Nøglemålinger foreslår etherum næste i køen til bullish rally

reklame Phemex

Bitcoin i løbet af den forløbne uge har brudt nøglemodstanden på $ 15.000 og er i øjeblikket positioneret til at overgå sin 2017 all-time-high på $ 20.000. På samme tid har altcoins lidt hårdt, da det så ud til, at folk flyttede penge til bitcoin i den igangværende bullish burst. Imidlertid får den næststørste kryptokurrency efter markedsværdien Ether (ETH) et lignende momentum som Bitcoin og nøglemålinger på kæden antyder, at den næststørste digitale valuta muligvis er på linje med at observere et lignende bullish rally ved udgangen af 2020.

ETH har bevæget sig mellem prisområdet $ 330- $ 350 i den sidste måned og endelig formået at køre på Bitcoins momentum for i øjeblikket at blive værdsat til $ 458. ETH har formået at vinde omkring $ 100 USD i løbet af den sidste uge, hvor priserne voksede fra et ugentligt lavpunkt på $ 371,31 til $ 465,68.

Antallet af ETH-adresser, der sender penge til udveksling, er faldet med 53% siden 1. september, hvilket er et bullish tegn, da handlende har tendens til at flytte penge væk fra børser, når de forventer et bullish træk. Lad os se på nogle af de vigtigste on-chain-målinger, der indikerer en mulig bullish burst, der ligner Bitcoin i nær fremtid.

Brugervækst

Ethereum-netværket ser en stigning i form af aktive adresser, der tyder på, at flere forhandlere slutter sig til blockchain i håb om den næste bull run for ETH. Mængden af ​​adresser, der vokser i november måned, er i overensstemmelse med den stigende pris.

Bitcoin-diagramKilde: Glassnode

Antallet af ETH-tegnebøger, der rummer mindst 0,01 ETH-token, har toppet med en ny all-time-high i 2020 og nået 10.116.076.

Ethereum-diagramKilde: Glassnode

Bortset fra det viser den samlede sammenligning af overførselsvolumen mellem bitcoin og ether i løbet af de sidste par måneder et lignende mønster, hvilket antyder, at on-chain-transaktionerne på begge blockchain er ret ens.

Ethereum-diagramKilde: Glassnode

Lav overbelastning af netværk og faldende transaktion / minearbejde

Ethereum har i nogen tid lider under det stigende gasgebyr for transaktioner såvel som minearbejdere. Problemet kæmpede kaos på netværket på grund af den voksende defi hype, der skabte overbelastning, der førte til skyrocketing af minedrift og transaktionsgebyrer. Gebyrerne begyndte dog at falde i slutningen af ​​september, og siden da har omkostningerne været betydeligt lavere.

Stigningen i transaktions- og minerydningsgebyrer kan ofte føre til lave aktiviteter i kæden og gøre netværket ubrugeligt i visse tilfælde. Så det er en ganske lettelse, at Ethereum-netværket har formået at bringe det under kontrol.

Etehreum-diagramKilde: Glassnode

ETH / BTC-handelspar når hovedstøtteniveau i år

Bitcoin er den kongemønt, der har været kendt for at dominere prisrallyet i de fleste tilfælde, og andre altcoins følger det inklusive ETH, og det nuværende rally menes at være inspireret af Bitcoins pristrigger. En anden meget bullish faktor til fordel for ETH er, at ETH / BTC-parret har ramt et stort støtteområde på 0,029 efter aldre.

BitcoinKort efter TradingView

Nogle andre vigtige on-chain-målinger for ETH, der ser bullish ud i øjeblikket, er angivet nedenfor,

Ethereum om chan-metricsKilde: Coinmarketcap

ETH 2.0-meddelelse

ETH 2.0 betragtes som den mest betydningsfulde opgradering for Ethereum-netværket, da det ville omfatte overgangen af ​​Ethereum fra den nuværende Proof-of-work-baserede minedriftskonsensus mod en bevis-of-stake-baseret minedriftskonsensus. Vitalik Buterin, medstifter af Ethereum, har foreslået, at det nye netværk ville være stærkt fokuseret på skalering og udvide netværkets transaktionskapacitet med en betydelig margin.

Det nye netværk bringer også indsatstjenester til fastlandet, hvor brugerne kan låse 32 ETH på netværket og forvente afkastprocent helt op til 15%. Mange analytikere mener, at den nye indsatsstjeneste ville svække ETHs salgsside, da flere forhandlere foretrækker at satse frem for salg, hvilket fører til knaphed på ETH-udbuddet.

Meddelelsen om lanceringen af ​​ETH 2.0 kunne spille til fordel for ETHs pris og opbygge sit bullish momentum yderligere. Lanceringsdatoen for ETH 2.0-netværket er forudbestemt til 1. december, og det vil kræve i alt 16.384 indskud på 32 ETH hver i alt 524.288 ETH til en værdi af ca. 200 millioner. Buterin har allerede sendt ud 3.200 ETH til en værdi af over $ 1,4 millioner til en ETH 2.0-adresse, og det forventes, at netværket ville nå det ønskede antal transaktioner inden lanceringsdatoen.

Konklusion

De vigtigste on-chain-målinger sammen med meddelelsen om ETH 2.0-netværks lanceringsdato er Ethereum lige så klar som Bitcoin til mere end sin all-time-high pris i 2017. Hvis Bitcoin formår at fortsætte med at styrke sine gevinster, er der lidt ingen modstand for kongemønten på vej til en ATH, og ETH vil ikke kun drage fordel af on-chain-målingerne, men også prisrallyet for kongemønten.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me