PrimeBit anmeldelse: Crypto Derivatives Exchange med praktiske priser

PrimeBit

Om PrimeBit

primebitPrimeBit er en kryptoderivatudvekslingsplatform, der blev grundlagt i 2019 med hovedkvarter på øen Saint Vincent og Grenadinerne. Platformen tilbyder høj gearing til evige kontrakter på Bitcoin, Litecoin og Ethereum, hvilket muliggør P2P-overførsler uden at bruge forsikringsfonde til at tjene penge.

PrimeBit er ikke tilgængeligt for borgere og beboere i USA, Canada, Japan, Algeriet, Afghanistan, Bahamas, Botswana, Cambodja, Kriminalitet og Sevastopol, Cuba, Ecuador, Etiopien, Ghana, Iran, Irak, Myanmar, Nordkorea, Pakistan, Serbien, Sri Lanka, Sydsudan, Sudan, Syrien, Tunesien, Trinidad og Tobago og Yemen.

Handelsgrænseflade

primebit-handelsgrænseflade

PrimeBit udviklet sin egen Webtrader-app, der henvender sig til både grundlæggende og avancerede forhandlere. Platformen er skrevet i C ++ og har MetaTrader 5-motorintegration, som almindeligvis bruges af Forex-, Indices- og Commodities-forhandlere, hvilket gør det muligt for børsen at behandle en million handler pr. Sekund.

Interfacet inkluderer funktioner såsom risikobegrænsninger til styring af tab, kort, der kan tilpasses, og vinduer, samt en lang række indikatorer, såsom Bollinger Bands, Ichimoku og glidende gennemsnit.

Platformen kan tilgås via enhver webbrowser, så der er ikke behov for at downloade eller installere noget. Der er også en mobilapp-version til handlende på farten.

PrimeBit-platformen er oversat til 12 sprog: engelsk, polsk, spansk, tyrkisk, portugisisk, japansk, tysk, kinesisk, russisk, vietnamesisk, thai og koreansk.

MetaTrader 5-handelsappen har fantastiske sikkerhedsforanstaltninger, såsom 128-bit kryptering til data mellem PrimeBit og serveren, server og udvidet godkendelse, beskyttelse af konfigurationsfiler, krypteret fil, der gemmer forbindelsesindstillinger og konti, samt adgangskodebeskyttelse.

Indbetalings- og udbetalingsmetoder

PrimeBit-brugere kan kun foretage indbetalinger med Bitcoin. Der er ikke noget minimumsbeløb og ingen maksimumsgrænser. Bitcoin-indskud føjes til din konto efter 1 bekræftelse på Bitcoin-netværket.

Bitcoin indkøbsmuligheder

Hvis du ikke har BTC, tilbyder PrimeBit også en hurtig måde at købe dem på deres platform.

Ved at rulle ned til indbetalingsvinduet skal du klikke på knappen “Køb BTC”, og du vil blive omdirigeret til en Match2Pay vekslerservice. Herfra kan du købe Bitcoin ved hjælp af fiat såsom euro eller dollars via bankoverførsel. Den mindste købsgrænse er sat til USD 50 med en maksimal købsgrænse på BTC til en værdi af USD 20.000.

Levereret handel

PrimeBit understøtter op til 200 gange gearing, hvilket er en af ​​de højeste renter på markedet. I modsætning til andre gearingsplatforme afvikler PrimeBit ikke dine positioner, når den når likvidationsprisen, medmindre kontrakten er i en negativ saldo. Platformen bruger heller ikke en forsikringsfond, som i høj grad kan forstørre dine tab, når markedet oplever skarpe udsving.

Evige kontrakter

Primebit

coinfomania.com

PrimeBit understøtter handel med lineære evige kontrakter for Bitcoin, Ethereum og Litecoin mod den amerikanske dollar. Kontrakternes priser stammer fra Bitcoin / Ethereum / Litecoin-sammensatte indeks kaldet Fair Price, der beregner indekserne baseret på flere eksterne kilder. De evige kontrakter bruger et premium- eller rabatindeks for at justere til den korrekte slutrente. Funding Rate har den rolle at regulere prisen på den evige kontrakt til referenceprisen.

Finansieringsbetalinger foretages hver 8. time, og der opkræves ingen gebyrer for disse overførsler.

Minimumsbeløbet for at åbne en BTCUSD-kontrakt er 0,0001 BTC. PrimeBit kontrakter har ikke udløbsdatoer, hvor de midler, der bruges i kontrakterne, udveksles direkte mellem de involverede parter.

Evige kontrakter afregnes i BTC og citeres i US dollar. Alle kontrakter har en værdi på 0,1 mBTC pr. $ 1 pris. Da kontrakterne er lineære, ændres kontraktprisen og værdien ikke med kontraktprisen.

Gebyrer 

gebyrer ikonPrimeBit opkræver ikke gebyrer for indskud og finde betalinger. Der er dog et gebyr på 0,0005 BTC for at trække Bitcoin ud. Gebyrer opkræves også, når du køber Bitcoin via PrimeBit. Konvertering af Bitcoin til fiat medfører også gebyrer.

Gebyrer for derivathandel er baseret på producent-taker-modellen. Producentgebyret pålægges dem, der afgiver ordrer, og børsen giver producenter 0,025%, da de bringer mere likviditet til platformen.

Taktergebyret pålægges dem, der afgiver ordrer på budprisen. Takers skal betale et mindre gebyr på 0,075% på PrimeBit.

Privatliv og sikkerhed

primebit sikkerhedPrimeBit implementerer en række sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte brugerdata og midler mod onlinetrusler.

99,9% af klientmidlerne på platformen opbevares offline i en kold tegnebog. Dette begrænser onlineangreb og forhindrer således hackere i at få adgang til og stjæle penge.

Af hensyn til kontosikkerhed kræver udvekslingen, at brugerne aktiverer 2-Factor Authentication (2FA) via Googles Android- eller iPhone-app. 2FA genererer en engangskodeord på brugerens telefon, som bruges til at bekræfte hver login- eller tilbagetrækningsanmodning.

Serverne, der bruges af PrimeBit i deres handelsoperationer, hostes på Amazon Web Services (AWS), som er en af ​​de mest anvendte og pålidelige cloudtjenester.

Kunde support

Der er ingen live support på PrimeBit. I stedet kan platformens team kontaktes via e-mail på [e-mail beskyttet] email adresse.

Webstedet har også en omfattende support sektion, som indeholder detaljerede vejledninger og ofte stillede spørgsmål vedrørende brugen af ​​deres platform. Holdet reagerer normalt inden for en dag.

Konklusion

PrimeBit er en relativt ny crypto-derivatplatform, men med sine konkurrencedygtige priser og høj gearing er det en god mulighed for dem, der ønsker at øge deres Bitcoin-beholdning gennem marginhandel.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me