Et af de bedste Crypto-debetkort i 2020: BlockCard

Debitkort med kryptovaluta vinder fart i 2020. Disse kort er en nyttig bro mellem kryptouniverset og den traditionelle finansverden, da de arbejder på VISA eller Mastercard. Der findes mange krypto-debetkortmuligheder, der gør det muligt for indehavere at bytte Bitcoin, Ethereum eller andre kryptoaktiver til brugbar fiat-valuta på farten. Med så mange muligheder kan det være overvældende at vide, hvilken, men et kort dukker op som en klar vinder. 

BlockCard er lavet af Ternio, et amerikansk fintech-selskab.  Ternio, startet i 2018, har oprettet et funktionsrige kort, der konkurrerer med nogle af de mangeårige kortindstillinger. Det understøtter 13 kryptokurver og fås i virtuelle og plastiske kortindstillinger. Konsensus fra andre kryptokortwebsteder, websteder til forbrugeranmeldelse og brugere på sociale medieplatforme har været positive.

Vi fik til at interviewe @terniotoken direktør @ danielgouldman1 på deres hovedkvarter i løbet af @TourDeCrypto med en af ​​deres første få #Spær kort transaktioner …

Kaffe ☕️?

Fik også at møde COO for $ TERN senere @IamIanKane under turen !!! Store fyre, fantastisk projekt & hold ?? https://t.co/U6hH6J3JTp pic.twitter.com/rDZIVyv8oa

– Jason Ƀerlin (@mrjberlin) 15. maj 2020

BlockCard-funktioner, vi kan lide:

  • Brugere får to kort (plastik og virtuelt) med to unikke kortnumre
  • 13 kryptokurver understøttes, inklusive nogle unikke som XLM og BAT
  • Apple + Samsung + Google Pay understøttet til ur eller telefon
  • Indsæt krypto på kortet eller tag dit kort til Walmart eller 7-11 og tilføj kontanter med det samme til kryptokurrency
  • Tilmelding og KYC-godkendelse er næsten øjeblikkelig, hvilket er en god oplevelse ombord.
  • Ren brugergrænseflade og nem at navigere, hvilket fungerer godt på stationære og mobile enheder
  • 6,38% Crypto-belønninger, der er ubegrænsede

Krypto-tilbagebetalinger på BlockCard

6,38% kryptobelønningsfunktionen alene gør BlockCard til det eneste krypto-betalingskort, du skal bruge. Dette er højere end noget andet kort på markedet, og det er ubegrænset. En BlockCard-bruger kunne bruge $ 50.000 og tjene $ 3.190 tilbage i krypto. BlockCard-webstedet siger:

”Brug af BlockCard er en givende oplevelse, bogstaveligt talt. Jo mere du bruger, jo mere får du tilbage. BlockCard tilbyder en af ​​de mest konkurrencedygtige priser i branchen takket være TERN-indsatsprogrammet. ”

Du er nødt til at satse TERN for at få belønningerne.  TERN er Ternios kryptokurrency der bruges på BlockCard. Afhængigt af beløbet TERN du spiller, kan du kvalificere dig til 1% til 6% tilbage i belønninger. De øvrige 0,38% kommer fra at bruge TERN på BlockCard, hvor dine belønninger er sammensat.  

1% 2% 3% 4% 5% 6%
30.000 TERN 57.500 TERN 82.000 TERN 105.000 TERN 120.000 TERN 145.000 TERN

TERN handler i øjeblikket på børser for ca. $ 0,01, hvilket gør indsatsen af ​​TERN relativt billig baseret på de belønninger, du får. Omkostningerne ved at tjene belønningerne bliver dog stadig dyrere, når værdien af ​​TERN stiger.

TERN Crypto Economics

Ifølge CoinGecko – “TERN har en cirkulerende forsyning på 430 millioner mønter og en maksimal forsyning på 1 milliard mønter. BitMart er det nuværende mest aktive marked, der handler med det. For at udforske adresser og transaktioner kan du bruge block explorers såsom stellar.expert. ” TERN er et stjernebaseret aktiv. Den samlede markedsværdi for TERN er lille til $ 3.000.000, men den cirkulerende forsyning af TERN er også relativt lille med kun 1 milliard til rådighed.  

Ifølge BlockCard-webstedet. ”Hvert BlockCard Visa-kort bruger TERN som standardforbrugsaktivet. Alle ikke-TERN-indskud, såsom Bitcoin, konverteres til TERN, når de deponeres i BlockCard Visa Card-dashboardet. Værdien af ​​TERN er knyttet til brugen af ​​BlockCard Visa Card-økosystemet. Efterhånden som brugerne indbetaler på BlockCard Visa Card, øges værdien af ​​TERN. Når folk bruger, falder værdien. Vi har arbejdet hårdt for at bygge TERN’s nytte i funktionaliteten af ​​BlockCard Visa Card. ”

Brugen af ​​TERN er stærk, så det vil være interessant at se, hvad den fremtidige markedsværdi kan være, forudsat at den cirkulerende forsyning forbliver ens.

$ 5 mio $ 10 mio $ 20 mio $ 50 mio $ 100 mio $ 200 mio
$ 0,011 TERN 0,022 $ TERN 0,044 $ TERN 0,11 $ TERN 0,22 $ TERN $ 0,44 TERN

Hvad BlockCard har brug for

Samlet set er BlockCard et fantastisk kort, og en hvilken som helst kryptoholder skal bruge, men det har brug for et par ting for at erobre markedet. 

  • BlockCard er kun begrænset til bosiddende i USA. Hjemmesiden sagde, at europæiske kunder snart kunne ansøge om kortet, men der er mange lande uden for det, der stadig skal arbejdes med.
  • En mobil applikation ville være rart. Mens mobilwebsitet fungerede ok, tilbyder de fleste store kortapps en mobilapp til Android og iOS.
  • Brugernes værdi forbliver i TERN på kortet, og den pris kan ændre sig drastisk med kryptokurrencymarkedet. En USDT- eller USD-bundet mønt ville være en god mulighed for brugere, der ikke ønsker at se prisudsving. 

Konklusion

Samlet set er BlockCard årets øverste krypto-betalingskort. Det er funktionsrige og tilbyder forbrugerne en masse funktionalitet (hvis de kan få det). Selvom det er begrænset til kun indbyggere i USA og EU (snart), kan det tilbyde det til en bredere vifte af kunder globalt hjælpe med den samlede værdi af deres TERN-token. Hvis du planlægger at bruge BlockCard, er det nødvendigt at placere TERN, især på det nuværende prisniveau. Hvis Ternio kan fortsætte tempoet med at opbygge nye funktioner og tilgængelighed af BlockCard, har det stor sandsynlighed for at blive en førende kryptovaluta i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me