Top nyttige websteder til entusiaster i kryptovaluta

Entusiaster med kryptovaluta

Meget har ændret sig fra 2008, det år, hvor Satoshi Nakamoto uden tvivl revolutionerede verdens økonomiske status quo med introduktionen af ​​de mest betydningsfulde opfindelser i vores generation: Bitcoin og dens underliggende teknologi, blockchain.

Hurtig fremad 11 år er kryptokurver og blockchains ikke kun på alles læber lige nu, men de er også i spidsen for innovation sammen med teknologier som AI og IoT. Selvom de har eksisteret i mere end et årti, er der stadig meget plads til udvikling, og både markedet og teknologien har endnu ikke nået modenhed.

At starte med kryptokurver kan være en usædvanligt skræmmende opgave for enhver nybegynder. Heldigvis er der mange meget relevante online ressourcer, som kan give den interessante og en god fungerende viden om teknologien bag kryptoer, om markedet og i sidste ende endda hvad der kommer.

I denne artikel vil vi liste de mest nyttige websteder (og online ressourcer) for enhver kryptovalutaentusiast. Følgende er nogle værdifulde online ressourcer, som enhver nybegynder af krypto kan bruge til at blive mere fortrolig med kryptoværdien og alle dens ins og outs.

CoinMarketCap

CoinMarketCap.com er det mest populære kryptosammenligningssted i hele kryptosfæren. Det er stedet for enhver kryptoentusiast, der ønsker at kontrollere alt fra møntfortegnelser, prissporing og mange ting at vide.

Alle de oplysninger, hjemmesiden opdateres en gang hvert par minutter. Platformen er vigtig for alle, der ønsker at investere i markedet. CoinMarketCap viser også avanceret analyse til ting som daglige, ugentlige og månedlige handelsværdier samt periodiske prisændringer. Brugere får mulighed for at filtrere projekter ved at cirkulere forsyning, samlet forsyning samt andre parametre og med en omfattende liste over udvekslinger.

CoinMarketCap er ikke den eneste webside af denne slags. De bedste alternativer inkluderer platforme som OnChainFX, CoinCodex, CryptoCompare, BitInfoCharts, CoinCheckup, CoinGecko, CoinCap, Coinlib.

Finder.com

Finder er en berømt global finanssammenligningswebside, der er bakket op af et meget lidenskabeligt team, der leverer relevante undersøgte guider, markedsanalyser, anmeldelser, økonomiske sammenligninger, interviews, nyheder og endda podcasts. Det er også en af ​​de mest pålidelige ressourcer i området til at læse om kryptoprojekter, blockchain-teknologi og endda undersøge udvekslinger.

Platformen tilbyder også en bred vifte af videoshows, podcasts, interviews og videoguider på tværs Youtube, Telegram, Facebook, Twitter, Ryk, eller Crypto Finder TV.

BitMap.org

Bitcoin ATM-app er en mobilapplikation, der er tilgængelig til både iOS og Android, der giver dig mulighed for at finde krypto-pengeautomatplaceringer og forskellige krypto-til-kontante-børser i din nærhed. Platformen er meget gennemtænkt, da den inkluderer placeringen af ​​selv de mest nyinstallerede Bitcoin- og krypto-pengeautomater samt billeder af dem og deres arbejdstid.

CryptoPanic.com

Som nævnt før er der adskillige nyttige og gode online ressourcer, der er klar til at imødekomme behovene hos kryptoentusiaster fra hele verden. At holde øje med mere end to eller tre kan dog blive besvær og smerte. Derfor er kryptokurrency-nyhedsaggregatorer sandsynligvis en af ​​de bedste platforme at bruge, hvis du vil være sikker på at holde dig opdateret med alle de seneste begivenheder.

CryptoPanic er en af ​​de mest populære nyhedsaggregatorplatforme i sfæren. Et specialiseret team kuraterer alt, hvad der vises på platformen. Brugerne får forskellige måder at filtrere indholdet på og oprette brugerdefinerede lister med websteder, der er vigtige for dem. Premium-brugere får en masse eksklusive funktioner, såsom muligheden for at konfigurere øjeblikkelige alarmer og oprette brugerdefinerede RSS / Atom-feeds.

Airdrops.io

Airdrops.io er et websted, der er specialiseret i at samle alle de mest relevante kryptovaluta-airdrops. Det har en brugervenlig grænseflade med et moderne layout og giver brugerne adgang til forskellige sektioner såsom Exclusive Airdrops, Hot Airdrops, Latest Airdrops osv. En af de bedste ting ved denne platform er, at den også har forskellige informative artikler, anmeldelser og sammenligninger.

CryptoCompare.com

CryptoCompare er en anden platform, der bringer statistiske detaljer og kurser i realtid til kryptosamfundet. Det giver brugerne en detaljeret oversigt over digitale valutaer, tegnebogudbydere, udvekslinger og alle mulige nyttige oplysninger om minedrift (såsom minedriftsregnemaskiner). Ligesom enhver altomfattende platform skal gøre, giver CryptoCompare også brugerne en dedikeret guidesektion.

TradingView.com

Som navnet antyder, TradingView er en platform, der hovedsagelig er rettet mod kryptoinvestorer. Det er et skybaseret kortlægnings- og socialt netværksværktøj designet til at appellere til både avancerede og begyndere. Platformen er unik i den forstand, at den giver brugerne mulighed for at dele og samarbejde med andre aktive handlende online såvel som at tilpasse diagrammer og indikatorer.

Etlance

Etlance er sandsynligvis en af ​​de mest tiltalende platforme, der er relateret til Ethereum. Kort sagt, Ethlance.com er et helt nyt og revolutionerende jobmarkedswebsted, der fungerer på Ethereum-netværket. Det svarer relativt til andre freelance-platforme som Freelancer.com eller Upwork, men det kræver ikke nogen form for gebyrer. Desuden får brugerne betaling for deres tjenester og bidrag i Ethereum.

BitcoinWiki.org

BitcoinWiki er en meget nyttig platform, der giver sine brugere en imponerende samling af crypto-artikler. Samlingen har et sted mellem 5.500 og 6.000 artikler på engelsk, og den har alt fra Bitcoins historie til alle mulige nyheder og andre specialiserede guider.

Afsluttende ord

Selvfølgelig er der masser af andre fremragende online ressourcer på Internettet. Denne liste er ikke komplet, men det er nok for en nybegynder, der ønsker at lære mere om kryptosfæren generelt.

Fremhævet billede: namecoinnews.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me