Token2049 – Haastattelu Octagon Strategian toimitusjohtajan Wayne Trenchin kanssa

Wayne Trench, toimitusjohtaja Octagon-strategia, Aasian suurin digitaalisen omaisuuden välitys, on kiehtonut luovista mielistä, jotka pyrkivät häiritsemään perinteisiä teollisuudenaloja blockchainilla, tokenisaatiolla. Wayne uskoo myös, että ammattitaitoiset rahanhoitajat, kuten perhetoimistot, ovat aloittaneet salausmarkkinoiden käyttöönoton vuonna 2018. Oikeiden sääntelypuitteiden seurauksena institutionaalinen kysyntä tulee tulevaisuudessa. Katso Wayne-haastattelumme Token2049: stä saadaksesi lisätietoja. 

Timothy Tam: Joten, Wayne, olet Octagon Strategian edustaja, sinä olet siellä toimitusjohtaja ja puhumme TOKEN2049: ssä. Joten kai haluat vain aloittaa keskustelun, haluatko kertoa meille hauskan tosiasian itsestäsi, jota muut eivät tiedä lainkaan?

Wayne-kaivos: Okei. Joten taustani on kaivos, mutta ei salauksen kaivos.

Timothy Tam: Ainoastaan ​​salaus on kaivostoimintaa?

Wayne-kaivos: Joo. Joten taustani on alun perin peräisin mineraalien käsittelystä ja kaivostoiminnasta. Alun perin Etelä-Afrikasta, joten se oli luultavasti veressäni. Minulla oli oma mineraalinkäsittelytoimittaja, jonka myin muutama vuosi sitten. Joten se on ehkä hauska tosiasia.

Timothy Tam: Vau. Ole hyvä. Joten miljonääri kaivoksessa ja sitten myös miljonääri salauksessa.

Wayne-kaivos: Voi, voi vain toivoa, voi vain toivoa, joo.

Timothy Tam: Viileä. Joten luulen, haluatko puhua hieman taustastasi. Tiedät, että tiedän, että työskentelit aiemmin instituutioiden rahoituksessa. Mikä sitten toi sinut salaukseen? Ja ehkä tehdä johdanto Octagon-strategiaan ja siihen, mitä he tekevät.

Wayne-kaivos: Varma. Joo, joten minulla oli luultavasti rooleja perinteisessä rahoituksessa sekä Macquarie Bankissa että Morgan Stanleyssa viime aikoina, sähköisessä kaupankäyntitilassa. Luulen, että kokemukseni perinteisillä rahoitusmarkkinoilla oli luultavasti hyödyllinen yritykselleni, johon olen tällä hetkellä osa. Altistumiseni tai ensimmäinen tapa, jolla sain altistumisen lohkoketjulle, oli luultavasti aikaisemmassa maailmassa, vanhan maailman kaivostilassa, jossa etsimme hyödyntämään blockchain-tekniikkaa osien jäljittämiseen ja jäljittämiseen niiden kulumisen jälkeen.

Timothy Tam: Mielenkiintoista.

Wayne-kaivos: Se tehtiin perinteisesti esimerkiksi RFID-tunnisteiden avulla, mutta lohkoketju on järkevää nyt. Emme todellakaan saaneet toteuttaa tapaa, jolla me, ajoissa ennen poistumistamme, mutta se oli ensimmäinen altistumani itse blockchainille. Sitten, kun olemme palanneet Hongkongiin, ystävien kautta, jotka todella perustivat vanhemparyhmämme A & X International, minulla oli tavallaan melko hyviä oivalluksia heidän liiketoimintansa kasvusta. Olin seurannut heidän edistymistään tiiviisti, ja olimme investoineet pari asiaa yhdessä matkan varrella. Luulen, että se on todella herättänyt kiinnostukseni salaukseen. Luulen, että yksi niistä, kun ajattelin tätä salaustilaa, luultavasti asia, jonka minun piti saada ensin oma pääni, oli, miksi tarvitsemme kryptovaluuttoja? Tokenisaatio oli minulle järkevää, mutta onko tarvetta tai voinko perustella omassa mielessäni salauksen tarvetta? Luulen, että kun pohdin vuosien 2008 ja 2009 tapahtumia ja olen nähnyt useiden hallitusten hallitseman finanssi- ja rahapolitiikan huonossa hallinnassa ympäri maailmaa, luulen, että juuri se oli minulle vedenjakaja. Onko tämä hallitseva globaaleja rahoitusmarkkinoita vai ei, on toinen tarina. Mutta onko tarvetta? Luulen varmasti. Se on minun näkemykseni.

Timothy Tam: Joo, ei. Tämäpä kiintoisaa. Luulen, että 2008, puhut siitä, että olet selvästi pimeässä, perinteinen rahoitus ja kaikki romahti, joten nähdä kryptovaluutan tarve. Mitä Octagon tekee? Kuten, olemme tietysti käyneet kauppaa kanssasi. Teimme OTC-kaupan. Voitteko selittää yleisölle, mikä on Octagonin tarjoama palvelu ja mikä on OTC-kauppa?

Wayne-kaivos: Varma. Luulen lyhyesti, että Octagon-strategia on Aasian suurin digitaalisen omaisuuden välitys. Helpotamme salakokoisia salausostoja.

Timothy Tam: Ei sanaa, oikea?

Wayne-kaivos: Joo tarkalleen. Mutta joo, lohkon koko, tarkoittaisi kokoista tilausta, jota on vaikea toteuttaa vähittäiskaupassa nopeasti, saumattomasti ja helposti. Lohkojen määritelmä luulee kehittyvän ajan myötä. Mikä on lohko tänään, on erilainen kuin mikä olisi ollut lohko 12 kuukautta sitten. Luulen, että se muuttuu ajan myötä. Tarjoamme asiakkaillemme yhden hinnan, jota vastaan ​​voidaan suorittaa, ja tarjoamme sitten eräänlaisen saumattoman ratkaisun tunnin sisällä, jotta luulen muuttavan koon likviditeetin paljon yksinkertaisemmaksi ja helpommaksi kuin mitä saatat pystyä vähittäiskaupassa.

Timothy Tam: Ymmärsi. Jos joku haluaa ostaa tai myydä suuria määriä kryptovaluutta, sanot, että hän voisi suorittaa rahan kanssasi? Annat heille hinnan ja sitten rahat tai kryptovaluutta laskeutuvat heidän tililleen tunnin sisällä.

Wayne-kaivos: Oikea. Sinulla on oikeus.

Timothy Tam: Ymmärsi. Pystytkö sitten tarjoamaan hieman taustaa tai väriä, kuten itsellemme, meillä on ICO, joten jouduimme muuntamaan osan siitä rakentamaan toimintoja. Tarkoitan, keitä ovat muut ihmiset, jotka tekevät joitain näistä kaupoista? Onko se kuin monet ihmiset, yleisömme puhuu valaista, ihmisistä, joilla on paljon kryptovaluuttoja. Pystytkö puhumaan korkealla tasolla, kuka asiakaskunta on?

Wayne-kaivos: Joo, se on sekoitus. Luulen, että liiketoimintamme tulee erilaisista asiakassegmenteistä. ICO-liikkeeseenlaskijat, jotka olisivat yksi asiakassegmenteistä, mutta korkea nettovarallisuus ja erittäin korkean nettovarallisuuden omaavat henkilöt ovat toisenlaisia, ovat olleet varsin merkittäviä toimijoita tässä tilassa. Sitten, yhä enemmän, luulen, että ne ovat enemmän institutionaalisia virtauksia, jotka alkavat tulla markkinoille, olipa kyse salauspainotteisista hedge-rahastoista tai vähemmässä määrin, mutta perinteiset pitkät ja lyhyet hedge-rahastot, luulen , alkavat kastaa varpaansa veteen, ja sitten tietysti perhetoimisto on todennäköisesti hieman ketterämpi kuin sanoa, yksityiset pankit ja lainaa vain S&M johtajat. Olemme ehdottomasti nähneet enemmän keskittymistä institutionaaliseen tilaan viimeisen kuuden kuukauden aikana kuin ikään kuin 18 kuukautta sitten. Odotan sen jatkavan.

Timothy Tam: Joo. Tarkoitan, että sinä itse olet kotoisin ja institutionaalinen tausta, Wayne, ja olet kiinnostunut siitä tilasta ja mikä on yleinen näkemyksesi, kuten tänä vuonna? Onko tämä vuosi räjähtävä vuosi tulevien ammattimaisten rahanhoitajien, useamman perhetoimiston kannalta, vai luuletko, varsinkin äskettäisen korjauksen myötä, että ihmiset ovat hieman ottamassa askelta taaksepäin?

Wayne-kaivos: Mielestämme vuosi 2017 on hyväksymisen vuosi ja vuosi 2018 hyväksymisen vuosi. On vielä monia asioita, jotka on toteutettava, jotta todellinen institutionaalinen kysyntä tulisi kooltaan. Mielestäni se keskittyy suurelta osin sääntelyohjeisiin ja sääntelyviranomaisiin, jotka antavat luultavasti selkeyttä heidän otteestaan. Se alkaa tapahtua. Ketterämmät taloudet ympäri maailmaa ovat tavallaan pysyneet todennäköisesti kehittyneempinä kuin jotkut muut, mutta se todella antaa, että minulle tulee olemaan se, mistä vuodessa 2018 on kyse. Meillä on käytössämme asianmukaiset sääntelykehykset. Sen jälkeen meillä on joukko muita asioita, jotka tulevat paikalleen. Asiat, kuten huoltajuus ja muu, tulevat sen takana. Ja kun nuo asiat ovat paikallaan, uskon, että institutionaalinen kysyntä voi todella tulla.

Timothy Tam: Sain sen. Sain sen. Monet ihmiset katsovat, kuinka paljon Bitcoin käy kauppaa päivittäin. Luulen, että kolikkomarkkinakapselissa kaikissa pörsseissä sanotaan, että noin 10 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Kuinka suuri osa kaupasta tapahtuu tosiasiallisesti vain korkealla tasolla, koska te näette hyvin tietyn markkinasegmentin, jossa se tapahtuu markkinoiden ulkopuolella? Onko se pieni määrä? Onko se merkittävä summa verrattuna pörssin kaupankäyntiin? Tai sitä on vaikea kertoa?

Wayne-kaivos: Se on, joo. Se on mielenkiintoinen kysymys. Arviomme ovat edelleen, että suurin osa likviditeetistä tai ainakin hyvin merkityksellinen määrä käydään pörssissä. Mielestäni toinen mielenkiintoinen asia ajateltavaksi on raportoidut pörssikaupan volyymit suhteessa todellisiin pörssikaupan volyymeihin, mielestäni kaksi hyvin erilaista asiaa. Sääntelemättömässä tilassa, kuten toimimme, sellaisia ​​asioita kuin kellokauppa ja muuta ei tässä vaiheessa valvota aktiivisesti. Luulet luultavasti samat artikkelit, joita minulla on noin, joiden mukaan jopa 95% joistakin pörssissä vaihdetuista volyymeistä ei todennäköisesti ole todellista. Se on mukavaa, ja kuka tietää tarkat luvut, mutta emme noteeranneet niin kauan sitten, tai ainakin tunsimme ikään kuin 70% kaikista pörssin ulkopuolisista kaupoista. Luulen, että se on todennäköisesti muuttunut, eikö? Varsinkin vähittäiskaupan käyttöönoton yhteydessä, etenkin Koreassa ja Japanissa, mutta silti merkityksellinen osa on pörssin ulkopuolella.

Timothy Tam: Varma. Pystytkö selittämään yleisöllemme, mikä on pesukaupan määritelmä? Onko se väärennettyjä määriä? Jotkut yleisöstä eivät tunne kaikkia termejä.

Wayne-kaivos: Joo. Jos olen tietyn kolikon ostaja ja myyjä ja ostan oman tarjoukseni tai myyn tai osun omaa tarjoustani, tosiasiallinen omistaja ei muutu. Se kirjaa tapahtumamääräksi, mutta oikeastaan ​​mitään ei tapahtunut.

Timothy Tam: Sain sen. Luulen, että tämä on todennäköisesti yllätys yleisölle, minulla on myös samanlainen mielipide. Monet luvut, jotka todennäköisesti näet pörsseissä, kuten olet ilmaissut, eivät todennäköisesti ole todellisia kaupankäyntitilastoja. Itse asiassa suuri osa kaupoista tapahtuu luvuilla, joita ei noteerata Coin Market Cap -markkinoilla, mutta jotka tehdään OTC-välittäjien kautta, kuten Octagon ja Octagonin suurin Aasiassa.

Wayne-kaivos: Oikea. Se on erittäin mielenkiintoista.

Timothy Tam: Joo. Se tulee todennäköisesti yllätyksenä monille ihmisille.

Wayne-kaivos: olen samaa mieltä.

Timothy Tam: Loistava. Voitteko puhua mitä kolikoissa Octagon on aktiivinen, ilmeisesti Bitcoin ja Ethereum? Oletko aktiivinen muissa kolikoissa?

Wayne-kaivos: Joo varmasti. Vaihdamme kaikki suuret yhtiöt, sanoisin. Tyypillinen kaupankäyntimäärä on keskittynyt BTC: n, Ethereumin, Litecoinin, Ripplen, Bitcoin Cashin ja niin edelleen. Voimme myös käydä kauppaa minkä tahansa vanhan kolikon kanssa. Kyse on todella siitä, onko lipun koon mittakaavassa järkevää olla mukana.

Timothy Tam: Varma.

Wayne-kaivos: Likviditeettiprofiilit ovat tietysti haastavampia, mitä kauempana markkina-arvolista on. Mutta sanoisin, että leijonan osuus kaupankäyntivolyymistämme keskittyisi viiden tai kuuden parhaan joukkoon.

Timothy Tam: Okei. Täydellinen. Ja luulen vain viimeisen kysymyksen, Wayne. Mistä olet eniten innoissaan tässä tilassa, sano, että tulet esiin seuraavan tai parin vuoden aikana?

Wayne-kaivos: Olen vain kiehtonut luovista mielistä, jotka pyrkivät hajottamaan perinteisiä teollisuudenaloja blockchainilla, tokenisaatiolla. Jos ajattelet pystyä merkitsemään ja siirtämään arvoa paljon helpommin kuin tähän asti olemme tehneet, ja tarjoamaan myös pääsyn altistumiseen asioille, joita ihmisillä, sanotaan, maailmassa olevilla kahdella miljardilla ei ole koskaan ollut pääsyä pankille, ja tarvitsevatko he sitä? Ehkä salaus tarjoaa vastauksen heille ja mahdollisuuden muodostaa yhteys rahoitusjärjestelmään saumattomammin kuin muuten olisi voinut tehdä. Sitten, jos voimme merkitä kiinteistöjä tai jos voimme merkitä osakeinstrumentteja, se voi olla munilainaa tai muuta, ja tarjota ihmisille pääsy asioihin, jotka ovat olleet historiallisesti harvoille harvoille, joilla on ollut mahdollisuus olla mukana siinä tavallaan. En ole varma, mihin kaikki loppuu, mutta mielestäni se on osa jännittävää teosta.

Timothy Tam: Kyllä tiedän. Olen erittäin innoissani siitä kyvystä tuoda mukaan ja yhdistää monia ihmisiä maailmassa tähän tekniikkaan, jota perinteisesti, etenkään pankkitoiminnassa, monilla ihmisillä ei ole. Mielestäni se on erittäin jännittävää. Loistava. Kiitos ajastasi, Wayne. Arvostan sitä ja odotan innolla puhuvani sinulle pian uudelleen.

Wayne-kaivos: Kiitos että sain olla täällä.

Timothy Tam: Kiitos.

Wayne-kaivos: Kiitos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me