FreeBitco.in tager ansvar for FUN Token-udvidelse gennem majoritetsanskaffelse

Via en række satsninger forsøger FreeBitco.in at fremme masseadoptagelse og -udnyttelse af FUN Token i iGaming- og Gaming-rummet.

FreeBitco.in, et af de største Bitcoin iGaming-websteder i verden, har erhvervet størstedelen af ​​FunFairs tilbageværende opbevaring af FUN-tokens, den oprindelige kryptokurrency i FunFair-spiløkosystemet. Kølerummet rummer 4,45 milliarder FUN-tokens og FreeBitco.in har erhvervet 3,75 milliarder tokens.

Gennem denne overtagelse planlægger FreeBitco.in at investere i tokens langsigtede udvikling.

“Siden 2013 har FreeBitco.ins mål altid været at give onlinespilentusiaster en gnidningsfri, gennemsigtig og virkelig retfærdig oplevelse,” sagde en erklæring fra FreeBitco.in. “Der er ingen bedre pasform end FUN-token til at hjælpe os med at forbedre vores indsats betydeligt.”

FUN Token

Siden 2017 har FunFair Technologies stræbt efter at levere en garanteret retfærdig, decentraliseret spiloplevelse til massemarkedet gennem blockchain-teknologi ved hjælp af FUN token.

”På trods af adskillige brancheer og vigtige milepæle for at bevise, at brugssagen er det for nylig blevet tydeligt, at FreeBitco.in har udviklet en anden og overlegen brugssag til FUN-tokenet,” sagde en erklæring frigivet af FunFair.

Denne meddelelse henviser til FreeBitco.in’s Premium medlemskabsprogram; en funktion, der tilskynder brugere af FreeBitco.in til at købe og holde FUN-tokens til betydelige fordele. Denne aktivitet har drevet betydelig volumen ind i tokenøkonomien uden byrden af ​​betydelige on-chain-transaktioner.

“Der er ingen tvivl om, at FreeBitco.ins kunder i øjeblikket genererer størstedelen af ​​FUN-token kommerciel aktivitet snarere end FunFairs kunder,” fortsatte erklæringen.

“Med dette i tankerne og for at tokenøkonomien opretholder sin nylige succes, har FunFair aftalt at sælge størstedelen af ​​deres FUN-token-beholdninger til FreeBitco.in.”

SJOVT er et ERC20-token noteret på større børser Binance, BitFinex, HitBTC, Changelly og OKEx samt decentrale børser som Uniswap.

FreeBitco.ins Vision for FUN

FreeBitco.in stræber efter at vokse FUN token som en uafhængig enhed gennem en række kommende projekter.

”Vores eneste mål er fra nu af at arbejde for at øge FUNs nytte og værdi,” sagde FreeBitco.in. “Vi er grundigt engagerede i dens langsigtede vækst.”

Derfor forbereder FreeBitco.in sig på at tage følgende initiativer:

  1. Strategisk afbrænding af poletter: FreeBitco.in planlægger at investere en betydelig del af sin bundlinje i strategisk erhvervelse og brænding af FUN-tokens for at hæve deres værdi over tid.
  2. Forbedring af likviditet: FreeBitco.in arbejder på at øge FUN’s likviditet på tværs af alle markeder og dermed gøre det let tilgængeligt og omsætteligt. Dette fremgår af en kumulativ tilstrømning på $ 3 millioner i handelsparrene FUN / ETH og FUN / USDC på Uniswap for nylig, og andre børser er sat til at følge.
  3. Ny Blockchain: Baseret på Ethereum-blockchain stolte FUN sig af at være hurtig, åben og sikker. Væksten i DeFi på Ethereum har imidlertid skubbet gaspriserne op i mange måneder, hvilket gør vedtagelsen af ​​FUN for dyr for brugerne. FreeBitco.in udforsker aktivt mulighederne for at porte FUN Token til en ny blockchain, der er hurtigere og billigere.
  4. Dedikeret tegnebog: FreeBitco.in arbejder på at skabe en dedikeret tegnebog til FUN-brugere, der kan fungere problemfrit mellem forskellige iGaming-platforme. Tegnebogen vil også hjælpe brugere med at konvertere deres FUN-tokens til flere krypto- og fiat-valutaer.
  5. Proaktiv udvikling: FreeBitco.in samler et udviklingsteam til at opbygge innovative, forbrugerorienterede apps baseret på FUN-token, hvilket skaber flere brugssager, styrker nytteværdien og fremmer adoption.
  6. Oprettelse af effektive partnerskaber: FreeBitco.in søger at opbygge produktive partnerskaber og tilknytninger med andre iGaming-enheder for at fremme FUNs identitet som en transaktionsvaluta i onlinespil.

Bemærk: Dette er ikke et partnerskab mellem de to organisationer, nemlig FreeBitco.in og FunFair Technologies. Ovennævnte anskaffelse og venture er efter FreeBitco.in’s eget skøn.

Om FreeBitco.in

FreeBitco.in blev grundlagt i 2013 og er et af de største crypto-gaming-websteder og det syvende største online casino i verden (Kilde: SimilarWeb). FreeBitco.in blev oprettet for at fremme Bitcoins nytte og lette dets vedtagelse. Det er dog vokset med stormskridt siden da.

Drevet af en fuldautomatisk, proprietær tech-stack, FreeBitco.in har et simpelt, men kraftfuldt HI-LO Dice Game suppleret med konkurrencer, belønninger, jackpots og et populært Lamborghini-gave.

Med 41 millioner brugere, 52 millioner månedlige besøg og et indsatsvolumen på $ 600 millioner om året er dens indflydelse på Bitcoin-samfundet betydelig.

nyttige links

Officiel FUN Token-webside: https://funtoken.io

Officiel FreeBitco.in-webside: https://freebitco.in

Twitter: https://twitter.com/FUNtoken_io

Telegram kanal: https://t.me/officialFUNToken_channel

Telegram Chat: https://t.me/officialFUNToken

Reddit: https://www.reddit.com/user/FUN_token

Uenighed: https://discord.gg/e7vfgKbEKU

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me