Sådan og hvor kan man købe Bitcoin i Storbritannien (TOP-børser gennemgået)

Det Forenede Kongerige har været en teknisk kyndig nation. Landet har været det, der gav verden den historiske industrielle revolution, der ændrer den måde, tingene fungerer på i fremstillingsindustrien. Selvom landet faldt lidt bagud i moderne teknologi lidt med stigningen i USA og Japan, genvinder det sin plads og vedtager nyere digital teknologi i et ganske tempo. Og tallene siger det også.

 • Tech udvider 2,6 gange hurtigere end resten af ​​den britiske økonomi, ifølge Tech Nation’s 2018-rapport.
 • Den digitale teknologisektor er næsten £ 184 mia. Til britisk økonomi, sammenlignet med £ 170 mia. I 2016.

London er langsomt sneget sig til det næststørste sted, der er mest forbundet med teknologi i verden, efter Silicon Valley og er endnu bedre, når det kommer til andelen af ​​oversøiske kunder. Mens London tilfældigvis er epicentret, er den teknologiske vækst ikke begrænset til byens geografiske grænser. Ifølge den samme rapport spreder teknologivæksten langsomt de 16 byer i Storbritannien, der inkluderer byer som Newbury, Reading, Stafford, Huntingdon osv. For at nævne nogle få.

Crypto og Blockchain i Storbritannien

Ligesom mange lande i verden er krypto- og blockchain-industrien ret spirende i Storbritannien. I henhold til landets økonomiske vagthund Financial Conduct Authority (FCA) Britiske hovedkontorer udgør omkring 1 procent af den daglige globale handel. Som et finansielt knudepunkt og et center for startups og modne finansielle virksomheder har London tiltrukket store kryptofirmaer. En nylig undersøgelse foretaget af den finansielle vagthund ved hjælp af Kantar gav TNS nogle interessante fakta om, hvordan industrien formede sig, og hvordan publikummet for kryptokurrency stadig er ret begyndende, men voksende. I december 2018 interviewede Kantar 2132 mennesker for at få deres syn på den nyeste form for teknologi, der har potentiale til at ændre den måde, verden fungerer på. Resultaterne af rapporten viste, at der i øjeblikket er et meget lille antal, der hælder mod kryptokurver, hvilket også betyder, at der stadig er et stort marked tilbage at fange. Resultaterne af rapporten var som følger –

 • Over 70% af de adspurgte har ikke hørt om kryptokurver eller vidste ikke, hvordan de skulle defineres.
 • Køb af kryptokurver er ikke særlig populær i landet, og estimatet var derfor, at kun 3% af den samlede prøve tidligere har købt kryptoer.
 • Ejere af kryptokurrency har tendens til at bruge deres egne penge til at købe dem. Ingen af ​​respondenterne rapporterede om at låne penge fra finansielle virksomheder eller venner / familie.
 • Kun 8% af alle ejere af kryptokurrency gennemførte ‘dyb forskning’, inden de købte, hvor 16% ikke foretog nogen tidligere undersøgelse.
 • Over 1 ud af 3 har aldrig kontrolleret værdien af ​​deres kryptokurrency siden køb.
 • Cirka 40% af kryptokurrency-ejere forventer at holde det i 3 eller flere år, mens halvdelen af ​​dem rapporterer at have solgt noget af eller hele det allerede.

Udviklingsregler

Mens de ovennævnte tal stadig er meget naive for at give et komplet billede af branchen og det potentiale, den har i Det Forenede Kongerige. Regulatoren forstår også dette og har holdt øje med, hvordan man bygger en reguleringsmur omkring dette. Meget af det drejer sig stadig om Brexit, da det igen vil bestemme reguleringsforløbet, når Storbritannien frigiver sig fra Den Europæiske Union.

For at få sin holdning klar og have fuld kontrol over situationen i dag og i morgen oprettede den britiske tilsynsmyndighed en Cryptoasset Taskforce i begyndelsen af ​​2018 og konkluderede i en rapport, at Det Forenede Kongerige skal være proaktiv i reguleringen af ​​kryptovaluta og blockchain for at finde en balance mellem at sikre markedets sikkerhed og gennemsigtighed og opretholde sin førende position inden for finansiel innovation.

Med en klar målt tilgang til at udvikle sine regler omkring kryptokurver har Storbritannien stadig ikke en specifik kryptovalutalov, og kryptokurver betragtes stadig ikke som et lovligt betalingsmiddel i landet. Men landet indser, at det bliver nødt til at behandle denne seneste innovation med en “unik identitet”.

De bedste børser i Storbritannien for at købe Bitcoin

Forståelse for muligheden og mængden af ​​marked, der stadig er tilbage at fange, har mange børser – globalt og lokalt – åbnet butik og hjælper britiske borgere med at købe bitcoins. Disse børser skal stadig følge en registreringsproces med FCA, der holder de “dårlige spillere” ude af branchen. Da den årvågen regulator holder de dårlige børser ude af landet, lad os se, hvilke er de bedste markedspladser / børser, der giver briterne mulighed for at købe bitcoin.

Coinbase

En af de største krypto-udvekslinger i verden er jeg også førende her i Storbritannien. Coinbase synonymer til tillid og retfærdighed i kryptoverdenen, da udvekslingen er sikker og aldrig er blevet hacket. Coinbase repræsenterer en nem og hurtig måde for nye brugere at købe bitcoins på. Det understøtter kunder i over 30 lande, herunder USA, Europa (foruden Tyskland), Storbritannien, Singapore, Canada og Australien, og denne liste bliver større dag for dag. Det giver brugerne mulighed for at købe bitcoins med betalingskort, bankoverførsel, SEPA-overførsel og mere.

Fordele

 • Tillid værd
 • Høj likviditet og grænser
 • Let at bruge, nybegyndervenlig
 • Forskellige betalingsmuligheder

Ulemper

 • Bankoverførselskøb tager ca. 3 til 5 dage at gennemføre
 • Coinbase har beføjelser til at spore brugernes forbrug af Bitcoin

Coinbase-udveksling af bitcoin i Storbritannien

Coinmama

Luno

Coinmama er et af de mest populære steder, som britere køber deres Bitcoin fra og har en global kundestyrke på 200.000 kunder. Det giver brugere fra hele verden mulighed for at købe Bitcoin ved hjælp af deres debet- og kreditkort, som det opkræver 6% gebyrer for hver transaktion. For europæiske kunder accepterer det også betalinger ved hjælp af SEPA, hvor transaktionsgebyrer er forholdsvis lavere. Coinmama-platformen er ret sikker, og transaktionshastighederne er hurtigere. Coinmama understøtter i øjeblikket BTC, ETH, ETC, BCH, LTC, ADA, QTUM, XRP og USD og EURO i Fiats

Plus

 • Global tilstedeværelse – Brugere kan købe fra ethvert land
 • Giver en af ​​de højeste grænser for køb af bitcoins med et kreditkort
 • Sikker og pålidelig

Minusser

 • Med hensyn til gebyrer for debet- og kreditkortkøb er Coinmama bestemt en af ​​de højeste.

bytte til bitcoin

Luno

Plus

 • En betroet udveksling, der har eksisteret i lang tid
 • Indskud og udbetalinger til e-mail-adresse eller mobilnummer er næsten gratis

Minusser

 • Har ikke kundeservice support
 • Begrænsede funktioner (for lande uden for deres børsliste)

luno krypto udveksling

Bittylicious

Igen et lokalt britisk markedssted, der er blevet et populært sted at købe Bitcoins. Det er ikke direkte en børs, da det ikke er en handelsplads, men mere en P2P-udvekslingsplatform, og der er faktisk ingen mønter gemt på den centraliserede server. Kunder kan købe bitcoin med det samme via Barclays Pingit, hurtigere betalingsaktiveret bankoverførsel, Paym eller kredit- / betalingskort.

Plus

 • Sikker og sikker, da den kun har P2P
 • Simpelt interface

Minusser

 • Ingen klarhed i priserne
 • Ikke en handelsplatform
 • Høj markering
 • Ikke let at USA ud af Europa

bittylicious bitcoin exchange Storbritannien

Bitpanda

Bitpanda er en populær europæisk børs, der finder sit hovedkvarter i Østrig. Det blev startet i 2014 og hævder, at de var “i samordning med de lokale myndigheder”, men der gives ikke nogen specifik licens. Men der har ikke været mange klager over børsen siden starten, hvilken slags rydder dens troværdighed. Børsen understøtter kun Bitcoin, Ethereum, Dash, Bitcoin Cash og Litecoin og tillader kun handel mod euro. De har høje betalingsgrænser og lave gebyrer på tværs af deres brede vifte af betalingsmetoder. Bitpanda giver kunderne mulighed for at købe bitcoins med et kreditkort, betalingskort, SOFORT, Skrill, NETELLER, giropay, eps, SEPA og Online Bankoverførsel.

Plus

 • Ingen større hacks rapporteret endnu, hvilket gør det sikkert og sikkert
 • En række betalingsmuligheder for brugeren at vælge imellem
 • Enkel og brugervenlig grænseflade

Minusser

 • Ikke-oplyste gebyrer, der i øjeblikket virker som 2% baseret på beregningen
 • Færre support til altcoins

bitpanda

CEX.io

CEX.IO blev grundlagt i 2013 som en minedrift. Det London-baserede selskab omdannede senere til en fuldgyldig krypto-valutaveksling. Børsen har hovedkontor i Storbritannien og er en betalingsudbyder for at acceptere klientmidler, men de overvåges ikke af Financial Conduct Authority (FCA). Flere mønter er tilgængelige for handel på CEX.IO inklusive BTC, ETH, DASH og ZEC for EUR, USD og GBP. CEX.io lader brugerne købe bitcoin med et kreditkort, ACH-bankoverførsel, SEPA-overførsel, kontanter eller AstroPay. Køb foretaget med et kreditkort giver dig straks adgang til din bitcoin. CEX.io arbejder i USA, Europa og visse lande i Sydamerika.

Plus

 • Støtte til mange lande og regioner
 • Lavt 0,2% handelsgebyr
 • Etableret og betroet udveksling
 • Anstændigt antal mønter og markeder

Minusser

 • En masse negative brugeranmeldelser på internettet
 • Dårlige kortindstillinger
 • Ingen eksotiske Altcoins

cex

LocalBitcoins

Ligesom mange lande rundt omkring i verden finder Localbitcoins også sine fans i Storbritannien. LocalBitcoin er en global peer-2-peer-kryptokursudveksling, hvor brugere kan handle kryptokurver for fiat-valutaer og omvendt mellem hinanden. Børsen er meget populær på steder, hvor regeringen slå ned på kryptokurver og udveksling. At købe og sælge på LocalBitcoin er lidt mere risikabelt, da der kunne være svindlere, der forsøger at lokke ægte købere og sælgere. Selvom Local Bitcoins tilbyder en spærretjeneste, der midlertidigt holder mønterne, indtil betalingen er bekræftet, er der adskillige klager over problemer med falske betalinger

Plus

 • Kæmpe kundebase
 • Escrow Service
 • Masser af betalingsmetoder
 • Kan være privat, hurtig og nem
 • Personlige handler kræver ingen personlige oplysninger

Minusser

 • Risikabel
 • Høje gebyrer

localbitcoins

Bitcoin.de

Bitcoin.de ejes af Bitcoin Deutschland AG, som er en “bundet agent” for FIDOR Bank AG. Dette partnerskab med en innovativ (og måske vigtigere, stærkt reguleret) bank bringer virksomheden meget stabilitet. Det er værd at påpege, at FIDOR Bank er en af ​​Tysklands første “2.0 bank”, der primært fokuserer på digitale aktiver. har også partnerskaber med Kraken og Ripple. Handel på platformen er ikke øjeblikkelig (for det meste) i modsætning til den måde, det er på de fleste børser. Bitcoin.de er endnu ikke blevet hacket, og over 98% af mønterne opbevares i kølerum. Børsen tilbyder kun Bitcoin og Bitcoin Cash mod Euro. Brugere kan købe bitcoin online fra andre Bitcoin.de-brugere via SEPA-bankoverførsler.

Plus

 • Sikker som tilsluttet en bank
 • Aldrig blevet hacket endnu
 • Kold opbevaring af aktiver gør det mere sikkert
 • Accepterer bankoverførsler

Minusser

 • Realtidshandel kun til indehavere af FIDOR-bankkonti
 • Kun 2 aktiver handles i øjeblikket – BTC BCC
 • Handler kun i euro
 • Dårligt kortværktøj

bitcoin.de

Cointed

Cointed tilbyder masser af kryptovaluta-tjenester, herunder et netværk af pengeautomater, grøn minedrift, betalingstjenester, onlinebutik til hardware-tegnebøger og en udvekslingsplatform for kryptokurrency. I denne gennemgang vil vi fokusere på Cointed crypto-exchange. Sammen med Bitcoin tilbyder Cointend også support til ETH, DASH, ETC, LTC, XMR og Zcash. Dette er helt klart en EU-centreret udveksling, da den kun fungerer med Euro. Brugere kan i øjeblikket ikke indbetale i USD eller nogen anden fiat-valuta.

Plus

 • Fiat understøttet
 • Kreditkort, EU-bankoverførsler understøttes
 • God platform og et anstændigt udvalg af mønter

Minusser

 • Europæisk centreret
 • Handler kun i EUR
 • Høje handelsgebyrer
 • Udnyttelse ikke tilgængelig

mønter

Paymium

Paymium var den første europæiske Bitcoin-udveksling, der blev grundlagt i 2011. Det leverer en EUR / BTC-udvekslingstjeneste og overholder alle relevante europæiske regler. Kunder kan købe bitcoins via SEPA, bankoverførsel eller kreditkort. Paymium tilbyder integration af Bitcoin-betalingstjenester til købmænd, som ikke tilbydes af mange børser. Tjenesten leveres med 0% gebyrer og automatisk konvertering til euro.

Plus

 • Stor europæisk børs
 • Understøttede kreditkort
 • God platform og begrænsede ubekræftede konti

Minusser

 • Ikke reguleret
 • Understøtter kun Bitcoin
 • Løftestang ikke tilgængelig

paymium

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me