Crypto Margin Trading: Binance går ind i spillet [Guide inkluderet]

At have hørt historier om, hvordan folk tjener formuer ved at investere tidligt i aktier, holder folk interesseret i kryptohandel. Og det er ikke kun interessen, handel med kryptokurrency er langsomt og støt ved at blive fremtrædende, da investorer og handlende nu har en tro på, at disse små stykker innovation er noget, der er kommet for at blive.

Dette tvinger endda institutionerne til at deltage i løbet, der nu kræver krypto-udveksling sofistikerede funktioner og tjenester, der er ret almindelige på aktier og andre finansielle markeder. Derfor udvikler mange kryptobørser sig for at imødekomme produkter og tjenester, der er ret almindeligt tilgængelige for aktier og andre finansielle produkter. En sådan fremtrædende tjeneste tilfældigvis er margin- eller gearingshandel, der langsomt tager sig op blandt kryptohandlere.

Oversigt over margenhandel

Marginhandel eller gearing er et farligt spil, der er blevet spillet på de finansielle markeder af modne forhandlere i nogen tid nu. Det er en strategi, hvor den erhvervsdrivende bruger lånte midler fra sin mægler til at handle aktiver, som til sidst bliver sikkerheden for lånt fonds mægleren.

Da denne handelsstrategi er meget risikabel, udføres den kun via en specialkonto kendt som marginhandelskontoen, som er forskellig fra den normale handelskonto, der bruges af alle investorer. Denne separate konto giver også investorer mulighed for at bruge yderligere strategier såsom short selling af aktivet, mens køb kan ske på samme måde enten i kontanter eller marginkontoer.

Marginhandel er kun mulig, da der er långivere til rådighed for at tjene renter, give gearing til handlende, så de kan investere eller handle i større beløb sammenlignet med hvad de har i hånden.

For at forklare marginhandel bedre, lad os se på et eksempel, hvis en erhvervsdrivende åbner en marginposition med 10X gearing, og hans baseaktiver er steget med 10% i værdi, ville hans position have givet 100% på grund af 10X gearingen. Dette ville ske, når standardhandler handles med en gearing på 1: 1.

Marginhandel kommer til kryptovalutaer

Som tidligere nævnt udforsker mange kryptobørser nu marginhandel for kryptovalutaer, så den erhvervsdrivende kan tage større eksponering for mønter og tokens. Men da aktivet, der overvejes her, er lidt anderledes, varierer reglerne for marginhandel også lidt, når det kommer til kryptoer. Følgende er de punkter, der gør kryptomarginhandel forskellig fra aktier og andre finansielle markeder.

Du kan muligvis også lide: De 7 bedste mønter for bevis på indsats (POS) i 2019, der er værd at investere

Peer to Peer-udlån til marginhandel: På aktier er de långivere, der giver gearing til margin, mæglere. Men i kryptokurver leveres denne gearing af børsen, og i nogle tilfælde som Poloniex giver den andre brugere også lån til handlende til marginhandel.

Luk overvågning og effektiv risikostyring: Da kryptomønter er ret volatile, skal marginhandlere holde øje med og have en effektiv risikostyringsmekanisme for at undgå store tab. Da kryptomarkeder ændrer deres tendens inden for få minutter og har ekstreme udsving, kan en lille forskydning af fokus føre til enorme tab for den erhvervsdrivende. Da dette tab er overlånte penge, er der chancer for, at den erhvervsdrivende også kan miste sine marginpenge og ender med at betale enorme renter på lånte penge. Derfor tyder de fleste børser på effektive risikostyringsværktøjer, så de ikke lander med en pulje af ufuldstændige transaktioner på grund af manglende sikkerhed og kapital.

Muligheden for at kort Bitcoin & Kryptovalutaer

Denne ejendommelige strategi er begrænset til kun marginhandel for at skabe korte positioner. En kort position betyder grundlæggende, at den erhvervsdrivende mener, at der vil være et fald i prisen på en hvilken som helst mønt eller et token, og han vil muligvis fortjeneste at handle med det pågældende aktiv. Teknisk set fungerer korte positioner ved først at sælge aktivet og derefter senere købe det. Du behøver ikke bekymre dig; udvekslingerne gør dette automatisk for os.

Den anden rolle for kortslutning af Bitcoin er muligheden for at afdække din portefølje. For eksempel, hvis en erhvervsdrivendes portefølje består af 10 Bitcoin, og han ønsker at sikre sig mod risikoen for Bitcoins tilbagegang, kan en 10X gearet kort position åbnes, og det svarer til 40% af hans Bitcoin-portefølje. For at åbne positionen er det krævede beløb kun en tiendedel af det (10 gange gearing). Det betyder, at den erhvervsdrivende bare skal have 1 Bitcoin. Så hans Bitcoins opbevares sikkert i kolde tegnebøger. Man må dog ikke glemme risikoen for handel med gearing (især likvidationsprisen for enhver position).

Marginfinansiering: sikrere indsats end margenhandel

For investorer, der ikke har risikotolerance til selv at engagere sig i marginhandel, er der en anden måde at tjene på de gearede handelsmetoder. Nogle handelsplatforme og kryptokursudvekslinger tilbyder en funktion kendt som marginfinansiering, hvor brugere kan forpligte deres penge til at finansiere andre brugers marginhandel..

Normalt følger processen specifikke vilkår og giver dynamiske renter. Hvis en erhvervsdrivende accepterer vilkårene og tager tilbudet, er fondens udbyder berettiget til tilbagebetaling af lånet med den aftalte rente. Selvom mekanismerne kan variere fra børs til børs, er risikoen ved at levere margenfonde relativt lav på grund af det faktum, at gearede positioner kan tvinges afvikles for at forhindre overdreven tab. Marginfinansiering kræver stadig, at brugerne opbevarer deres midler i børsen. Så det er vigtigt at overveje de involverede risici og forstå, hvordan funktionen fungerer ved deres udveksling af valg.

Populære børser, der tilbyder margenhandel

Mens mange børser forsøger at bevæge sig mod margenhandel-spillet, har kun få af dem været i stand til populært at gøre det. Nogle af de førende navne i dette spil er-

Bitmex

Bitmex er en af ​​de mest omtalte børser over hele kloden. En af hovedårsagerne til denne popularitet er, at Bitmex understøtter anonym handel. Dette betyder, at webstedet ikke kræver KYC for at en handel kan opleve det fulde potentiale i deres tjenester i øjeblikket. Dette kan dog ændre sig når som helst. En anden grund, der gør Bitmex berømt, er, at den har en række derivater, der passer til enhver slags forhandler. Dette inkluderer Perpetual Contracts, Traditional Futures, Upside profit kontrakter og Downside profit kontrakter. Hjemmesiden har været i drift siden 2014 og har sine basale operationer oprettet i Hong Kong.

Bitmex-margin-trading-guide-SSKilde: bitmex.com

eToro

eToro har været blandt de førende online handelsplatforme siden 2008. Det er mærket som en social handelsplatform, og det sigter mod at gøre det muligt for brugere at handle næsten alt fra råvarer, valutaer, aktier og indekser til kryptokurver gennem en webbaseret og mobil platform. Når det kommer til marginhandel, har eToro haft en meget ejendommelig tilgang. På eToro har hvert instrument sit eget minimum og maksimale gearing, så sørg for at vælge et gearingsniveau, der passer til dig. For nogle mønter varierer gearingen afhængigt af aktivet med et maksimum på 30x. For nogle aktiver skal den erhvervsdrivende for nogle aktiver for at åbne en handel på $ 10.000 investere 1000 $ med en gearing på 1:10.

etoro-margin-trading-SSKilde: eToro.com

Poloniex

Poloniex er utvivlsomt en af ​​pionerudvekslingerne derude i kryptosfæren. Poloniex blev grundlagt af Tristan D’Agosta og er baseret i USA og har været i drift siden 2014. Det ejes i øjeblikket af Circle, en internetfinansieret begrænsning. Registrering er ret let for Poloniex, og du kan komme i gang ved at registrere din e-mail, men for at øge dine handelsgrænser skal du indsende KYC-dokumenter til Poloniex, som normalt bliver godkendt på få timer. Poloniex tilbyder bortset fra at tilbyde normale handelskonti til daghandlere også margenhandelfunktioner til avancerede brugere. På Poloniex kan man udnytte op til 2,5 gange i BTC og marginhandel efter 11 kryptovalutaer til BTC.

Poloniex ethereum margin trading SSKilde: Poloniex.com

PrimeXBT

PrimeXBT er en relativt ny kryptokursudveksling, der giver derivathandelsmuligheder med gearing op til 100 gange i fem forskellige kryptoer. Denne dynamiske og innovative handelsgrænseflade giver de handlende alle de nødvendige værktøjer, der er nødvendige for en vellykket handelsdag. Prime XBT er en Bitcoin-baseret platform, der tilbyder gearet handel på fem forskellige kryptovalutaer, herunder Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Ripple. Virksomheden blev grundlagt i 2018 og begyndte at vokse eksponentielt. I øjeblikket betjener de kunder i mere end 150 forskellige lande.

Prime XBT SSKilde: PrimeXBT.com

Kraken Margin

Kraken er baseret på San Francisco og er en af ​​de største Bitcoin- og altcoin-børser i USA. Det er også den største udveksling med hensyn til EUR-volumen, hvor alle kan registrere ved hjælp af deres e-mail-id og komme i gang efter korrekt KYC-verifikation. Det tager typisk op til syv dage at få foretaget verifikationen fra Kraken, hvorefter du kan håndtere fiat-valutaer som USD, EUR, GBP, CAD osv. Man kan også marginhandle på Kraken og få fordel af forskellige gearingsmuligheder, som den giver til forskellige par. Det giver 6 kryptokurver mulighed for at margenere i 16 forskellige par med den højeste gearing på 5 gange.

Indførelsen af ​​binance i margenhandel

Efter måneder med overvejelser og spænding har verdens største kryptokursudveksling Binance haft officielt lancerede marginhandel for “udviklende kryptovalutahandlere.” Tjenesten tilbydes under den opdaterede platform “Binance 2.0” og hævder at give brugerne mulighed for let at flytte penge fra Margin Wallet til deres primære Binance Wallet til nul transaktionsgebyrer..

Der er i øjeblikket seks understøttede kryptokurver – Bitcoin (BTC), ether (ETH), XRP, Binance-mønt (BNB), Tron (TRX) og Tether (USDT) med flere par. Den tilgængelige gearing er dog kun 3 gange sammenlignet med 20 gange forventet før.

Sådan åbnes en Margin Trading-konto på Binance

Åbning af en margenhandelskonto er ret let i Binance:

Trin 1: Efter at have logget på brugermusen i øverste højre hjørne for og svæve over dit profilikon.

Trin 2: Når rullemenuen åbnes, skal man klikke på deres e-mail for at gå til dit kontos dashboard. Den erhvervsdrivende kan se kontosaldoer fra denne side.

binance

Trin 3: Under “Balanceoplysninger” skal den erhvervsdrivende klikke på “Margin” for at starte processen med at åbne din margenhandelskonto på Binance..

binance

Bemærk: For at åbne en marginkonto på Binance skal brugeren have gennemført identitetsbekræftelse (KYC) og sørge for, at hans land ikke er sortlistet.

Låne grænser og renter

mønter daglig rente SS

Instrumentbrættet giver også risikoappetitten på de lånte aktiver. Diagrammet giver den erhvervsdrivende et risikoniveau i henhold til de lånte midler (samlet gæld) og de midler, der holdes som sikkerhed på handlernes margenkonto (konto egenkapital).

margeniveau

Risikoniveauet ændres i henhold til markedsbevægelserne, så hvis priserne bevæger sig i forhold til handlernes forudsigelse, kan deres aktiver afvikles. Hvis marginalniveauet falder til 1,3, modtager den erhvervsdrivende et marginalopkald, hvilket er en påmindelse om, at han skulle øge sin sikkerhed (ved at deponere flere midler) eller reducere sit lån (ved at tilbagebetale det, han har lånt). Hvis margineniveauet falder til 1.1, afvikles de erhvervsdrivendes aktiver automatisk, hvilket betyder, at Binance vil sælge midlerne til markedspris for at tilbagebetale lånet.

Konklusion

Marginhandel er bestemt en god tilføjelse til kryptoer. Selvom risikoen øges, men det giver handlende mulighed for at tjene store penge. Hvis strategisk forsigtigt har hver erhvervsdrivende en fantastisk chance for at formere sine aktiver temmelig hurtigt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me