Hvorfor den 5. juli er vigtig for Crypto-virksomheder og investorer i Indien

reklame Phemex

Den 5. april havde RBI udsendt en meddelelse, der instruerede alle långivere om at afvikle bankkonti for kryptokursudvekslinger og også afslutte andre forretningsforbindelser med dem inden for tre måneder. Dette lød dødsstødet for borgerne.

Nu som den deadline synes at nærme sig, som nu enten bliver tvunget til at genopfinde deres forretning eller lukke driften. Det er tid til at se de forskellige muligheder og bestræbelser, der er truffet indtil dato af store børser i Indien

Højesterets afgørelse afventer stadig

Stirrende i slutningen af ​​vejen i Indien med RBI-underretningen tog de virtuelle valutavekslinger den lovlige rute, der appellerede mod RBI kendelse ved Indiens højesteret. Apex-domstolen har dog stadig ikke givet nogen pusterum for udvekslingerne endnu. “Andragerne har frihed til at aflevere en repræsentation til den kompetente myndighed i RBI inden for to uger, hvorefter den skal behandles i overensstemmelse med loven,” læses en ordre fra maj 17, givet af højesteret Dipak Misra. Den næste dato er nu den 20. juli 2018, hvilket er 16 dage efter, at forbuddet bliver gennemført. Alle øjne ville nu være den 20. juli.

Foreslået artikel: Zebpay udsteder cirkulær, Rupee-tilbagetrækninger kunne stoppe

Udveksler intime kunder og vender sig mod krypto-til-kryptotransaktioner

For at forhindre en fuldstændig nedlukning af handel har Cryptocurrency-børser voldsomt tilføjet krypto-til-krypto-handelspar, som aldrig eksisterede for et par måneder siden. Det vurderes, at Indien har over 50 lakh aktive handlende, og dette er kun indstillet til at stige. Da regeringen begrænser fiat-handler, er forhandlere begyndt at bruge over-the-counter løsninger som LocalBitcoin. Selvom Indien har et stort antal handlende, udgør det mindre end 1% af det daglige volumen. Det gør det vanskeligt for børser at tilføje nye klienter, da de fleste ikke har kryptovalutaer til at tilføje deres konti

Udvekslinger som WazirX, Pocketbits, Bitbns, Coinome, BuyUcoin, Coinsecure, Zebpay og Unocoin er alle kommet frem og frigivet et intimationscirkulær til sine kunder, der lyder, at de er usikre på, hvordan fremtiden ligger, men har også forsikret kunderne om, at deres aktiver er sikre og de vil forsøge at gøre alt for at holde virksomhederne og stemningen i opsving.

På udkig efter en base i udlandet

Hvis man skal tro på medier, udvekslinger som f.eks Zebpay, Unocoin, CoinSecure, BuyUcoin og BTCX India søger at flytte deres hovedkvarter til udlandet. Mange børser er allerede begyndt at tage råd fra deres rådgivere og arbejder på forskellige skattestrukturer, der er egnede til at beslutte, hvilket land der er den bedste løsning for dem. De fleste af børserne overvejer lande som Singapore, Delaware eller Hviderusland.

Vil statsbanken i Sikkim komme for at redde?

Vil du kalde det en indisk måde at ”jugaad” på? Hvor der er en regulering, er der vej rundt. Med de fleste af banker og tjenester, der stopper deres forretning med indiske kryptobørser, da de falder ind under Reserve Bank of India’s anvendelsesområde, er der en bank, der opererer uafhængigt og ikke styres af landets centralbank – State Bank of Sikkim.

Sikkim, Indiens næstmindste stat, havde afvist at slutte sig til Indien, da subkontinentet vandt uafhængighed fra briterne i 1947. Så det blev givet en særlig status i henhold til en traktat fra 1950 med Indien, ifølge hvilken kongeriget havde uafhængighed over meget af dets indre anliggender undtagen grænsesikkerhed. Efter den politiske uro, den daværende premierminister for Sikkim bad Indien om at træde ind og indvilligede i at være en del af den indiske union i maj 1975. Følgende folketing for at afskaffe monarkiet validerede denne aftale. Imidlertid forbliver banken, der blev oprettet ved Chogyals Royal Proclamation Order i 1968, uafhængig under regeringen i Sikkim. Det nyder stadig selvstyre under Artikel 371-F i den indiske forfatning.

Men også dette har udfordringer. For at drage fordel af State Bank of Sikkims autonome status skal både børserne og de erhvervsdrivende have en konto i banken, og det vil kræve bevis for en lokal beboer og andre dokumenter. 

Alt er blevet sagt og gjort, og da vi er et par dage væk fra “dommedag”, er det eneste tidspunkt, der fortæller os, hvad der fungerer for kryptovirksomheder i Indien. Hvis cirkulæret gennemføres af banker, vil alle øjne være rettet mod den apex-retsafgørelse, der kommer den 20. juli 2018.

Vil dette trin i RBI afslutte krypto-dille i landet? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me