5 Crypto Airdrop Coins List (August 2019) + Trin-for-trin guide til at få dem

Cryptocurrency, med sig selv, har købt en masse nye koncepter for folk at forblive limet til dem. Freebies, marketinggimmicks og strategier har ændret sig på en måde, siden kryptoer og blockchains er ankommet og bringer den helt nye facet. En sådan strategi er Airdrops, og nogle projekter har faktisk brugt dem effektivt.

Hvad er en Airdrop?

Per definition er en airdrop et taktisk træk taget af et projekt, hvorved det distribuerer sine tokens til tegnebøgerne hos visse brugere, helt gratis. Det er bogstaveligt talt gratis penge afleveret til møntindehavere af forskellige årsager. Mens det lyder ret fascinerende for brugerne, er airdrops beregnet marketingværktøj, som faktisk sparer virksomheder en masse penge i det lange løb.

Årsag til, at projekter gør luftdrop

Der er faktisk flere grunde til, at virksomheder måske vil foretage luftdrop. De mest populære er som følger –

 • Skaber bevidsthed: En af de vigtigste og mest almindelige grunde til, at projekter udfører luftdrop, er at skabe bevidsthed om et nyt projekt. Dette gør det muligt for projekter, der ikke let fanger investorernes opmærksomhed under en ICO / IEO.
 • Forståelse af brugerne: Nogle airdrops beder brugerne om at udfylde en formular med en række spørgsmål. Ved dette forsøger projekterne at få mere information om sine brugere, en potentiel bruger, der vil hjælpe projektteamet med at trække mere fokuserede marketingløsninger og strategier mod deres ideelle målgruppe.
 • Belønning eller inspirerende loyalitet: Loyalitet blandt krypto-brugere er en meget sjælden ting. Den gennemsnitlige bruger ønsker at tjene så mange penge som muligt, og den måde de gør det på er ved konstant at løbe bag det ”næste store token” og efterlade de nyankomne. Derfor er nogle luftfugler konstrueret på en sådan måde, at jo flere poletter brugeren / investoren har, jo mere modtager de i efterfølgende luftfugle. Så hvis en bruger faktisk er loyal over for et token og holder en betydelig mængde af det i sin tegnebog, kan de blive belønnet med flere tokens af virksomheden.
 • Bredere distribution af poletter: En ICO kan blive dårlig ved en hvalintervention. En hval med alle sine pengemagter kan kapre og overtage. Derfor er Airdrops et virkelig vigtigt værktøj til jævnt at distribuere sit token. Airdrops er en ret effektiv metode til at opnå bred og jævn distribution.
 • Hårde gafler: Per definition er en gaffel en tilstand, hvorved blockchain-tilstanden adskiller sig i kæder, hvor en del af netværket har et andet perspektiv på transaktionens historie end en anden del af netværket. Så i anledning af en hård gaffel kan brugere af den originale mønt få de nye mønter som et resultat af en luftdrop.

Du kan også være interesseret i  Sådan vælger du din første ICO at investere i?

Hotteste løbende og kommende luftdyr

1. Tron

Nøglespecifikationer

 • Airdrop starter 15. juli 2019
 • Airdrop slutter 15. august 2019
 • Airdrop Link: Gå til Link
 • Samlet værdi: 30.000.000 USDT

TRON er et stort decentraliseret netværk, der giver enhver mulighed for frit at oprette indhold, apps og tjenester. Det har været en af ​​de mest flamboyante mønter i 2018, og han ledes af Justin Sun. Airdrop blev annonceret af Raybo Technology, et teknologiselskab med base i Beijing, Kina, der annoncerede en 30-dages gave fra 15. juli, der tilbød at betale en bonus til den, der har TRC20-baseret USDT. Indehaverne modtager en airdrop-bonus dagligt med en årlig procentsats på op til 100%.

For at deltage i denne airdrop skal brugerne konvertere deres eksisterende USDT til USDT-TRON. Bonusrenterne sendes automatisk til platforme, der understøtter USDT-TRON automatisk. Platforme, der understøtter denne airdrop er –

platforme til Tron airdrop

Trin-for-trin vejledning
 1. Hold ethvert beløb af TRC-20-baseret USDT i brugernes private tegnebog eller understøttede børser.
 2. TRON Foundation udsender i alt 30.000.000 USDT til berettigede tegnebøger.
 3. Airdrop starter fra 15. juli, 09:00 til 15. august, 08:59.
 4. Indehaverne modtager en airdrop-bonus dagligt.
 5. Det belønnede beløb beregnes ud fra brugerne TRC20 USDT-saldo * APR / 365.
 6. APR betyder årlig procentsats. APR på airdropens første dag er 100%. Så hvis de har $ 1000
 7. SDT-TRON, så beregnes det til $ 1000/365 = $ 2,74.

tron airdrop

Læs også: Tron (TRX) Price Prediction: Projected Analysis of 2019

2. Binance Jersey

Nøglespecifikationer

 • Airdrop starter 9. juli 2019
 • Airdrop Link: Gå til Link
 • Samlet værdi: 100.000 €

Binance Jersey er en ny krypto-fiat-udveksling bygget på teknologi udviklet af Binance, verdens førende kryptobørs og en af ​​de hurtigste succeshistorier i blockchain-branchen. Binance Jersey er specialiseret i fiat-til-krypto-valutahandel, hvor de kan købe og sælge Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) med pund (GBP) og euro (EUR).

Binance Jersey afleverer 10 EUR til alle brugere, der tilmelder sig og gennemfører KYC-processen. De kan også tjene op til 100 € ved at invitere venner.

Trin-for-trin guide:
 1. Besøg Binance Jersey og klik på “Registrer”.
 2. Tilmeld dig og bekræft e-mail-adressen.
 3. Log ind på Binance Jersey.
 4. Klik på “Bekræft” i profilindstillingerne, og fuldfør kontoverificering (KYC).
 5. Belønninger udstedes inden for 7 arbejdsdage efter kampagnens slutning. Brugeren kan logge ind og se deres belønning via afsnittet Distributionshistorik i Kontocenteret.
 6. Belønninger kan kun bruges til at betale for transaktions- og udbetalingsgebyrer og kan ikke trækkes tilbage.

3. Grundlæggende opmærksomhedstoken

Nøglespecifikationer

Basic Attention Token er symbolet for den digitale reklamebranche oprettet af grundlæggeren af ​​Javascript. Det betaler udgivere for deres indhold og brugerne for deres opmærksomhed, mens de giver annoncører mere til gengæld for deres annoncer. Basic Attention Token deler 70% af sine annonceindtægter med deres brugere. Du skal blot downloade Brave-browseren, aktivere “Brave Ads” i browseren og få besked om annoncer for at tjene gratis BAT, mens du surfer på nettet. En bruger kan også optjene BAT ved at kræve tilfældige token-tilskud til en værdi af 25-40 BAT. Nye token-tilskud bliver typisk tilgængelige månedligt. Brugere kan kræve token-tilskud en gang hver 30. dag efter først til mølle-princippet. Brugere skal bemærke, at modige annoncer er geografisk begrænset til følgende lande: USA, Storbritannien, Canada, Tyskland og Frankrig. Flere geografiske områder vil snart være tilgængelige.

Trin-for-trin vejledning
 1. En bruger kan downloade og installere Brave browser på en stationær enhed.
 2. Når den downloadede bruger skal starte Brave browser og klikke på BAT-trekantslogoen ved siden af ​​adresselinjen.
 3. Der vises en popup, hvor brugeren skal aktivere belønninger ved at klikke på “Deltag i belønninger”.
 4. Naviger nu til belønningsindstillinger fra pop op eller ved at skrive “modig: // belønninger /” og sørg for, at “Modige annoncer” er slået til.
 5. Fra nu af vil brugeren blive præsenteret for tilbud i form af meddelelser på et tidspunkt, som browseren finder passende og ikke forstyrrende.
 6. Bliv involveret i disse meddelelser, se annoncerne, og en bruger har mulighed for at tjene 70% indtægtsandel fra den viste annonce, mens Brave kun modtager de resterende 30%.
 7. Ved afslutningen af ​​den månedlige cyklus Brave Rewards kan brugeren gøre krav på deres akkumulerede tokens. BAT kan automatisk doneres hver måned til de mest besøgte websteder eller bruges til at tip favoritindholdsskabere eller venner. Snart vil de også kunne bruge BAT til premiumindhold samt indløse det til belønninger i den virkelige verden såsom hotelophold, restaurantkuponer og gavekort. Brave arbejder også på en mulighed for at lade brugerne trække BAT ud af deres tegnebog til personlig brug og konvertere deres BAT til lokal fiat-valuta gennem udvekslingspartnere.

4. Bitpanda

Nøglespecifikationer

 • Airdrop Link: Gå til link
 • Samlet værdi: 20.000.000 BEST
 • Startdato for Airdrop-krav: 9. juli 2019
 • Startdato for Airdrop-krav: 9. juli 2019

Bitpanda er en brugervenlig, ligetil handelsplatform, der sænker adgangsbarrierer og gør investeringer tilgængelige for alle. De leverer PSD2-betalingstjenesteudbyderlicens, avanceret sikkerhed og strømlinet brugeroplevelse. Bitpanda udsender i alt 20.000.000 BESTE tokens til deres medlemmer af samfundet. De holder en airdrop for bekræftede Bitpanda-brugere, og også en holder falder til PAN-indehavere. Deltag i begge luftdråber for at optjene flere BEDSTE tokens.

Trin-for-trin guide:

Airdrop 1: I alt 10.000.000 BEDSTE for bekræftede Bitpanda-brugere

 1. Besøg Bitpanda-webstedet.
 2. Brugeren skal tilmelde sig og bekræfte sin e-mail-adresse.
 3. Derefter skal de bekræfte kontoen ved at udfylde KYC.
 4. Hver verificeret Bitpanda-bruger, der hævder airdrop mellem 9. juli 2019 og 12. august 2019, modtager gratis BESTE tokens.

BEMÆRK: On skal være en verificeret bruger for at være berettiget til denne airdrop

Airdrop 2: I alt 10.000.000 BEDSTE til PAN-indehavere (Ingen verifikation påkrævet)

 1. Brugeren skal have mindst 500 PAN for at være berettiget til denne airdrop.
 2. Snapshotet af det samme ville finde sted den 13. august 2019 mellem kl. 13 og 14 (CET).
 3. Jo større antal PAN en bruger har, jo mere BEDSTE modtager de.
 4. Belønninger krediteres brugerens tegnebog lige efter datoen for øjebliksbillede.

5. Stjerner (XLM)

Nøglespecifikationer

 • Airdrop startdato: 20. juli 2019
 • Airdrop Link (Binance): Gå til link
 • Samlet værdi: NA

Stellar er en open source, decentral protokol til digital valuta til fiat-valutaoverførsler, der tillader grænseoverskridende transaktioner mellem ethvert par valutaer. Stellar-protokollen understøttes af en nonprofit, Stellar Development Foundation.

Binance begynder at lægge deres Stellar (XLM) varme og kolde tegnebøger fra den 20. juli 2019 og vil automatisk give airdrop-belønninger månedligt til XLM-indehavere. Yderligere 9.500.000 XLM fra tidligere indsatsaktiviteter distribueres også til XLM-indehavere. For at kvalificere dig til at indsætte belønninger skal du blot holde mindst 10 XLM i Binance-tegnebogen og modtage gratis XLM baseret på de samlede indsatsbelønninger fra Binance. Udsættelse sker automatisk af Binance, så der er ikke behov for nogen manuel handling.

Trin-for-trin guide:
 1. Brugeren skal oprette en konto på Binance.
 2. De bliver nødt til at holde mindst 10 XLM i deres Binance-tegnebog for at kvalificere sig til at sætte belønninger.
 3. Binance tager daglige snapshots fra og med 2019/07/20 kl. 00:00 UTC og distribuerer belønninger månedligt.
 4. XLM-indsatsfordeling beregnes som følger:
 1. XLM genereret af hver bruger = Samlet XLM-belønning modtaget af Binance * Bruger XLM-holdingsforhold.
 2. Bruger XLM-holdingsforhold = Bruger XLM-beholdninger / Samlet XLM-indsats af Binance.
 • Belønninger beregnes dagligt og fordeles den 5. i hver måned. Den indledende fordeling af XLM-indsatsbelønninger beregnes frem til 2019/09/01, og den gennemsnitlige XLM-saldo for bruger beregnes ud fra de daglige snapshots, og de 40 dage XLM-indsatsbelønninger fordeles den 1. september 2019.
 • Yderligere 9.500.000 XLM fra tidligere indsatsaktiviteter distribueres også til XLM-indehavere baseret på deres gennemsnitlige daglige beholdning.
 • Udsættelse sker automatisk af Binance, så der er ikke behov for nogen manuel handling.
 • Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me