Børser, der understøtter segwit2x gaffel, og hvad man kan forvente for B2X mønter

reklame Phemex

Så endelig er Bitcoin Segwit 2x her. Gaffelen, der var planlagt i midten af ​​november, blev annulleret midt i afvisningerne fra forskellige internationale samfund. Dengang var gaffelen planlagt til bitcoinblok 494.784, som skulle udvindes på en dato omkring 16. november 2017. Dengang blev Segwit 2x betragtet som et angreb fra store virksomheder og minearbejdere for at tage kontrol over Bitcoin. Men alt, hvad der er forbi, og det er bekræftet, at Bitcoin segwit 2x vil finde sted den 28. december 2017 i en blok på 501451.

Den opdaterede køreplan for projektet indebærer den 28. december som den fastsatte dato for gaffelen, og i sin nylige meddelelse bekræftede Terlouw denne udvikling:

“Vores team udfører den hårde Bitcoin-gaffel, som var planlagt til midten af ​​november,”

Den nylige boom i antallet af bitcoin gafler

Dette år har været et år med gafler til bitcoin, og vi har hidtil set fire succesfulde gafler, nemlig Bitcoin Cash i august, Bitcoin Gold i november og Bitcoin Diamond og Super Bitcoin i december. Alle disse valutaer tilbyder deres egne forbedringer af de debatterede problemer i eksisterende Bitcoin. De fleste af disse løsninger handler om skalerbarhed, privatliv og centralisering af minedrift.  

Og for ikke at nævne denne liste inkluderer ikke de rygter, uovervågede kommende gafler til Bitcoin. Nogle af disse inkluderer Bitcoin God (Jesus selv er her!), Bitcoin Silver, Bitcoin Uranium, Bitcoin Cash Plus og Lightning Bitcoin.

En af de for nylig talte gafler juledag er en Blockchain Angel Investor, der debuterede sin egen ‘version’ af Bitcoin, Bitcoin Gud (GOD), og andre gafler skal deltage i ligaen med forkedte Bitcoin-mønter.

Listen over børser, der understøtter Segwit 2x

Del 2 af SegWit2x har ikke haft meget omtale endnu, og store udvekslinger mangler nogen offentlig erklæring omkring det. Men hjemmesiden for B2X har vist navne på nogle børser, der overbeviser om dem, er HitBTC og Yobit.

Antallet af børser, der understøtter Segwit 2x, er stadig ikke klart, da de fleste af de større børser som Bitmex stadig skal levere en opdateret officiel erklæring. På tidspunktet for dette skrives hjemmesiden til segwit 2x kl http://b2x-segwit.io understøtter 8 bytter og tegnebøger, disse er:

  1. https://hitbtc.com/
  2. https://yobit.net/da/
  3. https://exrates.me/
  4. https://zumminer.com/
  5. https://localtrade.pro/
  6. https://needlecoin.org/
  7. https://www.wmtransfer.com/
  8. https://freewallet.org/

Når vi taler om eksisterende SegWit2x futures, citeres Terlouw på siden for at sige:

”Samtidig har handel med sine [SegWit2x] futures været udført på nogle børser i lang tid. HitBTC er blandt dem. ”

Coinmarket-cap viser allerede Segwit 2x futures, og HitBTC og Yobit er de understøttende børser. Det kan være et godt valg at flytte nogle af dine bitcoins til disse børser, hvis du prøver at tjene dine B2X-mønter!

Men vi graver dybt og fandt officiel erklæring for bitfinex offentliggjort lige før den sidste planlagte sidste dato for Segwit 2x i midten af ​​november. Det udmelding angiver klart at levere to versioner af BTC og bekræfter at gøre Segwit 2x tilgængelig som B2X på børsen.

Hvad kan man forvente for Segwit 2x (B2X)

I de sidste par uger ‘Bitcoin kontanter’En af de første bitcoin gafler, der opstod i august, har haft en bemærkelsesværdig vækst og er det centrale talepunkt for hele kryptoindustrien. Trækkraften omkring bitcoin kontantprisstigning har ført til skift i minedrift og investorers adfærd, som har påvirket Bitcoins pris.

På det tidspunkt, hvor de første antydninger af segwit 2x comeback den 19. december blev signaleret, registrerede futurespriserne på B2X-mønter en stigning fra under $ 200 til $ 600. Prisen siden da har vist en undersøgelsesstigning og den aktuelle pris på Segwit 2x fremtid sidder på $ 960.

Bitcoin-fremtiden er lys

Vi roser alle indsatsen fra bitcoin-samfundet for at gøre bitcoin bedre hver dag. Selvom der er nogle guldgravere, der prøver at fylde deres lommer og visse projekter, der ikke er levedygtige og slet ikke bør opmuntres.

Endelig er her få steder, som du kan besøge for at vide mere om gaffel

http://b2x-segwit.io

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2595620

https://t.me/Segwit2_X

https://twitter.com/Segwit_2X

Fortæl os dine tanker om bitcoin i 2018 i kommentarerne nedenfor eller skriv til os på [e-mail beskyttet]

Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me