Bitcoin Still 2019: n parhaiten suoriutuva omaisuus viimeaikaisesta liukumäestä huolimatta

Bitcoin-sijoittajille 2019 on ollut jotain vuoristorata-vuotta. Saatuaan takaisin osan salaus-talvella 2018 menetetystä maasta, viimeisten kolmen kuukauden aikana maailman johtava kryptovaluutta on pudonnut pelkoihin yliostamisesta.

Vuoden viimeisten kuukausien lähestyessä monet bitcoin-sijoittajat toivovat viime vuosien myöhäisten kokousten paluuta.

Haasteista huolimatta bitcoin on edelleen pää ja hartiat muiden yläpuolella. Se on vuoden 2019 parhaiten menestyvä omaisuus.

Bitcoin nousi 114% tammikuusta lähtien

Goldman Sachsin mukaan vuoden 2019 parhaiten menestyneet omaisuuslajit ovat olleet Yhdysvaltain teknologiaosakkeet, joiden kasvu on 31%. Silti verrattuna bitcoinin lähettämään tuottoon (Goldman Sachs jättää laskelmissaan huomiotta) tämä on pieni olut.

Samana ajanjaksona kulta nousi 17%. Sillä välin S&P 500 palautti 21%. Niillä, jotka etsivät turvallista turvapaikkaa Yhdysvaltain valtiovarainministeriön joukkovelkakirjoista, on ollut vielä vähemmän juhlimista 1,6 prosentin tuotolla.

Samana ajanjaksona Bitcoin on kasvanut 114%. Sijoittaja, joka tuki bitcoinia 1. tammikuuta, olisi jo kaksinkertaistanut rahansa ja sitten osan. Tämä on huolimatta aaltoiluista, jotka kartoittavat päivittäistä, viikoittaista kauppaa bitcoin-markkinoilla.

Bitcoin sijoittui Q3: een kunnioitettavalla 8303 dollarilla. Tämä on laskenut kesäkuun korkeimmasta ajankohdasta, jolloin kryptovaluutta palasi 12 902 dollariin. Tammikuun 1. päivänä 2019 se oli 3801 dollaria.

Analyytikot eivät odota kasvun hidastuvan pian. CoinDeskin Brad Keounin mukaan merkit osoittavat kohti uusittua rallia vuoden loppuun mennessä. Tämä voi viedä BTC: n kesäkuun huippujen yli.

“Bitcoinin hinnat ovat yli kaksinkertaistuneet vuonna 2019, ylittäen selvästi Yhdysvaltain teknologiaosakkeiden 31 prosentin tuoton, jonka Goldman Sachs pitää parhaiten menestyvänä omaisuusluokkana tähän mennessä. Ylisuuret tuotot saattavat herättää suurten sijoittajien kiinnostuksen perinteisistä tuoton nälkäisistä rahoitusmarkkinoista. Tietoyrityksen Messarin johtajat sanovat, että bitcoin-hinnat, tällä hetkellä noin 8 200 dollaria, voivat nousta uudelle korkeimmalle tasolle vuoden loppukuukausina ja ylittää kesäkuussa saavutetun 12 902 dollarin tason. “

Silti liian monille sijoittajille, erityisesti institutionaalisella tasolla, bitcoin on edelleen koskematon ehdotus. Ainakin toistaiseksi.

Institutionaaliset sijoittajat alkavat lämmetä Bitcoiniin

Laitokset, kuten Goldman Sachs ja JP Morgan, ovat jo julkistaneet tunteensa bitcoinista. Johtavat johtajat ovat saaneet korkean arvostelun. Mutta bitcoinina ja kryptovaluutta vakiintuu päivittäin, nämä näkemykset ovat yhä vanhentuneempia ja huonosti tietoisia.

Bitcoin on ollut käytössä vasta vuodesta 2009. Tämä on silmänräpäys rahoitusmarkkinoiden suhteen. Varsinkin silloin, kun mukana on säänneltyjä sijoittajia, tuntuu edelleen riskialttiilta, mikä näyttää heiltä spekulatiiviselta omaisuudelta, jolla on epätarkkoja perusteita, joita he eivät vielä ymmärrä..

On merkkejä siitä, että mieliala muuttuu. Kaikkien sukutaulujen laitokset lämpenevät salaukseen omaisuusluokana.

Keld van Schreven, kryptosijoitusyhtiön KR1: n johtaja, sanoi, että institutionaaliset sijoittajat alkavat tulla mukavammiksi sijoittamalla bitcoiniin.

“Bitcoin on ollut olemassa jo tarpeeksi kauan, missä ihmiset tuntevat sen paremmin. Jep, se heiluttaa villisti, mutta he saattavat tuntea muita ihmisiä, joilla on bitcoinia, ja sanoa itselleen: “Hei, he ovat pärjänneet melko hyvin tänä vuonna.” On aina pelkoa kadota. “

Näyttää todennäköiseltä, että vuosi 2020 toivottaa yhä useammat institutionaaliset sijoittajat tervetulleiksi bitcoiniin. Monille, mukaan lukien analyytikot Messari, bitcoinin rooli digitaalisena arvovarastona on avainasemassa markkinoiden jatkuessa..

Tavallisille sijoittajille tämä on hyvä uutinen. Instituutioiden kysynnän kasvu jatkuu nostaa bitcoin-hintoja pitkäaikainen. Ja kun tarjonta on kiinteästi 21 miljoonaa BTC, tulee päivä aivan liian kaukaisessa tulevaisuudessa, jolloin minun kaivokselleni ei ole enää uutta bitcoinia, mikä tarkoittaa ostaa bitcoinia tulee olemaan vaikeaa..

Mitä tämä tarkoittaa Bitcoin-sijoittajille ja keinottelijoille?

Päivittäisen bitcoin-kaupankäynnin ylä- ja alamäkiä lukuun ottamatta, bitcoin itsessään on houkutteleva näkymä etenkin yksittäisille sijoittajille.

Sinun ei tarvitse olla riskin välttävä pankki tai eläkerahasto saadaksesi hyötyä bitcoinista. Vaikka sijoituksiin on kiistattomia riskejä, jotka ovat muihin omaisuusluokkiin verrattuna epävakaat markkinat, bitcoinilla on vielä tilaa kasvaa sekä keskipitkällä että pitkällä aikavälillä.

Jos etsit punktia, bitcoinilla on todistettu kasvu. Jo vuonna 2017 voit ostaa yhden BTC: n hintaan 806 dollaria, noin 10% sen arvosta tänään.

Mahdollisuudet ralliin vuoden 2019 viimeisen vuosineljänneksen aikana ja markkinat kehittyvät edelleen, kun institutionaaliset sijoittajat alkavat hitaasti ajatella bitcoinin tukemista, on olemassa selviä perusteluja osallistua ennemmin kuin myöhemmin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me