GoodDollar Wallet lanceres med $ 100.000 coronavirushjælpepakke til eToro-medarbejdere

GoodDollar, et nonprofit-initiativ, der arbejder på at levere universel basisindkomst (UBI) gennem blockchain-teknologier, lancerede deres tegnebog til levering af basisindkomst i den forløbne uge ved at lette $ 100.000 i coronavirushjælpedonationer til investeringsplatform eToro. eToro brugte GoodDollars UBI-tegnebog til at lette deres medarbejderkoronavirushjælpekampagne, hvor over 300 ansatte brugte tegnebogen til at donere $ 100.000 til lokale israelske velgørenhedsorganisationer for at støtte det vitale arbejde, der udføres for at bekæmpe koronaviruspandemien. De fire velgørenhedsorganisationer er Sheba Medical Center, Kaplan Medical Center, no2violence og Leket Israel.

Kommenterer donationerne, Yoni Assia CEO og medstifter af eToro, sagde: ”Dette initiativ handlede ikke kun om at gøre godt for andre med en velgørenhedsdonation, det handlede om at vise styrken i et kollektiv, der er forpligtet til social indflydelse og global velfærd.

Coronaviruspandemien styrker argumentet for en universel grundindkomst. Direkte kontantoverførsler og hjælpepakker er nu en del af den daglige politiske samtale, der viser vigtigheden af, at regelmæssig mindsteindkomst spiller for at styrke et helt finansielt system. ” 

GoodDollars mål er at producere en ramme til levering af global, bæredygtig og skalerbar universel grundindkomst gennem blockchain-teknologi. Universel grundindkomst, ellers kendt som UBI, er ideen om at give folk en ubetinget, tilbagevendende kontant betaling – et politikforslag, der er vokset i global bevidsthed og popularitet i løbet af de sidste par måneder efter det økonomiske fald fra coronaviruspandemien. GoodDollars vision er en verden, hvor alle har adgang til grundlæggende økonomiske aktiver og sigter mod at give små mængder grundindkomst væk ombord på nye brugere i det digitale aktivrum. Løsningen inkluderer en kryptokurrency, G $, der distribueres som UBI, og en digital UBI-tegnebog, som den for nylig lancerede i sit samarbejde med eToro. En offentlig demo-version af tegnebogen er nu tilgængelig for offentligheden online.

I januar 2020 indgik GoodDollar et partnerskab med eToro, dets kernefirma, til at lancere en begrænset test af GoodDollar-betalingssystemet. Målet var at stimulere handel med GoodDollar-mønter mellem mennesker på en lukket markedsplads (GoodMarket) for folk til at handle brugte varer og tjenester mellem 500 medarbejderpuljen i eToros kontor i Tel Aviv. I løbet af den fem måneders lukkede beta gennemførte hundredvis af deltagende medarbejdere handel med titusinder af dollars.

Da testen lukkede i slutningen af ​​april, kunne medarbejderne bruge deres UBI-tegnebøger til at overføre deres resterende GoodDollars til en af ​​fire lokale velgørenhedsorganisationer med eToro, der matchede donationerne med ægte dollars. For at øge effekten påvirkede eToro en yderligere demo 200 GoodDollars i tegnebøgerne for deltagende medarbejdere. Alt i alt blev over $ 100.000 i donationer bidraget til nødhjælpsorganisationer.

GoodDollar er måneder væk fra den live lancering af sin protokol og G $ -mønt, som er designet til at generere og finansiere UBI på global skala. Coronavirus-hjælpeprogrammet markerede lanceringen af ​​UBI-tegnebogen, solnedgangen i den lukkede eToro-beta, da GoodDollar-teamet arbejder hen imod offentlig frigivelse af valutaen. En demo af UBI-tegnebogen er nu tilgængelig på GoodDollar.org.

Yoni Assia tilføjer: ”GoodDollar handler om at udnytte innovation og netværkseffekter til at inspirere flere mennesker til at gøre godt for hinanden. Dette er den perfekte bogslut for et kapitel, da vi stræber efter større indflydelse og giver enhver person mulighed for at gøre godt for andre i vores offentlige frigivelse.

GoodDollar arbejder på at levere en global UBI-løsning ved at omfavne blockchain-teknologi og token-design for at reducere global rigdomulighed. Den globale koronaviruspandemi og de usikkerhedsmåneder, der ligger foran, viser, at der er et desperat behov for UBI. Vi mener, at dette er teknisk muligt gennem oprettelse af finansielle produkter, der inkluderer design og genererer de rigtige incitamenter til at levere på disse designs. ”

Om eToro 

eToro blev grundlagt i 2007 med visionen om at åbne de globale markeder, så alle kan investere på en enkel og gennemsigtig måde. EToro-platformen gør det muligt for folk at investere i de aktiver, de ønsker, fra aktier og råvarer til kryptoaktiver. Vi er et globalt samfund med mere end tretten millioner registrerede brugere, der deler deres investeringsstrategier; og enhver kan følge fremgangsmåderne for dem, der har været mest succesrige. På grund af platformens enkelhed kan brugerne nemt købe, holde og sælge aktiver, overvåge deres portefølje i realtid og handle, når de vil. www.etoro.com  

Om GoodDollar

GoodDollar er en nonprofit grundlagt i 2018, der er fast besluttet på at levere universel grundindkomst til verden gennem udnyttelse af blockchain-teknologier. Vi gør dette ved at gennemføre monetære eksperimenter og præsentere en ny ramme for at generere, finansiere og distribuere universel grundindkomst på global skala. Vores vision er en verden, hvor alle har adgang til grundlæggende økonomiske aktiver gennem opbygning af finansielle produkter, der er inkluderende af design. 

Ansvarsfraskrivelse:

eToro er reguleret i Europa af Cypern Securities and Exchange Commission, af Financial Conduct Authority i Storbritannien og af Australian Securities and Investments Commission i Australien.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me