Årsager til, hvorfor du skal vælge et Crypto Advertising Network

I den konkurrerende verden af ​​kryptovirksomheder er det svært at gøre dig bemærket. Sikker på, du har muligvis et godt produkt eller koncept, men ingen vil vide om din eksistens. Og hvis ingen af ​​dine potentielle kunder ved, at du eksisterer, hvordan kan de give dig salg og fortjeneste?

Hvor vi skal hen med dette er, at reklame er nøglen til en virksomheds succes. Det bygger det fundament, som dets brand stiger på, og etablerer sit omdømme i verden.

Du kommer ingen steder, hvis du ikke implementerer en stærk markedsføringsstrategi, der gør brug af forskellige teknologier; der er forskellige typer, der justeres for at målrette annoncørens mål.

Hvis du lige startede dit kryptofirma, vurderer du sandsynligvis hvad bitcoin-reklame optioner passer til dig, og hvilken der giver dig mest afkast for dine penge: topannonceringsnetværk eller nicheannonceringsnetværk?

Vi vil forsøge at hjælpe dig i denne sag ved at præsentere en liste med argumenter, der understøtter brugen af ​​et nicheannonceringsnetværk.

  1. Annoncefremme på de bedste branchewebsteder

Der er mange websteder, der henvender sig til kryptoindustrien og alle dens nicher. Mens der er lige så mange websteder som kryptoer (over 2000), er det kun de top hundreder, der er relevante for din kampagne. Niche-annoncører promoverer kun dine annoncer på de websteder, der tiltrækker størstedelen af ​​din målgruppe.

  1. Hurtig annoncegodkendelse

Der er mange sociale platforme, der har forbudt kryptoannoncer, og de fleste af annoncenetværkene skal først evaluere din annonces indhold, før de promoveres. Niche-netværk springer denne lange og tidskrævende proces over og starter din kampagneannonce uden forsinkelser.

  1. Bannerdesign uden ekstra gebyr

Et krypto-reklamenetværk har også i sin kampagnepakke det fulde sæt bannerdesign. At få dine bannere designet individuelt af en anden separat service koster dig penge og tid. Krypto-annoncenetværket lindrer dig om disse problemer ved at have specialiserede webdesignere, der opretter bannere til dig og din kampagne.

  1. Top trafik

Du kan være sikker på, at et nicheannonceringsnetværk kun bringer trafik, der er af højeste kvalitet, fordi promovering af dine annoncer kun sker på de mest besøgte kryptosider, der har visse udstationeringskrav. Du skal ikke betale for høje CPM’er for ubrugelig trafik nogensinde igen med krypto-annoncenetværk.

  1. Realtids tilpasning

Klientgrænsefladen til et krypto-annoncenetværk giver dig mulighed for at foretage alle de ændringer, du har brug for, uden problemer, på få sekunder. I modsætning til med store annoncenetværk er det dig, der styrer din kampagne.

  1. Dedikeret support

En stor bonus, der følger med niche-reklamenetværk, er supporten. Disse platforme tilbyder live support, hvorigennem deres annoncør kan udvikle og tilpasse deres kampagne. Netværk som Coinzilla udpeger en kontoadministrator til at hjælpe og konsultere deres annoncører.

  1. Reklamemuligheder rigeligt

Når du har valgt dit annonceringsnetværk, vil du blive præsenteret for en række muligheder og strategier, der inkluderer native bannere, standard IAB bannere og pressemeddelelser.

Man bør ikke undervurdere den indflydelse, som en velskrevet pressemeddelelse kan have på et toprangeret websted fra branchen. Dens ord kan have magt til at svinge kunder fra konkurrencen eller konvertere nye tilhængere.

  1. Kryptovaluta accepteret her

Der er mange nicheannonceringsnetværk derude, der ikke kun understøtter betaling i fiat, men også i Bitcoinog i nogle tilfælde endnu flere kryptokurver. Som kryptovirksomhedsejer kender du sandsynligvis fordelene ved at betale med digitale mønter.

  1. Optimerede konverteringsfrekvenser

Placering af annoncebannere udelukkende på de mest fremtrædende kryptosider i branchen vil generere højere konverteringsfrekvenser. Niche-annoncenetværk kender dette meget godt og praktiserer dette princip for at få dig disse konverteringsfrekvenser.

  1. Du sparer penge

De fleste vil hævde, at reklame vil koste dig en masse penge, hvis du vil gøre det rigtigt. Selvom det er rigtigt, at det billigste netværk giver dig den billigste trafik, kan du stadig få en bedre bank for pengene med niche-annoncenetværk, da de er langt billigere end reklamevirksomheder.

Det store antal etablerede kryptovirksomheder kan være afskrækkende for enhver ny opstart. Men der er ingen grund til fortvivlelse; med en god marketingkampagne kan du komme til uventede højder – og de bedste og mest effektive marketingkampagner er dem, der er udformet af pæne reklamenetværk.

Dette er en betalt pressemeddelelse. Lav din egen forskning relateret til det promoverede selskab eller et af dets tilknyttede selskaber eller tjenester nævnt i pressemeddelelsen. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me