Milliarder grunde til at bringe økonomisk integration med et friktionsfrit økosystem

Globalt 1.7 milliarder voksne forbliver uden bank, hvilket betyder, at mere end en tredjedel af verdens befolkning ikke har formelle finansielle tjenester. Det menes, at at bringe ikke-bankede voksne og virksomheder ind i den formelle finansielle platform kunne generere omkring 380 milliarder dollars i nye indtægter for banker.

LALA World håber at skabe et finansielt økosystem for alle, hvor tjenester inklusive overførsler til billige omkostninger, kontantfri betaling, peer-to-peer-udlån, fiat-udlån osv. Hersker under en paraply. Det åbner døren for regulerede finansielle tjenester med angivelse af, at det har et stort potentiale til at beskytte op til 42 milliarder dollars fra det, det kalder “det grå marked”.

LALA World har visionen om at nå ud til mennesker med begrænsede ressourcer gennem blockchain uden at skulle forstå den underliggende teknologi.

LALA World hævder, at internationale transaktioner i udviklingslande i øjeblikket er ekstremt ineffektive – et problem, der forværres af mange migranter, der arbejder i forskellige dele af verden. Ifølge UN DESA er 3,4% af verdens indbyggere i dag internationale migranter. Antallet af migranter, der bor i højindkomstlande, steg fra 9,6% i 2000 til 14% i 2017.

Det siger, at betalinger gennem dets økosystem ville være grænseløse og betydeligt billige. Betalinger behandles også hurtigt, da ingen mellemprodukter forsinker transaktionen. Alle transaktioner, der håndteres gennem dets økosystem, er uforanderligt registreret i en Blockchain, hvilket gør dem umulige.

Virksomheden har planlagt at tilbyde forskellige tjenester og produkter i de kommende måneder, hvoraf nogle allerede er i gang. Hvert produkt er den vigtige milepæl for dette netværk til at tage form og blive et bæredygtigt økonomisk økosystem.                           

LALA Pay, betalingstjenesterne er med succes blevet lanceret i Indien tidligere på denne måned via LALA World App med funktioner fra

fakturere betalingstjenester, hvorigennem brugeren kan betale deres telefon-, gas-, bredbånds-, elektricitets- og efterbetalte mobilregninger på mere end 25 forskellige forsyningsselskaber i Indien.

Et andet LALA-tilbud, LALA Lending, kom i live i Indien tidligere på ugen, da deres første lån blev udbetalt med succes gennem det erhvervede ikke-bankmæssige finansielle selskab (NBFC) i Indien, hvis ansøgning om ændring af bestyrelsen indgives til Reserve Bank of India den styrende myndighed. Med sikkerhedsfri, fiat-udlån og LALA Pay, drømmer LALA Worlds friktionsløse økonomiske økosystem om at røre adskillige liv med deres generøse tilbud og tjenester.

LALA vil til at begynde med tilbyde lån i to segmenter i sin første fase:

1) Micro og Nano Credit (MANC) til enkeltpersoner.

2) MSME-lån: til mikrovirksomheder, små og mellemstore virksomheder.

Indien er et stort marked for begge disse tilbud. Som ifølge Verdensbanken har indisk MSME ansat mere end 50 millioner mennesker, og skalering af produktionskapaciteter, begrænsning af regionale forskelle, afvejning af fordeling af velstand og bidrag til sektoren BNP-MSME udgør 8% af BNP. Med Nano Credit kan det give unge mulighed for at blive succesrige iværksættere med økonomisk støtte, som ikke kan sikres mod traditionel bankvirksomhed.

LALA World udforsker flere vinkler for at nå maksimalt antal mennesker gennem deres socio-forretningsplatforme.  

23. juli 2018 har de planlagt at lancere Recharge Services via LALA World App fra UAE ved hjælp af deres partnerskab med ManGo Point Payment Services L.L.C som er et firma registreret i Dubai, UAE under Dubai Economic Department til at acceptere og behandle betalinger i UAE. Efter lanceringen vil enhver indvandrer i UAE være i stand til at supplere sin LALA World App-konto gennem ManGo-kiosker, der er til stede kl. 450 placeringer på tværs af UAE. Efter en vellykket påfyldning kan brugerne udfylde deres eget mobilnummer eller ethvert andet mobilnummer, der tilhører 10 forskellige lande uden for UAE, hvilket sparer dem fra hyppige besøg i kioskerne.  

I 2020 ønsker de at gøre en forskel i 100 millioner liv og opbygge LALAs acceptabilitet, hvilket gør disse individuelle lanceringer som et springbræt mod mega-visionen!

I fremtiden ville LALA World være i stand til at muliggøre krypto-til-kryptolån blandt jævnaldrende (peer-to-peer). Dette ville være den hurtigste form for udlån og ville give migranter mulighed for et presserende behov for kredit, som ville være i stand til at låne fra deres nærmeste og kære.

Med stigende indkomstniveauer er finansiel integration nu en af ​​de øverste dagsordener for offentlige og private finansielle institutioner. Tiden er inde til, at alle finansielle institutter tager højde for det ikke-bank- og underbankmarked. Det kan gøres ved at ændre deres nuværende driftsmodel for at betjene dette hurtigt voksende rentable marked effektivt. Udfordringer ved nuværende bank- og lånetjenester skal have en fælles base for løsningen for at bringe alle på samme platform, og det ser ud til, at LALA World har et stærkt potentiale for at nå det.

Organisationer som LALA World kan forbedre nationernes årlige indtægter markant ved at:

  • Lukning af det lille erhvervskreditgab ved gennemsnitlige udlånsspænd og leverer konservative gebyrbaserede tjenester.
  • Omfatter ikke-bankede voksne i det formelle finansielle system og hæve deres formelle udgiftsniveau for finansielle tjenester.

Ressourcer:

(Accenture: https://www.accenture.com/us-en/insight-billion-reasons-bank-inclusively)

(http://www.iamwire.com/2017/09/importance-of-msme-sector-in-india/166912).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me