PR: Bro over kløften mellem detailhandlere og Crypto med Fluz Fluz Cash Back Network

Gå til en butik, køb dit ønskede produkt, og få nogle penge tilbage! Det er så simpelt! Fluz Fluz er en skjult perle i kryptoverdenen – et kryptoprojekt med faktisk øjeblikkelig anvendelighed i den virkelige verden! Efter at have bevist sin succes i Colombia, ser Fluz Fluz ud til at erobre det amerikanske marked, og vi ønsker at starte tingene med et brag: Om 2 korte uger starter Fluz Fluz Cash Back Premier Seat Activation – få dine pladser i forreste række til den globale cash back-revolution!

Hvad er Fluz Fluz?

Fluz Fluz er en Cash Back Network var hver Fluz Fluz-bruger kan tjene et øjeblikkeligt afkast på deres køb, når de handler online, i butikken ved at købe digitale gavekort og derudover via et indbygget Cash Back-netværk.

Fluz Fluz har allerede en succesrig og aktiv forretning i Colombia (med en brugerbase på 100K), og lige nu udvider Fluz Fluz og går ind på det amerikanske marked.

For at samle midler til ekspansion udstedte Fluz Fluz sine FLUZ ERC-20 tokens og havde i december 2017 sin ICO fundraising-begivenhed. Hårdt loft på 20 millioner dollar blev nået inden for to uger efter dets offentlige massesalg.

Hvor mange forhandlere har Fluz Fluz, og hvorfor deltager flere hver dag?

I øjeblikket har mere end 300+ store detailhandlere og mærker allerede tilsluttet sig Fluz Fluz, herunder blande som Nike, Uber, Disney, blandt andre. Antallet af partnere vokser dag for dag! Ved at tilbyde rabatter på bulk- og krydsproduktkategorier til brugere af Fluz Fluz tiltrækker de loyal og gentagne kunder. Til gengæld er deres kundeanskaffelsesomkostninger meget billigere end gennem traditionelle DM-kanaler, og de har nu en god mekanisme til at tiltrække flere offline- og onlinebrugere til deres butikker.

Den vigtigste grund til, at detailhandlere slutter sig til Fluz Fluz, er, at alle tilbud finder sted i fiat-valuta. Vores FLUZ-tokens fungerer primært som mæglere i merværdi i systemet. (Mere om FLUZ-token-hjælpeprogrammet i de følgende afsnit.)

Hvordan fungerer Fluz Fluz cash back-netværk?

Fluz Fluz Cash Back Network består af kerne Tier 1 og Tier 2 Netværkssæder plus de gratis spots blev taget af folk, der ønsker at bruge Fluz Fluz-appen. Alle nye Fluz Fluz Cash Back-brugere vil enten blive udfyldt automatisk eller blive inviteret til netværksstrukturen under disse sæder, og hver sædeholder vil være i stand til at tjene ekstra cash back genereret fra hans sæder cash back-netværk.

Den 14. august starter aktivering af Tier 1 og Tier 2 Network Seat-aktivering. Hver Fluz Fluz-supporter, der i øjeblikket har tilstrækkelige mængder FLUZ-tokens, vil være i stand til at sikre et eller flere Cash Back Network Core-sæder. De eneste forskelle mellem de to niveauer er de nødvendige tokens for at gøre krav på et sæde

og da Tier 1-sæde er tættere på kernen i netværket, bliver det hurtigere automatisk udfyldt med almindelige brugere.

For et Tier 1-sæde har du brug for 20.000 FLUZ-tokens og for et Tier 2-sæde har du brug for 10.000 FLUZ-tokens. Hvis du er interesseret i at deltage i Fluz Fluz Network Seat-aktiveringshændelsen, men ikke har nok FLUZ-tokens, kan du erhverve flere tokens i en af ​​disse børser:

  1. https://idex.market/eth/fluz
  2. https://www.qryptos.com/
  3. https://cobinhood.com/trade/

Hvad er FLUZ-token-hjælpeprogrammer?

Før vi overhovedet begynder at diskutere FLUZ-token-netværksfunktionaliteter, skal du huske på den primære funktion – alle med tilstrækkelige FLUZ-token-beholdninger vil være i stand til at kræve Fluz Fluz Network TIER-pladser. Yderligere funktioner efter siddepladsen inkluderer:

En måde at give flere ekstra kernefunktioner til Fluz Fluz cash back-netværk. Hver bruger, der har FLUZ-tokens, kan:

  1. Aktivér DOBBELT tilbagebetaling for deres køb. Selv ved tidligere foretagne indkøb (op til 14 dage senere).
  1. Giv disse tokens til dit sædenetværk – til en bestemt person eller til hele netværket. Ved at gøre dette vil brugeren stimulere omkostningseffektive udgifter i sit netværk og få mere penge tilbage til sig selv.
  1. Deltag i vores månedlige lodtrækning til pladser, der ikke blev gjort krav på i vores indledende siddepladsbegivenhed, såvel som al den tilbagebetaling, der er samlet på dem, siden de blev aktive.

Med flere værktøjer, der snart afsløres!

Sådan aktiveres et Fluz Fluz premier sæde?

Besøg derefter vores sideaktiveringsside for at aktivere et sæde: < https://activate.fluzfluz.com

Deltag i Fluz Fluz og deltag i den globale cash back-revolution! Bliv opdateret med alt, hvad der sker med Fluz Fluz, og følg vores meddelelsestelegramgruppe: https://t.me/fluzfluzannouncements

Og hvis du har spørgsmål, kan du stille dem i vores globale telegramgruppe: https://t.me/fluzfluzreward

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me