Bedste hardware tegnebøger, hvor du kan gemme dine Cryptos

Hardware tegnebøger

I 2016 forstod verden, at der er stort potentiale i at investere i Bitcoin (BTC). Dette er grunden til, at et stort antal mennesker ikke har handlet det siden da. Efter den årlige halvering er det meget sandsynligt, at Bitcoin-prisen vil stige. Bortset fra dette handler ikke en lille mængde mennesker aktivt. Under alle omstændigheder skal du have en sikker digital tegnebog for at holde dine aktiver inde.

Den bedste måde at gøre dette på afhænger af brugen. For at sikre maksimal sikkerhed anbefales det dog altid at opbevare din digitale tegnebog på en kold lagerenhed. I stedet for en tommelfingerpind har vi nu flere hardware-tegnebøger, der tillader netop det. De leveres med brugerdefineret firmware og tilbyder forskellige sikkerhedsfunktioner. Her vil vi hurtigt gennemgå 10 af de bedste hardware-tegnebøger til at gemme dine kryptoer.

Trezor

Serier af hardware-tegnebøger fra SatoshiLabs ‘kaldte Trezor-modeller bliver ret populære. Dette firma tilskrives at være et af de få udvalgte, der uden tvivl har de bedste hardware-tegnebøger på markedet.

Model One

Som med andre veletablerede virksomheder har Trezor sine ældre, men stadig meget nyttige hardware-tegnebøger og de opgraderede. Model One kom ud i 2014 og blev udviklet af SatoshiLabs. Selvom der er gået lang tid siden da, tilbyder denne enhed et højt sikkerhedsniveau ud over en brugervenlig grænseflade og support til store typer kryptoer – alt dette til en relativt lav pris.

Model T

Trezor Model T er hvad Ledger Nano X er for Nano S. Det er en nyere version af den samme enhed, men med opgraderede træk og overordnet design eftersyn. Nu har den en berøringsskærm til at hjælpe, den nyeste firmware og sikkerhedsopgraderinger. Designet er blevet mere “bilnøgle” udseende, som ikke stikker så meget ud.

Ledger

Det første selskab til kampen bliver Ledger. Dette er en veletableret virksomhed, der har arbejdet med lignende teknologi i nogen tid. I starten af ​​listen har vi tre poster:

Nano S

Ledgers Nano S-model er en af ​​de mest berømte hardware-tegnebøger derude. Selvom det allerede er lidt forældet, giver det stadig en behagelig måde at transportere dine kryptokurver sikkert på. Ledger Nano S kan understøtte nogen af ​​de over 1.000 forskellige kryptoer, som du måske vil bruge og handle.

Nano X

Ledger Nano X er en opgradering til den tidligere Nano S-model. Mens det teknisk set er den samme gamle Nano, men bedre på grund af Bluetooth, forbedret hukommelse og generelt bedre design.

Blå

Dette er et forsøg på at have en tegnebog med tilgængelighed i tankerne. Ledger Blue modellen har en stor skærm til nem navigation og enkel brug. Ligesom andre produkter tilbyder det sikkerhed i høj kvalitet. Imidlertid en ting at nævne, at når den kom ud, var denne enhed næppe tilgængelig. Dette bidrog til en generel mangel på popularitet for denne vare. Det er nu målrettet mod mennesker, der kun behøver at udføre simple opgaver.

SafePal S1

businesswire.com

Binance, som er en af ​​de mest populære kryptokursudvekslinger, har finansieret oprettelsen af SafePal S1. Hovedtrækningen til denne enhed er i dens opgraderede sikkerhed, da den mangler ethvert middel til at oprette forbindelse til noget. Den har ingen USB, ingen Wi-Fi, Bluetooth eller noget andet.

Den måde, den fungerer på, er ved at have en skærm ovenpå med en kode og en måde at se og administrere de lagrede kryptokurver på. Overgangen af ​​information sker via scanning af QR-kode, der følger med sin smartphone-applikation. SafePal S1 er en billig og god kølelagerenhed.

Ellipal

hardware-wallets.ne

Ellipal er et af de virksomheder, der besluttede, at maksimal sikkerhed skal komme selv på bekostning af komfort. Ellipal er et forsøg på at skabe en ægte kold tegnebog. Den kan oprette forbindelse hverken i trådløs eller kablet tilstand. Den har ingen Bluetooth, ingen wi-fi, intet. I lighed med SafePal 1 scanner denne version også bare QR-koden inden erhvervelse af information.

Selvom Ellipal har bevist med denne enhed, at de kan fremstille fantastiske produkter, er de endnu ikke veletablerede på markedet. Så de faktiske sikkerhedsniveauer skal testes i de kommende år.

Bitfi

Oprettet og ejet af en af ​​de mest kontroversielle mennesker på internettet, John Mcafee, Bitfi var en af ​​de tiders ukrakkelige Bitcoin-tegnebøger. Efter for meget skryt fra John selv begyndte dedikerede sikkerhedsprofessionelle imidlertid at finde fejl i denne enhed. Dette betyder dog ikke, at dette ikke er en levedygtig mulighed. Det giver stadig høje sikkerhedsniveauer til brugerne.

Hold nøglen

For folk, der ikke har brug for noget specielt fra deres hardware-tegnebog, Hold nøglen har noget at tilbyde. Denne enhed giver mulighed for kold opbevaring. Overgangen af ​​information sker på grund af ShapeShift-funktionen. Dem, der ikke har brug for den mest teknologisk avancerede hardware-tegnebog, denne enhed er en god løsning, da den er billig og godt beskyttet.

CoolWallet S

CoolWallet har produceret noget meget andet end andre hardware på denne liste. De har designet en hardware-tegnebog, der kan passe ind i din tegnebog, ligesom dit normale kredit- eller betalingskort. Desuden er det en vandtæt enhed. Kommunikationen med enheden sker ved hjælp af den integrerede Bluetooth-enhed. Enhver enhed kan fungere med denne tegnebog.

Konklusion

Afslutningsvis er der en hel del hardware-tegnebøger tilgængelige på internettet. Det er værd at bemærke, at en enhed ikke kan være altomfattende. Dette betyder, at hvor der er mest komfort, skal mange sikkerhedsfunktioner ofres. Den sikreste måde at holde dine midler på er på kølelagerenheder, der ikke opretter forbindelse til noget og bare bliver opdateret af blockchain.

Bemærk: Dette indlæg blev oprindeligt offentliggjort den 19. januar 2018 og er blevet opdateret fuldstændigt og rigtigt i indholdet den 25. oktober 2020.

Fremhævet billede: bitcoinist.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me