Bruger finansiel databeskyttelsesmønt PIVX aktiveret SHIELD Privacy Protocol den 30. januar 2021

2. februar 2021, Georgia, USA: PIVX (Protected Instant Verified Transaction), en digital finansiel kryptokurrency, der er fokuseret på brugerfinansiering, aktiverede den nye protokol SHIELD på sin mainnet 30. januar 2021. Denne nye implementering af zk-SNARK Sapling i et bevis på indsats blockchain introducerer enestående brugeres økonomiske databeskyttelse. 

En brugerdefineret avanceret brugergrænseflade, der leveres gennem kernen i PIVX-tegnebogen, gør det nemt for brugerne at holde deres økonomiske data (beløb, transaktioner, adresser osv.) Beskyttet gennem SHIELD-protokollen. Slutresultatet? Det giver brugerne et simpelt, effektivt og hurtigt middel til at sikre enhver transaktion, og alle økonomiske data kan beskyttes, hvilket sikrer, at disse SHIELD-transaktioner sendt af de centrale PIVX-tegnebøger forbliver sikre, private og beskyttede. 

: PIVX Financial Data Protection Protocol

En af de største fordele ved SHIELD-protokollen er muligheden for at sende og modtage både Transparente og Shield-transaktioner, hvilket giver brugerne et frit valg om, hvordan deres transaktionsdata præsenteres på blockchain. En yderligere funktion, der er tilgængelig med SHIELD-transaktioner, er funktionen Krypteret memo, der muliggør en sikker vedhæftning af information eller tekstbesked, herunder, hvis det er nødvendigt, personligt identificerbare oplysninger for at tilfredsstille sælgerens behov, AML / CFT-love samt FATF-rejsestyret. 

Således giver PIVX enhver bruger friheden og valget til at holde deres økonomiske data beskyttet, mens de friktionsfrit giver midlerne til at overholde moderne økonomiske regler.

: PIVX-lovgivningsmæssig overholdelse

Et af de næste trin for PIVX, der allerede er arbejdet med, giver brugerne mulighed for at sætte mønter, der er beskyttet ved hjælp af SHIELD, hvilket resulterer i endnu dybere beskyttelsesniveauer, mens de deltager i et Proof of Stake-netværk. I henhold til PIVXs tidligere protokol nåede antallet af beskyttede mønter i netværket over 25%, hvilket resulterede i branchens største privatlivsmøntpulje. 

Nu med lanceringen af ​​SHIELD-protokollen forventes PIVX at prale af et endnu højere antal beskyttede mønter på sin blockchain, hvilket yderligere vil øge det samlede privatliv for alle sine brugere.

”Vi har set et utroligt positivt svar på udrulningen af ​​v5, som inkluderede SHIELD. Der har været forventning om SHIELD-aktivering, og vi er stolte af, at PIVX vil være det første projekt nogensinde, der med succes implementerer zk-SNARK Sapling i Proof of Stake, den seneste blockchain-udvikling, der hjælper brugerne med at sikre deres rettigheder og beskytte deres data, mens de handler online. “ sagde Global PIVX-ambassadør Bryan “Snappy” Doreian.  

Efterhånden som verden bliver mere og mere digitaliseret, hvor mange nationer og mennesker hopper direkte ind i digitale valutaer efter tidligere at have været ude af bank, er det dybe behov for at bevare og beskytte deres data, endsige nogens økonomiske data, altid til stede. Banker, virksomheder og endda regeringer gør alt for at sikre, at de forsøger at beskytte de følsomme data, der overføres mellem to eller flere enheder, især økonomiske data. 

Med eksplosionen af ​​Digital Ledger Age blev fremskridt skyndt fremad, og tilsyneladende blev der lidt overvejet det enkle faktum, at med offentlige digitale hovedbøger bliver hver bit af økonomiske data gennemsigtige, observerbare og udsendelige. Dette inkluderer transaktionsbeløb, samlede beløb i saldi og mere. Ikke alene er dette potentielt farligt for enkeltpersoner at have alle deres økonomiske transaktioner offentligt tilgængelige for alle, men det staver også utallige angrebsvektorer mod virksomheder eller endog nationalstater. 

Forestil dig, at en gruppe frynseaktører er i stand til at spore hele nationens transaktioner med finansielle transaktioner, lokalisere mønstre og være i stand til at sige forstyrre en forsyningskæde af fødevarer, baseret blot på at vide, at nationens vigtigste leverandører, transaktioner osv. Eller forestil dig en virksomhed være i stand til at observere konkurrentens tilstrømning og udstrømning til leverandører eller entreprenører og være i stand til derefter at forstyrre disse forhold.

Hvis man lader ens økonomiske historie være åben for offentligheden, udsættes den enkelte, tilknyttede enkeltpersoner, forretning og mere i fare. Protokoller som SHIELD baner vejen for vores nye digitale grænse ved at banebrydende for, hvordan man nærmer sig beskyttelsen af ​​økonomiske data, samtidig med at lovgivningen overholdes. Dette opnås ved hjælp af midlerne til at muliggøre transaktionel privatlivets fred, samtidig med at du kun kan dele alle nødvendige oplysninger med kun den tilsigtede modtager. 

Denne funktionalitet efterligner ikke kun det nuværende middel til sikker overførsel af midler globalt, det gør disse privatlivs- og økonomiske databeskyttelser endnu mere tilgængelige for verden og gør dermed vedtagelsen af ​​kryptokurver mere menneskecentreret.

For mere information om, hvordan PIVX gør blockchain og kryptokurver mere tilgængelige og mere brugervenlige, samtidig med at de beskytter deres identiteter og data online, kan du besøge PIVX-websted.

PIVX User Data Protection Protocol

PIVX-lovgivningsmæssig overholdelse 

Kontaktoplysninger

Kontakt navn: Bryan “Snappy” Doreian

Kontakt Email: [e-mail beskyttet]

Ansvarsfraskrivelse: Foretag din egen forskning relateret til den promoverede virksomhed eller nogen af ​​dens tilknyttede selskaber eller tjenester nævnt i artiklen. Coingape.com har ikke noget ansvar for din skade eller tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me