Hvordan et signal skabte mig $ 500 med næsten nul arbejde

Her på CoinFi har vi arbejdet med alfa-test for flere forskellige handelssignaler, som du kan se i de andre indlæg her på bloggen.

Et signal, vi har haft sjovt at teste, er at identificere arbitragemuligheder mellem børser, så du kan opnå risikofri gevinster ved blot at klikke på et par knapper.

I et eksperiment udnyttede medstifter Tim for eksempel en prisforskel på 3% mellem Ripio / BTC på Binance og Bittrex for at øge sin BTC-stak lidt.

2-3% lyder ikke meget, men bare ved at foretage EN handel om ugen kan du i løbet af et år fordoble din stack, risikofri.

Det lyder som en ret god risiko: belønningsforhold for mig.

Nu i mit tilfælde var jeg i stand til at drage fordel af en endnu større arbitrage-mulighed tidligere på ugen. Ved hjælp af Bitcoin Gold-prisforskellen mellem Bittrex og HitBTC var jeg i stand til at tjene mig 1,5 ekstra Ethereum ekstra ved bare at samle BTG på HitBTC, sende det til Bittrex og derefter sælge det til mere.

Hvis jeg allerede havde været forberedt på forhånd og haft BTG og Ethereum på begge børser, ville jeg have fordoblet mine penge.

Uanset hvad, hvis det ikke var for CoinFi-signalet, der gav mig besked om arbitrage-muligheden, ville jeg have savnet det helt. Gratis penge er altid rart, især når du ikke behøver at bruge timer på trawling af børser og venter på en ny mulighed for at komme op.

I dette indlæg vil jeg dele nøjagtigt hvad der skete og tale mere om de CoinFi-signaler, vi udvikler.

Del 1: Baggrunden

Et par dage før havde Tim talt om det signal, vi havde udviklet. På dette tidspunkt var det meget i gang (og er stadig), så resten af ​​os havde ikke adgang til det.

På den pågældende dag var Tim og Han imidlertid ved at hoppe på et opkald, da signalet meddelte dem om den enorme mulighed i gang. Da de havde travlt, gjorde jeg æren af ​​at tjene pengene. Skål fyre, næste runde er på mig.

1.) Den første ting, jeg gjorde, var at overføre enhver ETH, jeg havde, til HitBTC. Jeg havde for nylig udbetalt et par ICO’er, så jeg havde ca. 6,5 ETH ekstra. Store!

2.) Jeg overførte den til HitBTC, kontrollerede dobbelt, at priserne stadig var i min favør og købte ca. 11,1 Bitcoin Gold. Jeg var ikke optaget af at prøve at få den bedste pris, jeg ville handle hurtigt i stedet.

Baseret på prisen på BTG hos Bittrex, ville jeg være i stand til at omdanne den 6,5 ETH til ca. 11,5 ETH, hvis jeg handlede hurtigt. Til USD-formål købte jeg BTG til omkring $ 222 på HitBTC, og det handlede til omkring $ 418 i Bittrex. Det er en enorm spredning!

Del 2: Slibning til pause

Det viser sig, at årsagen til den enorme spredning var, at HitBTC, og måske hele Bitcoin Gold-netværket, havde hastighedsproblemer. Så snart jeg forsøgte at trække BTG fra HitBTC-kontoen og sende den til Bittrex, indså jeg, at chatrummet (Trollbox) var fyldt med folk, der klagede over langsom tilbagetrækning af BTG.

Jeg fik panik, men indså, at hvis alle havde problemer med tilbagetrækning, blev spredningen ikke lukket når som helst. Så jeg var bare nødt til at være tålmodig og håber, det blev behandlet snart.

Del 3: Fortjeneste

Det tog kæmpestore TI timer for mønterne at overføre til Bittrex, men da de gjorde det, kom jeg stadig ud foran.

Naturligvis var spredningen lukket på dette tidspunkt sandsynligvis på grund af alle de mennesker, der var foran mig i tilbagetrækningskøen, der endelig solgte deres mønter. Alligevel var jeg i stand til at sælge disse 11,09 BTG (minus gebyrerne) for 8,08 ETH, en gevinst på 1,5 ish ETH ($ 500-600).

Hvis jeg nu havde haft BTG allerede på Bittrex, ville jeg have været i stand til at fordoble risikofri. Så i fremtiden, når jeg bruger arbitrage-signalet, skal jeg sørge for, at jeg har mønter på 2-3 børser, og at BTC / ETH er tilgængelig for at købe dem på disse børser også.

Det der dog betyder noget er, at uden signalet, der fortæller mig om muligheden, ville jeg ikke have tjent penge, så jeg tager min fortjeneste på 25% enhver ugedag.

Andre tanker – hvordan kan du gøre det samme?

Du tænker måske et par tanker lige nu. Du tænker måske endda ”Det er ikke så imponerende at tjene 25% i løbet af 10 timer, en masse mønter svinger alligevel så meget. Du behøver ikke bruge arbitrage til at gøre det. “

Til den kommentar vil jeg sige, det kan være sandt, men signalet tjente mig penge, så gør det, hvad du vil. Som jeg forklarede ovenfor, vil jeg i fremtiden være bedre forberedt og være i stand til at tjene penge på få minutter uden risiko. Det er enormt.

Derudover kan du sandsynligvis tjene penge bare ved at køre pumper. Heldigvis arbejder CoinFi på et signal, der også hjælper dig med at gøre det.

For eksempel kunne du have opnået 50% fortjeneste på 12 timer bare ved at handle Neos stigning fra sidste uge. Tim sammensatte denne video, der viser, hvordan du også kunne have brugt et CoinFi-signal (i øjeblikket i testfasen) til at fange den bølge.

Vi bliver ikke bare en-trick ponyer her på CoinFi, vi arbejder på snesevis af handelssignaler og starter med de mest populære først, så snart ICO er færdig.

Hvis du vil have tidlig adgang til disse signaler eller have et indlæg om hvilke vi først bygger ud, så slutte sig til Telegram kanaliser, bliv hvidlistet til vores ICO, og deltag i at bringe Wall Street-handelssignaler til Crypto-verdenen. Når CoinFi-platformen er fuldt bygget, skal du indsætte COF-tokens for at få adgang, så det er bedre at hente dem til deres billigste pris.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me