Eksklusiivinen haastattelu Cyberveinin [CVT] toimitusjohtajan Jack Ge: n kanssa

Jack Ge CyberVeinin toimitusjohtajaYleinen johtaja CyberVeinissä, jossa työskentelemme luomaan yhteen kytkettyjä tietokantoja, jotka ulottuvat maapallolle. HAX-laitteistokiihdyttimen perustama älykäs koti -käynnistys vuonna 2016 ja Imperial College Londonin jatko-alumni. Viettää paljon aikaa konferensseihin, joissa kerrotaan DAG: n eduista lohkoketjuun nähden ja miten se toimii CyberVein-verkossa, joten aina etsiä mahdollisuuksia terve, avoin keskustelu tekniikasta. https://cdn.coingape.com/wp-content/uploads/2020/05/01143934/jack_ge.png

Yksinoikeudella haastattelussa Jack Ge, – toimitusjohtaja Cybervein, keskustelemme kehityksestä, suunnittelusta, salaustunnisteista ja verkon käytön eduista tietokannan tehokkaaseen hallintaan. Keskustelemme myös uusista aiheista, kuten todistuksesta osallistumisesta, kyberveiiniprojektin tulevaisuudesta & paljon enemmän. Joten, aloitetaan.

Q1. Voitteko esitellä lyhyesti CyberVein-lukijamme lukijoille ja kuinka osallistut salausekosysteemiin?

Cyberveinin rahoitti voittoa tavoittelematon järjestö CV Technology, joka perustettiin Singaporessa vuonna 2017.

Emme ole tarkalleen yksi blockchain-projekti tai niin sanottu julkisen ketjun projekti. Olemme big data -ratkaisu, joka koostuu kolmesta erillisestä tuotteesta, jotka kohdistuvat big data -alueen ongelmiin,

  • Hajautettu PISR-tietokanta tiedonhallintaa varten
  • DAG-tallennusketju turvallisuuteen, joka keskittyy varastointiin ja varmuuskopiointiin
  • Federated Learning -alusta tietojen kaupallistamiseen

Olemme itse asiassa aivan erilaisia ​​kuin kryptovaluutat, jotka ajavat joko suorituskyvyssä, skaalautuvuudessa, turvallisuudessa tai hajauttamisessa. Keskitymme pikemminkin tosielämän sovelluksiin, koska,

Et voi poistaa inhimillistä tekijää yhtälöstä, keskitymme muuttumattomuuden ja nykyisten tekniikoiden noudattamisen juuriin – data.

Q2. Voitko kertoa lukijoille arkkitehtisuunnittelusta ja kuinka se on parempi muilta DB-hallinnan alustoilta?

Syy, miksi rakennamme kolmesta tuotteesta koostuvan ison data-alustan, on se, että tietosuoja, turvallisuus ja kaupallistaminen ovat lisääntyvässä määrin huolestuneita. Meillä oli itse asiassa tapaus Kiinassa, muutama kuukausi sitten, kun ohjelmoija poisti vain muutaman koodirivin ja he menettivät miljoonia dollareita tietoja. Ja muuten, emme keksineet sitä, Google keksi alkuperäisen idean.

Se on vain pohjimmiltaan turvallisempi tietokanta, jossa yksityinen tallennustila kehittyy jatkuvasti Federated Learningin ja DAG-verkon varmuuskopioiden avulla. Yhdistetty oppiminen tarjoaa turvallisen ja yhteensopivan ympäristön tietojen kaupallistamiseen. Koneoppimisen työnkulun muuttaminen, koska keskitetty tiedonkeruu tuo mukanaan paljon ongelmia.

Meillä on PISR-hajautettu tietokanta, joka varmistaa, että kaikki tiedot sisältävät kaikki toimet, jotka soveltuvat erityisesti yrityksille itselleen. DAG-verkko tarjoaa varmuuskopion julkisesta lohkoketjusta.

Tietokannan tila kirjataan yhteenliittymään, mutta varmuuskopio tallennetaan DAG-verkkoon ja se sirpaloituu.

Se on jaettu ja työnkulku on erilainen. Mutta liittovaltion oppimisessa meillä on tosiasiallisesti koulutettuja malleja paikallisessa terminaalissasi. 

Estoketjumme ei ole huippuluokan suorituskykyinen, koska keskitettyjä palvelimia käytetään ensisijaiseen tallennukseen. Kompromisseista siinä olemme kuitenkin parantaneet turvallisuutta ja skaalautuvuutta. Lisäksi mallimme tarjoaa täydellisen ratkaisun olemassa oleville yrityksille.  

Q3. Voitteko kertoa meille lisää Cyberveinin toimintamekanismista? Kuinka osallistumistodistus toimii?

Jack Ge – Todiste panoksesta on samanlainen kuin todistuksen tallennuksesta. Lisäksi julkisen DAG: n tallennus on valinnaista. Tietokanta sijaitsee sanotaan yrityksen palvelimessa itsessään, mutta sen mukana voit valita DAG-verkon. Tietokanta peilataan ja varmuuskopioidaan DAG-verkkoon.

Jos minusta tulisi avustaja, minua palkitaan siitä. Ja jokaisesta tiedosta, joka otetaan ulos liitolliseen oppimiseen, palkitsen myös sen.

Verkossamme se on vain 1 ja 0 ja sirpaleiset tiedostot. Tämä poistaa Achilles-kantapään turvallisuuden kannalta poistamalla kannustimen hyökkäyksille. 

Q5. Cyberveinillä on käyttötapaus myös lääketieteessä. Kuinka se voi vaikuttaa tilanteeseen, joka meillä on juuri nyt?

Jack Ge – Lääketieteellisessä teollisuudessa onnistuimme testaamaan kaikki kolme tuotetta yhteensä isona data-alustana. Emme kehittäneet Cyberveinia yksin. Meillä oli laboratorio Zhejiangin yliopiston kanssa Kiinassa, jossa kehitimme lähdekoodia. 

Yksi ensimmäisistä testatuista asioista oli yliopiston lääketieteellisen instituutin kanssa suurten tietojen koeajo. Se on pohjimmiltaan kuin kaikkien tietojen kerääminen yhdessä ilman heidän valitusongelmiaan. Oletetaan, että tämän pandemian kohdalla olemme kohdanneet monia ongelmia. Meillä on tämä QR-koodijärjestelmä, jossa yhden kaupungin ihmiset voivat skannata koodin ja todistaa olevansa turvallisia kaupungissa. Meni toiseen kaupunkiin ja piti tehdä 14 päivän karanteeni. Tietokannat sovitetaan yhteen.

Pohjimmiltaan olemme uhrautuneet hieman suorituskykyyn saadaksemme turvallisuutta ja skaalautuvuutta.

Q6. Huomasimme, että CVT on parhaiten menestyvien kolikoiden joukossa vuonna 2020 tähän asti. Kuinka ajattelet sitä? Mikä mielestäsi meni oikein sinulle tänä vuonna?

Pääasiassa luulen, että R&D-laboratorio on saanut päätökseen jaetun tietokannan. Olemme tehneet PoC: n yksimielisyyden ja saattaneet päätökseen yhdistetyn oppimisen tiedonhallinnan. Meillä on lohkoketju, joka toimii kuin aikakone, joka tallentaa tietokannan tilat ja toiminnot. 

Meillä on myös yritystietokantatuki omien sivuketjujen ja tunnusten luomiseen. Olemme testanneet alustamme kala- ja äyriäisyrityksen ja lippuyrityksen kanssa, missä he onnistuivat luomaan omat tunnuksensa liiketoiminnan harjoittamiseksi ja tavoitteidensa toteuttamiseksi..

CVTUSDCVT / USDT-hintakaavio Okexissa (TradingView)

Olemme myös kehittäneet tilinhallintaa, SDK: ta, API: ta ja tarjoamme myös vakaana toimivia älykkäitä sopimuksia. Lisäksi blockchain-selain tarjoaa pääsyn hajautettuihin sovelluksiin, joita voidaan käyttää myös blockchain-laajennuksena kromissa.

Q7. Kuinka tietojen kaupallistaminen toimii Cyberveinissä?

Jack Ge – Tällä hetkellä kehitämme DAG-verkkoa integroitumaan hajautettuun tietokantaan. Meillä on PoC tajunnut, että jokaisella rahakkeen haltijalla on äänestysjärjestelmä, joka pystyy valitsemaan verkosta avustajan ja heidät palkitaan. Mielestäni toistaiseksi testaamamme tokenomiikka toimii melko hyvin.

Meillä on tietojen toimittaja, jonka on maksettava tallennusosaajien varastoinnista, ja tiedon hankkija, joka maksaa tunnuksia tiedon toimittajalle ja varastolle, koska he ottavat tietoja sanotaan sairaalasta lääketieteelliseen kehittämiseen.

Tietojen toimittaja maksaa myös mallista, jos heillä on liikesopimus. Olemme määrittelemässä tunnusten jakelua. Lisäksi kaikki Cyberveinistä saamamme tulot otetaan näistä verkon tapahtumista ja kaikki merkit poltetaan.

Näin amerikkalaiset lisäsivät NASDAQ-arvojaan ja näin teemme myös. Aiomme ylläpitää monimutkaista tasapainoa merkkihinnan ja teknologisen kehityksen välillä.

Q8. Kuinka joukkueesi selviytyy koronaviruksen lukituksesta ja vaikuttaako se etenemissuunnitelmaasi?

Jack Ge – Meillä on useita eri paikkoja maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä Shenzhenissä, Kiinassa, meillä on ydinjohtoryhmä, mutta johtava kehitystiimimme on Zhejiangin yliopiston laboratoriossa. 

Molempien joukkueiden toimintaan vaikutti aiemmin vuoden aikana levinneen epidemian vuoksi, mutta löysyys, sähke ja zoomaus ovat olleet ystäviämme. Itse asiassa se on säästänyt aikaa päivittäiseen työmatkalle ja kaikki toimii hyvin. Siitä huolimatta markkinointitiimiin on vaikuttanut syvästi.

Jos ei ollut pandemiaa, meillä oli valtava suunnitelma valtavasta hackathonista. Vaikka näitä asioita ei ole tehty, olemme onnistuneet melko hyvin verkossa.

Globaalia tapaamista ja hackathonia Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Intiassa, Turkissa, Sveitsissä ja Japanissa on lykätty. Pandemia näyttää olevan hallinnassa maailmanlaajuisesti, ja toivottavasti tulemme jälleen liikkeelle.

Q9. Mitä seuraavaksi Cyberveinille?

Jack Ge – Alkuvuodesta 2019 menimme Dubaihin tietojenvaihdon kehityskilpailuun rakentamaan Smart Dubain lohkoketjua. Koko mallimme keskeneräisyyden takia tulimme kuitenkin kilpailun toiseksi. 

Vuotta eteenpäin Cybervein voi nyt tukea kehittyneitä tekoälyä (tekoäly) ja esineiden internet (esineiden internet) -malleja sekä tarjota tietokantojen hallintaratkaisuja yrityksille. 

Kun pandemia on päättynyt, teemme yhteistyötä Dubai Expon kanssa tarjotaksemme lippujärjestelmän. Mielestäni se on valtava yhdessä maailman ylellisimmistä ja suurimmista näyttelyistä. Markkinointitiimi pyrkii laajaan tunnustukseen ja kumppanuuksiin tulevina kuukausina. 

Voit saada Jackin ja Cybervein-tiimin elämään heidän luonaan YouTube-kanava seuraavassa Crypto over Beer -jaksossa, jossa he keskustelevat useista aiheista Blockchain-kehityksessä. 

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me