Ethereums fremtid: Er den død, eller vil den stige?

Det var ikke længe siden, at Ethereum blev kaldt det projekt, der skulle ændre verden fra at blive centraliseret til den decentrale. Mens Bitcoin og dets blockchain lagde grundlaget for decentralisering, var det Ethereum, der gav en vision om at være fleksibel og dynamisk blockchain, der kunne løse problemer i den virkelige verden.

Ethereum introducerede verden til smarte kontrakter og blev den største platform til at starte projekter og Dapps at skabe en verden af ​​altcoins. Der var alle mulige forudsigelser om, hvordan Ethereum ville overtage Bitcoin, det er kampen om at være den øverste mønt. Men så kom 2018, og Ethereum var i al søgt efter problemer, og udfordrende Bitcoin var fortidens nyhed. I øjeblikket er Ethereum stadig i svær, hvordan dets nuværende og fremtid ser ud. Der er forskellige måder, hvorpå Ethereum kan bevæge sig, og artiklen vil forsøge at udforske det samme.

For at forstå, hvor Ethereum kan lede som teknologi eller som en investering, skal man dybt dybe ned i historien om den næstmest berømte mønt.

Hvad er Ethereum

Ethereum er en open source offentlig tjeneste, der bruger blockchain som baseteknologi til at lette smarte kontrakter og kryptokurrencyhandel sikkert uden en tredjepart.. Der er to konti tilgængelige via Ethereum: eksternt ejede konti (kontrolleret af private nøgler påvirket af menneskelige brugere) og kontraktkonti. Mønten Ethereum kaldes udvekslingsmediet, og det giver udviklere mulighed for at implementere alle slags decentraliserede apps.

På grund af sin egenskab ved at være vært for andre projekter og Dapp betragter mange mennesker Ethereum, lige som en platform, men det tilbyder mange flere ting knyttet til det, såsom smarte kontrakter, Ethereum Virtual Machine (EVM) og dens faktiske valuta, Ether, for peer-to-peer-kontrakter.

Du kan måske også lide: Ethereum kæmper EOS for fremtiden for Dapps og Smart Contract Supremacy

Ethereums historie

Idéen om Ethereum blev først introduceret af Vitalik Buterin i slutningen af ​​2013 som et resultat af hans erfaring i Bitcoin-samfundet. Kort efter udgav Vitalik Ethereum-hvidbogen, hvor han beskriver det tekniske design detaljeret til Ethereum-protokollen og arkitekturen for smarte kontrakter.

Derefter, i januar 2014, blev Ethereum formelt annonceret af Vitalik på The North American Bitcoin Conference i Miami, USA. Omkring samme tid begyndte Vitalik også at arbejde med Dr. Gavin Wood, og sammen stiftede de Ethereum.

I april 2014 udgav Dr. Gavin Ethereum Yellow Paper, der fungerede som den tekniske specifikation for Ethereum Virtual Machine (EVM). Kort fortalt fokuserer EVM på at yde sikkerhed og eliminere ikke-betroet kode for at forhindre denial-of-service-angreb fra computere over hele verden.

De juridiske kompleksiteter ved at skaffe midler gennem en forsalg førte til oprettelsen af ​​Ethereum Foundation (Stiftung Ethereum) i juni 2014 i Zug, Schweiz. Ethereum lancerede præ-salg af ethermønter, Ethereums netværksudvekslingsmiddel, i 42 dage mellem juli og august 2014 og skaffede finansiering på 18,4 millioner dollars til gengæld for 60.102.216 ether.

Med de indsamlede penge kunne firmaet kendt som Ethereum Foundation tilbagebetale juridisk gæld, månederne med at udvikle indsats og økonomien i den igangværende udvikling af Ethereum..

Udviklingen af ​​Ethereum

Efter den vellykkede forsalg af token og efterfølgende kapitalforhøjelse begyndte en anden organisation, der var ansvarlig for udviklingen kaldet ETH DEV, sit arbejde på kontrakt fra Ethereum Foundation. Udviklerinteressen for Ethereum voksede støt i hele 2014, og ETH DEV-teamet leverede en række Proof-of-Concept (PoC) frigivelser, som udviklingssamfundet kunne evaluere. Der var konstante opdateringer, og hyppige indlæg fra ETH DEV-teamet, der blev holdt informeret om samfundet om Ethereum-bloggen, holdt også momentumet rullende for Ethereum.

I april 2015 annoncerede holdet også DEV-tilskudsprogrammet, der gav finansiering til forslag og bidrag fra udviklere til både Ethereum-platformen og til projekterne baseret på Ethereum. Mens der allerede var hundredvis af udviklere, der bidrog med deres tid og tanker til Ethereum-projekter og open source-projekter, tjente dette program til at belønne og støtte disse udviklere for deres bidrag. DEV-tilskudsprogrammet fortsætter med at fungere i dag, og finansieringen af ​​programmet blev for nylig fornyet i januar 2016.

Oven i købet, Ethereum Frontier-netværket blev lanceret den 30. juli 2015. Dette gjorde det muligt for udviklere at begynde at skrive smarte kontrakter og decentrale apps på det live Ethereum-netværk. Minearbejdere begyndte at slutte sig til Ethereum-netværket for at hjælpe med at sikre Ethereum-blockchain og tjene ether fra minedrift. Selvom Frontier-udgivelsen var beregnet til brug af udviklere som en betaversion, resulterede den i at være mere kapabel og pålidelig end nogen havde forventet.

Læs også: Ethereum Cloud Mining: Sådan guide & Bedste serviceudbydere / websteder

Fra starten i august 2015 til januar 2017 var Ethereum stort set et igangværende arbejde og led af flere fejl, der forhindrede virksomheder i at ønske at bygge videre på sin nye smarte kontraktinfrastruktur. Den samme ustabile infrastruktur var ansvarlig for møntens ydeevne i 2017. I hele 2016 svømmede Ethereums pris imidlertid mellem $ 1 og $ 7, selvom den nåede $ 11, før det berygtede DAO-hack fandt sted.

Mens indgangen i 2017 var på wobbly grunde, var 2017 året, der ændrede Ethereums formue for evigt. Ethereum lancerede smarte kontrakter til testen. Dette gjorde det muligt for startups at aflede tokens med relativ værdi i forhold til Ether, i det, der nu kaldes en ICO eller det første møntudbud. Og med Ethereum-stabilisering og flere og flere projekter, der kører mod ICO, blev 2017 “ICO-året” og så lanceringen af ​​populære tokens bygget på Ethereum som Golem, OmiseGO, Augur, TenX, Status, Monaco, Decentraland og hundreder af andre, der oplever enorm vækst.

Ethereum og dets problemer i 2018

2018 viste sig at være et helt modsat for Ethereum sammenlignet med 2017, da blockchain af Ethereum begyndte at stå over for problemer. Den smarte kontrakt blockchain, der blev indvarslet som fremtidens teknologi og den såkaldte 2.0-version af den distribuerede hovedbogsteknologi begyndte snart at miste sit spor. 2018 afslørede nogle kritiske problemer for Ethereum, der kunne skabe eller bryde dens fremtid. De problemer, der blev fremsendt, inkluderede-

  1. ICO og Dapp blev til vrøvl: Med en platform på plads blev Ethereum snart en platform, der kunne understøtte mange forskellige applikationer til decentrale applikationer (dApps). På grund af denne åbne og tilgængelige blockchain hoppede mange udviklere ombord og begyndte at bruge ICO’er til at finansiere deres bestræbelser og tilbød deres oprindelige ERC-20-tokens til alle kommende for at skaffe midler til at gennemføre deres blockchain-projekter. Med så mange apps og projekter følte Ethereum den fulde kraft af en massiv belastning af transaktioner, og det mislykkedes dybt at håndtere overbelastningen. Ethereum-netværket kan kun behandle omkring 15 transaktioner pr. Sekund, og Cryptokitties gjorde det klart, at der skulle være en skaleringsløsning eller opgradering, så Ethereum tog det næste skridt.
  2. Kan ikke hurtigt opgradere: Ethereum hele 2018 stod over for skaleringsproblemer. Der var forslag om, at opgraderingerne til Ethereum ville være en løsning til skaleringsproblemer. Dette omfattede sharding, statskanaler og plasma, men der er også betydelige opgraderinger som Konstantinopel og Casper. Ethereum kunne kun opgradere til Konstantinopel også efter en masse besvær og stadig ingen konkret løsning.
  3. Stigende konkurrence: Mange projekter, der var på Ethereum, blev uafhængige og begyndte at udgøre en konkurrence for Ethereum og fjernede en masse Dapp og projekter fra Ethereum. Platforme som Tron og EOS var mindre overbelastede og leverede upåklagelige hastigheder, der forbedrer Dapp-oplevelsen.

Hvad der ligger foran Ethereum?

Ethereum har set sin andel af succeser og fiaskoer på bare 2 år. Mens 2017 tog det hele højdepunkter 2018, bough det til jorden. Dette gav en masse spekulationer om, hvor Ethereum var på vej. Mange mennesker kaldte det boblen, der var et andet sæt mennesker, der kalder det stadig en sovende kæmpe. Her er listen over ting, der kan gå rigtigt eller forkert for Ethereum.

Hvis ting bliver positive for Ethereum | Vil Ethereum stige?

1. Ethereum en modnet mønt og ICO’er: Ethereum har stadig omkring 5000 projekter, der rejste penge gennem ICO’er, og de projekter bevæger sig i retning af at overholde myndighedernes regulering, hvilket skaber mere gennemsigtige, verificerbare og juridisk kompatible virksomheder. Efterhånden som reglerne omkring ICO’er bliver mere klare over hele kloden, kan dette projekt begynde at acceptere yderligere investeringer ved hjælp af Ethereum, som om der kunne være oversvømmelsesporte til flere ICO’er.

2. Hvis Ethereum opgraderer hurtigt og 2.0 er en game-changer: Mens Ethereum står over for skalerbarhedsproblemer, har det en plante til at bekæmpe det. Der er opgraderinger, der venter i gyden til Ethereum i gyden, og dem, Ethereum er i stand til at vedtage sharding, statskanaler og plasma sammen med Casper, Ethereum vil være meget stærkere blockchain og vil genvinde sin herlighed. Ethereums grundlægger Vitalik Buterin er fokuseret på Ethereum 2.0 og henviste til det som ”en kombination af en masse forskellige funktioner, som vi har forsket i, snakket om og aktivt bygget i flere år, og som endelig kommer sammen i denne ene sammenhængende helhed. ” Disse ord er værd at overveje, endnu mere, da Ethereum har en førende fordel i smarte kontrakter.

3. Ethereum 2.0 kunne genoplive Ethereum Mining: Som en del af 2.0-opgraderingen besluttede Vitalik Buterin og hans team at bygge en helt ny blockchain til Ethereum-netværket – en, der udelukkende fungerer via et proof-of-stake (PoS) -system. Med hensyn til minedrift var dette vigtigt, da proof-of-stake-systemet ikke kræver banebrydende GPU’er, stakke af minerigge eller tunge kraftnet. PoS kræver kun, at folk ”sætter” deres mønter, og det mindste indsatsbeløb er 32 thers, der reducerer energiomkostningerne med 99%. Hvis teamet kan bringe ETH 2.0 online med succes, kan den nye kode fuldføre transaktioner med kun 1 procent af den energi, der forbruges i dag.

Hvis ting bliver negative for Ethereum | Er Ethereum død?

1. Ethereum kan ikke skaleres globalt: Hvis Ethereum ikke opgraderer, kan den ikke skaleres i den nuværende implementering. Dette har ført til, at mange mennesker tror, ​​at Ethereum vil mislykkes, før eller senere. Ethereum blockchain tillader i øjeblikket kun 15 transaktioner pr. Sekund. Visa understøtter op til 45.000. Dette skalerbarhedsproblem er en væsentlig barriere for almindelig adoption. Det har fået mange eksperter til at tro, at Ethereum var ved at dø – og deres forudsigelser om Ethereum-priser var næsten nul.

2. Konkurrencer vil lamme Ethereum: Siden Ethereum eksploderede på markedet, skabte mange projekter, selv mens de var bosiddende på Ethereums blockchain, nøjagtigt de samme projekter og lovede ekstraordinære forbedringer, hvor Ethereum mislykkedes. Disse selskabers succes kan være en væsentlig årsag til, at Ethereum mislykkes og ender med at være en frygtelig investering. Enhver høj forudsigelse af Ethereum-prisen vil være for ingenting, hvis disse Ethereum Killers lykkes. Disse projekter inkluderer TRON og EOS for nu, men listen over fremtidige projekter er uendelig. Dette inkluderer Ethereum Classic, Straits, Waves, Lisk, Cosmos (ATOM) og Cardano (ADA), som vokser med en stor hastighed.

3. Ethereumminedrift dør: Hvis Ethereum ikke opgraderer, bliver Mining of Ethereum dyrt. Den nuværende POW vil betyde, at folk over hele verden ville sikre Ethereum-blockchain ved hjælp af deres GPU-drevne minedrift til at behandle transaktioner. Dette vil være umuligt i de kommende år, da denne minedrift bruger mere elektricitet end mange lande.

Baseret på en rapport offentliggjort af Det Internationale Energiagentur, hvis Ethereum var et land, ville det rangere højere end Mongoliet med hensyn til energiforbrug. Dette betyder, at regeringen snart vil slå ned på disse minearbejdere.

Konklusion

Det er let at afskrive Ethereum og forudsige, at død er gået efter et hårdt år, og der har været meget, der har forringet potentialet i ‘World Computer’, men Ethereum er stadig et stort projekt til at afskrive det. Ethereum har set sine problemer og søger at løse dem i de kommende år. Der kan ikke betyde en massiv løft i 2019, men måske starten på robust og nødvendig vækst. Dens eneste tid vil sige.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me