Ethereumin historialliset hintakaaviot – ETH-hintahistoria

Ethereum on estoketju, jota käytetään erityisesti älykkääseen sopimusten toteuttamiseen, itsenäisiin organisaatioihin ja hajautettuihin sovelluksiin. Jokaisella on avoin pääsy digitaaliseen rahaan ja tietoyhteisöpalveluihin Ethereumin kautta. Se on yhteisön rakentama tekniikka tuhansien sovellusten ja kryptovaluutta Eterin (ETH) takana. Eetteri tunnetaan myös nimellä “token”, koska älykkään sopimuksen tai tapahtuman toteuttamiseksi Ethereum-lohkoketjulla on oltava riittävästi “kaasua” tai eetteriä ohjelman ajamiseksi. Se tarkoittaa, että eetteri on hinta, joka on maksettava ohjelmakoodille Ethereum-lohkoketjussa.

Ethereumin keksi Vitalik Buterin, joka oli vasta 18-vuotias teini-ikäinen vuonna 2013. Hänen ajatuksensa kannusti globaalissa blockchain-yhteisössä, ja sen jälkeen brittiläinen tietokoneohjelmoija Gavin Wood osoitti, että Buterinin keksimä järjestelmä oli mahdollinen luoda. Heistä tuli yhdessä Ethereum-tiimin ensimmäiset jäsenet ja kerättiin 18 miljoonaa dollaria projektin kehittämiseen. He julkaisivat 30. heinäkuuta 2015 ensimmäisen version Ethereumin kryptovaluutta-alustasta nimeltä Frontier. 7. elokuuta 2015 Ether (ETH) lisättiin Krakenin salauspörssiin hintaan 2,77 dollaria kolikkoa kohden. Vuonna 2019 DeFi: stä tuli Ethereumin suurin sektori hajautettujen rahoitusmarkkinoiden toiminnan myötä ja pelaaminen lisääntyi merkittävästi. Ethereum käynnisti 4. elokuuta 2020 lopullisen Ethereum 2.0 -testiverkon, joka teki verkosta nopeamman, halvemman ja skaalautuvamman.

Nykyinen ETH / USD Hinta: $

ETH / USD

 

ETH / USD: hen vaikuttavat tekijät

Kaivostoiminnan kannattavuus:

Kaivostoiminnan kannattavuudella on merkittävä vaikutus eetterihintoihin. Kaivostoiminnan kannattavuus on suhteellisen korkea, kun ETH-hinta on 300-400 dollaria. Kaivostyöläiset myyvät kolikoitaan edullisempaan hintaan, kun kannattavuus on korkea. Jos kannattavuus laskee sen jälkeen, kun monet ihmiset aloittavat kaivostoiminnan, muut kaivostyöläiset pitävät kolikoista kiinni odottaessaan myyntiä, kunnes hinnat ovat suotuisampia. Se tarkoittaa, että kaivostoiminnan luonteella on taipumus vaihdella ETH / USD: n hintoja.

Viimeaikaiset trendit:

Ethereumista tuli maailman toiseksi suosituin salausvaluutta, kun Ethereumin lohkoketjun suosio räjähti. ETH: n hinnat nousivat 1400 dollariin tammikuussa 2018 sen suosion lisääntyessä. Lopulta hinnat kuitenkin laskivat, ja siitä lähtien se pysyi 300 dollarin yläpuolella. Kryptovaluuttamarkkinoilla tiettyihin kryptovaluuttoihin liittyvät viimeaikaiset suuntaukset voivat vaikuttaa suuresti sen hintoihin.

Säännöt:

Koska monet kryptovaluuttatapahtumat ovat rajat ylittäviä liiketoimia, niihin vaikuttavat suuresti minkä tahansa maan muuttuneet säännökset. Joten aina, kun sana ”sääntely” tulee esiin kryptovaluuttamarkkinoilla, se vaikuttaa negatiivisesti kryptovaluuttojen hintoihin. Syyskuussa 2017 Kiina kielsi ICO: t ja kryptokaupan, jotka laskivat nopeasti ETH: n hinnat lähes 220 dollariin 400 dollarista.

Sen jälkeen Etelä-Korean uhka sääntelylle johti myös merkittävään investointien vähenemiseen. Kuitenkin, jos maa muuttaa säännöksiä omaksumaan kryptovaluuttamarkkinat, se vaikuttaisi positiivisesti ETH-hintoihin.

Kryptovaluutanvaihdot:

Kryptovaluutanvaihdolla ei ole tarvittavaa infrastruktuuria Ethereumin kaltaisten kryptovaluuttojen nopean kasvun käsittelemiseksi, koska ne ovat suhteellisen uusia. Jotkut pörssit tarjoavat rajoitettuja tilejä, ja jotkut ovat jopa lopettaneet uusien tilien hyväksymisen, kun ne parantavat tukivaihtoehtojaan. Tietoturvaloukkaukset ja ohjelmistopäivitykset vaikuttavat kryptovaluutan vaihtoon, ja nämä voivat vaikuttaa kryptovaluuttojen hintoihin.

Hyväksyminen:

Aina kun Ethereum saavuttaa suosiota ja suuri yritys ottaa sen käyttöön, Ethereumin hinnat nousevat. Se johtuu siitä, että Ethereumin käyttöönotto heijastaa kolikoiden lisääntynyttä kysyntää. On teknistä, että kun enemmän ihmisiä ottaa käyttöön valuutan, hinnat nousevat, varsinkin kun uutta käyttäjää saapuu paljon.

Tulevaisuuden potentiaali:

Monet ihmiset käyttävät Ethereumia, koska Ethereumin tulevaisuuden potentiaali on erittäin vakaa. Se on foorumi, jolla on tuhansia sovelluksia monenlaisille ihmisille. Teknologiayritykset sisällyttävät älykkäät sopimukset, lohkoketjut ja automaation nopeasti päivittäiseen toimintaansa, ja Ethereum tarjoaa alustan tätä tarkoitusta varten. Markkinoilla on syntymässä monia älykkäitä sopimuksia käyttäviä yrityksiä, jotka ovat nostaneet Ethereumin hintaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me