Tether Gold (XAUT) Nu tilgængelig til køb via Simplex ved hjælp af kredit- og betalingskort på Celsius Network

Fra i dag kan alle, der bruger Celsius-netværk, købe XAUt i appen med så lidt som $ 50! Køb verdens førende guldtoken, Tether Gold, ved hjælp af debet- eller kreditkort og betaler ingen præmier. Tjen derefter 4% i guld hvert år ved at holde den købte XAUt hos Celsius

New York, 28. maj 2020 – Crypto-udlånsplatform Celsius-netværk har meddelt tilføjelsen af Tether Gold (XAUT), et digitalt aktiv, der er fuldt bakket op af fysisk guldforvaring i Schweiz. Celsius-brugere kan nu købe Tether Gold ved hjælp af både debet- og kreditkort takket være platformens partnerskab med fiat-infrastrukturleder Simplex.

Tether Gold, der blev lanceret tidligere i år, er hurtigt blevet verdens førende guld-token med en XAUT, der repræsenterer en troy fin ounce guld på en London Gold Delivery-bar. XAUT-tokens kan overføres til en hvilken som helst on-chain-adresse fra holderens tegnebog med specifikke guldstænger tilknyttet hver on-chain-adresse, hvor XAUT opbevares.

Celsius Network har tilføjet Tether Gold på et tidspunkt, hvor investorer ønsker at sikre sig mod truslen om stigende dollarinflation, hvor centralbanker har skabt monetære stimuleringspakker på i alt over $ 20T i kølvandet på den igangværende pandemi. Guld er længe blevet betragtet som det mest pålidelige, inflationssikre ikke-korrelerede aktiv på grund af dets hårde penge-status. Tether Gold har i øjeblikket en markedsværdi på $ 88 millioner.

Evnen til at købe Tether Gold med globale kredit- og betalingskort via Simplex er eksklusivt for Celsius Network og fjerner adgangsbarrieren for investorer, der søger eksponering for guld uden at opbevare det. Holding Tether Gold er et tiltalende forslag for brugere, da de kan bevare ejerskabet af fysisk guld uden at skulle gå gennem guldforhandlere, betale for forsikring eller bekymre sig om sikkerhed.

”Vi er begejstrede for at kunne give masserne adgang til at købe et vigtigt aktiv som Tether Gold,” sagde Alex Mashinsky, CEO for Celsius Network. “Celsius-medlemmer har i nogen tid anmodet om et blockchain-baseret guldtoken, og vores partnerskab med Simplex gør det endnu nemmere at købe, gemme og tjene højt udbytte ét sted.”

.

”Simplex er altid begejstret for at udvide vores tilbud – som markedsleder stræber vi konstant efter at øge tilgængeligheden på aktiver og platforme. Vi er glade for at give Celsius-brugere mulighed for at købe Tether Gold med så lidt som $ 50 via vores flagskib onramp-løsning, hvilket giver alle brugere yderligere fleksibilitet ”- sagde Nimrod Lehavi, administrerende direktør og medstifter af Simplex.

Celsius Network, der blev lanceret i 2018, overgik for nylig 100.000 aktive brugere og meddelte, at det ville tilbyde låntagere USD- og stablecoin-lån mod deres kryptoaktiver med kun 1% APR som en del af Covid-19-nødindsats. Platformens vil nu tilbyde lån mod guld for at udvide Celsius-missionen er at levere retfærdige og gennemsigtige finansielle tjenester til indehavere af digitale aktiver over hele verden og har stiftet lån på mere end $ 8,2 mia..

Ud over Tether Gold understøtter Celsius Network og Simplex app-køb af BTC, BCH, ETH, LTC, XRP og flere andre førende kryptokurver. Dens oprindelige CEL-token giver i mellemtiden Celsius-medlemmer eksklusiv adgang til de bedste finansielle tjenester til digitale aktiver. 

Efter denne integration er den Celsius-hjemmehørende CEL token vil også kunne købes ved hjælp af et kredit- / betalingskort via Simplex-infrastrukturen. Celsius-medlemmer kan tjene interesse i CEL på 25 forskellige virtuelle kryptokurver med en hastighed på op til 30%; de kan også gennemføre rentebetalinger i CEL-tokens med en rabat på op til 30% mindre end at betale i krypto eller fiat.  

Om Celsius Network

Celsius Network imødekommer de økonomiske behov hos nutidens forbrugere over hele verden gennem en høj renteindtægt og billige lån tilgængelige via en mobilapp. Celsius er baseret på troen på, at finansielle tjenester kun skal gøre, hvad der er i indskydernes samfund, og er en blockchain-baseret markedsplatform, hvor medlemskab giver adgang til kuraterede finansielle tjenester, der ikke er tilgængelige gennem traditionelle finansielle institutioner. For yderligere information besøg www.celsius.network.

Om Simplex

Simplex er en EU-licenseret finansiel institution, der bygger bro mellem krypto- og fiatindustrien ved at behandle kreditkortbetalinger, så brugerne kan købe krypto med deres kreditkort (onramp) samt konvertere til fiat (offramp). Brugt af over 140 partnere, inklusive top krypto-udvekslinger og valutaer, giver Simplexs løsning handlende mulighed for at fokusere på deres forretningsvækst ved at tilbyde en 100% nulrisikogaranti i tilfælde af tilbageførsel af svig. Simplex-løsningen, understøttet af avanceret AI, blokerer falske brugere og giver legitime brugere mulighed for let at gennemføre betalinger. For at lære mere, besøg www.simplex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me