Bitcoin-dominanssi nousee yli 70% vuonna 2020. Tässä on miksi.

  • Bitcoin (BTC) on ylittänyt 70 prosentin hallitsevuuden ennen vuotta 2020, kun hinta vakiintuu yli 7000 dollarin USD: n.
  • Tekniset indikaattorit viittaavat $ 8000 USD: n nousuun, koska altcoiinit menettävät jatkuvasti alhaisinta kryptovaluuttaa vastaan.

Bitcoinilla (BTC) on ollut kova viikko tai niin, kun hinta laski 6400 dollariin, ennen kuin yllättäen ampui takaisin yli 7000 dollarin yli kauppaa varten 790 dollaria suurissa pörsseissä. BTC: n hinnan suuren nousun myötä Satoshin rakentaman digitaalisen kolikon markkina-arvo on noussut 68,7 prosenttiin, kun kirjoitushetkellä ETH, XRP, LTC ja muut huippuallokolot menettivät kentän viimeisten 24 tunnin aikana. Tällä hetkellä 61,7 miljardin dollarin markkinaosuus on 190 miljardia dollaria, mutta kausi vaikuttaa kaukaiselta ainakin vuoteen 2020 asti..

Bitcoin on rikkonut 70 prosentin määräävän aseman ennen vuotta 2020

Useat analyytikot ennustavat selkeän näkymän Bitcoinin hintasuuntaan paljastuvan tammikuussa, nykyiset markkinat kallistuvat nousuun. Bitcoinin markkina-arvo on 128,3 miljardia, mikä on 68,32% koko markkina-arvosta viimeisten 3 kuukauden tasaisen nousun myötä..

Markkinoiden määräävän aseman nousu viimeisten 48 tunnin aikana kasautui BTC: n hintojen lisääntyneeseen volatiliteettiin, kun kolikko ylitti suurimman osan salatuimmista kryptoista – se nousi 10% ajanjaksolla, kun ETH, XRP ja Bitcoin Cash rekisteröivät pienempiä voittoja kaudella.

Eterin hinnan muutos suhteessa bitcoiniin – katso bitcoinin määräävä indeksi! pic.twitter.com/UWQdKIq8rp

– vino (@skewdotcom) 19. joulukuuta 2019

Ethereumin heikko suorituskyky BTC: tä vastaan ​​noin viime viikolla aiheuttaa BTC: n nousevan hallitsevuuden. Skew Marketsin mukaan Ethereumin hinta suhteessa Bitcoinin hintaan on laskenut 1,85 prosenttiin, kun toiseksi suurin salaus pidensi menetysjaksoaan neljänteen päivään. Tämä edustaa alinta pistettä, jolla ETH / BTC on käynyt kauppaa syyskuusta lähtien, tällä hetkellä kaupankäynnin kohteena on 0,0177 BTC / ETH.

Voiko BTC saavuttaa 70 prosentin hallitsevuuden vuonna 2020?

Vaikka 70 prosentin hallitsevuustasoa on rikottu vasta 5. syyskuuta, BTC ei ole pystynyt pitämään tasoa ja 2020 voi antaa keinon saavuttaa kolikko pitkällä aikavälillä yli 70 prosentin rajan. Tässä on joitain syitä, miksi Bitcoin voi ylittää tärkeimmän määräävän tason vuonna 2020.

BTC / USD tavoittelee 8000 dollaria, koska altcoiinit jäävät jälkeen

Epäselvyys, mihin suuntaan BTC ottaa lähipäivinä, näyttää paljastavan itsensä hitaasti, kun kolikko testasi keskimmäistä Bollinger Bandia päivittäisissä kaavioissa. Nauhojen puristus merkitsee parin lähestyvää merkittävää liikettä. Voiko BTC saavuttaa $ 8,000 USD ensi vuoden alussa?

Noin salaketjuyrittäjän Rekt Capitalin mukaan BTC: n / USD: n hinnan odotetaan laskevan kohti $ 6500 USD: n aluetta ennen kuin siirtyminen 8000 dollariin on uskottavaa.

$ BTC $ BTCUSD

Mikä rebound matalasta syklistä#Bitcoin kokoontui suoraan hylkäysalueelle ja kehitti sarjaa alempia korkeuksia sitä vastaan

BTC nautti + 20%: n noususta viimeisen kerran ~ 6500 dollarista, joten on syytä pitää mielessä argumentti heikentää kysyntäkantaa 6,5 ​​K: lla#Crypto pic.twitter.com/z1ACkpGjdI

– Rekt Capital (@rektcapital) 19. joulukuuta 2019

BTC / USD: n odotetaan laskeutuvan kohti 6500 dollarin tukitasoa, koska kasvavat volyymit osoittavat kiinnostusta markkinoihin sen jälkeen, kun laskusuuntaisen kiilan vastus ei ole murtunut. Kiilan vastuksen yläpuolella oleva risti herättää Bitcoin-sonnien, joiden odotetaan työntävän kolikon kohti suurta vastarintaa $ 7,900 USD: ssä ja mahdollisesti testaavan lokakuun korkeimmat hinnat $ 10,400 USD: ssä.

Epäonnistuvat altcoin-markkinat?

Vaikka BTC: n nousevat tunteet tarjoavat painoa sille, miksi pioneeriraha ylittää 70%: n hallitsevuuden, altcoin-markkinoiden kuolema tarjoaa vakuuttavia todisteita. Ensinnäkin, läpi 2019, Bitcoin on sanellut markkinat (kuten se on aikaisemmin tehnyt vain kovemmin) salauksen nousutrendillä, joka ylittää altcoinit joka kerta. Onko altseason mahdollista todella, jos BTC nousee jatkuvasti nopeammin?

Huolimatta siitä, että vuoteen 2020 mennessä useat rahakkeet menettävät arvonsa, ja kun sijoittajat ovat kiinnittyneet Bitcoiniin, prosentin näistä sijoittajista odotetaan valitsevan ylin kolikko sijoittajilleen. Tämä osoittaa arvon liikkumisen altcoineista Bitcoiniin. Tämä aiheuttaa huomattavan nousun Bitcoinin määräävässä asemassa.

Kuinka hallitseva BTC voi saada vuonna 2020? Jaa ajatuksesi alla.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me