Equilibrium Partnere med Chainlink om Price Oracles

reklame Phemex

Equilibrium er glade for at annoncere sit partnerskab med Chainlink. Dette samarbejde vil muliggøre prisfeeds. Disse vil først være live på Polkadot for Equilibriums stablecoins efterfulgt af dets udlån og syntetiske aktiver. For at forstå disse indbyrdes forhold kan du læse om ligevægt Token Economy

Chainlink er et decentraliseret oracle-netværk, der gør det muligt for smarte kontrakter at få sikker adgang til off-chain datafeeds, web-API’er og traditionelle bankbetalinger. Det identificeres regelmæssigt som en leder blandt blockchain-teknologier af top uafhængige forskningsfirmaer som Gartner. Chainlink giver sikre og pålidelige orakler til blue chip-virksomheder (Google, Oracle, Docusign, SWIFT) og førende smarte kontraktudviklingshold.

“Vi ser frem til at give Equilibrium et robust sæt prisorakler, der giver realtidsvurderinger af aktiver, der bruges inden for DeFi-platformen,” sagde Daniel Kochis, chef for Chainlink forretningsudvikling. “Chainlinks høje kvalitetsdata og decentraliserede oracle-infrastruktur sikrer, at alle prisfeeds er yderst nøjagtige, tilgængelige og modstandsdygtige over for manipulation, hvilket giver brugerne tillidsfulde interaktioner med Equilibriums DeFi-protokoller.”

Lad os se nærmere på Equilibriums produkter for at se, hvordan de fungerer med prisfeeds og orakler. 

Stablecoins

Pointen med stablecoins er at reducere den volatilitet, der er forbundet med priserne på digitale aktiver. De er decentraliserede og alligevel modstandsdygtige over for markedssvingninger, hvilket suppleres af Equilibriums unikke risikostyringssystem og programmatiske rente. Stablecoin-orakler tilfører prisdata om deres valutakurs til USD til smarte kontrakter kontinuerligt i næsten realtid. Uden orakler har eksterne datafeeds ingen adgang til blockchains. Regelmæssige aktuelle prisfødninger er afgørende for at sikre robuste pegging og udveksling af parudsvingninger. Brug af ligevægt vil brugerne være i stand til at generere decentral stablecoin i den valgte blockchain ved at stille sikkerhed i enhver anden blockchain efter eget valg..  

Låntagning / udlån

Ligevægt muliggør ikke-depot, multi-aktiv, cross-chain udlån. Brugere kan anvende sikkerhedskurve med flere aktiver til at låne både stablecoins og større kryptoaktiver på ligevægt. Chainlink giver Equilibrium adgang til prisfeeds på værdien af ​​diversificerede kryptoaktiver kontinuerligt for at gøre mark-to-market af låneporteføljen i systemet. 

Equilibriums prisopdagelsessystem, som også lettes af Chainlinks prisfeeds, sikrer en afgørende del af den samlede systemstabilitet. Når låntagere optager lån, og priserne svinger, kan systemet blive mere risikabelt: renteprissætning justeres for at føre hele systemet til det foruddefinerede likviditetsmål, der er fastsat af systemstyring. 

Syntetiske aktiver

Syntetiske aktiver er en blanding af aktiver, der har samme værdi som et andet aktiv. Baseret på prisfeeds vil brugerne være i stand til at generere syntetiske aktiver efter eget valg og handle dem decentralt på Equilibriums substrat. 

Kunder vil være i stand til at tælle deres syntetiske aktiver som en anden brugers forpligtelse og introducerer således en fraktioneret reservefunktion, der giver os mulighed for at udvide og udnytte udbuddet af disse aktiver. Dette svarer til fraktioneret reservebank, der praktiseres af det verdensomspændende banksystem. Syntetiske aktiver kan let udveksles uden ordrebog og matchende motor i kæden. Dette udgør grundlæggende en bytte af en slags aktiv eller forpligtelse til en anden.

Sådan fungerer integration mellem ligevægt og Chainlink

Ligevægt

Takket være Chainlink’s modul, der muliggør integration med andre projekter bygget på Polkadot Substrate, er det let at integrere dets orakler. Ligevægt vil bruge Chainlink’s oracle palle inde i sit eget substrat. Der vil være en hvidliste over noder / validatorer, der angiver priser fra Chainlink’s pålidelige kilder.

Senere, når faldskærme vises på Polkadot, integreres ligevægt med Chainlink-faldskærmen ved hjælp af cross-chain messaging ved at etablere meddelelseskanaler mellem to kæder.    

Equilibriums administrerende direktør Alex Melikhov mener det, “Med sin orakelløsning står Chainlink i spidsen for sikkerheden og fortroligheden af ​​decentraliserede datafeeds og spiller en nøglerolle i at lette vores vision om ikke-frihedsberøvende likviditet med flere aktiver.”

Om ligevægt

Equilibrium er det første decentrale pengemarked på tværs af kæder, der kombinerer puljelån med syntetisk aktivgenerering og handel. Equilibrium er indstillet på at åbne det store potentiale i DeFi-markedet og blive dets # 1-app ved at tilbyde ekstraordinære tjenester til brugerne af større kryptoaktiver, der tidligere var isoleret. Besøg: ligevægt.io

Om Chainlink

Chainlink er den mest anvendte og sikre måde at drive universelle smarte kontrakter på. Med Chainlink kan udviklere forbinde enhver blockchain med datakilder af høj kvalitet fra andre blockchains såvel som data fra den virkelige verden. Administreret af et globalt, decentralt samfund bestående af hundreder af tusinder af mennesker, introducerer Chainlink en mere retfærdig model for kontrakter. Dets netværk sikrer i øjeblikket milliarder af dollars i værdi til smarte kontrakter på tværs af decentraliserede økonomier (DeFi), forsikrings- og spiløkosystemer, blandt andre.

Chainlink har tillid til af hundreder af organisationer til at levere den endelige sandhed via sikre, pålidelige datafeeds. For at lære mere, besøg chain.link.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me