PR: Cache, der gør Blockchain anvendelig til udviklere og virksomheder

Blockchain-udvikling ses som en kompleks og forvirrende ting, når den ikke burde være. Men i sin begyndende fase er det vanskeligt for udviklerne at oprette applikationer, der yderligere kan opnå masseadoptagelse i fremtiden.

Det er her Cache kommer ind i billedet. Med det mål at “Blockchain-udvikling ikke skal være raketvidenskab”, arbejder den på flere produkter og tjenester, som du kan have igang med blockchain inden for få minutter.

Mød cache: Kør på blockchain på få minutter

Cache er en række projekter og et token, der arbejder på at opbygge værktøjer for at gøre blockchain let og anvendeligt for både udviklere og virksomheder.

“Cache er et token og en række projekter, der tager sigte på at give udviklere, startups og produkter mulighed for nemt at anvende kraftfulde blockchain-funktioner såsom aktiver, tokens, decentralisering, identitetsstyring og mere. I orden mener vi, at for at få en mere decentral verden er vi nødt til at gøre udvikling, værktøjer og brugeroplevelse omkring blockchain til et let valg. ”

Bygget på NEM-blockchain definerer teamet teknologien bag sit projekt, da “Cache fungerer og bor inden for NEM-blockchain-platformen. NEM driver sikre, RESTfulde API’er, der giver udviklere mulighed for at opbygge unikke, brugervenlige løsninger oven på platformen. For at sende Cache eller foretage Cache-transaktioner betaler en bruger et nominelt transaktionsgebyr i XEM-kryptokurrency. I modsætning til Ethereum er gebyrer i NEM-blockchain ikke-variable, pålidelige og lave omkostninger. ”

Cache-tokenværdi & et solidt hold

Når det kommer til Cache-token, er det designet med fokus på onboarding-udviklere, virksomheder, websteder og virksomheder. Virksomheden ville opnå dette gennem 3 hovedprodukter, dvs. Blockstart, Cacheout og Devslopes.

Cache er værktøjstokenet, der styrer Blockstart, en udviklerplatform, der let giver værktøjerne til at implementere og opbygge blockchain-applikationer. Blockstart giver udviklere og virksomheder mulighed for at begynde at bygge på et blockchain-netværk på få minutter og vil pådrage sig cache-gebyrer. For at støtte udviklingen af ​​denne udviklerplatform er Cacheout skabt til at være et økosystem, et websted og en platform designet til at generere kvalitetsspørgsmål og svar til programmering og tekniske spørgsmål, der er relevante for medlemmer af Blockstart-samfundet. Devslopes vil have uddannelse for udviklere, hvor noget eksklusivt indhold kan tilgås via Cache, og vil fortsat fungere som en inkubator for kommende blockchain superstjerner.

Projektet har et solidt team på 9 på plads, de har siden 2015 opbygget applikationer, der står over for forbrugere og udviklere, og har lært over 300.000 studerende over hele verden, hvordan man kode ved Devslopes. Alle teammedlemmer var tidligere studerende fra Devslopes, og deres platforme bygges til at blive drevet af udviklerbrug og aktivitet og vil blive brugt i vid udstrækning af det eksisterende Devslopes-samfund.

Holdet siger,

”Vi gør komplekse ting enkle. Vi gør det nu for blockchain. ”

Holdets historie, en track record for at sætte og nå mål, og skabe produkter og tjenester, der er brugbare og lette at forstå, er styrkerne i dette projekt. Cache er allerede i omløb og kan bruges til at købe kurser på www.devslopes.com. I øjeblikket samarbejder holdet med Pearson Vue og Blockchain Training Alliance for at hjælpe med at producere Blockchain-relaterede eksamener og certificeringer over hele verden.

Cache’s fremtidige planer

Devslopes-platformen og -systemerne har været live og succesrige i de sidste 2 år og understøtter og opbygger deres brugerbase. Derudover er Blockstart i øjeblikket ved at blive bygget, og Cacheout er i de tidlige stadier af produktudvikling.

Med hensyn til fremtidige planer siger holdet;

”Vi vil samtidig fortsætte med at opbygge og frigive vores offentlige blockchain-netværk, hvor udviklere kan bygge produkter og tjenester videre mod et gebyr for cache. Kort efter begynder vi udviklingen af ​​Cacheout og fortsætter med at vokse og producere indhold til Devslopes Learn to Code til leadgenerering af Blockstart og Cacheout. ”

I en nylig blogindlæg, teamet bemærkede, at på grund af den unikke anvendelse af Cache-tokenet i Blockstart-udviklerfællesskabet, bliver tokenet isoleret fra pristendensen for ‘tokenhastighed’, der plager mange tokeniserede blockchain-platforme. Udviklerindsatser i Cache-token er effektivt indskud til opbygning inden for Blockstart-økosystemet. Denne indsats understøtter økosystemet og minimerer den frustrerende økonomiske og teknologiske overhead af blockchain-udvikling.

Cache er begyndt at opbygge SDK’er til iOS, Android og Unity for at få udviklere til at køre samt implementere deres MVP til Blockstart (B2B), hvor virksomheder og startups er i gang på deres egne blockchain-netværk på få minutter. Cache er bygget fra bunden for at støtte og fejre udviklere, og det målrettede formål har resulteret i et kraftfuldt sæt teknologier, der styrker udviklingen af ​​den næste generation af decentral software.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me