Kahdeksan maailman tunnetuimmista kryptovaluutta-sijoittajista

Tämä luettelo tunnetuimmista Bitcoin- ja kryptovaluutta-sijoittajista, jotka olet lukemassa, levittää käyttöönottoa useammalla kuin yhdellä tavalla. Näillä ihmisillä ei ole vain varaa ostaa suurempia määriä digitaalisia aineistoja, mikä tietysti alentaa maailman mielenkiintoisimpien salausprojektien tarjontaa ja lisää niiden kysyntää, vaan he voivat myös mainostaa sitä käyttämällä kuvaa ja kuvankäsittelyä. Tämä tarkoittaa, että aloittelijat, jotka hakevat sosiaalista mediaa trendien suhteen, saattavat kuulla ensimmäistä kertaa blockchain-terminologiasta ja kryptovaluutoista suosikkihenkilöstönsä kautta monenlaisissa tyylilajeissa ja kiinnostuksen kohteissa, mukaan lukien tekniikka, musiikki, urheilu ja vain suosittu kulttuuri yleensä.

Siksi olemme päättäneet kunnioittaa näitä ihmisiä. He voivat antaa projektille alustan melkein välittömästi. Vaikka monet pitävät kiinni alan huippukoirista, kuten Bitcoin, jotkut edistävät muita vähemmän tunnettuja hankkeita, joilla saattaa olla todellakin jotain sanottavaa maailman hajauttamiseksi tulevaisuudessa. Se voi olla parempi tai huonompi näkökulmasta riippuen.

Siitä huolimatta on aika esitellä joitain maailman tunnetuimpia Bitcoin- ja kryptovaluutta-sijoittajia.

Gwyneth Paltrow

Kun hän ei puhu taikasienien terveydellisistä eduista tai Whim Hofin hengittämisestä Goop Labs -aiheisissa dokumenttisarjoissaan, Paltrow sijoittaa kryptovaluuttaan. Hän on todennäköisesti Bitcoin-haltija, koska hän oli mukana neuvonantajana ja sijoittajana Bitcoin-lompakko-sovellusyrityksessä Abra.

Pitbull

Pitbull ilmoitettiin huhtikuussa 2018 että hän olisi tekemisissä yrityksen kanssa nimeltä eMerge Americas. Kumppanuuden on tarkoitus käynnistää salausprojekti, jonka tarkoituksena on muuttaa tapaa, jolla fanit ja yritykset maksavat musiikista. Hanketta kutsutaan nimellä Smackathon. Pitbull tukee musiikkiteollisuutta uudella ja jännittävällä tavalla. Kuka tiesi, että hänellä oli taipumus tekniikkaan?

Miljardööri Mark Cuban ja näyttelijä Ashton Kutcher

Mark Cuban omistaa NBA: n Dallas Mavericksin ja Ashton Kutcher on kuuluisa roolistaan ​​That 70’s Show -tapahtumassa ja MTV-sarjassa Punk’d. Kaksi omistaa yli 25 miljoonan dollarin arvosta Unkrn-rahakkeita, koska he ovat osallistuneet alkuperäiseen kolikoiden tarjoamiseen vuonna 2017. Kuuban sijoitus oli pääosin spekulatiivista, koska hän on harrastanut urheilua. Hän on muuttanut mieltään monta kertaa siitä, onko Bitcoinilla arvoa vai ei.

Snoop Dogg

Snoop Dogg on tietysti legendaarinen länsirannikon gangsteriräppäri ja kannabiksen harrastaja. Olisi helppo olettaa, että hänen salaussijoituksillaan on jotain tekemistä jommankumman kanssa, mutta se on väärä arvaus. Snoop itse asiassa hyväksyi lahjoituksen salausvaluutassa, joka suuntautui hänen kiinnostukseensa rakentaa nuorten jalkapalloliigoja kaikkialle Kaliforniaan ja ympäri Amerikkaa.

Rosanne Barr

Kyllä, hänet on saatettu potkaista televisiosta, koska hän oli jakanut kiistanalaisia ​​mielipiteitä muutama vuosi sitten, mutta se sopii Barrin persoonallisuuteen. Tietäen, että hän ei pelkää jakaa mitä ajattelee, ei ole mikään yllätys, että joku niin suorapuheinen saattaa olla kiinnostunut ottamaan rahaa hallituksen käsistä ja asettamaan sen Bitcoiniin. Sitcom-tähti on yksi heistä.

Drew Carey

Kuuluisa pääroolistaan ​​Drew Carey -näyttelyssä, The Price is Right -isäntänsä nykyinen isäntä hylättiin yrittäessään ostaa aamiaista Bitcoinilla jo vuonna 2013. Hän twiitti siitä, joten sen on oltava totta. Joten kerää hän sitten Bitcoinia tai fiat-rahaa, tiedät, että Careyn on ansaittava kova hinta ottaessaan legendaarisen Bob Barkerin vastaan.

Richard Branson

Kun hän ei ole kiireinen Virgin Galactican rakentamisella, joka kirjaimellisesti pyrkii laukaisemaan varakkaita ihmisiä avaruuteen erittäin suurella maksulla, Branson todennäköisesti laskee Bitcoininsa. Hän investoi 30 miljoonaa dollaria BitPayssa monta vuotta sitten. Se on suuri summa, mutta sitten taas, mikä on 30 miljoonaa dollaria miljardööri?

Floyd Mayweather Jr..

Jotkut pitävät Floyd Mayweather Jr: tä kaikkien aikojen suurimpana nyrkkeilijänä, jopa enemmän kuin Mike Tysonia. Loppujen lopuksi hän ei ole koskaan menettänyt ammattikilpailua koko uransa ajan ja saa säännöllisesti 300 miljoonan dollarin palkkatekstit pay-per-view-tapahtumasta. Hän on kuuluisa siitä, kuinka hänellä on myös paljon rahaa, ja osa rahasta tulee Bitcoinin, Etheruemin ja muiden altcoinien muodossa, kuten hän tunnetusti twiitasi vuonna 2017.

Muita merkittäviä mainintoja

Tässä on joitain muita tunnettuja ihmisiä, joilla on kryptovaluutta:

  • Jalkapallotähti Luis Suárez.
  • Viihdyttäjä Donald Glover
  • Laulaja / näyttelijä / koomikko Jamie Foxx
  • Ohjaaja / koomikko Joe Rogan
  • Räppärit Nas and The Game ja paljon muuta…

Sinulla on se, kahdeksan maailman suosituimmista julkkiksista, jotka omistavat Bitcoinin ja kryptovaluutan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me