Eksklusiivinen haastattelu YPTOspacen toimitusjohtajan Gregory STOOSin kanssa

Äskettäisessä haastattelussa Geregory STOOSin, YPTOSPACEn toimitusjohtajan kanssa, hän ampuu lonkasta ja kertoo meille, miksi hän uskoo maailman tarvitsevan monipuolisen ja vallankumouksellisen alustan, kuten YPTOspace.

Kuinka aloitit YPTOspacen?

Kokemukseni on ollut melko vaihtelevaa markkinoinnissa, liiketoiminnan kehittämisessä, ja viimeisten kahden vuoden aikana olen kehittänyt kryptovaluuttatekniikkaa suuren joukon ihmisten kanssa, jotka ovat omistautuneet saamaan YPTOspace valtavirtaan. Päätimme, että jos emme voi nostaa pankkisektoria nopeuttamaan kryptovaluutan arvoa tavanomaisissa rahoitustoimissa, meidän on vietävä se yleisölle. Tavoitteenamme on kannustaa kaupallista sektoria tukemaan YPTOspacea.

Erottamalla perinteiset pankki- ja maksutavat; edes nykyinen järjestelmä, jossa perinteiset pankki- ja fiat-valuuttatapahtumat yhdistyvät kryptovaluuttaan, ei ole kestävä, ja siksi on niin paljon ongelmia, kun ihmiset yrittävät käyttää sitä.

Uskon vakaasti, että ihmiset tarvitsevat enemmän vapautta käyttää rahojaan joutumatta maksamaan valtavia maksuja. Blockchain-tekniikka tarjoaa myös täysin turvallisen mutta anonyymin menetelmän ihmisille, joilla ei ehkä ole pankkitiliä, mutta tarvitsevat turvallisen tavan maksaa verkossa.

Miksi YPTOspace-tiimistäsi on kirjoitettu niin vähän?

Olemme viettäneet viimeiset kaksi vuotta etsimällä oikea joukkue, jonka olemme kouluttaneet ja kaikki ovat mukana alustalla. Oikean ryhmän kasvattaminen vie paljon aikaa, rahaa ja vaivaa, mikä meillä on kahden vuoden yhteistyön jälkeen, joten nyt ei tarvita häiriötä siitä, että joku varastetaan yrityksestä.

Mikä on YPTOspace?

YPTOspace on monia asioita, mutta tavoitteenani on luoda globaali ekosysteemi, joka antaa jokaiselle vapauden hallita rahoitusvarojaan ja toimintaansa. Yksi, johon käyttäjät voivat lähettää Bitcoinia ja saada heidät saapumaan dollareina tai euroina. Missä ihmiset voivat suorittaa maksuja euroina, ja yritykset voivat saada ne salauksena, esimerkiksi ETH tai BTC, tai alustan natiivi salausvaluutta – YPTO Coins.

Kuten sanoin aiemmin, tarvitsemme kryptovaluutta siirtyäksesi valtavirtaan. Tätä varten tarvitsemme alustan, joka käyttää blockchain-tekniikkaa; hajautettu malli, joka tuo digitaalisen valuutan paitsi omaisuuden kaupankäyntiin myös jokapäiväiseen käyttöön. Tekniikalla on erityiset protokollat, jotka helpottavat kaupankäyntiä ja ovat turvallisia kaikille käyttäjille.

Mikä tekee YPTOspacesta eron muista kryptovaluutta-alustoista?

YPTOSPACE on ensimmäinen salausvaluutan ympärille rakennettu alusta, jossa käyttäjillä on useita työkaluja maksamiseen, taloushallintoon, kaupankäyntiin, mukaan lukien automaattinen kaupankäynnin bot-toiminto, vedonlyönti ja uhkapelit, ostokset ja paljon muuta. Vankka blockchain-tekniikka takaa asiakkaiden turvallisuuden ja nopean skaalautuvuuden nopeaan maksamiseen ja ilman maksua varojen siirtämisestä!

Luomalla nopea, käyttäjäystävällinen foorumi, YPTOspacen takana oleva tiimi uskoo, että miljoonat käyttäjät ympäri maailmaa omaksuvat tämän epätavanomaisen mallin ja muuttavat sen tavanomaiseksi yleisimmäksi maksujärjestelmäksi..

Platform-sovelluksena on P2P-ratkaisu, jossa on sisäänrakennettu turvatalletusmekanismi turvallisuuden lisäämiseksi. Kaikilla toimitetuilla työkaluilla ei ole epäilystäkään siitä, että YPTOspacesta tulee kotitalouden nimi ja se sijoittuu Googlen, Microsoftin, Facebookin, Applen, PayPalin ja Amazonin rinnalle, kun ihmiset ajattelevat kryptovaluutta, he ajattelevat YPTOspace.

Miksi käynnistät ICO: n?

Haluamme tuoda YPTOspacen usealle käyttäjälle, ja tätä varten meidän on saatava alusta käyttöön. Lisäksi, jos haluamme tehdä työmme oikein, meidän on jatkettava kehitystä. Kaikki tämä vie rahaa ja paljon sitä.

Olemme käynnistäneet alustan, ja uskomme, että samanhenkisten sidosryhmien on aika osallistua siihen, mitä tiedämme olevan vallankumouksellinen kryptovaluutta-vaihtaja. Sidosryhmäsijoituksilla ja YPTOcoinia käyttävillä ihmisillä voimme ottaa nykyiset erilliset palvelut – pankkitilit, online-kasinot, pörssit, kaupankäynnin, sijoitukset ja niin edelleen – ja yhdistää ne.

Kryptovaluutta on hajautettu järjestelmä, mutta kukaan markkinoiden toimijoista ei näytä saavan päätään antamaan ratkaisuja ihmisille ja yrityksille. Nykyiset salausmarkkinayhtiöt ovat edelleen sitoutuneet pitämään vallitsevan tilan, jossa järjestelmiä käytetään, se maksaa paljon rahaa maksurakenteen kautta, ja he jatkavat mielellään. Kryptovaluutta haastaa edelleen pankkiireja ja hallituksia. Ne kaikki pakenevat salakirjoituksen sijasta ratkaisuna näihin rahoitusmarkkinoiden hyvin todellisiin esteisiin.

Tiedän, että monet ihmiset uskovat, että YPTOspace on liian vallankumouksellinen, koska annamme ihmisille mahdollisuuden tehdä rahallaan mitä haluavat, eikä heidän tarvitse maksaa korkeita maksuja, mutta en välitä.

Salausvaluutan ei pitäisi olla elitististä, sen on oltava kaikille, ja olemme aloittaneet sen tapahtuvan YPTOspacen kanssa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me