Bitcoin kan korrigere yderligere, når institutionelle investorer bliver bjørne

Markedet ser delte meninger om Bitcoins næste skridt. Efter at have nået et nyt højdepunkt på $ 42.000, oplevede Bitcoin et salg til $ 34.000. Det genopretter ikke og handles til omkring $ 35.000 nu. 

Bitcoins pris faldt med 5% onsdag, da nogle asiatiske forhandlere valgte at sælge deres Bitcoin af bekymring for Bitcoins nylige korrektioner. Ifølge CoinShares ‘ugentlige rapport om digitale aktivstrømme er der registreret omkring 85 millioner dollars udstrømning fra institutionelle kryptoprodukter, hvilket indikerer, at nogle institutionelle investorer tager overskud blandt Bitcoins korrektioner. 

Bitcoins seneste rally ejer meget af forventningen om, at den nye Biden-administration vil tænde trykmaskinen og tilbyde større stimulerende pakker. Biden-administrationen foreslog for nylig en redningspakke på $ 1,9 billioner. Mere end 400 milliarder dollars ville blive brugt til at bekæmpe pandemien, herunder indsættelse af vacciner, mens yderligere 350 milliarder dollars ville gå til statslige og lokale myndigheders budgetter. Det er enigt om af nogle, at Bitcoin kan vinde blandt forskellige aktiver, da mange mener, at Bitcoin er en ideel afdækning mod inflation.

Den nylige tale af Janet Yellen, den valgte præsident Joe Bidens kandidat til statssekretær, har imidlertid givet anledning til bekymring for, at Biden-administrationen kan indføre strenge begrænsninger for kryptokurver. 

”Cryptovaluta er et særligt problem. Jeg tror, ​​at mange bruges – i det mindste i en transaktionsmæssig forstand – hovedsageligt til ulovlig finansiering … Og jeg tror, ​​at vi virkelig har brug for at undersøge måder, hvorpå vi kan begrænse deres anvendelse og sørge for, at hvidvaskning af penge ikke sker gennem disse kanaler. “

Bitcoin-tyre er begejstrede over kryptokurrencyens nylige gevinst. Men nogle har advaret om, at Bitcoin kan få rettelser på kort sigt. JPMorgan-analytikere bemærkede, at potentielle store korrektioner kan være på vej, hvis Bitcoin ikke genvinder $ 40.000, da institutionelle forhandlere kan vælge at udbetale på det nuværende niveau. 

Uanset hvilken retning Bitcoin tager, kan futureshandlere drage fordel af Bitcoins volatilitet for at tjene overskud. Futureshandel giver handlende mulighed for at forlænge eller kort Bitcoin. Handlende kan låne gearing fra børser for i høj grad at øge deres købekraft. Futureshandel med gearing er yderst rentabel under markedssalg, hvor store mængder bitcoin dumpes på markedet. 

Etableret i 2017 med hovedkontor i Hong Kong, Bexplus er en førende handelsplatform for kryptoderivater, der tilbyder 100x gearing af futureshandel på BTC, ETH, LTC, EOS, XRP osv. Efter de næste par trin kan du begynde at vokse din formue.

Tilmelde 

Bexplus kræver ingen KYC, så du behøver kun at åbne en konto med en e-mail-adresse på kun 1 minut. Når registreringen er afsluttet, åbnes en handelskonto og en demo-konto med 10 BTC automatisk.

Risikofri handel med 10 BTC

Bexplus er en brugervenlig platform med en demo-konto. Handlende kunne bruge demo-kontoen til at forbedre deres færdigheder og lære at kontrollere deres følelser. Inde i demo-kontoen er 10 BTC, og de kan genopfyldes. Demokontoen er en sandkasse, hvor handlende kan prøve forskellige strategier uden at bekymre sig om at miste penge. 

bexplus

Lav et indskud og kræv bonusser

Intet depositum er nødvendigt. Handlende kan starte med at deponere 0,001 BTC. Bexplus understøtter Bitcoin, ETH og 11 andre kryptokurrencyindskud samt USD-, EUR- og GBP-indskud. Tilbagetrækningsanmodninger håndteres 24/7, og det tager kun cirka en time i løbet af hverdagen. 

For at forbedre erhvervsdrivendes rentabilitet tilbyder Bexplus en 100% bonus til enhver erhvervsdrivende. Indsæt 1 BTC, og du får 2 BTC, og op til 10 BTC er tilgængelig for hver indbetaling. Bonusen kan ikke trækkes tilbage, men kan bruges som margen. 

bexplus

Tjen passiv indkomst med Bexplus

Bexplus rente tegnebog tilbyder op til 30% årlig rente. For dem, der ønsker at hodl Bitcoin, er Bexplus-tegnebogen et ideelt sted at tjene passiv indkomst. 

Renterne beregnes dagligt, og indbetalingen af ​​depositum afregnes månedligt. Den månedlige rente beregnes som (S * I / 365 * 30) = MI. S repræsenterer summen af ​​depositum, jeg står for renter, og MI er den månedlige rente.

Hvis du indbetaler 10 BTC i din tegnebog, er den månedlige rente, du modtager, (10 * 30% / 365 * 30) = 0,24 BTC. Mens de fleste udlånsplatforme kræver, at erhvervsdrivende deponerer mindst 1 BTC, kan handlende foretage et indskud fra 0,05 BTC på Bexplus.

Bexplus-platformen har alt hvad du behøver for at blive en succesfuld forhandler, fra uddannelsesmateriale til din egen kontoadministrator. Uanset hvilken vej Bitcoin går, kan du altid finde muligheder hos Bexplus.  

Følg Bexplus på:

Internet side: https://www.bexplus.com/

Telegram: https://t.me/bexplusexchange

Apple App Store: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me