Ripple (XRP) Prisforudsigelse Q4 2020: Bearish Short-Term, Bullish Long-Term

Ripple (XRP), som blev grundlagt af Chris Larsen og Jed McCaleb, blev etableret i 2012. Det startede på et minimalt niveau, men blev levende i marts 2017, da det ifølge de fleste Ripple-mæglerplatforme hoppede fra $ 0,0005 til 0,07, hvilket ikke virker som meget, men det var det første tegn på, at denne kryptokurrency var ved at etablere sig, og at den kunne overleve. 2017 blev til et massivt bullish år for digitale valutaer, hvor Bitcoin steg meget tæt på $ 20.000 i december, fra under $ 1.000 tidligere samme år, mens Ripple steg fra omkring $ 0,20 til $ 3,30, hvilket betyder en mere end 15 gange stigning om et par måneder. Men XRP / USD efterfølgende foretaget en stærk tilbageførsel, som XRP-diagrammerne nedenfor viser, og siden da har den ikke været i stand til at slå bullish igen på de større tidsrammer. Glidende gennemsnit fortsætter med at dække denne kryptovaluta, hvilket bringer en stopper for opadgående tilbagegang og skubber prisen lavere. Som et resultat synes det tekniske billede ikke alt for lovende for Ripple, men grundlæggende virker lidt mere interessante for købere, så lad os se et bredere kig på de faktorer, der kan påvirke XRP / USD, og ​​forudsige den fremtidige retning for dette altcoin.

 

Læs den seneste opdatering på Ripple (XRP) Pris 2021 Prognose

 

Nuværende pris på XRP / USD: $

Seneste ændringer i krusningsprisen

Periode Skift ($) Lave om %
30 dage -$ 0,053 -17,4%
3 måneder +$ 0,057 +22,8%
6 måneder +0,109 $ +43,6%
1 år 0,063 $ 20,1%
5 år +$ 0,243 +97,2%

Ripple Live Chart

XRP

 

I henhold til generel konsensus startede kryptokurrencymarkedet med Bitcoin i 2009. Men interessen blev vækket efter den store stigning i 2017 under højdepunktet af “kryptokurrency guldrush”. Denne stigning falmede dog, når Bitcoin havde nået næsten $ 20.000 på baggrund af rygter om social handel, og kryptoer trak sig lavere tilbage. Det XRP / USD gjorde også en kraftig stigning i flere uger, før han også trak sig tilbage. Selvom forskellen sammenlignet med andre kryptoer er, at mens de fleste større kryptokurver har genoptaget deres bullish tendens nu, omend på en mere normal måde end hvad vi så i slutningen af ​​2017, er Ripple stadig baisse. Siden 2018 er højdepunkterne blevet lavere hver gang, og købere fortsætter med at skubbe til nye nedture. 100 SMA holder et låg på dette par og presser købere, som vi vil forklare i den tekniske analyse nedenfor. $ 200 millioner i midler, der for nylig blev rejst, bragte opmærksomhed tilbage til dette altcoin, og tilpasningen af ​​Ripple i transaktioner har været lovende, hvilket betyder, at fundamentale forhold ikke er så dårlige som de tekniske diagrammer viser, men de hjælper ikke Ripple så meget. I øjeblikket er der en kamp mellem fundamentale og tekniske faktorer for Ripple, hvor de tekniske stadig har overhånden i øjeblikket.

Ripple-prognose: 4. kvartal 2020 Ripple-prognose: 1 år Ripple Prognose: 3 år
Pris: $ 78-80 

Prisdrivere: Covid-19, risikosentiment, RBI-priser

                                                                                    

Pris: $ 78-80 

Prisdrivere: Covid-19, risikosentiment, RBI-priser

                                                                                              

Pris: $ 88-90

Prisdrivere: Prisdrivere: Inflation, økonomisk genopretning, udviklingsmarkeder, RBI-aktioner, inflation

Forudsigelse af krusningspris for de næste fem år

Digitale valutaer påvirkes af en række faktorer, som vi kan gruppere i fire kategorier; 1. Grundlæggende for hver digital valuta 2. Teknik 3. Følelsen for kryptovalutamarkedet som helhed og 4. Ydelsen i USD, som især er blevet stadig vigtigere i år. Ripple havde en vellykket fundraising-begivenhed i slutningen af ​​2019, som gjorde denne kryptokurrency bullish i flere måneder, men den bredere kryptomarkedsstemning fangede den i marts, da coronavirus brød ud og USD sluttede sig til partiet og hjalp XRP / USD til tredobbelt værdi. Selvom det tekniske billede ikke ser for lovende ud for Ripple, ser fundamentet lysere ud på lang sigt, som de seneste nyheder har vist.

Nylige udviklinger for Ripple

Ripple Labs er moderselskabet for Ripple, der startede som OpenCoin i 2012. Fra og med august 2020 er Ripple det fjerde største altcoin med hensyn til markedsværdi på $ 11 milliarder. Det giver finansielle institutioner et medium til at overføre værdi globalt mellem forskellige fiat-valutaer. Det er dybest set en brovaluta, der ligger til grund for Ripples likviditets- og udvekslingsprodukt xRapid. XRP Ledger er DLT, der giver verificerbare XRP-afregninger, og den er åben for alle. Så en af ​​Ripples fordele er, at den er meget tilpasningsdygtig for den bredere offentlighed, da den både er en digital valuta og et betalingsnetværk.   

Peer-to-Peer-projekt forsinket                                                     

Når vi taler om en adaptiv valuta, forsøgte finansielle institutioner som UBS Group AG, Barclays Plc, Credit Suisse og Banco de Santander i 2019 at skabe et selskab. Institutionerne finansierede projektet på £ 50 millioner. Ideen var / er, at en peer-to-peer-løsning skal tilbyde tokeniserede valutaer. Virksomhedens navn er Fnality, og formålet er at tilbyde bankerne den løsning, de har brug for, nemlig Utility Settlement Coin. Men forsøget er nu forsinket, da de afventer lovgivningsmæssig godkendelse. Ifølge Rhomaios Ram, administrerende direktør for Fnality International, vil den tidligste svartid fra regulatorerne være første halvdel af 2021, som er næsten et år væk, og det er ikke engang det sidste trin.  

Midler til en samlet værdi af $ 20 millioner indsamlet

Ripple havde et godt år i 2019. Faktisk henviste Ripple-administrerende direktør Brad Garlinghouse til det som det “hidtil stærkeste vækstår”. RippleNet betalingsnetværk voksede til over 300 kunder i 2019, og det samarbejdede også med MoneyGram. Ripple foretog en investering til en værdi af $ 30 millioner oprindeligt og købte senere $ 20 millioner i MoneyGram-aktier til $ 4,10, hvilket er en tredjedel over markedsprisen. Dette betyder en andel på 10% i MoneyGram. Remittance-selskabet gik derimod ind for at bruge Ripples produkter til grænseoverskridende bosættelser.

Det var et godt træk fra en Ripple-direktør, men det var ikke alt. Ripple indsamlede 200 millioner dollars i midler i slutningen af ​​2019, hvor Japans SBI Holdings og VC-firma Route 66 Ventures deltog i Series-C-finansieringsrunden, som blev ledet af det alternative aktivinvesteringsselskab Tetragon. Ripple CEO Brad Garlinghouse sagde: ”Vi har en stærk økonomisk position til at udføre mod vores vision. Da andres vækst i blockchain-rummet er bremset eller endda lukket ned, har vi fremskyndet vores momentum og branchens ledelse gennem hele 2019. ” Faktisk var 2019 grundlæggende et godt år for Ripple, og stemningen forbedredes for dette altcoin på trods af forsinkelsen i Utility Settlement Coin-projektet.

Markedskommentarer

Regulerende aktivitet

 • Office of Comptroller of the Currency (OCC) nominerede Brian Brooks som fungerende Comptroller. Brooks planlægger at afsløre et nyt betalingscharter i håb om at skabe en fælles føderal ramme for teknologivirksomheder, der traditionelt tilbyder tjenester fra banker. OCC udsendte også en Advanced Notice of Proposed Rulemaking med anmodning om kommentarer til blandt andet vedtagelse af kryptorelaterede aktiviteter af amerikanske banker.. 
 • Tidligere CFTC-formand J. Christopher Giancarlo offentliggjorde et papir, der forklarede, hvorfor XRP ikke skulle betragtes som en sikkerhed under amerikansk lovgivning og retspræcedens. Han står også i spidsen for The Digital Dollar Project, der offentliggjorde en hvidbog om sit forslag til et fælles offentligt-privat initiativ til oprettelse af en amerikansk centralbank digital valuta (CBDC). 
 • Consumer Finance Protection Bureau (CFPB) offentliggjorde sin endelige overførselsregel, herunder hvordan digitale aktiver, specifikt XRP gennem ODL, kan hjælpe med at sænke omkostningerne ved grænseoverskridende pengeoverførsler betydeligt.
 • Det indiske finansministerium foreslog lovligt at forbyde kryptokurver og indføre stive sanktioner for borgere, der bruger kryptokurrency. Dette følger tidligere handling fra Indiens Reserve Bank, der udsendte en afklarende erklæring om, at Indiens kommercielle banker kan levere banktjenester til handlende og virksomheder, der handler i kryptokurver. 
 • Den mellemstatslige finansielle arbejdsgruppe (IFWG) i Sydafrika udgav et holdningspapir, der foreslår en streng kryptopolitisk ramme for regionen. 
 • SEC-kommissær Hester Peirce blev nomineret til endnu en periode på fem år i værdipapirbureauet. Caroline Crenshaw blev også nomineret til at udfylde en demokratisk ledig stilling i Kommissionen. Deres bekræftelseshøringer var planlagt til juli 2020.
 • EU søger at skabe en ny reguleringsordning for digitale aktiver, der dækker uregulerede aktiver til stablecoins. 

Markedsbevægelser

 • Makroinvestor Paul Tudor Jones købte Bitcoin som en sikring mod inflation og sagde, at hans fond muligvis har så meget som en lav encifret procentdel af sine aktiver i Bitcoin-futures..
 • JPMorgan tilbød bankkonti til kryptokursudveksling, der begyndte med Gemini og Coinbase. 
 • Af næsten 800 institutionelle respondenter til en Fidelity-undersøgelse sagde 36%, at de ejede enten digitale aktiver eller derivater.
 • New Yorks Department of Financial Services tildelte Eris X BitLicense.
 • Brugere trak over 220 millioner dollars i BTC fra børser før og kort efter halveringen i maj.

Branche spillere

 • Kina afsluttede udviklingen af ​​backendarkitekturen af ​​sin digitale yuan. Den hurtige udvikling af den digitale yuan ansporede overskrifter omkring Kinas potentielle store indflydelse og lederskab i betalingsindustrien.
 • People’s Bank of China (PBOC) annoncerede et pilotprogram for at prøve sin nye digitale yuan med 19 lokale virksomheder, herunder amerikanske kæder Starbucks, Subway og McDonald’s.
 • PayPal og Venmo planlægger at tilføje kryptokøb og -salg til deres platforme. 
 • Brasilien suspenderede WhatsApp-betalingstjenesten kun en uge efter den første udrulning. 
 • Visa underskrev en partnerskabsaftale med Safaricoms M-Pesa.
 • Binance lancerede en kryptobetalingsapp i Nigeria.  
 • Revolut meddelte, at det gør kryptokurrency tilgængelig for alle sine syv millioner kunder.
Kilde: Ripple.com

Covid-19-stemning og forholdet til Bitcoin og kryptomarkedet

Coronavirus har også påvirket markedet for digital valuta. Virusudbruddet i Europa og USA blev ikke modtaget for godt af dette marked, og vi så et stort nedbrud fra midten af ​​februar til midten af ​​marts. Dette viser, at de digitale valutaer ikke holder tilbage presset i krisetider, som man håbede. Ripple styrtede også ned, hvor XRP / USD faldt fra omkring $ 0,35 til $ 0,11, hvilket betyder et tab på to tredjedele af dets værdi.

 Bitcoin er steget i værdi siden februar, før styrtet

Dette var i tråd med det bredere kryptomarked, men opsvinget siden da har ikke ligefrem været i tråd med markedet. Mens værdien af ​​Ethereum er steget mere end 5 gange siden lavpunktet i marts, og Bitcoin er steget næsten 4 gange og steg til $ 12.500, XRP / USD har endnu ikke kompenseret for tabet af dette nedbrud, og dets værdi er steget mindre end 3 gange. Dette betyder, at der er en vis divergens mellem Ripple og resten af ​​kryptokurrencymarkedet, herunder Bitocin. Dybest set er Ripple bagud i bullish tid og vil sandsynligvis være blandt de første til at blive bearish, når det bullish momentum løber ud, hvilket allerede sker. 

Ripple-USD korrelation

Før 2017 var diagrammet for Ripple og de fleste kryptokurver en lige linje, så der er ingen mening i at se på historien om XRP / USD tidligere end 2017. Når vi sammenligner det med USD-indekset DXY, kan vi se, at der var et stejlt fald for sidstnævnte i 2017, som steg tempoet fra maj til august. Dette varede indtil udgangen af ​​året. Vi så en stærk stigning i XRP / USD fra maj til juli, hvilket viste en sammenhæng med faldet i DXY, men derefter stoppede stigningen, hvilket betyder, at korrelationen var tabt. December 2017 og 1. kvartal af 2018 var ekstraordinære for kryptomarkedet som helhed, hvor de fleste digitale valutaer steg højere end vender lavere, så vi kan ikke tale om korrelation. Men fra 2. kvartal i 2018 til begyndelsen af ​​2020 har Ripple været i et støt fald, mens DXY har været på en konstant bullish tendens, som igen viser sammenhæng. I år er korrelationen steget yderligere, idet USD stiger under den indledende panik i februar og marts, hvorefter den vender lavere og forbliver baisse indtil slutningen af ​​august. XRP / USD gennemgik et stort fald i februar og begyndelsen af ​​marts, som vi allerede har forklaret, men det blev bullish indtil slutningen af ​​august og har trukket sig tilbage siden da. Så korrelationen mellem Ripple og USD er steget, hvilket betyder, at vi skal sammenligne begge aktiver, når vi handler Ripple, men det er stadig at se, om korrelationen forbliver efter coronavirus. 

Korrelationen med USD har ikke været særlig stærk siden 2017

Korrelationen er dog steget i år

Teknisk analyse – Vil bevægelige gennemsnit fortsætte med at skubbe XRP / USD op?

SMA’er holder den bearish tendens i live

Da kryptomarkedet ikke har eksisteret for længe, ​​hjælper de større tidsrammer, såsom de månedlige diagrammer, ikke meget til analyse. Det eneste jeg kan se der er, at 20 SMA (grå) har toppet prisen for XRP / USD siden november 2018, da den bevægede sig over dette niveau. Det har gennemboret dette niveau igen og igen, som i de sidste to måneder, men prisen ser ud til at have vendt tilbage under det nu, hvilket gør billedet bearish. Udover de 20 SMA, der fungerer som modstand, ser kortopsætningen bearish ud. XRP / USD dannede en doji-lysestage i august, hvilket er et baisse reverseringssignal efter stigningen i juli, og den lysestage er hidtil blevet fulgt af en bearish lysestage i september, hvilket forstærker det bearish reverserende diagrammønster.

200 SMA holder trenden bearish på den ugentlige tidsramme

På det ugentlige diagram fungerede det samme glidende gennemsnit som en eller anden form for støtte i løbet af 2017, før “Gold Rush” i december 2018. I februar 2018 holdt det som støtte i nogen tid igen efter den store vending, og det har nu fungeret som støtte igen sammen med 50 SMA (gul) i to uger. 50 SMA har leveret modstand et par gange, men det fungerer også som støtte i øjeblikket. Den ultimative modstand siden december 2018 har dog været 100 SMA (grøn). Det blev straks samme måned modstand, efter at det var brudt ovenfra, hvorefter den stærke tilbagevenden højere stoppede i maj sidste år, det skræmte købere væk i februar 2020, og det har ydet modstand igen siden juli. Så 100 SMA holder XRP / USD nede, og tendensen er stadig baisse her, i modsætning til i de fleste andre større kryptokurver. Men tiderne er ikke normale nu, og de andre 2 MA’er holder nedenfra, så fremtiden er ikke særlig sikker i øjeblikket, skønt den sandsynligvis vil holde en bearish bias på kort sigt sandsynligvis indtil Q2-Q3 i 2021 og så er en sandsynlig vending og en stabil stigning sandsynligvis, da Ripple går videre med planer for Utility Settlement Coin-projektet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me