BNB-tunnuksen arvostaminen: Kuinka Binance voisi 2X BNB-kolikon arvoa yön yli

Aikaisemmassa CoinFi-tutkimusanalyysissä, jonka kirjoitti oma tietojohtaja Alex Svanevik, me verrattiin erilaisia ​​vaihtomerkkejä TVEV-suhteen avulla, havaitsemalla, että on olemassa yksinkertainen malli, jota voimme käyttää arvioidaksemme, onko vaihto-tunnus hinnoiteltu kohtuullisesti suhteessa muihin vaihto-tunnuksiin. Tässä viestissä yritämme arvostaa Binance exchange -merkkiä (BNB-kolikko) kassavirran näkökulmasta.

Syyt CoinFin kiehtoon vaihtomerkkeihin ovat:

 • Hyödyllisyys / merkkitalous on yleensä hyvin määritelty, mikä tekee niistä helpon ymmärrettävän ja arvokkaan.
 • Vaihtomerkkejä kokonaisuutena (erityisesti Binance) on käytetty laajalti, levitetty ja taistelutestattu. Monilla heistä on ollut jopa useita takaisinostoja.
 • Huolimatta viimeaikaisesta salausmyynnistä, vaihtomerkit ovat pysyneet melko hyvin, kuten alla olevassa kaaviossa näkyy.

bnb-kolikoiden suorituskyky vs. BTC

Kuten voimme nähdä yllä olevasta juonesta, maaliskuusta 2018 lähtien BNB-rahakkeiden arvo on kaksinkertaistunut BTC: n aikana HT (Huobi Token) on yli kolminkertaistunut!

Tässä artikkelissa keskitymme BNB-kolikon arvostamiseen kolmesta syystä:

 1. Vaihtomerkkeistä BNB-kolikolla on ollut pisin historia.
 2. Viime kuukausien aikana Binance on ollut jatkuvasti suurimpien vaihdettujen pörssien joukossa ja on kiistatta suurin olemassa oleva pörssi.
 3. Viimeisenä ja mikä tärkeintä, BNB-tunnuksen ensisijainen käyttötapaus on hyvin selkeä – se tarjoaa alennuksen vaihdetusta määrästä. Tämän yksinkertaisen mallin avulla on suhteellisen helppoa saada aikaan tarkka arvio. Tulevaisuudessa blogiviesteissä saatamme etsiä arvion muiden vaihtomerkkien muiden ominaisuuksien arvosta, jotka eivät liity suoraan transaktiomaksualennukseen.

Alla on BNB: n perustiedot markkinoista:

Binance BNB
* 19. kesäkuuta 2018
BNB px 16,53 dollaria
kiertävä tarjonta 114,041,290
koko tarjonta 194 972 068
kiertävä $ mkt-korkki 1 885 102 524 dollaria
yhteensä $ mkt cap 3 222 888 284 dollaria

BNB-rahakkeiden nykyinen hyödyllisyys on eräänlainen transaktiomaksualennus, jossa maksat BNB: ssä kaupankäynnin kohteena olevan valuutan sijaan.

Alennukset BNB: n haltijoiden transaktiomaksuista ovat seuraavat:

Vuosi 1: 50% alennus Vuosi 2: 25% alennus Vuosi 3: 12,5% alennus Vuosi 4: 6,75% alennus

Määritelmä vuoden 1 merkityksestä ei ole selvä BNB: n verkkosivuilla, joten päätimme selvittää suoraan Binancelta.

Binancen tukisähköposti

Ensinnäkin, huuda CS Yuulle Binance-tuesta nopeaan vastaukseen (9 min) – hyvä asiakastuki on aina hyvä merkki.

Meneekö BNB-kolikon arvo nollaan?

Tämä tarkoittaa sitä, että BNB: n olemassaolon viidenteen vuoteen mennessä, transaktiomaksualennus todella menee nollaan!

Joten ellei BNB keksi ylimääräistä tunnuksen hyödyllisyyttä, transaktiomaksualennuksesta saatava arvo menee nollaan, ja jäljellä on vain tunnuksen arvo vaihto-valuuttana.

 • Pidä mielessä, että noin 100 miljoonan dollarin määrä BNB-kauppoja päivässä, hyvällä osalla valuutanvaihtomuotoa muiden kryptovaluuttojen ostamiseen tai myymiseen, joten alennuksen päättyessä, vaikka se onkin tällä hetkellä, jäljellä olisi jokin jäljellä oleva tunnusarvo.
 • Binance voi (ja arviomme mukaan todennäköisesti) lisätä BNB-tokenien haltijoille tulevaisuudessa lisäkannustimia kilpaileakseen joidenkin muiden vaihtotunnusten tarjoamien kannustimien kanssa.

Binance lisäsi äskettäin uuden ominaisuuden 18. toukokuuta 2018:

Binance Double Referral Palkinnot

Vaikka yllä oleva uusi ominaisuus varmasti muuttaa symbolista kysyntää, jolla on todennäköisesti positiivinen vaikutus hintaan, keskitymme pääasiassa transaktiopalkkion alennukseen, koska se on merkittävin token-apuohjelma ja suorimmillaan arvoon.

Kuinka mallinnimme BNB-kolikon arvon

Toisin kuin monet symboliset hyödyllisyysmallit, BNB-kolikolla on selkeä rahallinen perusarvo, jonka voimme mitata – kauppamaksu, jonka kauppiaat säästävät pitämällä BNB-rahakkeita. Haluamme tietää, kuinka paljon tämä apuohjelma on arvoltaan.

Tämän seurauksena voimme todella nähdä BNB: n a kassavirtaa tuottava omaisuuserä, jossa kassavirta syntyy säästettyinä transaktiopalkkioina.

Tarkastellaan nyt seuraavaa skenaariota: Oletetaan, että joku omisti kaikki BNB-rahakkeet, kuinka paljon heidän pitäisi veloittaa Binancen halukkailta kauppiailta?

Tästä näkökulmasta voimme nähdä Binance-rahakkeiden omistamisen liiketoimintana, jolla on ennustettavissa olevat kassavirrat, mikä antaa meille mahdollisuuden arvostaa tunnusta helposti.

Ensimmäinen vaihe: Arvioi äänenvoimakkuus

Ensinnäkin, meidän on arvioitava USD: n vaihdettu volyymi, jotta voimme nähdä, kuinka paljon BNB: tä lainaa antava yritys voisi ansaita vuosittain.

Pidä mielessä, että Binance pörssinä on ollut voimassa noin vuoden, joten USD USD: n kaupankäyntivolyymien ennakoiminen tulevaisuudessa ei ole helppo tehtävä, ja meidän on tehtävä muutama oletus:

 • Viimeisten kuukausien aikana Binance on ollut parhaiden pörssien joukossa. Epäilemättä se on ykkösvaihto vaihdettavan $ -arvon suhteen, ja kun otetaan huomioon niiden nykyinen määräävä asema, näyttää epätodennäköiseltä, että he ovat istumaton lähitulevaisuudessa.
 • Viime viikkojen aikana Binance on käynyt kauppaa 1,6 miljardin dollarin arvoinen kryptovaluutta päivässä. Vaikka tämä määrä vaihtelee markkinoiden toiminnan mukaan, se on hyvä lähtökohta.
 • On varmasti mahdollista, että Binance saattaa pudota tutkasta. Jos näin käy, BNB: n arvostamisesta voi tulla turhaa. Tämän kompensoi kuitenkin (ainakin osittain) se tosiasia, että emme laita kasvun ennusteita salauksen kokonaismarkkinoille kokonaisuutena.

Jos oletamme, että Binancella käydään päivittäin 1,6 miljardia dollaria kauppaa, voimme arvioida tämän hypoteettisen yrityksen tulevaisuuden kassavirrat, jotka lainaa BNB: tä asiakkailleen.

Binanssitransaktiomaksu Alennus Päivittäinen määrä Tallennettu tapahtumamaksu (päivittäin) Tallennettu tapahtumamaksu (vuosittain)
Vuosi 2 0,10% 25% 1 600 000 000 dollaria 400 000 dollaria 146 000 000 dollaria
Vuosi 3 0,10% 12,50% 1 600 000 000 dollaria 200 000 dollaria 73 000 000 dollaria
Vuosi 4 0,10% 6,75% 1 600 000 000 dollaria 108 000 dollaria 39420 000 dollaria
Vuosi 5 0,10% 0% 1 600 000 000 dollaria 0 dollaria 0 dollaria
Summa 708 000 dollaria 258420 000 dollaria
 • Vuosi 1 – jolla on 50% alennus – jätetään pois tästä mallista, koska BNB-rahakkeet ovat tulossa kohti 11. olemassaolokuukautta.
 • Käytämme 0%: n korkoa alennukseen ensiarvioinnissa, koska nykyinen noin 2%: n korko on edelleen historiallisesti melko alhainen eikä sillä ole suurta vaikutusta päätelmäämme.
 • Kassavirran summa vuoteen 4 asti on 258 miljoonaa dollaria.

Tämän mallin perusteella BNB-tunnuksen “transaktiomaksualennuksen” hyödyllisyys on mahdollisesti arvoltaan 258 miljoonaa dollaria.

Jotkut teistä saattavat huomauttaa, että tämä malli on puutteellinen, koska kaikki eivät osta tehokkaasti tarkkaa määrää BNB: tä optimoidakseen kaupankäyntikustannuksensa. Tästä kohdasta ei tule merkitystä, koska BNB-kolikkoa omistavan yrityksen arvo riippuu optimaalisesta luotonannosta sen sijaan, kuka on päättänyt olla tehokas ostamaan tarkan määrän BNB-rahakkeita kaupankäyntiin.

Lisäksi jotkut rahakkeiden haltijat voivat pitää hallussaan enemmän kuin on välttämätöntä, mikä vahingoittaisi kauppiaita, jotka unohtavat pitää BNB: n.

Kiertävä tarjonta tai kokonaistarjonta?

Tällä 258 miljoonan dollarin arvolla, joka on määritetty tunnuksen “transaktiomaksualennus” -apuohjelmalle, haluaisimme nähdä, mikä osa tunnuksen hinnasta johtuu tästä ominaisuudesta.

Täällä käytämme kiertävä tarjonta. Tämä eroaa meidän vaihda tunnuksen analyysi TVEV-suhteessa, jossa käytimme kokonaistarjontaa vastaamaan suuria eroavuuksia% -merkkikierrossa.

Jotta voimme selvittää, mikä prosenttiosuus nykyisestä markkina-arvosta transaktiomaksun alennusapuohjelma on, meidän on otettava huomioon niiden merkkien kokonaismäärä, joita kauppiaat voivat käyttää alennuksen saamiseksi. Tämä sattuu olemaan kiertävä syöttö.

BNB-kolikon hinta 16,53 dollaria
Kiertävä tarjonta 114,041,290
Liikkuva markkina-arvo 1 885 102 524 dollaria
Tapahtumamaksun alennusominaisuuden arvo 258420 000 dollaria
Transaktiopalkkio-osuus% 13,71%

BNB-tunnuksen liikkuvan markkina-arvon ollessa 1,89 miljardia dollaria, “transaktiomaksualennus” on noin 14% merkin hinnasta..

Joten minne muut 86% menivät?

 • Binance käyttää 20% voitostaan ​​BNB: n takaisinostoon ja polttamiseen. Kuten osakkeiden takaisinosto-ohjelma, tämä lisää kolikon hintaan lisäarvoa, jota emme ole laskeneet. Kuvittele yritys, joka lainaa BNB: tä, he voivat lopulta myydä käyttämättömän BNB: n ennalta määrätyllä arvolla.
 • Emme ole harkinneet kasvua malliin. Mutta korkealla hinnalla on todennäköisesti jonkin verran kasvua hinnoiteltu, ja kun salausvaluutat tulevat valtavirtaan, Binance on valmis hyödyntämään.
 • BNB: llä on myös muita apuohjelmia, kuten 2x-lähetysmaksu, jonka mainitsimme aiemmin artikkelissa, ja lisäsi äskettäin ominaisuuden, joka mahdollistaa BNB: n haltijoiden äänioikeuden lisäämisen listalle ottamiseen, mikä oikeuttaa ylimääräisen hinnan.
 • Binance vihjasi aiemmin vuonna, että heidän tavoitteensa oli lopulta pyrkiä kohti hajautettua pörssiä, ja jotkut ovat spekuloineet, että BNB: tä voidaan käyttää kaasun muodossa verkon virtana – varmasti jännittävä kehitys, joka on arvokkaan hinnan arvoinen.
 • Lisäominaisuuksia voidaan lisätä, mikä todennäköisesti säätää tunnuksen taloudellisuutta ja tunnuksen arvoa. Pohjimmiltaan transaktiomaksualennus on toistaiseksi toiminut keinona houkutella krypto-kauppiaita kirjautumaan vaihtoon.
 • Korostimme aiemmin artikkelissa, että BNB yhdistää kaupan kohtuulliseen määrään, ja yhä useammat kauppiaat käyttävät sitä vaihtovaluuttana ostamaan ja myymään muita kryptovaluuttoja, koska sille on ominainen arvo valuutan muodossa.

Yksi yksinkertainen muutosbinanssi voisi tehdä kaksinkertaiseksi merkkiarvon

Mitä tapahtuu, jos Binance laajentaisi 25%: n transaktiomaksualennuksen kaikkiin BNB-kolikoiden omistajiin ikuisesti? Tutkitaan, miten se voi vaikuttaa BNB: n hintaan.

Edellisestä taulukostamme (vuoden 2 luku, jossa käytetään 25%: n transaktiomaksualennusta), se tarkoittaisi 146 miljoonan dollarin potentiaalisia vuotuisia kauppakustannuksia, joita kauppiaat säästävät, tai 146 miljoonaa dollaria vuotuista kassavirtaa hypoteettiselle BNB-lainanantajayrityksellemme.

Ottaen huomioon, että tämä on potentiaalinen ikuisuuden käteisraha, voimme käyttää ikuisuuden kaavaa laskettaessa finanssisopimusta, joka maksaa omistajilleen loputtomia vuosiosinkoja markkina-arvon arvioimiseksi.

ikuisuuden kaava

 • Käytämme Yhdysvaltojen 10 vuoden kurssia 3,1%
 • Ikuisuuden arvo = 146 miljoonaa dollaria / 3,1% = 4,709 miljardia dollaria
 • Käyttämällä kiertosyöttöä 114 041 290, tämä tarkoittaa a per merkkihinta 41,3 dollaria, melkein kolme kertaa nykyinen hinta pelkästään transaktiomaksualennustoiminnon avulla!
 • Tässä ei oteta edes huomioon tulevaisuuden ominaisuuksia, jotka voivat johtaa vielä korkeampaan arvostukseen, tai palamisominaisuutta ja kasvuennusteita.

Vaikka tällainen ilmoitus olisi hieno uutinen Binancen kauppiaille ja BNB: n hodlersille, miksi Binance haluaisi tehdä tämän? Teknisesti he menettävät 146 miljoonan dollarin vuosittaiset tulot vuodessa – ehdottomasti ei-triviaali luku, etenkin yritykselle, joka todennäköisesti kärsii kovasta kilpailusta myös tulevaisuudessa.

Edut voivat kuitenkin olla suuremmat kuin Binancen kuin yrityksen kustannukset:

 • Binancella ja sen perustajilla on hallussaan merkittävä osa BNB-kolikoista, joten heidän kannustimensa on linjassa siellä olevien hodlerien kanssa.
 • Alennusten jatkaminen yli vuoden 4 varmistaisi, että BNB-kolikko pysyy merkityksellisenä ja jatkaa kaupankäyntiä ja liikkuvuutta. Se voi vahvistaa BNB: tä vielä enemmän valuuttana muiden kryptovaluuttojen ostamiseksi.
 • Jos enemmän ihmisiä omistaa ja käy kauppaa BNB: llä, se johtaisi lisääntyneeseen BNB-kolikoiden liikkeeseen, mikä vaikuttaisi ylöspäin kolikon hintaan.
 • Ne ovat edelleen halvimpien joukossa suurten pörssien joukossa, ja jos markkinat kasvavat, myös heidän osuutensa kokonaistulopiiristä kasvaa.

Joten lyhyesti sanottuna, se on win-win kaikille osapuolille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me