Uniswap [UNI] Prisforudsigelse – Opnår det igen 8,65 ATH?

Uniswaps UNI-token har været i undergang lige siden lanceringen. Tokenet, der skabte en enorm hype i rummet, står stadig over for en række hindringer for at skabe nye all-time højder. 

Indhold

 1. Om Uniswap
 2. Uniswap’s UNI Token Launch
 3. UNI-prissammenligning med andre regeringsmærker
 4. UNI-prishistorie
 5. UNI-prisforudsigelse for 2020
 6. UNI-prisforudsigelse for 2021
 7. UNI-prisforudsigelse for 2022
 8. Er UNI Token et godt køb?
 9. Ofte stillede spørgsmål

Om Uniswap 

Uniswap er en decentraliseret P2P exchange automatiseret market maker (AMM). Det er bygget som to smarte kontrakter på Ethereum. 

I modsætning til centraliserede børser, der kræver, at køber og sælger bestiller et levedygtigt marked, kommer Uniswaps likviditet direkte fra likviditetsudbydere (LP’er). Adskillelsen af ​​de handlende og likviditetsudbydere eliminerer vejspærringen for at pumpe et symbol. Enhver eller ethvert projekt kan angive et token på Uniswap til handel med en tilladelsesfri. 

Par til Cryptocurrency på Uniswap er denomineret i ETH; for eksempel YFI-ETH, DAI-ETH. Likviditetspuljerne for disse par er bygget ved hjælp af lignende par. 

Uniswap’s UNI Token Launch 

UNI-token lancering den 17. september tog ikke kun DeFi-økosystemet, men også hele kryptokurrencyområdet med storm. Tidligere brugere og likviditetsudbydere på Uniswap vågnede den 17. september mindst $ 1000 rigere. 

Den overraskende lancering af UNI for tidligere brugere forårsagede meget volatilitet i prisen på Uniswap’s styringstoken. 

Utility og incitament til at holde styringstokens er det, der adskiller et godt projekt fra et dårligt projekt. For nylig dukker mange DeFi-projekter op ligesom ICO-manien. Disse projekter er vidne til en enorm tilstrømning af volumen i de tidlige salgsfremmende faser for likviditetsminedrift. Imidlertid dumper landmændene snart deres tokens på markedet, fordi der praktisk talt ikke er noget incitament til at holde disse tokens. 

Styringstokener give stemmeret over opdateringerne til projektet. Et vellykket projekt vil tiltrække flere mennesker, der prøver at drage fordel af dets regeringsførelse, end et projekt, der kun er beregnet til afkast. 

UNI-prissammenligning med andre regeringsmærker 

En komparativ undersøgelse med andre regeringsmærker er heller ikke pålidelig på grund af den nyligt fundne udbytte af landbrugsgale, der kan vokse eller aftage i fremtiden. Selvom det generelle koncept med udbyttebrug kræver indsætning af tokens eller brug af en platform, bakkes deres værdi forskelligt på tværs af hver platform. 

Bemærk, at de decentrale applikationer (DApps) som MakerDAO, Compound eller Aave ikke er nye, men boom i styringstokens er. 

Lad os tage eksemplet med COMP-tokens, disse er governance-tokens, der distribueres til långivere og låntagere på platformene. Fordelingen fordeler både långivere og låntagere fordelt på 50-50 blandt dem. 

ejendomsret > styring

– Kyle Davies (@ kyled116) 24. september 2020

I det væsentlige spiller styringstokens ingen rolle i funktionen på platformen. Den direkte indtjening fra platformen videregives til likviditetsudbydere og andre deltagere på netværket. Governance token-belønninger er yderligere belønninger, der undertiden kommer ved at brænde en del af denne indtjening eller kunne være helt adskilt fra den. 

Endelig er regeringsmærkerne selv vokset astronomisk i de sidste par måneder. Støtten og modstandene er ikke etableret på langvarige diagrammer (ugentligt og månedligt).

YFIYFI / USD 1-ugers diagram på Poloniex (TradingView)

YFI, governance token for yEarn Finance toppede med en stigning på 5500% siden august. Andre som Aave (LEND), SNX, MKR steg også ekstatisk i løbet af de sidste par måneder. Derfor definerer DeFi-bommen. 

I en sådan tyremarked eller prisopdagelsesfase er alt muligt, fordi der er en høj risiko: belønningsgrad. 

UNI-prishistorie 

Den allerhøjeste pris på UNI-token på Binance er $ 8,62 den 18. september. Ved lanceringen var der betydelig volatilitet i prisen på token mellem $ 2,4- $ 3,6. På selve 17. sprang symbolet til et højt niveau på $ 5,93.

Uni pris diagramUni-pristabel | Kilde: CoinGecko

 I de første 20 dage af lanceringen har tokenet været i rødt af 13 af dem. Support- og modstandsniveauet på $ 3,63 har været kritisk for UNI. 

UNI-prisforudsigelse for 2020

Den korte prishistorie af UNI-token og massiv prisudsving gør det vanskeligt at analysere pristendenser. Desuden har overraskelseslanceringen af ​​disse tokens overrasket kryptovaluta-brugere. Derfor er der i øjeblikket en masse FOMO og FUD omkring tokenet. 

For alle, der har været længe nok i krypto, fører lanceringen af ​​et token normalt til en nedadgående tendens, da interessenter og tidlige investorer finder en måde at forlade deres positioner. 

Uni TokenUNI / USD 1-dages diagram over binance (TradingView)

UNI har været i en nedadgående tendens lige siden lanceringen. Uniswap’s UNI foretog en notering på de bedste børser som Coinbase, Binance og FTX inden den første dag efter lanceringen. 

21-dages simpelt glidende gennemsnit er pålidelig støtte til tyrerne. UNI-token brød under dette niveau efter en falsk breakout den 1. oktober. Modstanden mod prisen på $ 3,89 er altafgørende for bjørnenes bevægelse for at have korte positioner på det tidspunkt.  

Desuden er lukning over 50 SMA særlig vigtig for den bullish sag, fordi det vil tilføje troværdighed til breakout. Forhandlere skal huske potentielle modstandszoner på omkring $ 5. 

På firetimers diagrammet når prisen slutningen af ​​det faldende trekantfad, som er yderligere baishy. Et faldende trekantmønster genkendes gennem lavere højder og vandret støtte og danner en retvinklet trekant. 

Uni-prisdiagramUNI / USD 4-timers diagram på Binance (TradingView)

Mønsterets understøttelse er $ 3,65, hvis prisen bekræfter under dette niveau, peger målet på en faldende trekant på $ 0,13. 

Den generelle idé er, at UNI-token skal definere sin støtte og modstand tydeligere med tiden, for i øjeblikket er der meget usikkerhed om det med ekstreme muligheder, der kan opnås. 

Hvis prisen går over modstanden fra den faldende, kan den nå ethvert mål op til den nuværende all-time high (ATH) på $ 8,65. 

UNI-prisforudsigelse for 2021

Det er kun tre uger siden lanceringen af ​​UNI-token. Derfor er estimering af prisen på token et år i fremtiden helt afhængig af grundlæggende værdi med visse sandsynligheder. 

De mulige scenarier i fremtiden for Uniswap er:

 1. Uniswap fortsætter med at holde trit med volumen på centraliseret udveksling og udgør så meget som $ 500 millioner om året. Disse indtægter fra gebyrer optjenes af likviditetsudbyderne, og så vil styring af børsen være mere værdifuld.
 2. Udvidelse af DeFi-plads uden for Ethereum eller generel falmning ud af børsen fører til tab af likviditet, og styringstoken har meget lidt værdi i fremtiden.
 3. UNI-token og platformen udvikler sig over tid til at betjene markedet på en anden måde. I øjeblikket er holdet fokuseret på at opbygge Uniswap-platformene og gør det via tilskud og offentlige goder.

Desuden bærer Uniswap også den tekniske risiko, der følger med ethvert smart kontraktbaseret projekt, dvs. kontrakter kan udnyttes. 

I øjeblikket handler incitamentet til minedrift af UNI-tokens til fordel for at øge likviditeten. På grund af de høje gebyrer for Ethereum GAS er omkostningerne ved en byttetransaktion dog mere end $ 3. Dette afviser de detailhandelshandlere med lav volumen på platformen; dermed reducere mængden af ​​transaktioner, der er mediet til at tjene. 

UNI-prisforudsigelse for 2022

Fremtiden for decentraliseret finansiering ligger ikke kun i hænderne på udviklere og brugere, men også regulatorer. Debatten om anvendelsen af ​​værdipapirloven har taget en ny drejning med DeFi-styringstokener. 

Ethereum, platformen, som den er designet til, spiller også en afgørende rolle i projektets fremtid. 

Ethereums gaspriser svinger dagligt i takt med efterspørgslen. Hvis mange mennesker prøver at bruge Ethereum på én gang, vil gaspriserne være højere. Hvis aktiviteten er lav, vil gaspriserne være lavere. Implementeringen af ​​lag-2 og ETH 2.0 er stadig væk i fremtiden, og indtil da er hindringen for detailadoptagelse stadig der. UNI-token kunne tiltrække brugerne til platformen, men deres succes er sammenflettet, hvilket forårsager forvirring blandt handlende. 

Mens gevinsterne har været rigelige for nogle, har der også været adskillige tilfælde af, at tæppet trækker et tidligt udsalg. Derfor kan regulering også være nødvendig for den organiske vækst i rummet. 

Læs også: Ripple (XRP) Prisforudsigelse: x3 ($ 1,0) inden udgangen af ​​2020?

Er UNI Token et godt køb? 

Investering i UNI-tokens svarer i øjeblikket til investering i en start-up eller en venturefond. Mens udsigterne ser lyse ud, ligger sandsynligheden for fremtidig succes i mørket. For at afdække risici fra ekstreme prisbevægelser hjælper diversificering af porteføljen med at øge sandsynligheden for gevinster. Brugere skal se på at investere bare ikke i en krypto; desuden ikke kun et DeFi-projekt. Opmærksomheden på rummet er kun 6 måneder gammel, og der er en række måder, hvorpå økosystemet kan udvikle sig.

At være den førende DEX i rummet, er styringstokener for platformen bundet til at have anerkendelse og værdi på markedet. Imidlertid vil UNI-incitamenterne til likviditetsminedrift slutte den 17. november, hvor vi kan se et stop i udsalget. Indtil udbuddet ser ud til at overstige efterspørgslen.  

Desuden reducerer den høje inflation i de første fire år sammen med begrænset brug af styringstoken dens salgbarhed i den indledende periode. Investorer skal også udføre due diligence med hensyn til de lovgivningsmæssige udsigter for tokens. 

Kan ikke kommentere meget om pris på kort sigt … &# 128293;

… men jeg er bare overrasket over, at folk er overrasket over $ UNI rasende. &# 129412;

Mest anvendte app, gebyrer større end Bitcion, volumen større end mange CEX’er og en af ​​de bedste demoer i Ethereum.

Lær at se & køb de rigtige. &# 128064;

– DCinvestor.eth ⟠ aftab.eth (@iamDCinvestor) 18. september 2020

Ofte stillede spørgsmål

Q1. Hvad er den aktuelle pris på Uniswap (UNI)?

XRP handler i øjeblikket til $ 3,20 på Binance.

Q2. Vil UNI ramme $ 10?

I henhold til ovenstående forudsigelser med organisk vækst af Uniswap-platformen kan UNI ramme $ 10 ind i fremtiden. 

Q3. Hvor kan jeg købe UNI-tokens?

Du kan købe Ripple [XRP] på de bedste kryptokursudvekslinger inklusive Binance, Bitstamp, Okex, Poloniex og FTX.

Du kan også handle med sine derivater på platforme som f.eks FTX, Binance, Okex,og så videre.

Q4. Hvad der bliver Uniswaps ‘UNI-pris i morgen?

For så vidt angår tekniske niveauer handler UNI mellem $ 3,4000 og $ 3,000.

Q5. Er UNI Token et stort aktiv til investering?

DeFi-rummet sammen med dets styringstoken er forholdsvis nyt for nøjagtigt at foretage den slags dom. Ikke desto mindre ifølge en nuværende statistik, hvis man ønsker at investere i DeFi-tokens – skiller UNI sig ud som en levedygtig mulighed. 

Q6. Vil Uniswap overleve?

Uniswap er en decentral platform til handel med ERC-20 tokens. Platformens overlevelse står ikke over for nogen trussel, ikke desto mindre kommer den med tekniske og lovgivningsmæssige risici. 

En fejl i designet af smarte kontrakter kan medføre tab af midler på platformen. Desuden kan tilsynsmyndigheder annoncere begrænsninger for brug i deres land, hvilket vil reducere dets salgbarhed. 

Q7. Opnår UNI $ 10?

På $ 10 vil UNI’s samlede markedsværdi være $ 10 milliarder dollars. Selvom det ikke er umuligt, er chancerne for, at det når $ 10 i den nærmeste fremtid, dystre, da selv den øverste centraliserede børs Binance BNB-mønt i øjeblikket har en mcap på $ 4,2 mia..

Q8. Hvad vil være værdien af ​​Uniswap (UNI) i de næste fem år?

Uniswap forventes at handle til $ 8,00 i de næste fem år.

Q9. Er UNI Token tilbøjelig til at falde eller stige i de næste fem år?

Uniswap er en innovativ platform, der kan erstatte centraliserede handelsplatforme, herunder lanceringen af ​​traditionelle værdipapirer på Ethereum. Derfor er der en god chance for dens vækst. Processen med tokenfordelingen kan dog forhindre prisstigningen. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me