Top 10 nemmeste kryptovalutaer til mine (OPDATERET 2019)

Verden af ​​kryptokurver åbnede mange døre for folk at tjene penge, og en af ​​dem er bestemt kryptomining. For dem, der ikke er opmærksomme på kryptomining, er der pr. Definition en proces til verificering og tilføjelse af transaktioner til den digitale hovedbog i en bestemt blockchain, hvor minearbejderen modtager respektive kryptovalutaer som belønninger..

Minedriftsprocessen er ikke rigtig let, da mange minearbejdere konkurrerer med hinanden om at løse komplicerede og vanskelige matematiske ligninger med hash-funktioner, der er kryptografiske og er knyttet til en blok, der indeholder dataene for en bestemt transaktion..

Og efterhånden som flere og flere minearbejdere kommer sammen for at udvinde, steg minedriftens vanskelighed, og langsomt og stabilt blev det hårdere. Mens mange kryptokurver inklusive bitcoin er blevet hårdere at udvinde, er der stadig mange af dem, som er lettere at udvinde.

For at forstå dette bedre er det nødvendigt at se på faktorer, der gør en kryptokurrency let og indbringende at udvinde.

Hvad er Network Hashrate?

Med hensyn til en simpel teknologisk definition kan en hashrate defineres som den hastighed, hvormed en given minemaskine fungerer. I en verden af ​​kryptokurver er hash-hastigheden den hastighed, hvormed minemaskinen foretager tusinder eller endda millioner af gæt per sekund for at finde de rigtige svar til at løse blokken.

Hashhastigheden er en kritisk faktor i kryptomining, fordi den direkte påvirker minearbejdernes rentabilitet. Forholdet mellem dem er som hvis Bitcoin eller et hvilket som helst andet kryptonnetværks vanskeligheder stiger på et givet tidspunkt, når hashhastigheden øges, og derfor tjener minearbejderen kryptokurrency og transaktionsgebyrer. Antallet af minearbejdere i netværket øger vanskeligheden, da en minearbejder skal beregne flere gæt per sekund og dermed bringe cyklussen tilbage til hashhastigheder.

En anden måde at se på det er, hvis minearbejdere skal producere og verificere blokke, der ikke har nogen transaktionsværdi og modtage belønningsmønten for det, falder møntpriserne, og da blokproduktion er en langsom proces; transaktionerne på den bestemte blockchain vil blive stagnerende og dermed afskrive mønten igen. Det er her, sværhedsgraden begynder at vokse.

Hvad er minedrift vanskeligheder?

Hvis man forsøger at lede efter den enkleste af definitionen af ​​minedriftsvanskeligheder, ville han indse, at udtrykket er retfærdigt kompleksiteten, der er involveret i at løse det matematiske problem, som miner står over for, mens de skaber en blok. Denne vanskelighed ændrer sig normalt over tid og bliver i de fleste tilfælde vanskelig. Meget afhænger også af hashraten af ​​det netværk, som minearbejderen udvinder på.

Hvis der er meget få minearbejdere, vanskeligheden ved minedrift, som kryptokurrency falder, og på den anden side, hvis der er mange minearbejdere, begynder vanskeligheden ved at udvinde disse mønter at vokse, hvilket gør det endnu vanskeligere for en bestemt minearbejder at blive limet til eller endda finde den blok. Hver af minearbejderne går ud i minedrift eller samler så mange mønter som muligt. Derfor er det vigtigt at vide, hvor meget belønningen er i amerikanske dollars, så man rent faktisk kan måle minearbejdernes indsats. Det er direkte relateret til den pris, som kryptoen handler med, hvis prisen på krypto vokser på kryptokursudvekslingen, stiger værdien af ​​blokbelønningen også i amerikanske dollars.

Det mål, der bruges til at bedømme vanskeligheder ved minedrift, er i hash (det laveste er terahashes – TH), hvilket betyder den enhed, der udføres arbejde, og målingen til at bedømme netværks hashrate eller netværks nethash (hvilket betyder antallet af minearbejdere) er i enheden hashes per sekund (TH / s).

Netværksvanskeligheden justeres af sig selv og er altid justeret i formelvanskeligheden / nethash = blokeringstid (https://www.investopedia.com/terms/b/block-time-cryptocurrency.asp)

Med definitionerne på plads forstår vi, at de mønter, der har lavere hashrate, trodsigt er den, der er lettere at udvinde. For at få den nyeste hashrate for hver af mønterne kiggede vi på to dataggregater og de vigtigste cryptocurrency-minedriftwebsteder, dvs. WhatToMine.com og CoinWarz.com. Dataene på begge sider var ret inkonsekvente, og derfor valgte vi at vælge de bedste mønter mellem de to, der viste den laveste forskel. Disse udelukkede NiceHash-algoritmen og mønter, der ikke havde hashratedata.

Listen over de let udvindelige mønter er som følger (som den 17-08-2019)

Deutsche eMark (DEM)

Nøgle minestatistikker

 • Netværkshashrate: 326,81 MH / s
 • Blokbelønning: 50,00
 • Blokke: 2.423.280
 • Blokeringstid: 2,00 minut (er)
 • Omsætning / fortjeneste pr. Dag: 0,84 $ / (2,85 $)

Det Deutsche eMark er en digital valuta, der er decentraliseret og programmeret ved hjælp af kryptografiske algoritmer. Mønten får sit navn fra Deutsche Mark, som var den populære valuta i Vesttyskland. EMark, som mange af sine jævnaldrende, bruger det distribuerede hovedbog og blockchain-netværk, hvilket gør det transaktioner hurtigt, sikkert og fuldstændigt decentraliseret.

Monero (XMR)

Nøgle minestatistikker

 • Netværkshashrate: 327,55 MH / s
 • Blokbelønning: 4.86930501
 • Blokke: 1.902.321
 • Blokeringstid: 2,00 minut (er)
 • Omsætning / fortjeneste pr. Dag: $ 3,23 / $ 0,98

Monero har været en investor skat, da det var en af ​​de første mønter, der blev bygget omkring forudsætningen om privatlivets fred for transaktioner. De mest fremherskende kryptoaktiver, herunder Bitcoin og Ethereum, har været baseret på gennemsigtige blockchains, hvilket betyder, at transaktioner, der udføres på dem, er åbenbart verificerbare, kan spores af alle, der ønsker at spore dem som regeringer og myndigheder. Derudover, hvis nogen løbende sporer transaktionsaktiviteten for hver tegnebog, er der altid en chance for, at han vil være i stand til at finde tegnebogholderens virkelige identitet. Dette kan ikke gøres i Monero, da det bruger kryptografisk teknologi, der beskytter afsenderen og modtageren adresser sammen med andre transaktionsoplysninger.

Du kan muligvis også lide: 10 bedste Monero-tegnebøger [XMR] Bedømt (2019-udgave)

ZCash (ZEC)

Nøgle minestatistikker

 • Netværkshashrate: 4,44 GH / s
 • Blokbelønning: 10.000080
 • Blokke: 586.487
 • Blokeringstid: 2,50 minut (er)
 • Omsætning / fortjeneste pr. Dag: $ 3,17 / $ 1,68

Zcash, ligesom Monero fokuserer på privatlivets fred. Zcash tilbyder to typer adresser: gennemsigtige adresser, der er offentligt synlige på Zcash blockchain og afskærmede adresser, der er mere private, da privatlivets fred er den søjle, som Zcahs arkitektur lægger grundlaget for. Der er ingen central database forbundet med Zcash, og derfor er der ingen frygt for intet enkelt punkt for fiasko eller chancer for at blive hacket. At være drevet af en række computere og systemnetværk er det næsten umuligt for myndighederne at kontrollere det eller lukke det ned. Ligesom Monero finder Zcash-transaktioner også sted uden at oplyse afsender, modtager eller det transaktionsbeløb, der er foretaget.

Feathercoin (FTC)

Nøgle minestatistikker

 • Netværkshashrate: 5,22 GH / s
 • Blokbelønning: 40,00
 • Blokke: 2.788.198
 • Blokeringstid: 1,00 minut (er)
 • Omsætning / fortjeneste pr. Dag: $ 0,10 / ($ 0,86)

Navnet Feathercoin blev givet til mønten af ​​grundlæggerne, da de forestillede sig at udvikle et symbol, der var lettere end lys. Denne lethed og egnethed af mønten resulterer normalt i fjerlysbetalinger, hvilket gør blokbekræftelse og -behandling hurtigere (normalt tæt på en blok hvert minut). Mønten har en ret stor forsyning på 336 millioner mønter (210m er i øjeblikket i omløb). Mange analytikere på gaden sammenligner Feathercoin med en avanceret og modificeret version af Bitcoin, der menes at have oprindeligt gaffelt fra kildekoden til Litecoin. Feathercoin-brugere har nem adgang til to tegnebøger (FeathercoinCore og Electrum), som fungerer nøjagtigt i tråd med Bitcoin Wallets, kun forskellen er, at de er lettere og meget hurtigere i behandlingen af ​​blokke. Ud over de to desktop-tegnebøger finder Feathercoin støtte fra en række mobile tegnebøger, hvilket gør det til en ret almindelig mønt.

Læs også: Litecoin [LTC] Prisforudsigelse for 2019/2020/2025

Einsteinium (EMC2)

Nøgle minestatistikker

 • Netværkshashrate: 79,42 GH / s
 • Blokbelønning: 2,00
 • Blokke: 2.456.664
 • Blokeringstid: 1,00 minut (er)
 • Omsætning / fortjeneste pr. Dag: $ 1,54 / ($ 2,06)

Einsteinium er en digital valuta, der blev udviklet med det formål at finansiere teknologiske, videnskabelige og humanitære projekter. Valutaen står også som en finansieringskilde og cirkulerer ved hjælp af et bevis på arbejde beregning ligesom Bitcoin. Så alt i alt praktisk fungerer Einsteinium meget lig Bitcoin, der er knyttet til en velgørende fond. Virksomheden bag EMC2, Einsteinium Foundation, er det første open source blockchain-baserede netværk, der er forbundet med indsamling af midler til videnskabelige og teknologiske projekter, der er centreret om at forbedre og udvikle videnskab og innovation..

StartCoin (START)

Nøgle minestatistikker

 • Netværkshashrate: 105,68 GH / s
 • Blokbelønning: 5,00
 • Blokke: 2.033.754
 • Blokeringstid: 1,00 minut (er)
 • Omsætning / fortjeneste pr. Dag: $ 0,02 / ($ 3,58)

Start COIN, svarer til EMC2, hjælper også med at støtte og fremme crowdfunding-initiativer (med et nøglefokus på velgørenhedsorganisationer). Bortset fra at skaffe penge fungerer mønten også som en belønningstoken for indehavere, når de deler og støtter crowdfunded-projekter. Mønten og projektet blev lanceret i juli 2014 og blev forked ud af Litecoin-forskellen, da den ikke bruger Litecoins Scrypt-algoritme. Der er et loft på den samlede møntforsyning, der er på USD 84 millioner med en blokbelønning, der halveres hvert år.

GameCredits (SPIL)

Nøgle minestatistikker

 • Netværkshashrate: 203,95 GH / s
 • Blokbelønning: 12.50
 • Blokke: 2.461.344
 • Blokeringstid: 1,50 minut (er)
 • Omsætning / fortjeneste pr. Dag: $ 1,94 / ($ 1,66)

GameCredits (GAME) blev lanceret i 2014 med fokus på spilbranchen, der gjorde det muligt for indehavere at bruge den til onlinekøb af digitale varer og spiltjenester. Virksomheden bag mønten, GameCredits Inc., blev grundlagt i Serbien i 2016 og har nu et hold på 100 mennesker, der er spredt over fem lande. En mønt, der lægger grundlaget for Bitcoin, trækker GameCredits en masse inspiration fra den. Minedrift af kryptokurrency bruger Scrypt-algoritme i henhold til PoW (proof-of-work) -princippet.

Florincoin (FLO)

Nøgle minestatistikker

 • Netværkshashrate: 390,92 GH / s
 • Blokbelønning: 6,25
 • Blokke: 3.596.760
 • Blokeringstid: 40,00 sekund (er)
 • Omsætning / fortjeneste pr. Dag: $ 1,65 / ($ 1,95)

FlorinCoin introducerer sig selv som en platform, der bruges til at skabe fuldt decentrale applikationer. Mønten sikrer ydeevnen for hele Florin-netværket og hjælper med at opretholde en høj transaktionsbehandlingshastighed med en blokdannelsestid på 40 sekunder. Den vigtigste differentiator for dette projekt var evnen til at tilføje kommentarer på op til 528 karakterer til hver transaktion. Det meste af FlorinCoin er baseret på den åbne kode for Bitcoin, men med udskud fra Litecoin.

Verge (XVG)

Nøgle minestatistikker

 • Netværkshashrate: 755,13 GH / s
 • Blokbelønning: 730,00
 • Blokke: 3.369.191
 • Blokeringstid: 30,00 sekund (er)
 • Omsætning / fortjeneste pr. Dag: $ 1,67 / ($ 1,93)

Randen er en forbedret version af den oprindelige Bitcoin blockchain, som forestiller sig at nå sin mission om at give enkeltpersoner og virksomheder en hurtig, effektiv og decentral måde at foretage direkte transaktioner med fordel af privatlivets fred. Det ultimative mål med mønten er at bringe kryptovaluta, så folk kan bruge den hver dag. Med Verge Currency har virksomheder og enkeltpersoner adgang til fleksible muligheder for at sende og modtage betalinger.

Vertcoin (VTC)

Nøgle minestatistikker

 • Netværkshashrate: 778,68 GH / s
 • Blokbelønning: 25.00
 • Blokke: 1.192.732
 • Blokeringstid: 2,50 minut (er)
 • Omsætning / fortjeneste pr. Dag:

Designet af Vertcoin blockchain blev lavet på en måde, så minekraften ikke bliver konsolideret. Dette var møntudviklerens bestræbelser på at holde valutaen helt decentraliseret hele tiden. Efter at have taget sig af decentralisering sørgede grundlæggerne for, at mønten let kunne udvindes, hvilket ville gøre minedrift kryptokurrency let for alle. Meget lig Litecoin, er Vertcinos konsensusalgoritme meget VTC ASIC-resistent. I modsætning til mange andre altcoins, der findes i dag, havde Vertcoin aldrig en ICO-, airdrop- eller pre-mine-bonus. Også dette var designet af en grund, så det ikke giver nogen unødig fordel for en gruppe eller enkeltpersoner ved at give dem adgang til Vertcoin før publikum som helhed.

Konklusion

Mens disse mønter er lette at udvinde, er det nødvendigt for en ny minearbejder at notere en anden faktor, der kan ændre ting for dem, såsom brugen af ​​puljer. Den nemmeste kryptokurrency til mine er også en funktion af, hvordan poolgebyrer opkræves. At være en del af puljen øger ikke udbetalingsfrekvensen for alle, der er en del af puljen. Ved at holde alle ting i skak har en minearbejder bestemt brug for de bedste ressourcer til rådighed for faktisk at gøre kryptovaluta minedrift let.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me