Bexplus – En Bitcoin-baseret futures trading exchange for fordele og begyndere

Grundlagt i slutningen af ​​2017 og registreret i Saint Vincent og Grenadinerne, Bexplus har fokuseret på 100x gearing futures trading for millioner af kryptohandlere over hele verden. I øjeblikket har Bexplus kørt kontorer i Hong Kong, Singapore, Brasilien, USA og Storbritannien og fortsætter med at ekspandere konstant over hele verden.

Bexplus er kendt for sit brugervenlige 100x gearingshandelsværktøj til at hjælpe kryptohandlere med at finde overskud i begge retninger af kryptoprisændringer, hvad enten de går op eller ned, hvad enten det er på tyremarkedet eller på bjørnemarkedet.

Udover handelstjenesten leverer Bexplus også et tegnebogssystem, der skal være en løsning for handlende til at gemme deres bitcoin, når de ikke handler. Bexplus-tegnebogen tilbyder en årlig rente på op til 30% for de lagrede aktiver.

Funktion af Bexplus tegnebogen:

Cold-Wallet Mechanism & Anti-hacker

Bexplus kører mekanismer til koldt tegnebog til at gemme dine kryptoer. Når Bexplus har bekræftet at modtage din bonus, krypteres bitcoin med multisignatur og gemmes i et offline tegnebogssystem og adskilles fra dine handels- og gemningsaktiviteter, kun når en ansøgning om tilbagetrækning kan flytte dine kryptoer til at blive overført til din udtrædelsesdestination . I tilfælde af at Bexplus-serverne er nede eller kompromitteret (selvom det aldrig er sket), er hackere utilgængelige for nøglerne til at trække de kolde tegnebogs lagrede bitcoins tilbage, da de administreres offline og isoleres fra Bexplus-serverne. 

2FA beskyttelse

Bexplus-brugere kan binde en 2FA-indstilling til deres egen Google Authenticator, som kun giver tilladelser fra deres egne mobiltelefoner.

Intet depositum & Hurtig tilbagetrækning

Bexplus opkræver intet for depositum. Hvis brugerne ønsker at trække pengene tilbage, behandles ansøgningen og udføres inden for 30 minutter til 12 timer. Hvis brugeren straks bekræfter tilbagetrækningen af ​​bitcoin-adressen, kan betalingen være så hurtig som 5 minutter.

Ingen verifikationer (KYC)

Bexplus kører en kommunikationsfunktion med lav forstyrrelse. Bexplus beder ikke om personlige oplysninger, når du tilmelder dig og bruger andre tjenester på webstedet / appen. Hvis du søger hjælp via Telegram, sender Bexplus dig ikke pludselig besked, før du er godt forberedt på at sende en besked til Bexplus i stedet.

Mobilvenlig til Android & iOS

Bexplus skaber en mobil handelsoplevelse, der er jævn, enkel og professionel, som den er på websiden. Søg Bexplus at downloade på Google Play eller Apple Appstore til de officielle mobilapps.

Nem overførsel mellem handel & Gemmer

Tyremarkedet kan dukke op på ethvert sekund, Bexplus tegnebog giver dig mulighed for at flytte midlerne til handelskontoen for at fange signalet med det samme, det er uden forsinkelse og stop-to-check-procedure fra systemet.

Sådan tjener du 30% rente med Bexplus tegnebog

Kan jeg tage interesserne uden at gøre noget og trække mig tilbage?

Ja, alle nye kunder er berettigede til at tage interesserne til ovenstående satser for deres første måned. Det forventes, at du opretholder som en aktiv bruger for at udvide stand-rate. En aktiv brugeretiket kan opnås ved at handle, hvad der svarer til 10% af besparelserne i Bexplus futures-børsen. For eksempel behøver en bruger, der gemmer 10 BTC i tegnebogen, kun at handle 1 BTC i børsen for at forblive aktiv. Det er overflødigt at sige, at det at finde mindst et signal til handel for at opnå overskud hver måned let kan opnås for mange bitcoinhandlere. Registrer nu >>>

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke er fortrolig med 100x gearing?

Efter tilmelding modtager du en demo-konto med 10 BTC-midler inde for at lade dig blive fortrolig med Bexplus-grænsefladen og designe din handelsstrategi, når du ikke laver reel handel.

Kan jeg gemme anden valuta, som ikke er Bitcoin? For eksempel. ETH, XRP, EOS, USD, EUR, GBP osv.

Bexplus afregner i bitcoin, men accepterer mange slags almindelige kryptokurver og fiat-penge til at deponere, du kan finde en gateway til at bytte din valuta til bitcoin for at handle eller spare på Bexplus.

Hvordan kan renten være så høj?

Drevet af blockchain veteraner og eksperter finder Bexplus balancen mellem handel og opsparing og har bevaret en sund økonomisk status, siden tegnebogstjenesten blev annonceret for et år siden. Denne kampagne betragtes ikke som et permanent tilbud, bedes du tage de aktuelle priser på webstedet som de udførende standarder. Det kan ændres en dag med forudgående anmeldelse.

Interesseret i Bexplus? Opret en konto på 30 sekunder nu>>>

Find mere om Bexplus: 

Internet side: www.bexplus.com

Mobilhandel (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mobilhandel (iOS): https://apps.apple.com/us/app/bexplus-profit-from-cryptos/id1442189260

Facebook: https://www.facebook.com/Bexplusglobal

Telegram: https://t.me/bexplusexchange

Twitter: https://twitter.com/bexplusexchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me