Prisforudsigelse for Bitcoin Cash (BCH): Projiceret analyse af 2019 & 2020 til 2024

Bitcoin Cash og resten af ​​de store kryptokurver har haft et radioaktivt 2019. Mens opsvinget fra april måned til slutningen af ​​juni var usædvanligt, har de sidste par måneder haft at gøre med øget volatilitet. Det har med andre ord været en rutsjebane-tur.

Investering i kryptokurver forbliver en kompleks idé forstået af en håndfuld mennesker over hele verden. Mangel på korrekt information og vejledning gør det vanskeligt for investorer at engagere sig i markedet uden at miste deres penge i alt eller forblive i den samme ‘lortede’ position længere end forventet.

Der er hundreder af kryptokurver opført på CoinMarketCap, men ikke alle disse mønter og tokens er primære til investering. Af denne grund vil denne artikel dykke ned i Bitcoin Cash og fjerne demystificere styrken bag dens vækst og selvfølgelig hvad der holder det tilbage.

drevet af Coinlib

Hvad er Bitcoin Cash?

BCH hurtige faktaBilledkilde: Finder.com

Bitcoin Cash er en peer-to-peer elektronisk kontant “muliggør nye økonomier med mikrotransaktioner med lave gebyrer, store forretningstransaktioner og tilladelsesfri udgift.”

Det er vigtigt at bemærke, at denne top fem kryptovaluta er en hård gaffel af Bitcoin (BTC). Bitcoin Cash blev født den 1. august 2017 efter hård forfalskning af Bitcoin-kode. Med andre ord, en hård gaffel er en proces til at få en ny mønt fra en original blockchain, i dette tilfælde Bitcoin Cash. Ikke desto mindre har den nye blockchain altid ændringer, der gør den anderledes end den forældre blockchain.

Oprettelsen af ​​BCH var nødvendig for at overvinde et par udfordringer inden for Bitcoin. Den første er skalerbarhed; stigning i antallet af transaktioner pr. blok. Det andet at nedbringe omkostningerne ved transaktioner. For eksempel kræver Bitcoin et gennemsnitligt gebyr på $ 1,31 for at behandle en transaktion, mens Bitcoin Cash kun kræver omkring $ 0,125.

Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV (BSV)

Den oprindelige Bitcoin Cash-blockchain (en fork of Bitcoin (BTC) blockchain) gennemgik en split i november 2018. Dette førte til oprettelsen af ​​en ny kryptokurrency; Bitcoin Satoshi Vision eller Bitcoin SV (BSV). Opdelingen kom efter uenigheder i samfundet vedrørende en planlagt opgradering på Bitcoin Cash-netværket kaldet Canonical Transaction Ordering (CTOR) og OP_CHECKDATASIG.

En del af samfundet ledet af den kontroversielle Craig Wright og Calvin Ayre modsatte sig kraftigt opdateringerne, da de gik imod den oprindelige vision for Bitcoin. Deres indsats førte til opdeling af netværket med en ny mønt, Bitcoin SV, der pralede af en 128 MB blokstørrelse.

Flere måneder efter den dramatiske opdeling handler Bitcoin SV til $ 132,17. Det har en markedsværdi på $ 2,3 milliarder og har den niende position på markedet.

Køreplan for Bitcoin Cash

Bitcoin har en mission om at blive en anvendelig kryptokurrency over hele kloden. Hovedmålet med køreplanen er at “gøre det muligt for Bitcoin Cash at skalere fra ~ 100 Tx / s til over 5.000.000 Tx / s.” Desuden arbejder udviklere på at opnå øjeblikkelige og pålidelige transaktioner for bedre brugeroplevelse. Desuden gør en omfattende protokol forbedringer i fremtiden mindre forstyrrende og danner et stærkt fundament for virksomheder at bygge videre på.

BCH køreplanKøreplan for Bitcoin Cash. | Billedkilde: BCH Org

Forudsigelse af Bitcoin kontantpris 2019 og 2020

Bitcoin Cash havde en ballistisk præstation i 2017 fra en oprindelig pris på $ 310 den 1. august til en højde på $ 3.656 den 20. december 2017. På mindre end seks måneder oplevede Bitcoin Cash-investorer en vækst på mere end 1000%.

Bitcoin Cash-prisdiagramBitcoin Cash langsigtet præstationsdiagram efter CoinMarketCap

Imidlertid var forestillingen i 2018 ikke så rosenrød. Der var massive lammende tilbagegang over hele linjen, hvor Bitcoin Cash ramte et lavt niveau på omkring $ 75 i kølvandet på den hårde gaffel fra november 2018.

Kryptomarkedet er meget ustabilt, ændringer sker uventet. Vi vil dog gøre vores bedste for at komme med en nøjagtig forudsigelse. Disse forudsigelser bør dog ikke bruges som investeringsrådgivning. Det anbefales at søge en finansekspert.

Bitcoin Cash-prisen kæmper i øjeblikket for at holde over $ 300. Imidlertid med den stigende anvendelse og udvikling af netværket, BCH har enormt potentiale til at korrigere til højere niveauer mod slutningen af ​​2019. Det er meget sandsynligt, at Bitcoin Cash lukker året over $ 800. Den igangværende udvikling, der sigter mod at forbedre netværksstabilitet og gøre platformen forretningsvenlig, kunne give mønten et løft gennem 2020 med en forudsigelse af slutåret mellem $ 800 og $ 1.200.

Du vil måske også se på: Prognose for Bitcoin-pris for 2019 og derefter

Eksperter påtager sig Bitcoin Cash Price Prediction

Vi har samlet forudsigelser fra flere vigtige figurer i branchen inklusive forudsigelser fra andre publikationer.

Roger Ver

Han er en all-time tilhænger af Bitcoin Cash ofte kaldet Bitcoin Jesus. Selvom dette ikke er en direkte prisforudsigelse af Bitcoin Cash, er hans følelser over for kryptos fremtid positive. I et interview for ikke så længe siden sagde Ver: ”Jeg er meget bullish på Bitcoin Cash, ligesom jeg var, da jeg var den allerførste investor i Bitcoin i 2011.” Han forudsagde, at Bitcoin Cash handles til en værdi to gange den nuværende markedsværdi inden udgangen af ​​2019. Han er fortsat positiv overfor Bitcoin Cash, fordi det er let at bruge og gemme som normale kontanter.

Roger Ver tager imod BCH

Finder.com

Dette er et websted, der regelmæssigt deler forudsigelser af kryptokurrency. Finder.com i deres seneste forudsigelse af Bitcoin Cash siger, at projektet vil blive udsat for hård konkurrence fra andre mønter som Bitcoin, Litecoin og Dash. Publikationen tilføjer, at “Bitcoin Cash er et meget interessant projekt, og som en af ​​verdens største digitale valutaer klart en klart, som mange kryptoentusiaster ser med interesse. Hvis det kan opnå en udbredt adoption ikke kun blandt kryptokurrency-samfundet, men også i det almindelige samfund, kan der være potentiale for vækst, og det giver nogle få vigtige forskelle i forhold til bitcoin. ”

Wallet Investor

Wallet Investors forudsigelse af Bitcoin Cash-prisen er baisse. De forudsiger et fald på -47,724% fra den nuværende markedsværdi til omkring $ 149. Nedenfor er diagramtrendelinjen for Bitcoin Cash:

BCH kortvarigt diagramBCH / USD forudsigelsesdiagram efter Wallet Investor BCH forudsigelsesdiagramBCH-pris langsigtet forudsigelsesdiagram efter Wallet Investor

CoinSwitch

En førende kryptovalutaudvekslingsaggregat, der giver en gateway til mere end 300 mønter og 45.000 handelspar, frigiver også regelmæssige forudsigelser for kryptokurrencypriser. Platformen mener, at Bitcoin Cash vil have en streng udviklingsfase i de næste fem år. CoinSwitch siger, at BCH-fremtiden vil fortsætte sammen med Bitcoin (BTC), fordi de to mønter har meget til fælles. Hvad angår forudsigelsen, ”I 2019 vil der være solskin overalt, mest. Bare i andet kvartal kan BCH muligvis se en marginal stigning, hvorefter den springer over og når så højt som USD 2K niveau. ”

Bitcoin Cash efter 2020

Udførelsen af ​​Bitcoin Cash i de næste fem år vil afhænge af udviklingen inden for netværket, teknologisk fremskridt og almindelig vedtagelse. Planen om at gøre Bitcoin Cash til en smart kontraktstøttende platform som Ethereum kunne bane vejen for mere adoption og brug i virksomheder. Desuden vil det forventede Bitcoin-rally efter minedriftens halvering i maj 2020 sandsynligvis føre BCH til større højder. Derfor vil der være en betydelig vækst i prisen på Bitcoin Cash, der rammer niveauer over $ 5.000 inden år 2024.

Bitcoin Cash som en investering

Når vi tager denne artikel i betragtning, er det svært at ignorere Bitcoin Cash. Kryptoen, der er en gaffel af Bitcoin, betyder, at den har solid teknologi og sikkerhedsfunktioner. Med andre ord er det meget usandsynligt, at Bitcoin Cash vil gå ned og blive udslettet af eksistensen i fremtiden.

Platformen er også klar til flere udviklinger. Dens køreplan er tydelig med hensyn til øget skalerbarhed og dens funktioner i virksomheder. Som en smart kontraktplatform kan Bitcoin Cash konkurrere direkte med Ethereum og andre decentrale applikationsnetværk (dApp).

Er Bitcoin Cash en god investering?

Med ovenstående i tankerne er Bitcoin Cash et godt aktiv til investering. På kort sigt kan det virke bearish, men på lang sigt vil BCH begynde at vokse i værdi. Så længe Bitcoin fortsætter med at vokse, forventes en krusningseffekt med de andre kryptoer, især dem i top ti.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvad er den aktuelle pris på Bitcoin Cash?

Hvad er den aktuelle pris på Bitcoin Cash?

Vil Bitcoin Cash gå op igen?

Bitcoin Cash er klar til vækst i de resterende måneder i 2019. Investorer skal dog udholde den høje volatilitet, der aktuelt er på markedet. Kryptoen har allerede demonstreret kapaciteten til at gendanne endda hitniveauer over $ 500. Derfor er der potentiale for vækst mod slutningen af ​​2019, hvor BCH kan ramme niveauer omkring $ 800.

Skal du købe BCH?

Baseret på ovenstående forudsigelser ville det være en fordel at købe Bitcoin Cash til langvarig beholdning. Mens kortsigtet er baisse, vil Bitcoin Cash i sidste ende få fart. En klar indikation er, at; BCH lukker året på et højere niveau end den nuværende markedsværdi.

Vil BCH overleve?

Bitcoin Cash har solid teknologi og er en fork af Bitcoin (BTC), det får en masse styrke fra den oprindelige Bitcoin-kode. Dette betyder, at BCH vil være i lang tid. Dens fremtid er på en eller anden måde bundet til Bitcoin.

Hvad med BCH-spekulationer?

Volatiliteten på kryptomarkedet er direkte knyttet til markedets spekulative natur. Investorer og handlende satser på stigningen og faldet i priserne. Derfor vil spekulation fortsat være en nøglefaktor i Bitcoin Cash-fremtiden. Langsigtet vækst forbliver dog faktor, når det kommer til investering i Bitcoin Cash.

Opdatering: 5. september 2019

  • Den høje koncentration af sælgere på $ 300 begrænser bullish fremskridt.
  • Elliot Wave Oscillator viser en række bearish sessioner, der sandsynligvis ender i en breakout.

Opdatering: 26. september 2019

Efter det ødelæggende fald på 10% tirsdag åbnede Bitcoin Pandora-boksen, der banede vejen for en overgang fra en bullish tendens til en bearish tendens. Det næste mål på ulempen er $ 7.200. Det daglige diagram viser fald under det 200 glidende gennemsnit (MA), der har været afværget eller kortvarig. I øjeblikket udveksler BTC hænder omkring $ 8.400 på Coinbase. Stadig forsvar af $ 8.000 support er 200-dages MA.

Fra et kortsigtet perspektiv har Bitcoin en bearish bias. Den glidende gennemsnitlige konvergensdivergens (MACD) viser et stærkt negativt billede. Den store forskel betyder, at bjørnen har kontrol med prisen. På en lysere side med reducerende lydstyrke er det sandsynligvis, at dypperne er lave.

Dannelsen af ​​et faldende kilemønster er en langsigtet sølvforing for Bitcoin-investorer. En breakout kan tage et stykke tid, men dens tilgang kan drive Bitcoin over $ 10.000 og endda mod $ 11.000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me