Maailman ensimmäinen Blockchain-pohjainen salausmainosverkko käynnistyy Google Banin kannoilla

Lanseeraus on ajoitettu täydellisesti Googlen kryptomainoskiellolla, joka tulee voimaan 1. kesäkuuta.

VAPAA VAPAUTTAMINEN: Perjantai 1. kesäkuuta 2018.

Collingwood, Ontario, KANADA – Kanadalainen Adbank Inc. on ylpeä voidessaan ilmoittaa Intergalactic Ads -sivuston, joka on erityinen mainosverkosto salaus- ja lohkoketjupohjaisille mainostajille ja kustantajille.

Intergalactic Ads toimii Adbankin ydintekniikan avulla. Ethereum-verkostoon rakennettu alusta mainosten ostamiseen ja myyntiin.  

Tämä on ensimmäinen salausmainosverkosto, joka tosiasiallisesti näyttää blockchain-mainoksia blockchainissa.  

“Salausmainosverkostoja on jo olemassa, mutta yksikään niistä ei ole tosiasiallisesti rakennettu heidän myymänsä tekniikan pohjalta. Emme käytä vain verkkoketjua blockchainin avulla, vaan olemme saavuttaneet sen, mitä suurin osa mainostajistamme haluaa saavuttaa: lyödä kovaa korkkiaan ja rahoittaa hankkeitaan. He tarvitsevat apua ICO: ssa, olemme jo tehneet yhden ja nyt autamme muita tekemään samoin ”

kertoo perustaja Angelo Dodaro & Adbankin YMJ.  

Adbank luo työkaluja kaikille digitaalisten bannerimainosten vertikaaleille. tämä verkosto luotiin vastaamaan nopeasti kasvavaan kysyntään teollisuudessa, joka luottaa voimakkaasti mainoksiin.  

Perustaja & CSO Kelsey Cole kommentoi, miksi julkaisu ja ajoitus ovat avainasemassa:

“Massateollisuuden kumppanuuksien muodostamiseksi meidän on luotava vahva tietojoukko kokeiltuja ja todellisia tapaustutkimuksia. Olemme aloittaneet varhaisen käyttöönoton, kun syrjäytyneet teollisuudenalat pakotetaan innovoimaan, kuten salaus. Facebook & Google vie noin 80% digitaalisista mainoksista ja molemmat ovat kieltäneet salauksen mainonnan. Tämä jättää massiivisen palan piirakasta tarttumaan ja nälkään menevään teollisuuteen, joka haluaa palvella, joten salauksen mainosverkoston käynnistäminen oli meille järkevää. Päätimme julkaista salauksen 1. kesäkuuta, tuomiopäivänä salausmainoksia varten Googlessa. ”  

Adbank-tiimillä on kokemusta kaikkien ICO: n jälkeisten virstanpylväiden osumien toimittamisesta ajallaan tai etukäteen, mukaan lukien onnistunut beetaversio maaliskuussa. Perustajan johtama & Toimitusjohtaja Jon Gillham, tiimi arvostaa yhteisöään ennen kaikkea.

“Teemme aina sen, mitä sanomme. Lupasimme yhteisölle nopeita, mitattavissa olevia tuloksia, jotka edistävät tunnuksen hyödyllisyyttä ja hyväksymistä, ja teemme juuri niin ”

Gillham sanoo.

“Ensimmäisen vuosineljänneksen hankintamme lisäksi Adbank-katon alla asuu nyt intergalaktisia mainoksia ja tietoisuus alustastamme & tunnus salausyhteisössä. ”  

Teknologiakehitystä johtaa tohtori Fodé Touré, joka liittyi Adbankin perustajatiimiin kumppanina ja johtajana Q1. Tohtori Touré on suorittanut tietojenkäsittelytieteen tohtorin tutkinnon, joka keskittyy koneoppimiseen, ja hänellä on vuosien kokemus monimuotoisten kehitystiimien hallinnasta aggressiivisilla aikatauluilla, kuten salauksessa vaaditaan.

”Beetaversiomme lanseerattiin maaliskuussa, ja varhaiset kumppanit ja pilottikampanjoita käyttävät asiakkaat hyväksyivät sen heti. Olemme hyödyntäneet kyseistä yhteisöä R: lle&D ja työskentelemme ahkerasti tuotekehityksen asiantuntijoiden kanssa. Olemassa olevan asiakaspohjan käyttäminen palautteena luo avoimen vuoropuhelun, joka auttaa meitä rakentamaan parasta tekniikkaa nopealla nopeudella toteuttamalla niiden muutokset rakentamisen aikana. “

– Fodé Touré, tekninen johtaja.  

Adbank aiheutti levottomuutta joulukuussa & Tammikuu heidän rohkeilla markkinointialoitteillaan, jotka keskittyivät outoon selittäjävideoon, jossa oli kentauri. Yhteinen markkinajärjestely Angelo Dodaro selittää pelisuunnitelman nyt:

“Meille on ollut todella tärkeää näyttää tekniset leikkauksemme ICO: n jälkeisenä yrityksenä ilmoittamaan yhteisölle, että arvostamme todellista edistymistä hypeissä. Olemme yksi ainoista salauksen hankkeista, joilla on todellinen hyöty tänään. Ne, jotka ymmärtävät mainosalan kohtaamat ongelmat, tietävät, että se on yksi blockchainin tehokkaimmista käyttötapauksista rahoituksen ulkopuolella, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme johtajia sen eteenpäin viemisessä. ”  

Adbank ei vain luota tekniikkaan päästä eteenpäin. Keskeinen osa heidän strategiaansa on tarjota ulkopuolista asiakaspalvelua sekä mainostajille että kustantajille, mikä CSO: n Kelsey Cole selittää, että se ei ole yleinen käytäntö salauksessa.

“En tiedä mikä ongelma on, mutta salauspalvelu on tunnetusti huono. Ehkä rahaa on liian paljon, ehkä se on kyltymätön kysyntä, mutta se ei vain ole tarpeeksi hyvä. Haluamme muuttaa sitä. ”  

Vaikka Adbank-tiimi hallinnoi suoraan Intergalactic-asiakaskampanjoita, asiakkaat voivat kirjautua alustalle saadakseen taustatietoja ja näkyvyyttä metriikkansa kautta, mikä antaa heille täyden avoimuuden siitä, miten heidän mainosbudjettinsa käytetään. Laatupalkki on asetettu korkealle sekä julkaisijoille että mainostajille, jotta varmistetaan, että vain laadukkaat kampanjat käyvät läpi eikä verkostoon pääty kyseenalaista sisältöä.  

Tietoja Adbankista

Toimipaikka Collingwoodissa, Ontariossa, Kanadassa – Adbank on digitaalinen mainosalusta, joka on rakennettu lohkoketjuun ja jonka tarjoaa Ethereum. Adbank luo uuden ekosysteemin puhdistaakseen digitaalisen mainonnan ja verkkomaksun käyttämällä tekoälyä ja lohkoketjutekniikkaa. Adbank pyrkii häiritsemään nykyistä digitaalisen mainonnan ekosysteemiä – hämärää, petoksesta kärsivää ja täynnä välikäsiä, jotka asettavat massiivisia hinnankorotuksia ja tarjoavat kyseenalaista arvoa.

”Adbank. Digitaalisen mainonnan tulevaisuus. ”  

Mediakontakti:  Kelsey Cole, perustaja: [sähköposti suojattu]  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me