En af verdens top 5 GPU-miner lancerer det mest avancerede handelsøkosystem, AI Trader.

Den autonome handelsplatform genererer i øjeblikket gennemsnitligt 82% månedligt afkast på Cryptocurrency-handel og over 100% fortjeneste, mens gearing handler.

Dubai, 24. maj 2018 – Et af verdens top 5 GPU-baserede mineselskaber annoncerer lanceringen af ​​en banebrydende autonom cryptocurrency handelsplatform, AI Trader.

Dubai, der også betragtes som Silicon Valley for Mellemøsten, huser nu en af ​​verdens største GPU-baserede kryptomine med en 7 MW facilitet kaldet Kingdom Mining. Minen har været fuldt operationel siden april 2017. ”Vi udviklede et AI-økosystem med et team af eksperthandlere fra etablerede finansielle firmaer som Morgan Stanley og Deutsche Bank og specialister inden for maskinindlæring og kunstig intelligens. Forud for dette, som andre minearbejdere gør, HODLER vi generelt det meste af vores produktion. Vi har fundet AI til at mindske vores mangel på minedriftsindtægter, når priserne faldt i februar og marts. Siden da har vi forbedret systemerne og dets GUI for at lade vores kryptosamfund drage fordel af denne skabelse. ”

Hvordan det virker

Det banebrydende AI-økosystem giver brugerne mulighed for autonomt at handle med kryptokurver, hvorved de simpelthen vælger et par at handle og klik på play. AI Trader bruger kunstig intelligens til at gennemgå og træffe handelsbeslutninger baseret på markedsinformation i realtid. Det er også programmeret til at anerkende markedsforhold, der er optimale for handel for at realisere gevinster.

Ydeevne

Systemerne har ikke kun formået at mildne HODL-tabene væsentligt for masterkontiene, men strategierne giver i øjeblikket 82% af det gennemsnitlige afkast, mens de handler med kryptovalutaer, og 120% under gearing. Disse resultater offentliggøres på deres hjemmeside og opdateres i realtid. Brugeren kan downloade og se disse resultater baseret på hver enkelt transaktion, AI foretog.

Nøglefunktioner

AI Trader blev udviklet ud fra to kerneprincipper, ”hold det simpelt” & “Gør det gennemsigtigt”. ”Vi har bevidst holdt vores platform enkel. I stedet for at tilbyde flere bots, der præsenterer handelsløsninger på forskellige parametre, har vi udviklet et holistisk AI-økosystem, der tager højde for al bedste praksis i verden med kryptokurrencyhandel. ” Du finder ikke komplicerede grafer og diagrammer på AI Trader, men i stedet præsenteres omhyggeligt udviklede strategier til handel med specifikke valutaer i en GUI, der ændrer spil. Nogle af dets nøglefunktioner inkluderer:

  • Dynamisk kapitalstyring

AI bruger adfærdsvidenskab til at inddrive de tab, de måtte have lidt under handel. Det går ind i handelen tilbage med et højere beløb og forsøger at inddrive det påløbne tab. Ligesom en menneskelig erhvervsdrivende ville.

  • Handelsresultater

De seneste handelsresultater giver dig et overblik over, hvordan AI’s strategi udførte de sidste 30 dage. Det giver dig også den værdi, du ville have genereret, hvis du ville HODL i stedet. Du kan også downloade en komplet transaktionshistorik for en given strategi i et CSV-format.

  • Flere understøttede udvekslinger

I modsætning til andre handelsbots tilbyder AI Trader sit komplette system, der i øjeblikket drives af både Binance- og Bitmex-handelsbackend til alle registrerede brugere. I fremtiden vil de føje Bittrex til platformen, og alle nuværende brugere får også adgang til det samme uden yderligere omkostninger. Eventuelle fremtidige udvekslinger og opgraderinger tilføjet er også gratis for de registrerede brugere. AI Trader har intet tidspunkt adgang til brugerens midler; når en handel er afsluttet, afspejler resultaterne sig i brugerens udvekslingskonto. I modsætning til andre platforme, hvor brugere kun kan handle et par par udvalgte. AI-forhandler tilbyder hvert enkelt par, der er tilgængeligt på den understøttede børs, til forhandlere.

Henvisningsprogram

Platformen har også annonceret et af de mest attraktive henvisningsprogrammer på markedet. Påvirkere modtager 10% levetidsprovision for den henviste kunde. Kunden modtager også 10% levetidsrabat.

Abonnementsoplysninger

Platformen tilbyder tre forskellige prispakker; startende fra 150 USD. Dette gør det muligt for firmaet at foretage yderligere forbedringer af systemet. I øjeblikket er Litecoin, Bitcoin Cash og kreditkort / PayPal-betalinger tilladt.

Afsluttende tanker

AI Trader er utvivlsomt en unik platform, der er sat til at forstyrre den måde, hvorpå kryptohandel udføres i dag. Det ryster fundamentalt det nuværende paradigme for handel og forenkler det til en grad, som brugere ikke har oplevet før.

Vi har også benyttet 10% rabat for hele vores publikum. Du kan gøre krav på det samme ved at klikke på følgende link:

https://app.aitrader.ai/referral/coingape

For mere information om AI Trader og dens funktioner, er du velkommen til at tjekke deres websted https://aitrader.ai/

Platform Oversigt: https://www.youtube.com/watch?v=dqz65lSjM2

Følg AI Trader på Twitter: https://twitter.com/Aitrader_Ai

Om AI Trader: https://aitrader.ai/about

Kontakt AI Trader: [e-mail beskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me