steg stærkt, især i de sidste tre måneder af 2020, og indtil videre fortsætter momentum i 2021, hvilket antyder yderligere opadgående momentum. Men mens Bitcoin har været absolut stigende, har få andre digitale mønter lavet rekordhøjder, der kan matche Bitcoins ydeevne, og der er endda visse kryptoer, der helt går glip af stigningen. Så fortsætter Bitcoin med at være leder af pakken på kryptomarkedet, og det tiltrækker store penge fra større investorer, hvilket har gjort det til et respektabelt investeringsinstrument..  

 

Nuværende BTC / USD Pris: $

Seneste ændringer i Bitcoin-prisen

Periode Skift ($) Lave om %
3 måneder +34.530 +178%
6 måneder +41.430 +341%
1 år +44.075 +487%
3 år +42.700 +465%
5 år +52,665 +9,244%

Så Bitcoin-prisforudsigelsen og den tekniske analyse, som vi vil se nærmere på i denne prognose, peger på yderligere bullish momentum for hovedkryptoen, mens den seneste udvikling i Bitcoin også er positiv i det lange løb. Stemningen på det digitale valutamarked har været yderst positivt i de seneste måneder, og det bliver kun bedre for altcoins, og dette spreder også over i 2021, så alt peger op for Bitcoin i begyndelsen af ​​dette år, skønt situationen er kan ændre sig, som det gjorde efter det første “guldfeber”, da det styrtede ned i 2018, men vi vil holde dig opdateret med live forex- og kryptokurrencyprognoser.

Bitcoin, der betragtes som den vigtigste kryptokurrency, har fuldt ud levet op til sit ry som en førende på kryptomarkedet, som den fik siden undfangelsen af ​​grundlæggeren Satoshi Nakamoto. Efter den kraftige stigning, vi så på kryptomarkedet i slutningen af ​​2017, da Bitcoin næsten nåede $ 20.000, faldt prisen igen og handlede inden for en rækkevidde i to år, indtil de sidste tre måneder af 2020, hvor “guldrusken” for kryptokurver vendte tilbage igen, og vi så Bitcoin stige tæt på $ 42.000.  

Kommende begivenheder, der påvirker Bitcoin-prisen

 

  • Februar 20221 Indiens regeringsplaner om at forbyde Bitcoin     
  • Kommende Tesla accepterer bitcoin som betaling
  • 4-5 juni 20221    Bitcoin flytter til Miami   

 

 

Bitcoin Live-diagram

 

Forudsigelse af Bitcoin-pris for de næste 5 år

Kryptomarkedsstemning

Stemningen på kryptokurrencymarkedet blev ved med at tænde og slukke i tidligere år, hvilket gjorde dem bullish og derefter baisse igen indtil slutningen af ​​2020. Siden oktober sidste år har markedssentimentet imidlertid været ret positivt for kryptomarkedet som helhed, og det viser ingen tegn på at vende tilbage. Efter den stigning, vi så på dette marked i slutningen af ​​2017, efterfulgt af vending i begyndelsen af ​​2018, var stemningen på kryptovalutamarkedet for det meste neutral indtil begyndelsen af ​​2020. Som et resultat blev den største del af de handlede kryptovalutaer hovedsageligt sidelæns indtil begyndelsen af ​​2020. Følelsen forbedrede sig på kryptokurrencymarkedet i begyndelsen af ​​sidste år, og de begyndte at blive bullish i de første to måneder, men udbruddet af coronavirus i Europa i slutningen af ​​februar gjorde sentimentet negativt oprindeligt , sender altcoins, der styrter ned til midten af ​​marts. Men vi så en pludselig vending dengang, og stemningen på kryptomarkedet er blevet forbedret lige siden, som du kan se i CryptoIndex 100 nedenfor.

CIX 100-indeks

Dette kryptoindeks blev startet i slutningen af ​​2018, og oprindeligt hoppede det op og ned mellem 0,20 og 1 indtil slutningen af ​​oktober 2020, da udbruddet skete. Meddelelsen fra Paypal om at indføre kryptovalutaer som betalingsmiddel på sin platform hjalp stemningen med at forbedre sig yderligere i oktober, men breakout kom i november, og i januar 2020 nåede CIX 100-indekset 2,75 point. Bitcoin har fået mest ud af den positive stemning på kryptomarkedet i løbet af de sidste par måneder, mens andre altcoins, såsom Ripple eller Litecoin, ikke har haft meget. Ethereum er på vej mod toppen af ​​$ 1.420.

Er Bitcoin blevet det nye guld?

I slutningen af ​​2017 henvendte de finansielle markeder og den bredere offentlighed sig til kryptokurrencymarkedet for første gang og anerkendte det som et separat og vigtigt marked. Men med 2020, der viser sig massivt bullish for kryptokurverne og den opadgående stemning fortsætter i 2021, ser 2017 ikke længere så dramatisk ud. Måske var det nedbrud, der fulgte i 2018, efter stigningen i slutningen af ​​2017, dramatisk, men her på FXLeaders forventer vi ikke endnu et sådant nedbrud på kryptomarkedet, især når det kommer til Bitcoin. Der kan være en dyb tilbagetrækning, siger fra $ 40.000, hvor den handlede den 10. januar til $ 20.000, som tidligere var den ultimative modstand. Men vi forventer ikke en tilbageførsel under $ 10.000.

Årsagen til dette er, at kryptomarkedets status ser ud til at være skiftet. Digitale valutaer blev betragtet som et marked med høj risiko, hvor erhvervsdrivende ville investere i tider med positiv risikosentiment i betragtning af den høje volatilitet og store spænd. Nu vender handlende sig til kryptokurver på tidspunkter, hvor usikkerheden er stor, hvilket gør dem til sikre havne – og endnu mere end de traditionelle, såsom JPY eller Gold, især da den japanske premierminister Shinzo Abe overgav fratræden i august. Usikkerheden var virkelig høj i 2020 på grund af coronavirus, den økonomiske nedsmeltning, amerikansk politik osv. Alt blev for risikabelt at købe, bortset fra måske aktiemarkeder, der har haft gavn af alle stimuleringsprogrammer fra regeringer og centralbanker rundt om verden.

Kryptovalutamarkedet havde et massivt bullish år, helt på sin egen fortjeneste. Da risikoen blev for høj for normale valutaer, vendte forhandlere og investorer sig til kryptomarkedet og gav det dermed status som sikker havn. Den bullish tendens i guld og sølv sluttede i august 2020, mens kryptokurver og især Bitcoin har været positivt stigende. Dette har tiltrukket store investorer     

Bitcoin, markedsleder inden for kryptovalutaer 

Som vi forklarede ovenfor, blev det digitale valutamarked ekstremt bullish i de sidste par måneder af 2020, og indtil videre er tendensen fortsat i de første par uger i 2021. Kryptomarkedet har endelig nået $ 1 billioner, hvilket syntes langt væk i begyndelsen af ​​2020. Selv for et par måneder siden, i oktober 2020, var den samlede markedsdækning for hele kryptomarkedet kun omkring 330 milliarder dollars, hvilket kun var en tredjedel af værdien tre måneder senere. Markedsværdien af ​​Bitcoin pr. 10. januar 2021 er en kæmpestor $ 726 mia. Dollar, der tegner sig for hovedparten af ​​hele markedet på omkring 70%.   

Bitcoin har været førende på kryptomarkedet siden starten, da det var den første digitale valuta, der kom i live. Der har været mange op- og nedture med nye mønter, der kommer ud af Bitcoins hårde gafler og skandaler osv., Men Bitcoin har bevaret sin status som førende på dette nye marked, og faktisk har den styrket sin status med den seneste stigning, øge forskellen i værdi og markedsværdi sammenlignet med andre kryptovalutaer. Det var faktisk Bitcoin, der startede stigningen i 2017 og igen i 2020. Som førende på kryptomarkedet tiltrækker Bitcoin også de største investeringer..

Bitcoin har overgået alle andre markeder

Udover at være et investeringsmål for handlende, der kan lide at investere i risikable aktiver, tiltrak Bitcoin i 4. kvartal af 2020 store midler fra store investeringsselskaber og private og offentlige institutionelle investorer, hvilket gjorde dets fundament endnu mere solidt. Faktisk har rallyet i de sidste par måneder primært været drevet af store institutionelle investorer, såsom MassMutual, der købte $ 100 millioner $ Bitcoin i december 2020, Skybridge Capital, der også investerede 182 millioner $ i december, og Guggenheim, der arkiverede for at investere op til $ 500 mia. eller op til 10% af sin makrofond på $ 5 mia. i Bitcoin. Dette antyder, at vi ikke vil se et nedbrud som det, vi så i begyndelsen af ​​2018, da dette er store penge, investeret i det lange løb.

Mulige ulemper ved Bitcoin Surge

Mens ydeevnen for kryptokurver var stor i 2020, er der nogle faktorer, der kan begrænse eller bremse yderligere gevinster for Bitcoin. Udover den sikre havnestatus, som Bitcoin har erhvervet i det forløbne år, var en af ​​hovedårsagerne til stigningen det faktum, at fiat-valuta har strømmet meget. Regeringer og centralbanker har kastet kontanter gennem de monetære og finanspolitiske stimuleringsprogrammer, og en del af disse kontanter er flydt ind på kryptomarkedet. Men mens banker og regeringer ikke lukker for hanen i 2021, vil de sandsynligvis ikke øge pakkerne yderligere fra det, der er annonceret indtil videre. Men de antyder måske, at de begynder at afslutte disse programmer inden 2022, hvilket vil have en negativ effekt på efterspørgslen efter kryptokurrency.

Minedrift vanskeligheder er steget sammen med stigningen i prisen

En anden faktor, der kan veje på Bitcoins bullish momentum i de kommende måneder, er vanskelighederne med minedrift. Da Bitcoin bliver dyrere, er mineindtægterne steget og er tredoblet siden august. Men dette har tiltrukket mange flere minearbejdere til spillet, især store institutionelle, såsom mineselskaber som Riot Blockchain (RIOT) og Marathon Patent Group (MARA), som placerede lignende forudbestillinger til henholdsvis 31.000 og 90.000 maskiner i 2020 Producenter af minemaskiner er ikke i stand til at følge med i efterspørgslen, hvilket har bidraget til øgede vanskeligheder med minedrift. Ovenstående diagram viser, at da Bitcoin satte kursen mod $ 40.000, steg sværhedsgraden til over 20 billioner, og den vil fortsætte med at vokse, hvilket vil være en byrde for Bitcoin med hensyn til at holde stigningen i det lange løb. Ikke desto mindre forbliver forudsigelsen af ​​Bitcoin-prisen for de kommende kvartaler bullish. 

Teknisk analyse

Niveauet på $ 40.000 er brudt nu

Ser man på det månedlige Bitcoin-diagram, ser vi, at prisen handlede i et meget stramt interval i flere år indtil begyndelsen af ​​2017 bortset fra et spring i slutningen af ​​2013, som afkøledes temmelig hurtigt. Det viser, at opmærksomheden på de digitale valutaer var lav, indtil den steg i 2017. Glidende gennemsnit gav støtte, men de mistede kontakten med prisen i 2017, selvom 50 SMA efter tilbageførslen tiltrådte det job igen og stoppede nedgang. En bund blev sat på plads for Bitcoin over $ 3.000, og vi så en hoppe til $ 13.847 i 2019. Bounce varede dog ikke, og i det næste år blev trenden endnu en gang baisse, da Bitcoin satte kursen mod $ 3.000. , efter det indledende coronavirus-nedbrud. Men de glidende gennemsnit holdt, på trods af at de var gennemboret, og den store afvisning begyndte, selvom stigningen var officiel efter pausen af ​​2017-højden, lige under $ 20.000.

De 10 SMA har endelig indhentet prisen på det daglige diagram

Bitcoin Live Rate 

På det ugentlige diagram øverst i denne artikel var 200 SMA (lilla) den ultimative understøttelse af Bitcoin, selvom glidende gennemsnit og tidligere support- og modstandsniveauer har mistet betydningen nu, da købere ikke venter på, at de skal indhente og foretrækker at handle på rent sentiment. På det daglige diagram blev de 20 SMA holdt som støtte i november 2020 efter den første stigning i oktober, og siden bruddet på $ 20.000-niveauet i december har Bitcoin ikke set tilbage, og de 20 SMA har ikke været i stand til at indhente. Så diagrammerne forbliver ganske hausse i januar, og Bitcoin-prisforudsigelsen antyder ikke en bearish tilbageførsel, som vi så i 2018. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me