Eterna og Borderless Capital lancerer Venture Studio for at fremskynde Dapp-udvikling på Algorand-netværket

London, Storbritannien (16. april 2020) – Eterna Borderless Venture Studio blev lanceret i dag for at støtte projekter, der ønsker at bygge applikationer på Algorand-platformen. Dette program er et kombineret initiativ ledet af Eterna Capital, Grænseløs kapital, og Algorand og har tiltrukket sig støtte fra mere end et halvt dusin blockchain-projekter.

Det første venture-studie for udviklere og iværksættere, der bygger på Algorand, vil give en række værktøjer og ressourcer til oprettelse af decentrale applikationer. Eterna Borderless Venture Studio vil også støtte eksisterende projekter for at hjælpe dem med at overgå til Algorand-platformen og drage fordel af dets økosystem. Venture Studio søger nu ansøgninger fra kvalificerede startups. De valgte vil modtage op til $ 100K i kapital fra VC-virksomheder Borderless Capital og Eterna Capital. Ud over dette kan flagskibs VC-fonden for Borderless Capital foretage opfølgningsinvesteringer på op til $ 2 mio for de virksomheder, der opstår som kategoriledende forretning.

Venture-studiet har dannet et økosystem af partnere, der inkluderer elitegrupper fra nogle af verdens mest prestigefyldte universiteter såsom University of Oxford, University of Cambridge og Imperial College of London. Førende blockchain og PR marketingfirma MarketAcross samt F6S, et af de største opstartsøkosystemer i Europa, har også indgået et samarbejde med Eterna Borderless Venture Studio. Derudover har syv blockchain-projekter lovet at deltage i Venture Studio fra lanceringen:

  • MAX markeder: En international handelsgruppe, der lancerer deres egen udveksling af digitale aktiver.
  • Monerium: En platform, der gør det muligt for virksomheder at opbygge digitale finansielle tjenester og regulerede e-penge på en decentral infrastruktur ved hjælp af den valgte fiat-valuta.
  • Orion-protokol: En DeFi-platform, der skaber en virkelig decentraliseret likviditetsaggregator og decentraliseret exchange-plugin til virksomheder og forbrugere.
  • PlanetWatch: Et globalt netværk af luftkvalitetssensorer og miljøbevidste mennesker, der bruger en decentral platform til at tilskynde og gamify miljøovervågning.
  • SingularityNET: Verdens decentrale AI-netværk, hvor alle kan oprette, dele og tjene penge på AI-tjenester i stor skala.
  • Stasis: En tokeniseringsplatform med en eurobaseret stablecoin, der giver investorer mulighed for at tokenisere virkelige aktiver.
  • Stonize: En securitisationsplatform, der søger at tiltrække investorer ved at digitalisere private værdipapirer uden regulatoriske besvær.

Oprettelsen af ​​Eterna Borderless Venture Studio vil drive langsigtet adoption og vækst af Algorand-økosystemet, samtidig med at opstartsprocessen fremskyndes, hvilket skaber værdifulde løsninger, der spænder over finansiering, udveksling, forvaring og meget mere. Eterna Borderless Venture Studio vil pleje fremragende projekter, der skaber de decentraliserede applikationer, der vil drive den næste bølge af adoption. Eterna Borderless Venture-studie vil for det meste fokusere på den europæiske region. Dette initiativ er det første skridt i retning af at skabe et globalt netværk af venture-studier, der sigter mod at understøtte Algorands grænseløse økonomi.

Citater og kogeplader:

Andrea Bonaceto, partner hos Eterna Capital: ”Vi ser frem til at støtte talentfulde teams med innovative ideer. Vi skaber et økosystem af industripartnere, der hjælper vores porteføljevirksomheder med at opnå succes og samtidig acceltere vedtagelsen af ​​blockchain-teknologi. ”

”En vigtig komponent i Algorand-samfundet i dag er bred understøttelse af DeFi-organisationers, virksomheder og regerings hastighed, der bruger denne næste generations teknologi,” sagde Silvio Micali, grundlægger af Algorand. ”Jeg er begejstret for at se to tankeførende organisationer komme sammen og skabe et stringent program, der understøtter innovation og gnidningsfri udveksling i Algorand.”

Ben Goertzel, CEO hos SingularityNET: ”Hos SingularityNET undersøger vi brugen af ​​Algorand til at øge transaktionshastigheden mellem vores AI-agenter til en række applikationer inden for fintech, health tech og IoT, herunder kreditscoring, risikostyring, bil- og fodtrafik analyse og personlig medicinsk analyse orienteret mod sund levetid og minimering af COVID-19 risiko. “

Om Algorand Inc: Algorand Inc. byggede verdens første open source, tilladelsesfri, ren proof-of-stake blockchain-protokol til den næste generation af finansielle produkter. Denne blockchain, Algorand-protokollen, er udtænkt af Turing-prisvindende kryptograf Silvio Micali. Algorand Inc. er et teknologivirksomhed, der er dedikeret til at fjerne friktion i økonomisk udveksling, og som driver en økonomisk udvikling ved at muliggøre skabelse og udveksling af værdi, opbygge nye finansielle værktøjer og tjenester, samtidig med at de leverer ansvarlige fortrolighedsfunktioner. For mere information, besøg www.algorand.com

Om grænseløs kapital: Borderless Capital er en moderne finansiel institution, der investerer kapital og bygger finansielle produkter, der fremskynder adgang, bootstrap-adoption og skaber værdi globalt gennem Algorand Borderless Economy. For mere information, besøg www.borderlesscapital.io

Om Eterna Capital: Eterna Capital er et London-baseret investeringsselskab med fokus på blockchain-teknologi. Firmaet blev lanceret i 2018 og har etableret sig som en førende aktør inden for blockchain-sektoren i Europa. For mere information, besøg www.eternacapital.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me