Bitcoin-prisforudsigelser Bliv ved med at blive skørere: At ramme bunden til ud over månen

reklame Phemex

Forudsigelser om Bitcoin-priser er blevet en norm i dag, især siden Bitcoin nåede sit højeste niveau (ATH) i december 2017 på $ 19.500. Fra Bitcoin, der rammer bunden til at stige eksponentielt, har vi alle hørt det hele.

Så lad os se de seneste forudsigelser af Bitcoin-priser fra bizarre baisse til sindssygt hausse.

The Naysayers: Ekstremt baisse

Da Bitcoin-prisen begynder at bevæge sig nedad, kommer anti-Bitcoinerne ud og begynder at skrige og forudsige, at den rammer nul eller bliver sprængt i glemsel.

Dr. Doom river Bitcoin fra hinanden

Nouriel Roubini, den berømte “Dr Doom” -økonom, er et sådant navn, der altid har været i opposition til Bitcoin og forventer, at denne “boble” skulle briste. Sidste gang Bitcoin tog et spring til $ 6.000, forudsagde Roubini at det ville ramme nul og kaldte det “den største boble i menneskets historie”.  

Men som vi ved, går Bitcoin stadig stærkt og afventer næste tyrrally.

Denne gang gik han med,

”Måske er Bitcoin ikke et bedrageri, men det er ikke skalerbart. Så det er rart, det er der, men det har ingen fremtid. ”

Han tilføjede yderligere:

”Bitcoin vil være der. Det vil være værd tæt på nul, men det vil være der. ”

Vanguard-økonom forudsiger nul

Et andet navn er Joe Davis, cheføkonom for $ 5,1 billioner kapitalforvalter Vanguard, der er begejstret for blockchain, men slet ikke om kryptokurver. Taler om bitcoin, delte han tilbage i maj,

“Jeg ser en anstændig sandsynlighed for, at prisen går på nul.”

I modsætning til aktier mener han, at cryptos ‘investeringssag er svag, og at den heller ikke er baseret på økonomisk grundlæggende. Ifølge ham er det hele spekulation.

Sig aye: De bullish

De nye markeder vil tage Bitcoin eksplosivt højere

Tom Lee fra Fundstrat har altid været ekstremt bullish på Bitcoin og bekræftede for nylig sin forudsigelse på $ 20.000 ved udgangen af ​​dette år.

Men denne gang delte han et andet potentielt bullish scenarie, da han forklarer sammenhængen mellem de nye markedsføringer og bitcoin-markedet. Ifølge Lee kommer en tidevandsændring, der vil føre til en kommende rally.

”Begge toppede egentlig i det væsentlige tidligt i år, og de har begge været i en nedadgående tendens. Indtil nye markeder begynder at vende, tror jeg på nogle måder, at korrelation vil holde og fortælle os, at den slags risiko for mentalitet er, at købere ikke køber bitcoin. ”

Når der er problemer på de nye markeder, undgår investorer risikoen, der betyder ingen bitcoin for dem. Men så snart risikovilligheden vender tilbage, og Fed sætter en stopper for ratenes stigningspolitik, kan “Bitcoin ende året eksplosivt højere.”

Et nyt nummer, hurtigere vedtagelse

Den seneste forudsigelse af Bitcoin-pris er medstifter af BTCC-udveksling, Bobby Lee, der siger:

”Når #Bitcoin passerer prisniveauet på $ 60.000 USD i de kommende år, når det en samlet cirkulationsværdi på $ 1 billion. Det vil være en enorm #milestone for $ BTC, og det vil føre til mere prisstabilitet, højere global likviditet og endnu hurtigere adoption over hele verden. “

Han tilbød yderligere forklaringen på sin forudsigelse:

#BitcoinMining industrien ligger på kun 12 millioner dollars om dagen sammenlignet med 335 millioner dollars om dagen for #GoldMining industri.

Forudsiger jeg #hashpower vil fortsætte med at vokse for #Bitcoin med daglige $ numre stigende.

Når den globale daglige produktion når $ 54 millioner på 2+ år, ville det give $ BTC en pris på $ 60.000.

– Bobby Lee (@bobbyclee) 26. august 2018

Et par andre bemærkelsesværdige omtaler er:

Tidligere på året sagde Winklevoss-tvillinger, at Bitcoin er undervurderet og har “en potentiel påskønnelse på 30-40 gange.”

Max Keizer, en tidlig Bitcoin-adopter, hans kortsigtede prisforudsigelse er $ 28.000, mens den langsigtede går langt ud over $ 100.000.

Dette mønster gentager hele vejen til Bitcoin $ 100.000 og derover … pic.twitter.com/o9Wj4reBtv

– Max Keizer (@maxkeiser) 2. juni 2017

Begge sider af Bitcoin

Enten $ 2k eller $ 60k

For nylig delte Panos Mourdoukoutas, professor og formand for Institut for Økonomi ved LIU Post i New York, på Forbes to prognoser for Bitcoin-prisen i 2020. Halveringsåret vil enten se ca. $ 55.930 baseret på Hayes-model eller $ 2.300 pr. Wheatley-model.

$ 3k før månen

En anden interessant forudsigelse er blevet delt af Anthony Pompliano, der forventer, at Bitcoin vil ramme nye højder, men ikke før 2023. Desuden analyserer han, inden den går til månen, at den vil ramme en ny bund i år, som sandsynligvis vil være $ 3.000..

Jeg har revideret mit Bitcoin-udsigter efter at have brugt mere tid på at grave igennem data, end jeg gerne vil indrømme. Jeg er stadig meget bullish, men det kan tage længere tid end forventet: https://t.co/TYEuoBaChh pic.twitter.com/yjF0VRt5Ey

– Pomp? (@APompliano) 24. august 2018

Crypto er velkendt for at være uforudsigeligt og meget volatilt, så det er nogens gætte, hvilken prisforudsigelse sandsynligvis vil realisere. For nu kan vi bare vente og håbe på de opladende tyre!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me