Bedste Crypto Portfolio Tracker & Management Apps i 2021 [OPDATERET]

Cryptocurrency bliver langsomt populær som et investeringsaktiv, og flere og flere mennesker bliver tiltrukket af det. Mens de lover højt afkast på lang sigt, er investering i kryptokurrency bestemt ikke et ugespil, da aktivet er investeringsvolatilitet og risiko. Og det gale opadgående rush 2017 og derefter de stejle dråber i 2018 har netop givet en masse investorer en bange for deres liv. Mens mange spekulanter, der var kommet ind på markedet i 2017 i grådighed over at tjene hurtige penge, er flyttet væk, mens de der er tilbage, er langsigtede investorer. Og de er altid på jagt efter værktøjer, der kan holde dem i spillet og træffe kloge beslutninger. Og for at tage disse kloge beslutninger er investorer nødt til at udstyre dem med de bedste værktøjer derude, og et af disse værktøjer er en god kryptovalutaporteføljetracker & administrationsapps, som vi skal gennemgå i dag.

Læs også: 5 fejl, som kryptovalutahandlere normalt laver

Stigningen af ​​Altcoins

2017 var ikke kun året for prisstigninger, det købte også en masse altcoins i spillet. Disse blev opdelt i hjælpeprogrammer, sikkerhedsmønter, privatlivsmønter osv., Men i sidste ende udvidede altcoin-markedet, hvilket gjorde det vanskeligt for investoren at vælge og holde den, der kunne give mest afkast. I dag er der tusindvis af altcoins, og antallet stiger langsomt og støt dagligt.

En porteføljetilgang til Crypto-investering

Enhver person, der har handlet ethvert marked, kender styrken ved at have en porteføljetilgang. En porteføljetilgang betragtes som grundlaget for en langsigtet, vellykket pengestyring.

Hvis vi går for at definere, er porteføljetilgang baseret på at skabe en tilpasset investeringsportefølje, der afspejler investeringsbehovet gennem de forskellige livsfaser. Mange mennesker kræver ekspertise i, hvordan man skal oprette en portefølje i kryptokurrency, de lærte på gaden antyder en tommelfingerregel for en langsigtet investering i kryptokurrency. Ifølge mange bør enhver mønt, der afhentes i en portefølje, have indflydelse på disse træk.

 • Markedsandel: Markedsandel kan defineres som den andel af markedsværdi, som en kryptokurrency har. En stor markedsandel indikerer typisk dominans.
 • Hjælpeværdi: Når man skal afgøre, om en kryptokurrency vil være her om et par år fra nu, skal man spørge og finde svar på spørgsmål som – Er kryptokurrency nyttig? Har det et brugermarked? Disse spørgsmål er vigtige, fordi de er de mest nyttige kryptokurver, der sandsynligvis vil blive bredt vedtaget.
 • Transaktionsvolumen: For at afgøre, om der faktisk bruges en kryptovaluta, kan man se på dens transaktionsvolumen. Denne indikator taler også om den langsigtede brug af valutaen.
 • Markedsnyheder: Markedsnyheder påvirker prisen på ens kryptovaluta og vil have en retrospektiv effekt på porteføljen, så det er bydende nødvendigt, at du er klar til at reagere. Samlet set skal man holde sig opdateret med markedsnyheder, der involverer kryptokurver, så man kan træffe informerede investeringsbeslutninger.

Hvis man anvender disse filtre på den komplette liste over mønter, kan han være omgivet af mange møntforslag, og det er sådan, hvordan man skal nærme sig det ved at diversificere hans eller hendes investering.

Behovet for Crypto Portfolio Trackers

Når institutioner bevæger sig ind i kryptospillet, vil den anbefalede porteføljestyring “krypto” være stigende, og mange mennesker vil have en masse mønter som en del af deres portefølje, hvor de følger porteføljemetoden eller ej.

Overvågning af disse beholdninger i en række mønter bliver langsomt en udfordring for mennesker, og med skiftende scenarier vil dette sandsynligvis stige. Det er her, mange spillere forsøger at oprette porteføljesporere ved hjælp af teknologi ligesom den, der er tilgængelig i aktier og andre aktivklasser.

Læs også: Top Cryptocurrency News Aggregator Apps

Hvad er Crypto Portfolio Tracker?

En Crypto-porteføljetracker er et program eller en tjeneste, der giver investorer, brugere og handlende mulighed for at spore prisbevægelserne på de aktiver, de besidder, som en del af deres individuelle beholdninger. Dette program giver brugeren indsigt i, hvordan hans nuværende tildeling placeres og stables sammen med hans eller hendes langsigtede økonomiske mål og beslutninger. Dette giver også en idé til investoren om, hvordan deres kryptoporteføljer klarer sig i forhold til resten af ​​markedet.

Investoren skal tilføje porteføljer fra deres handels- eller investeringskonti for automatisk at importere eller oprette porteføljer manuelt for at teste bestemte strategier. Mens man gør dette, skal man altid huske på, at trackerne er en god løsning til at overvåge deres portefølje på et givet tidspunkt, men det kan føre til overdreven handel at holde styr på porteføljen regelmæssigt. Men hvis man ønsker at holde din aktivallokering på den rigtige vej, er en porteføljespor en enkel og effektiv måde at overvåge den på.

De fleste krypto-udvekslinger har en slags sporings- og forskningsværktøj, men du kan kun bruge konti tilknyttet denne udveksling. Derfor er mange tredjepartssporere kommet ind i kryptorummet til den leverede brugerdefinerede løsning til kryptoinvestorer for at holde styr på deres portefølje.

Kvaliteter af en stor kryptoporteføljetracker

Store porteføljesporere har en stor pulje af investeringstipere og informationsindikatorer, der giver brugerne mulighed for at trække fra og give gode og brugervenlige forskningsværktøjer. Selvom det er et meget personligt valg, hvilket program der passer til hvem efter hans eller hendes ønsker, er der nogle standardkriterier, der gælder for mange og hjælper os med at tegne de bedste trackere. Disse inkluderer-

 • Koste: Mens de fleste kryptoporteføljesporere har en gratis mulighed for at komme i gang, har nogle af de gode tilføjelser, der kan købes for at forbedre oplevelsen. Det anbefales, at startere bruger den gratis metode og tester trackerne, inden de tager noget avanceret og dyrt.
 • Højt antal sporbare aktiver: Hvad gavner en porteføljetracker, hvis en investor ikke kan spore sin komplette digitale aktivportefølje? En god tracker giver dig mulighed for at følge alle typer og størrelse på mønter, poletter og endda nytilkomne mønter.
 • Hastighed: Tid er en værdifuld komponent i kryptohandel. Et øjeblik her og der, og investoren kan finde sig i en position, som han måske ikke ønsker at være i. Derfor er det indlysende, at han ønsker en tracker, der hurtigt indlæses på sin telefon eller bærbare computer, og også opdaterer priser hurtigt. En kryptoporteføljetracker skal være i stand til at sende pristilbud i realtid (eller tæt på det) som investorer eller forhandlere, du ikke kan handle, hvis priserne er forsinket.
 • Brugervenlig grænseflade: En krypteringsporteføljetracker skal være let at bruge og enkel nok til, at brugere i enhver aldersgruppe kan tilpasse sig den og fejlagtigt betjene den.

Bedste Crypto Portfolio Tracker Apps: 

1. Coinstats

Coinstats er igen en populær app, der er tilgængelig til iOS, Mac OS og Android. Mens brugergrænsefladen i appen trækker lidt på forbedringen, har den nogle gode funktioner på sin side. Appen understøtter og giver detaljer om 1800 mønter med live priser fra mere end 80 børser. Automatiseret importporteføljeimportfunktionalitet er tilgængelig til imponerende 30+ børser. Dets nyhedsaggregator sporer en bred vifte af kilder (40+), herunder Reddit og Twitter for hver mønt. Indstillinger for alarminstitutter for coinstats er også en differentiator med muligheden for at modtage meddelelser baseret på ikke kun pris, men også markedsværdi og volumen.

Mens appen er tilgængelig gratis, har den en Pro-version til en pris af £ 27,99 om året, som tillader flere porteføljer og automatiske advarsler om prisændringer.

Fordele:

 • God udveksling integration
 • Nyhedsopdateringer
 • Notifikation om prisadvarsler

Ulemper:

 • Pro-konto fjerner den bedste funktion
 • Interfacet har brug for lidt rengøring.

CoinStats porteføljespor

2. Blockfolio

Blockfolio er en selvudviklet “verdens mest populære Bitcoin og Cryptocurrency Portfolio Management App” Selvom den understøttes på iOS og Android mobile, trækker appen helt sikkert ned på det faktum, at den ikke har en desktopversion af det samme.

Det har imponerende kortlægningsevner og kan også prale af understøttelse af 207-udvekslinger, uden mere tvivl i pipelinen. En anden ulempe ved appen er, at den går glip af nogle almindelige handelspar, såsom USDT. Andre nøglefunktioner i appen, som den giver øjeblikkelige advarsler om, når et specifikt prisniveau er ramt. Der ligger også en app i en nyhedsaggregatorfane, der giver en nyttig måde at holde sig opdateret om de seneste begivenheder. Den seneste tilføjelse er den opdaterede signalfunktion, som giver øjeblikkelige opdateringer fra udviklingsholdene til dine porteføljeteams, selvom nogle måske finder disse meddelelser lidt distraherende.

Fordele:

 • Fantastisk kortværktøj
 • Fanen Nyheder fungerer som en ekstra fordel
 • Notifikation om prisadvarsler

Ulemper:

 • Ingen desktop-app er en stor ulempe
 • Exchange-support og API-adgang mangler

Blockfolio - kryptoporteføljetracker

3. Crypto Pro

Crypto Pro er en alt-i-en kryptovaluta portefølje tracker app. Brugere kan læse nyhederne, indstille prisalarmer, spore porteføljer og se de seneste tilbud på kryptoer og ædle metaller. Appen er tilgængelig på alle Apple-enheder (iPhone, iPad, Mac og Apple Watch), og brugere kan sikkert og problemfrit synkronisere deres data.

Appen er fortrolighedscentreret, da den ikke indsamler nogen personlige oplysninger eller overvåger sine brugere på nogen måde. Den leveres fyldt med funktioner som Siri-genveje, widgets, der kan tilpasses, cryptocurrency-regnemaskine, ERC-20-tokenimport og meget mere.

Crypto Pro er gratis at downloade, men koster $ 7,99 om måneden eller $ 47,99 om året for premium-funktioner såsom ubegrænset udveksling API-forbindelser.

Fordele:

 • Live priser
 • Ubegrænset porteføljer
 • Udveksling og tegnebogstilslutninger
 • Avancerede diagrammer med indikatorer

Ulemper:

 • Ingen Android-version endnu.

Crypto Pro portefølje trackerCrypto Pro portefølje tracker app

4. Delta

Delta er en af ​​de mest kendte kryptoportefølje-apps, der er bredt tilgængelige på desktop (macOS, Windows og Linux) og iOS / Android mobile platforme. Appen er meget ren, beskriver beskeden sig selv som “den bedste Bitcoin, ICO og Cryptocurrency tracker. Overalt.” Hvad der klart skiller sig ud for Delta er, at det sporer et stort udvalg af tokens (2000+) til støtte for sit krav om at have det største bibliotek med understøttede mønter. Det har udvekslingsstøtte (175+), API-forbindelsesfunktionalitet (til 13 udvekslinger) og en brugervenlig grænseflade. Mens den samlede oplevelse er meget overbevisende, mangler trackeren nogle ret begrænsede kort- og meddelelsesmuligheder.

Fordele:

 • Stort udvalg af poletter og udvekslinger
 • Uafhængig desktop-app
 • Handelsgebyrer spores
 • Flere porteføljesupport

Ulemper:

 • Begrænset kortlægning
 • Ubegrænset udveksling API-forbindelser begrænset til Pro-version

Delta - portefølje trackerDelta – portefølje tracker app

5. CoinGecko

Stigningen af ​​decentraliserede finansieringsprodukter (DeFi) har også set en tilsvarende stigning i produkter, der tilbydes af et af de største kryptodataaggregeringswebsteder, Coingecko. Platformen giver brugerne mulighed for at oprette deres brugerdefinerede porteføljer, der tilføjer DeFi-tokens og likviditetspuljer til sin porteføljetracker. 

Fordele

 • Tilbyder store muligheder for DeFi-tokens og andre kryptokurver.
 • Let at navigere. 

Ulemper

 • Manuel valg af dine yndlingsmønter. 

Coingecko app

6. Cryptocompare

Et af de mest populære websteder, der giver komplet information og har en stor porteføljetracker, er Cryptocompare. Webstedet er et professionelt og datafokuseret knudepunkt, der passer til både organisationer og enkeltpersoner. I øjeblikket er appen tilgængelig på hjemmesiden og Android-telefoner, er der stadig tavshed i sine IOS-versioner. Holdet bag appen har fungeret meget godt på grænsefladen, hvilket gør det meget imponerende og viser en enorm mængde data på hvert aktiv. Da CryptoCompare giver forbedret indsigt gennem nyheder, artikler og forumindlæg, anbefales det stærkt i kryptosamfundet. Webstedet har også en tidslinjefunktion, der viser rejsen for hver mønt og de vigtige milepæle, den har opnået sammen med dens sociale medieindsigt.

Fordele:

 • En lang række oplysninger tilgængelige
 • Næsten 5000 mønter og tilsvarende 240.000 handelspar er dækket
 • Etableret platform med robuste opdateringer.

Ulemper:

 • Ingen iOS-app

CryptoCompare porteføljespor

7. Kyptographe

Dette er en af ​​de nyeste Crypto portfolio tracker-app på markedet, der tilbyder et stort antal funktioner til brugerne. Kryptographe tilbyder brugerne en ren og nem at navigere platform, der viser fortjeneste, tab og procentvise ændringer i din portefølje. Det tillader også integration af mobil- og hardware-tegnebog for at gøre din liste over aktiver nemme at administrere og kontrollere. 

Det giver dig også mulighed for at se andre bedst presterende investorer på platformen og og percentile præstationer i forhold til andre investorer. Den grundlæggende funktionsdownload er gratis, men premium- og guldplanerne koster $ 4,99 og $ 6,99 hver måned. 

Fordele 

 • Brugervenlig og unik brugergrænseflade.
 • Indeholder et nyhedsafsnit for at holde styr på de aktuelle begivenheder.
 • Fås på flere sprog.

Ulemper

 • Premium-funktioner er lidt dyre. 
 • Mangel på automatisk tilføjelse af kryptoer til din portefølje. 

KryptographeKryptographe – Crypto Portfolio tracker

8. Coinmanager

Coinmanager er en app, der ikke kun sporer portefølje, men også giver arbitrage-funktion, der sporer prisforskellen mellem børser. Appen har API-links til Binance, Bittrex, Bithumb og Coinone, der tillader handel direkte gennem appen. Appen er tilgængelig i både iOS- og Android-versioner og tilbyder nogle imponerende og unikke funktioner. Kortlægning er for eksempel drevet af den brancheførende handelsvisning.

Fordele:

 • Tradingview-drevet kortlægning
 • Arbitrage-funktion
 • Handel i app

Ulemper:

 • Ingen sociale logins
 • Svært interface og tager et stykke tid for brugeren at mestre det

Coinmanager crypto portfolio trackerCoinmanager crypto portfolio tracker-app

9. Cryptopanic.com

Cryptopanic er en kraftfuld nyhedsaggregator, der også tilbyder portefølje- og alarmfunktioner. Den er tilgængelig på både iOS- og Android-platformen og har en fantastisk desktopversion. Pro-versionen af ​​trackeren er prissat til USD 99, som giver øjeblikkelige møntalarmer, og det giver brugeren også mulighed for at tilpasse deres nyhedsside ved at tilføje deres egne nyhedsfeeds og slukke for standardnyhedskilder. Mens kortlægningsevnerne – leveret af Coinmarketcap.com – er relativt begrænsede, vil de fleste brugere komme til Cryptopanic for dets evne til at vise de seneste nyheder ved mønter. Dette er noget, det gør meget, meget godt.

Fordele:

 • Fantastisk interface til nyheder
 • Pro-indstillingen giver god tilpasning og alarmeringsfunktionalitet

Ulemper:

 • Portefølje-tracker-element mangler funktionalitet sammenlignet med andre apps

CryptoPanic Crypto porteføljesporCryptoPanic Crypto porteføljespor

10. Altpocket

Altpocket er en af ​​sin slags apps, der skiller sig ud på grund af dens evne til at kombinere et aktivt community og ICO-lister sammen med funktionaliteten i en porteføljetracker. Tracker har en lokkende webversion, mens dens apps til Android og iOS endnu ikke lanceres. Appen har meddelt, at den også vil lancere fora, og evnen til at stemme på afstemninger vil tiltrække dem, der søger unik visning og indsigt.

Fordele:

 • Fællesskabsfunktionalitet
 • Lokke Desktop UI

Ulemper:

 • Autoimport er i øjeblikket begrænset til Bittrex, Binance, Coinbase og Poloniex
 • Ingen mobilapps endnu.

Crypto Portfolio trackerCrypto Portfolio tracker

11. Binance-app

Binance-app

Binance er en af ​​de bedste kryptokurrencyudvekslinger i verden med de største daglige mængder, der handles på kryptopar. I betragtning af sin store brugerbase har Binance skabt en problemfri og æstetisk tiltalende porteføljetracker, der hjælper brugere med let at holde styr på deres kryptoaktiver. 

Børsen er velegnet til kortsigtede handlende til at holde deres porteføljer op, men det tilrådes ikke at opbevare din langsigtede portefølje på børser – da de opbevarer dine midler i en varm tegnebog, tilbøjelige til hackforsøg. 

Fordele

 • Gratis at bruge.
 • En æstetisk tiltalende brugergrænseflade.
 • Velegnet til hyppige forhandlere. 

Ulemper 

 • Lavt sikkerhedsniveau.
 • Bruger kun sine valutakurser.

Bemærk: Hvis vi savnede nogen Crypto Portfolio Tracker & Management Apps, bedes du kontakte os på [e-mail beskyttet] for at få det opført.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me