VeChain i efterspørgsel: Hollandsk boligejer udelukker sit hus til salg til VET

reklame Phemex

Kryptovalutaer har forsøgt at finde anvendelsessager og er gået ind i partnerskab med den virkelige verden, så de kan implementeres i virkelige mainstream-virksomheder. Nå, Vechain har muligvis fundet en sjælden brugssag, hvor en hollandsk statsborger ønsker at sælge sit hjem i Holland, men kun accepterer betalingen for sit hus i VeChain (VET) tokens.

Hvorfor kun VET-tokens

En hollandsk statsborger ved navn Dian van Heijningen er rapporteret at være på udkig efter at sælge sit hjem i Rotterdam-Kralingen, Holland. Prisen, som ejeren sælger for 31.516.323,03 VeChain-tokens (VET). I øjeblikket er værdien af ​​disse VET-tokens ca. $ 474.000 ifølge CryptoCompare-data. Detaljerne om de blev sendt af ejeren ved hjælp af twitterhåndtaget.

Noget helt andet, mit hus er til salg. Ikke betalt med Crypto Forresten.

Det er dog muligt at betale med $ VET ?

Rotterdam

106m2

Loftlejlighed med sauna!

Pris: € 390.000 #til salg #hustekoop #rotterdam #crypto #vechain #bitcoin #ethereum pic.twitter.com/rh8XComVdI

– VenDian (@GoConnectar) 20. august 2018

Især er Heijningen den første person i hele Holland, der har sat sit hus, et loft på 106 kvadratmeter, til salg i bytte for VeChain-tokens. Mens der har været rapporter om hollandske statsborgere og mennesker i andre lande, der sælger deres hjem til Bitcoin (BTC), kan det være første gang, at en boligejer ønsker VeChain-tokens til en ejendom.

Hvis man skal tro på rapporter, sagde husejeren, at han accepterer token i VET, da han mener, at værdien af ​​VET-tokens vil stige på lang sigt, da Vechains understøttende blockchain-baserede platform giver virksomheder mulighed for at registrere transaktioner, der ikke kan manipuleres med. Heijningen fortalte det lokale nyhedsudtag AD.NL at VET-tokens muligvis ikke er meget værd “for tiden”, men han mener dog, at den digitale valutas værdi i sidste ende vil stige betydeligt. Den hollandske boligejer kommenterede de potentielle fordele ved VeChain-platformen,

”Designerne bag VeChain har bygget en platform, hvor virksomheder og regeringer kan registrere [transaktioner, der] ikke kan manipuleres med. VeChain bruger blockchain-innovation til at opbygge løsninger til forskellige sektorer, lige fra bilindustrien til markedet for alkoholholdige drikkevarer. ”

VET-tokens er den oprindelige kryptokurrency for den blockchain-baserede intelligente kontraktplatform VeChain, der sigter mod at gøre supply chain management-processer mere effektive.

Et hurtigt blik på Heijningens Twitter-profil afslører, at han har en ægte interesse for VeChain, da han regelmæssigt tweets opdateringer om den digitale aktivplatform.

Læs også: VeChain [VEN] -pris eksploderer 40%, og vaccinesporbarhed og møntswapp giver Booster Doze

Vechain vinder trækkraft

Fortsat med at uddybe VeChains potentielle brugssager sagde den hollandske statsborger, at bilproducenter nøjagtigt kan overvåge kilometertæller ved hjælp af VeChains gennemsigtige blockchain-system. Ifølge Heijningen har den kinesiske regering også investeret stærkt i VeChains proprietære blockchain-netværk. Han tilføjede, at Kina samarbejdede med regeringerne i andre nationer om at udvikle et VeChain-baseret “autentificeringssystem … for at kontrollere, om vaccinationer er ægte eller ej.”

Hollænderen hævder også, at et sådant system allerede er oprettet. Hvis det er sandt, kan det være yderst gavnligt, da der har været adskillige bekræftede rapporter om falske og potentielt dødelige vacciner, der er distribueret i Kina af nogle af de største farmaceutiske virksomheder..

Det er ikke kun Heijningen, den fremtrædende venturekapitalinvestor Jim Breyer, der er kendt for sine succesrige investeringer i Facebook og Etsy, havde udtrykt interesse for VeChain. Også ifølge CryptoGlobe, der rapporterede i maj, at PricewaterhouseCoopers (PwC), det næststørste professionelle servicefirma i verden, meddelte, at dets datterselskaber i Hong Kong og Singapore “hver har erhvervet en lille ejerandel i VeChain”, blockchain-as- et servicefirma (inkorporeret i Singapore), der er fokuseret på supply chain management, smarte kontrakter og finansielle tjenester.

Sådan annoncerede VeChain Foundation nyheden på Twitter ved at citere en del af pressemeddelelsen fra PwC Hong Kong: PwC HK er nu i diskussioner med VeChain for at levere tillidsbaserede tjenester på VeChain-platformen. Dette kræver brug af VeChain-tokens for at få adgang til og udføre transaktioner på platformen. ”

Tak @RaymundChao og resten af ​​PwC-ledere for din innovation.

#PwCHK & #PwCSG annoncere fælles forretningsforhold med @Vechainofficial. : https://t.co/SX6LrHXz9y #PwC #Blockchain pic.twitter.com/eLq9sBGGpk

– PwC Kina / Hong Kong (@PwC_China) 4. maj 2018

Mens Vechain har udvidet sin brugssag via nylige partnerskaber med den kinesiske regering for vaccinesporbarhed og med NTT til sit 5G Open Partner-program, vinder det bestemt trækkraft og gør ikke kun Heijningen, men mange mennesker tror, ​​at det er en mønt sandsynlig stigning på lang sigt.

Tror du, at Vechain faktisk kan være en mønt, der vil stige i fremtiden? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me